- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.641
Temmuz annelerine baktım onlar ek gıdalara başlamışlar nasıl oluyor anlamadım. Ek gıdaya 6. Aydan sonra başlanır diye biliyorum
Biz pes etmiyoruz ne kadar yorulsakta vazgecemiyoruz valla Iyiki varsiniz kizlarBenim kocitoda taniyor sizi yine kk damisin diyo daha bebetolar taniscak arkadas olcak ohoo daha cok isimiz var
Temmuz annelerine baktım onlar ek gıdalara başlamışlar nasıl oluyor anlamadım. Ek gıdaya 6. Aydan sonra başlanır diye biliyorum
Kesinlikle cucum daha isimizzz cok ;-)
Bebislerinizi karanlikta mi yoksa gece lambasinda mi uyutuyorsunuz? Ben gece lambasiyla uyutuyordum. Ama surekli etrafi izleyip bir saat salamam gerekiyordu. Iki gundur karanlikta uyutuyorum hemen uyuyor salamaya bile cok gerek kalmiyor. Esim korkar karaanliktan lambayi yak diyor. Korkar mi cidden. Sizler nasil uyutuyorsunuz..
canım ustune görme olayı kanda ne zaman bellı olur adet oldum daha sonra kan testım 0.01 sence hamılelık varmıdır
Bebislerinizi karanlikta mi yoksa gece lambasinda mi uyutuyorsunuz? Ben gece lambasiyla uyutuyordum. Ama surekli etrafi izleyip bir saat salamam gerekiyordu. Iki gundur karanlikta uyutuyorum hemen uyuyor salamaya bile cok gerek kalmiyor. Esim korkar karaanliktan lambayi yak diyor. Korkar mi cidden. Sizler nasil uyutuyorsunuz..
Cnm bn kam testi yptrmadm.evde test yptm bkacgun snra rahimde keseyi gorduk...umarim hamilesndr cnm allah gonlune gore versn
Kronolojik sıraya göre 40 günlükten 3 aylıkta Çağla İnci
İlk zamanlarda ilk kez bebek sahibi olmanın tedirginliğiyle, bebeğim uyurken sürekli gözlemek için gece lambasını açık bırakırdım. Aman nefes alıyor mu aman kusacak mı vs. derken uykusuz kalırdım. Hormonlar sayesinde dayanabildim sanırım o uykusuzluklara.
Sonra öğrendim ki bebeklerin geceleri gece lambası da olsa ışıkta uyumaları miyop olma olasılıklarını ciddi bir şekilde artırıyor:
CNN - Night-light may lead to nearsightedness - May 12, 1999
Şimdi münkün olduğu kadar karanlıkta uyuyoruz. Yalnızca emzirmek ve alt değiştirmek için açtığım küçük bir fener edindim. AMAN DİKKAT!
FUndacigim kusura bakma artık bende dayanamiycam . Ne benim oğlum yok mü aday olamazmiyim ?
Bugünden itibaren erkek cocuk çalısmalarına başlıyorum . Yakışıklı oğul adayım ile kizina biz de adayız.
Hem kendinden küçük ile evlenirse zengin de olurlar
Ahan da Fundacım valla benim suçum yok kızım güzel napayım bak Mucizenin oğlu da beğenmiş
Masallah adi gbi tam bi inci tanesi bu cimcime :-D allah nazardan saklasin parmisim ;-)
naydaaaaaaa Parmecim naptın sen yaaa. daha çalışmasını bile yapmadığın çocuğa don biçmiyon da gelin bakıyon
Arastacm beğenebilir isteyen. ben gurur duyarım gelinim beğeniliyor diye. ama beğenmekle kalır orası ayrı
ayrıca ben İdoşa daha anasının karnındayken talip oldum hatta kerttik bile bildiğiniz üzre.. yani daha görmeden aldım ben onu. görselliğe önem vermedenoğlumun adınını bile değiştirdim Paris Arda koydum. şimdi siz gördünüz resimleri baktınız güzel kız hoş kız maşallah aa talip olayım bari diyosunuz.. yok öyle yağma arkadaş hanımefendi çizgimden kaydırmayın beniii
bir de buradaki diğer prenseslere ne kadar haksızlık ediyorsunuz farkında mısınızz acabaa :)) Duru kız, Beril kuzu, Elif Ece prenses, iki tane Masal melek, Melis kuzu, Eylüş hatun, ve adını sayamadığım diğer prenseslerimiz de var burdaahepsi de birbirinden güzel maşallahları var hepsinin :) o yüzden lütfen gelinimden gözlerinizi çekiniz aaaaaaaa daha da konuşmam bu konuda gaza da gelmem kızdırmalara da entrikalara da haberiniz ola
Oy oy maşallah lokumaKronolojik sıraya göre 40 günlükten 3 aylıkta Çağla İnci
naydaaaaaaa Parmecim naptın sen yaaa. daha çalışmasını bile yapmadığın çocuğa don biçmiyon da gelin bakıyon
Arastacm beğenebilir isteyen. ben gurur duyarım gelinim beğeniliyor diye. ama beğenmekle kalır orası ayrı
ayrıca ben İdoşa daha anasının karnındayken talip oldum hatta kerttik bile bildiğiniz üzre.. yani daha görmeden aldım ben onu. görselliğe önem vermedenoğlumun adınını bile değiştirdim Paris Arda koydum. şimdi siz gördünüz resimleri baktınız güzel kız hoş kız maşallah aa talip olayım bari diyosunuz.. yok öyle yağma arkadaş hanımefendi çizgimden kaydırmayın beniii
bir de buradaki diğer prenseslere ne kadar haksızlık ediyorsunuz farkında mısınızz acabaa :)) Duru kız, Beril kuzu, Elif Ece prenses, iki tane Masal melek, Melis kuzu, Eylüş hatun, ve adını sayamadığım diğer prenseslerimiz de var burdaahepsi de birbirinden güzel maşallahları var hepsinin :) o yüzden lütfen gelinimden gözlerinizi çekiniz aaaaaaaa daha da konuşmam bu konuda gaza da gelmem kızdırmalara da entrikalara da haberiniz ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?