- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.581
Hayırlısı canım ama daha küçük şimdi olmasa ilerde olur belkide büyünce kendisi sünet olmakisteyecektir.Ablam hristaynla evli iki çocuğu var ikisini sünet ettirler mesla.yani sağlık açından faydalı olduğu için.yeniştem de bu konuya baya bi araştırmıştı o da eşin gibi çocuk için faydalı ise o zman yaptrıcam demişti.yaptırdığına göre bu sonuca uğlaşmıştı.
Eki Görüntüle 850725 Eki Görüntüle 850726
kızlar geçen bir kaç arkadaş sormuştu oyun halısı
bizimki bunda iyi vakit geçiriyor
Teşekkür ederim canım.
İlerde isteyecekse şimdiden yapılması taraftarıyım ben o yüzden çok üzgünüm biraz da telaşlıyım şu an
Yarın öööyle boş boş dönücekmişiz gibi bir his var içimde
Eki Görüntüle 850702 Eki Görüntüle 850703 Eki Görüntüle 850704 Eki Görüntüle 850705
kızım size mrb demek istediii
Eki Görüntüle 850702 Eki Görüntüle 850703 Eki Görüntüle 850704 Eki Görüntüle 850705
Ama ama bu kiz cok Tatli cok guzel :)
Cucuuu cok tatli bi kizzz.yerim ben onu masallahh :-D
öpüyoruz seni parmişimmmmmbu bebetoların hepsi birbirinden tatlıııııııı şekermi şeker tıpkı incim gibiiiii
çok güzelmş bunun markası ne cnm...artık bende alcam karar werdm yoksa sürekli kucak istio gezidr beni dio sıkılıo
Bzmkide bundan...bu gunesi cok seviyo eylul
Bu veletlere toplu olarak bişey oldu galiba,güneş tutulması mı etkiledi nedir?çünkü bende inanılmaz gerginim,eşime saracak yer arıyorum ama o profesyonelce püskürtüyor saldırılarımı.akşam 9 gibi başlayıp en erken 1 gibi biten ağlama ve huysuzluklarımız bizimde uzun zamandır var,o saatlerde sütümde bitiyor ve ağlaya ağlaya biberon veriyoruz.hatta çoğu kere biz veremeyip babanneyi çağırıyoruz.aç olduğunu bilmesem zorlamıycaz ama hem uyku hem de açlık bir araya gelince kucakta hoplayarak dolaşmaktan benimde sırtım ve belim ağrıyor.memeyi verince alıyor ama biberonu diliyle ittirip öğütüyor.Allahtan o kadar yorulunca gece 2-3 kere uyanıp emip hemen uyuyor.şimdide fosur fosur uyuyor.şu sütüm artıp tek başına yavruma yetse bu kadar huysuzluk yapmayacak gibi geliyor.şu an uğraşmak çok koymuyor,9-10'a kadar uyuyorum bende ama 18 kasım'da işbaşı yapıcam,o zaman tahammülüm azalacak ve kızımla yeterince ilgilenemiycem diye çok üzülüyorum.zaten yavrumu nasıl bırakıp işe gidicem diye kahroluyorum bi de yeterince ilgilenememekten korkuyorum.ne zormuş çalışan anne olmak,heralde ben ilk zamanlar her doktorun yanında,kızımı sorduklarında ya da her bebek gördüğümde ağlarım.başka olaylar yüzünden yapmışlığım var çünkü.çalışmaya başlıycak arkadaşlarım,siz gönlünüzü nasıl rahat tutmaya çalışıyorsunuz?bana da iç rahatlatma telkininizi söyleyinde bu kadar üzülmekten kurtulayım.işi bırakmayı bile düşündüm ama 4,5 yıl kaldı primlerimin dolmasına ve 34 yaşından sonra başka iş bulamam.emeklilik için zaten yaşı bekliycem ama en azından sigorta primlerimi doldurmuş olurum.KAYRA'CIM sanada günaydın.benim kızımda uyandı şimdi,ilgilenip geliyorum tekrar öbür konularada değinmek için
Tatlılar Tatli olmasına da bir de su an olduğu gibi bu kadar ağlamasalar . Of ya bitmiyor bizim gaz sancımız
Masallah kuzucuguna simdiden capkinligami baslamis. Kiz babalari duymasin sakin.. cok kiskaniyorlar. Benim kiza hamileyken sokakta kina vardi. Kiz anasi caliyor. Benimkinin gozleri doldu. Noldu dedim. Ben bu kizi nasil verecem herkesten once ben aglarim diyor. Daha cok var bir buyusun de dedim. Hem sen anasini isterken iyiydi dedim.kızlar bebişlerinize ozel sevme sekilleriniz neler..
ben oğluma surekli sarkı yzıyorum..
en son yazdığıma bakın: oğluşumun balları kıvrımkıvrım akıyor..benimoğlumçok tatlı benim oğlum çok ballı
Allah kabul etsin canim. Saglikli mutlu hayat sursun. Masallah bebisine ve sana.mevlüdümüzü yaptık da geldikkk
Ohhh canim kurtulmussun. Gecmis olsun.Perşembe günü İlker'im sünnet oldu kızlar darısı yaptıracakların başına
kızımla size mutlu pazarlar diliyoruz...
teyzeler ve sevgili benim gibi minik ağustos böcekleri hepinize merhaba bak size sürprizim var ben burda yeni doğdum Eki Görüntüle 847964 burda 1 aylıkım Eki Görüntüle 847967 burda da 2 aylıkım Eki Görüntüle 847969 şuan 3 ayım dolmadı o yüzden son halimi daha sonra göreceksiniz öptüm sizleri
Masallah kizlar bebislerinize allah nazarlardan saklasin..Cnm bnmki 6da ayaktaydii...bz hergun boyle sabahn korunde dikiliyrz..gunler kisaldi aslnda ama gune o kdr erken bsliyorumki bnm icn degisen pek bsey yok :-D
Bende ilk adetimi oldum. Ikinciyi hala olmadim.45 gun gecti son adet tarihimden. Doktor olabilir demisti.. duzenli yada iki uc ayda bir normalmis ..Gunaydin dogumdan sonra adet olan arkadaslar oldu okudugum kadariyla peki ikinci adetinizide oldunuz mu ve duzenlimi geldi? Ben halaaaa ikinciyi olmadimda
Masallah ogluna abi olmus.. sanada masallah canim..
Masallah nazar degmesin guzel ailenize sansli insanlardansin ...Ay çok komiksiniz kızlar yaaaa:)))) bamyalar,battaniyeler falan.benim adam her halimle bayılıyor bana(napsın garibim,doğruyu söyleyip başına iş mi alsın).Az önce dışarı çıkarken alınacak bişey var mı diyor?dedim incir al,ağzım incirle doluyken.napıyorsun kuzum sen bu kadar inciri yaaaa dedi?bir öncekinde gitmiş canım istedi diye 15-20 kadar organik kuru incir alıp dünyanın parasını vermiş,dedim alma o kadar pahalı.bildiğimiz paket incir al gel.adam pastalara,doktorlara,aşılara para yetiştiricem diye imanı gevredi.haftayada pediatrik ortopediste götürücez Melisimi.400 liraymış muaynehane ücreti.rota aşısı,pastası,eve temizlik için gelen abla falan derken göçtük biz,yinede canım benim hala organik yiyeceklerle beslemeye çalışıyor bizi.Allah yanımızdan,başımızdan eksik etmesin.çok güzel bir aile ve eş ya,inşallah Allah herkese böyle iyi insanlarla tanışmak nasip eder.
Eki Görüntüle 848897 Eki Görüntüle 848900 bir maç gününden...... Berabere kalmasaydık iyiydi:))))
Masallah dogustan fanatik olacak desene..Buda benim ağustos böceğim teyzeleri :) 3 aylık olduk..
Hosgeldin aramiza.. masallah agustos bocegine:)Merhaba kızlar bende tüm hamileliğim boyunca forumun takipçisiydim. Üye olmak bugüne kısmetmiş. Ben de 30 ağustosta doğum yaptım.Eki Görüntüle 848916 ve bu fıstığa sahip oldum allaha şükür.
Farketmis hatasini tum sorunlarinizi halledersiniz insallah. MasallahKocam odunlugunu farketti aksam is cikisina cicekklerle geldi ama affedemiyorum bu kadar kolay degilEki Görüntüle 849622
Bizde ona iyi aksamlar diyelim:))
Merhaba kucuk hanim ... masallah demekten elim yoruldu kizlar :)) cok sekerler ve tatli bu agustos bocukleri..anneleride oyle masallah..Eki Görüntüle 850702 Eki Görüntüle 850703 Eki Görüntüle 850704 Eki Görüntüle 850705
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?