2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy civcivim benimmm ya senn melekmisinnnnnnn çok güzelsin sen çokkk şekersin masum kuzum yaa ayy tam yemelik bu arasta ya sen bunu ye üstüne benim içinde yeefotoğraflar harika bu arada bende fena özendimmm

ida prenses olmşş obantlar o tüyler maşallah yaaa o bakışlar harika :) annesine çekmş sanırım

walla oğlumda beğendi bakıo ekrana :))

Yok biz ailecek şiddete karşıyız. Diğer özelliklerimizden dolayı ida o guzel gözlerini oğlumdan alamaz :)

Nasil ama aynı zamanda sıcak bir yuva vaad ediyorum

Paris de koyarsan güçlü bir rakip olabilir. Kesin bişey demiyorum burda dövcekler beni yoksa.

ida prenses olmşş obantlar o tüyler maşallah yaaa o bakışlar harika :) annesine çekmş sanırım

walla oğlumda beğendi bakıo ekrana :))

Ahan da Fundacım valla benim suçum yok kızım güzel napayım bak Mucizenin oğlu da beğenmiş

Rabbime şükürler olsun...Hepimize birer melek verdi Maşallahbarekallah! Kızlar çok güzel erkekler çok yakışıklı.. Hayırlı evlar olsunlar :106:

Kızımın bi gazı tuttu sırtımdan terler indi susturana kadar üstünede kaka900 mü işin zor hepsi güzeldir tabe malzeme güzel idoş tam bi prenses helencik ya valla işin zor kuzum damat adayları kuyruk oldu elemeler bu pazar
Sen ne üşengeç bi insansın hani Çağla'm İnci'min resimleri esefle kınıyorum seni
Ivit ya inci kuzuyu isteriz

Canim cok gecmis olsun kaka yapınca rahatlamıştır ins. Bizimki de agladi agladi sonra uyuyakaldi .

Tamam cucum tamam aksama koycam İncik boncuğumu :)

Gidisindan opmek var smdi o tatlisi ;-) masallh kedicikk

O gıdı da dahil her yerini babasından almış ala ala bir tek kahverengi gözlerini benden almış eşek sıpası sorma

Oha demek istiyorum fotoğrafçın bu işi biliyor kesinlikle!!!!
Süperler canım maşallahınız var...

Maşşallah,maşşallah,maşşallah size.süper kız,süper annesi ve süper fotoğraflar.bayıldım ben yaaaaa,fotoğrafçınında ellerine sağlık.bütün gün sürmüştür heralde o kadar pozla uğraşmak?ama ortaya harika bir iş çıkmış

Hepiniz çok güzelsiniz,hepinizin bahtı çok güzel olsun inşallah,telefondan alıntı yapamadım kusura bakmayın canlarım,hepinizi gıdılarınızdan,kollarınızdan,bacaklarınızdan öpüyorum.Annelerinizi çok yorup üzmeyin tamam mı canlarım.ağırlaşıyorsunuz artık,taşıyamıyoruz,hoplatamıyoruz sizi eskisi gibi.iyi ki varsınız bebişler

Canim cok gecmis olsun kaka yapınca rahatlamıştır ins. Bizimki de agladi agladi sonra uyuyakaldi .

Tamam cucum tamam aksama koycam İncik boncuğumu :)

Saol parmişim rahatladı kuzum şimdi uykuya dalma modundacanım incim ya kıyamam ben size şu gaz bi geçemedi ....bekliyoRuz inci kuzuyu ozledik yahu

Yanliz dger topiklerde millet dogurunca olay bitiyo..pek ilgilenen kalmiyo topikle..bzdede tam zitti..bebekler memede hatunlar topikte..bebisler uykuda hatunlar yine topikte...hc cikasim gelmiyo ama itiraf ediyorum kocisin rakiplerisinz kzlar..kiskaniyo resmen..kadinlr kulubunden cktgn yok..onlarla daha ilgilisn..butun gun ne konusuyosnz cok merak ediyrm diyo..bde bazrn anlatiyrm su soyle oldu bu boylevoldu taniyo szi...icimizdeyiz yani agustos anneleri forever ;-)

Biz pes etmiyoruz ne kadar yorulsakta vazgecemiyoruz valla Iyiki varsiniz kizlar Benim kocitoda taniyor sizi yine kk damisin diyo daha bebetolar taniscak arkadas olcak ohoo daha cok isimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…