- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.621
ayy civcivim benimmm ya senn melekmisinnnnnnn çok güzelsin sen çokkk şekersin masum kuzum yaa ayy tam yemelik bu arasta ya sen bunu ye üstüne benim içinde yeefotoğraflar harika bu arada bende fena özendimmm
Yok biz ailecek şiddete karşıyız. Diğer özelliklerimizden dolayı ida o guzel gözlerini oğlumdan alamaz :)
Nasil ama aynı zamanda sıcak bir yuva vaad ediyorum
ida prenses olmşş obantlar o tüyler maşallah yaaa o bakışlar harika :) annesine çekmş sanırım
walla oğlumda beğendi bakıo ekrana :))
Kızımın bi gazı tuttu sırtımdan terler indi susturana kadar üstünede kakaTeşekkür ederiz zayıf teyzesi :)
Tamam yerim kilo eksiğim var zatenValla fotoğrafların hepsi çok güzel canım ben daha az sanıyordum 900 civarı foto var bakalım nasıl eliycez de albüm yaptırıcaz :)
Sağol canım aslında ben pek kokoş sayılmam da resimler için özel hazırlık :))
Kızın adını Helen koymakla hata mı ettim 2. Truva savaşı çıkacak bu gidişle Parmişkom yaa
Ivit ya inci kuzuyu isterizSen ne üşengeç bi insansın hani Çağla'm İnci'min resimleri esefle kınıyorum seni
Kızımın bi gazı tuttu sırtımdan terler indi susturana kadar üstünede kaka900 mü işin zor hepsi güzeldir tabe malzeme güzel idoş tam bi prenses helencik ya valla işin zor kuzum damat adayları kuyruk oldu elemeler bu pazar
Ivit ya inci kuzuyu isteriz
Gidisindan opmek var smdi o tatlisi ;-) masallh kedicikk
Çok şekersiniz maşallah size.. Koşun topicin yakışıklı bebişleri idadan nü pozlar var
Ahahahahepsini döver di mi aslan parçası
kimi dövüyo beeeeee töbe töbe benim oğlum sünnette olucak bu gün aşılarınıda oldu kilosu boyu yerinde maşallah :)
Canim cok gecmis olsun kaka yapınca rahatlamıştır ins. Bizimki de agladi agladi sonra uyuyakaldi .
Tamam cucum tamam aksama koycam İncik boncuğumu :)
Yanliz dger topiklerde millet dogurunca olay bitiyo..pek ilgilenen kalmiyo topikle..bzdede tam zitti..bebekler memede hatunlar topikte..bebisler uykuda hatunlar yine topikte...hc cikasim gelmiyo ama itiraf ediyorum kocisin rakiplerisinz kzlar..kiskaniyo resmen..kadinlr kulubunden cktgn yok..onlarla daha ilgilisn..butun gun ne konusuyosnz cok merak ediyrm diyo..bde bazrn anlatiyrm su soyle oldu bu boylevoldu taniyo szi...icimizdeyiz yani agustos anneleri forever ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?