2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Temmuz annelerine baktım onlar ek gıdalara başlamışlar nasıl oluyor anlamadım. Ek gıdaya 6. Aydan sonra başlanır diye biliyorum

6. ay çok geç oluyrmuş.damak tadı gelişmiyormuş ve 6. ayda başlanınca bebekler alışmakta güçlük çekiyorlarmış diye duymuştum. bizde yakında başlayaczzz. bende temmuz annesiyimmmm :))) acele etti benim çapulnazımmm. 26 temmuzda geldii..

Bebislerinizi karanlikta mi yoksa gece lambasinda mi uyutuyorsunuz? Ben gece lambasiyla uyutuyordum. Ama surekli etrafi izleyip bir saat salamam gerekiyordu. Iki gundur karanlikta uyutuyorum hemen uyuyor salamaya bile cok gerek kalmiyor. Esim korkar karaanliktan lambayi yak diyor. Korkar mi cidden. Sizler nasil uyutuyorsunuz..

Temmuz annelerine baktım onlar ek gıdalara başlamışlar nasıl oluyor anlamadım. Ek gıdaya 6. Aydan sonra başlanır diye biliyorum

Honeycim onlarda da bizim gibi Haziran'ın başında doğum yapan bir sürü anne vardır
Bizde Ağustos annesiyiz ama pek çoğumuzun bebeği 4. Ayını doldurdu Temmuz'un başında doğum yaptı bazı arkadaşlarımız

karanlıkta uyutuyorum cnm, korkmaz bee ne korkacak, kolay dalar hem dikkati dağılmaz.

Dalana kadar gece lambası açık kalıyor ama uyuyunca kapatıyorum

Kronolojik sıraya göre 40 günlükten 3 aylıkta Çağla İnci

Eklentiler

• $fotoğraf_7.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 38
  • $fotoğraf_6.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 45
  • $fotoğraf_5.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 56
  • $fotoğraf_4.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 39
  • $fotoğraf_3.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $fotoğraf_2.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 56
  • $fotoğraf_1.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 57

İlk zamanlarda ilk kez bebek sahibi olmanın tedirginliğiyle, bebeğim uyurken sürekli gözlemek için gece lambasını açık bırakırdım. Aman nefes alıyor mu aman kusacak mı vs. derken uykusuz kalırdım. Hormonlar sayesinde dayanabildim sanırım o uykusuzluklara.

Sonra öğrendim ki bebeklerin geceleri gece lambası da olsa ışıkta uyumaları miyop olma olasılıklarını ciddi bir şekilde artırıyor:

CNN - Night-light may lead to nearsightedness - May 12, 1999

Şimdi münkün olduğu kadar karanlıkta uyuyoruz. Yalnızca emzirmek ve alt değiştirmek için açtığım küçük bir fener edindim. AMAN DİKKAT!

Bende karanlıkta uyumanın kanser riskini azalttığını okumuştum. Korler cok dusuk oranda kanser olurmuş

Ahan da Fundacım valla benim suçum yok kızım güzel napayım bak Mucizenin oğlu da beğenmiş

naydaaaaaaa Parmecim naptın sen yaaa. daha çalışmasını bile yapmadığın çocuğa don biçmiyon da gelin bakıyon

Arastacm beğenebilir isteyen. ben gurur duyarım gelinim beğeniliyor diye. ama beğenmekle kalır orası ayrı

ayrıca ben İdoşa daha anasının karnındayken talip oldum hatta kerttik bile bildiğiniz üzre.. yani daha görmeden aldım ben onu. görselliğe önem vermeden oğlumun adınını bile değiştirdim Paris Arda koydum. şimdi siz gördünüz resimleri baktınız güzel kız hoş kız maşallah aa talip olayım bari diyosunuz.. yok öyle yağma arkadaş hanımefendi çizgimden kaydırmayın beniii

bir de buradaki diğer prenseslere ne kadar haksızlık ediyorsunuz farkında mısınızz acabaa :)) Duru kız, Beril kuzu, Elif Ece prenses, iki tane Masal melek, Melis kuzu, Eylüş hatun, ve adını sayamadığım diğer prenseslerimiz de var burdaa hepsi de birbirinden güzel maşallahları var hepsinin :) o yüzden lütfen gelinimden gözlerinizi çekiniz aaaaaaaa daha da konuşmam bu konuda gaza da gelmem kızdırmalara da entrikalara da haberiniz ola

Hanımlar, malum havalar yavaş yavaş soğumaya başladı. Külotlu çorabı illa ki bebek de olsa kızlar mı kullanır yahu.. Aradım ama şöyle kızlara göre olmayan bir külotlu çorap bulamadım. LCW'de 0-6 ay için var ama ya rengi pembe ya da üzerinde pembe çiçekler var.. Düz beyazı, krem rengi falan olsa..

Masallah adi gbi tam bi inci tanesi bu cimcime :-D allah nazardan saklasin parmisim ;-)

Anaa dayak yemiş gibi hissettim :)

Lanet olsun ya haklisin :)))

Fundaa supersin diyorum dahada bsey demiyorumm :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…