2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım eşini çok takdir ettim. Bazen gelenekler dini bişeymiş gibi gösterilebiliyor toplumumuzda. Mesela hoca nikahı gibi :) Olayın sağlık boyutu nedir bilmiyorum ve dinen sünnetle de ilgili fazla bir bilgim yok. Fakat çocuğa dayatma yapmadan kendi dinini seçebilme özgürlüğü vermek her ailenin harcı değildir. Kaldı ki ben mesela Fenerbahçeli bişeyler alarak kızımın tutacağı takımı bile belirlediğim için kızdım kendime şimdi. Belki gsli ya da başka bir takımlı olacak di mi? Hayat onun hayatı biz hepsini öğretiriz, her dini gösteririz sonra kendi seçimini yapar. Eşine kızma bence çünkü haklının da ötesinde :))

Cucum Allahım bu nasıl bi güzellik maviş boncuk, çok güzel bir aile tablosu da var orda Allah nazarlardan korusun

Merhaba kucuk hanim ... masallah demekten elim yoruldu kizlar :)) cok sekerler ve tatli bu agustos bocukleri..anneleride oyle masallah..[/QUOTE]

mrb cnm tsk ederizgercekten tüm bebişler cok seker hepsine kocaman maşallahhhh

tskler arasta teyzoşu maviş boncuğum seni öpüyoooinş. hepimizin tablosu musmutlu olsunnnnbide idoşuuu kokla benim için onuda özledik resimlerini bekliyoruzzzzzz
Oyyyyyy cucu ağlicam ama şimdiiiii
ağlarsakta beraber gülersekte bizde bir aileyiz ağustos böcüklerinin anneleri ailesi

ahhh aaaahhh benm gelen gidenden yollayayım ben bu hafta en yoğun haftam sanırım. hergün doluyuz :) okuldan arkadaşlarda bu hafta sonu gelmeyi planlıyorlar 15-20 kişi kadar :)) Allah yardımcım olsun

buarada teyzoşlar kızım malum kakasını yaptı şüküüüür. bilmem içirdiğim kayısı kompostosu bilmem zeytinyağı işe yaradı. az daha yapmayaydı incir kompostosuda içecekti ucuz yırttı. dr günde üçkez zeytinyağı ver kayısyü inciri kaynatıp hergün 1 çay bardağı içir deyince şok oldum ama bebeğim sadece 2buçuk aylık dedim. biliyorum dedi :) kim demiş ilk 6 ay sadece anne sütü die :) şimdik bi de banyo yaptııkk ooooh değmeyin keyfimize :)

Son düzenleme:

FUndacigim kusura bakma artık bende dayanamiycam . Ne benim oğlum yok mü aday olamazmiyim ?

Bugünden itibaren erkek cocuk çalısmalarına başlıyorum . Yakışıklı oğul adayım ile kizina biz de adayız.

Hem kendinden küçük ile evlenirse zengin de olurlar

Ilk masallh bnden gelsn o zamn yakiyosnz yine ana kiZ ;-)

Teşekkür ederiz zayıf teyzesi :)

ayy civcivim benimmm ya senn melekmisinnnnnnn çok güzelsin sen çokkk şekersin masum kuzum yaa ayy tam yemelik bu arasta ya sen bunu ye üstüne benim içinde yeefotoğraflar harika bu arada bende fena özendimmm

Tamam yerim kilo eksiğim var zaten Valla fotoğrafların hepsi çok güzel canım ben daha az sanıyordum 900 civarı foto var bakalım nasıl eliycez de albüm yaptırıcaz :)
süpersiniz ya kızın sana çok benziyor çok kokoşsunuz

Sağol canım aslında ben pek kokoş sayılmam da resimler için özel hazırlık :))

Kızın adını Helen koymakla hata mı ettim 2. Truva savaşı çıkacak bu gidişle Parmişkom yaa

Al iste isim analizi yapanlara bir malzeme daha verdin . Kisinin kader kişiliği ismine benzermisin kanıtı .

Bu arada savaş maaş hak getire oğlum kuheylan gibidir :)

Sen ne üşengeç bi insansın hani Çağla'm İnci'min resimleri esefle kınıyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…