2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim canım.
İlerde isteyecekse şimdiden yapılması taraftarıyım ben o yüzden çok üzgünüm biraz da telaşlıyım şu an
Yarın öööyle boş boş dönücekmişiz gibi bir his var içimde

canım bu konuda bi bilgim olmadığı için yorumsuz kaldım içini ferah tut ne hayırlıysa o olsun barış kuzucum için

tv izletmek kesinlikle yasak 2 yaşa kadar.ondan sonra da seçici olup 10 dk lık çizgi film izletebilirzi.Benim bebişkom da tv meraklı çok ilgini çekiypor agu bile konuşuyor onunla.en başlarda açık tutuyordumki gündüzü geceyhi öyrensin diye ama böyle ilgisini çekiğnce kapattım.

valla canım ben 1,5 aydır çalışıyorum kızım 45 günlüktü başladığımda sonuçta ailemizin ve çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz. ve artık bebeklerimiz daha büyüdü gönlünü rahat tut hele yabancı birine emanet etmeyeceksen bu kadar üzülme arkadaşım. bende ilk gün çok üzüldüm ama başka çaremiz yok. akşamları daha çok ilgilenmeye çalışıyorum ama dün mesela eve gittiğimde saat 7 yi geçiyordu kuzum 1 saat sonra uyuyakaldı o zaman çok üzüldüm vakit geçiremedik diye ama uykuya da ihtiyacı olduğundan uyandıramadım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kolay değil

Eki Görüntüle 846925

Oglum hannginizin kizini ariyo acabaaaaa

Masallah kuzucuguna simdiden capkinligami baslamis. Kiz babalari duymasin sakin.. cok kiskaniyorlar. Benim kiza hamileyken sokakta kina vardi. Kiz anasi caliyor. Benimkinin gozleri doldu. Noldu dedim. Ben bu kizi nasil verecem herkesten once ben aglarim diyor. Daha cok var bir buyusun de dedim. Hem sen anasini isterken iyiydi dedim.
Bende herseyi sarki seklinde soyluyorum. Ornegin kaplumbagasi var sapkasi ve cantasi var. Kaplumbaga maplumbaga teyze pembe sapka senin nyine negine birde mor canta almis senin neyine neyine ver onlari melegime ne guzel yakisir melegime. Yasina bakmaz kaplumbaga teyze mor canta pembe sapka takar. Bunun gibi herseyi sarkiya donusturuyorum. Bazen soylemekten sesim gidiyor dilim dolaniyor ama kizimin cok hosuna gidiyor. Esimbu durmuyor diyor sarki uydur diyorum. Ve soyluyor ve susuyor bizim melek.
mevlüdümüzü yaptık da geldikkk
Allah kabul etsin canim. Saglikli mutlu hayat sursun. Masallah bebisine ve sana.
Perşembe günü İlker'im sünnet oldu kızlar darısı yaptıracakların başına
Ohhh canim kurtulmussun. Gecmis olsun.
kızımla size mutlu pazarlar diliyoruz...

Cnm bnmki 6da ayaktaydii...bz hergun boyle sabahn korunde dikiliyrz..gunler kisaldi aslnda ama gune o kdr erken bsliyorumki bnm icn degisen pek bsey yok :-D
Masallah kizlar bebislerinize allah nazarlardan saklasin..
Gunaydin dogumdan sonra adet olan arkadaslar oldu okudugum kadariyla peki ikinci adetinizide oldunuz mu ve duzenlimi geldi? Ben halaaaa ikinciyi olmadimda
Bende ilk adetimi oldum. Ikinciyi hala olmadim.45 gun gecti son adet tarihimden. Doktor olabilir demisti.. duzenli yada iki uc ayda bir normalmis ..
Masallah ogluna abi olmus.. sanada masallah canim..
Masallah nazar degmesin guzel ailenize sansli insanlardansin ...
Eki Görüntüle 848897 Eki Görüntüle 848900 bir maç gününden...... Berabere kalmasaydık iyiydi:))))

Buda benim ağustos böceğim teyzeleri :) 3 aylık olduk..
Masallah dogustan fanatik olacak desene..
Ohh ne guzel buyuyorlar. Allahim nazardan korusun sizi
Hosgeldin aramiza.. masallah agustos bocegine:)
Kocam odunlugunu farketti aksam is cikisina cicekklerle geldi ama affedemiyorum bu kadar kolay degilEki Görüntüle 849622
Farketmis hatasini tum sorunlarinizi halledersiniz insallah. Masallah
Bizde ona iyi aksamlar diyelim:))
Merhaba kucuk hanim ... masallah demekten elim yoruldu kizlar :)) cok sekerler ve tatli bu agustos bocukleri..anneleride oyle masallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…