- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.601
Teşekkür ederim canım.
İlerde isteyecekse şimdiden yapılması taraftarıyım ben o yüzden çok üzgünüm biraz da telaşlıyım şu an
Yarın öööyle boş boş dönücekmişiz gibi bir his var içimde
Eki Görüntüle 850702 Eki Görüntüle 850703 Eki Görüntüle 850704 Eki Görüntüle 850705
kızım size mrb demek istediii
bahsi gecen kuzu mrb sanasen gercekten tam bi kuzucuksun annişe söyle bizde onu cok seviyoruz tabikisideeeeeeeee senide kocamannnnnn
tskler arasta teyzoşu maviş boncuğum seni öpüyoooCanım eşini çok takdir ettim. Bazen gelenekler dini bişeymiş gibi gösterilebiliyor toplumumuzda. Mesela hoca nikahı gibi :) Olayın sağlık boyutu nedir bilmiyorum ve dinen sünnetle de ilgili fazla bir bilgim yok. Fakat çocuğa dayatma yapmadan kendi dinini seçebilme özgürlüğü vermek her ailenin harcı değildir. Kaldı ki ben mesela Fenerbahçeli bişeyler alarak kızımın tutacağı takımı bile belirlediğim için kızdım kendime şimdi. Belki gsli ya da başka bir takımlı olacak di mi? Hayat onun hayatı biz hepsini öğretiriz, her dini gösteririz sonra kendi seçimini yapar. Eşine kızma bence çünkü haklının da ötesinde :))
Cucum Allahım bu nasıl bi güzellik maviş boncuk, çok güzel bir aile tablosu da var orda Allah nazarlardan korusun
ağlarsakta beraber gülersekte bizde bir aileyiz ağustos böcüklerinin anneleri ailesiOyyyyyy cucu ağlicam ama şimdiiiii
günaydın furkan :))
ay allahtan bana gelen giden yok bu ara okuldan arkadaşlar gelmeyi planlıyorlarmış gelsinler bakalım bende yalnızlıktan sıkıldım evde gelenim gidenim yok bütün gün evde tekim kızımla gelen olsada biraz muhabbet olsa diyorum:))
Eki Görüntüle 850702 Eki Görüntüle 850703 Eki Görüntüle 850704 Eki Görüntüle 850705
kızım size mrb demek istediii[/QUOT
maşallh kıızna çokkkkk tatlımışşşşşş.:) tabiiki ailenizde çokk tatlııı
kızım size mrb demek istediii[/QUOT
maşallh kıızna çokkkkk tatlımışşşşşş.:) tabiiki ailenizde çokk tatlııı
tşk güzel sözlerin için cnmm:))
Ilk masallh bnden gelsn o zamn yakiyosnz yine ana kiZ ;-)
ayy civcivim benimmm ya senn melekmisinnnnnnn çok güzelsin sen çokkk şekersin masum kuzum yaa ayy tam yemelik bu arasta ya sen bunu ye üstüne benim içinde yeefotoğraflar harika bu arada bende fena özendimmm
süpersiniz ya kızın sana çok benziyor çok kokoşsunuz
FUndacigim kusura bakma artık bende dayanamiycam . Ne benim oğlum yok mü aday olamazmiyim ?
Bugünden itibaren erkek cocuk çalısmalarına başlıyorum . Yakışıklı oğul adayım ile kizina biz de adayız.
Hem kendinden küçük ile evlenirse zengin de olurlar
Teşekkür ederiz zayıf teyzesi :)
Tamam yerim kilo eksiğim var zatenValla fotoğrafların hepsi çok güzel canım ben daha az sanıyordum 900 civarı foto var bakalım nasıl eliycez de albüm yaptırıcaz :)
Sağol canım aslında ben pek kokoş sayılmam da resimler için özel hazırlık :))
Kızın adını Helen koymakla hata mı ettim 2. Truva savaşı çıkacak bu gidişle Parmişkom yaa
Sen ne üşengeç bi insansın hani Çağla'm İnci'min resimleri esefle kınıyorum seni
Al iste isim analizi yapanlara bir malzeme daha verdin . Kisinin kader kişiliği ismine benzermisin kanıtı .
Bu arada savaş maaş hak getire oğlum kuheylan gibidir :)
Ahahahahepsini döver di mi aslan parçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?