- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.661
Hanımlar, malum havalar yavaş yavaş soğumaya başladı. Külotlu çorabı illa ki bebek de olsa kızlar mı kullanır yahu.. Aradım ama şöyle kızlara göre olmayan bir külotlu çorap bulamadım. LCW'de 0-6 ay için var ama ya rengi pembe ya da üzerinde pembe çiçekler var.. Düz beyazı, krem rengi falan olsa..
oyy yaraabbimm şu güzelliğe bakar mısınEki Görüntüle 850702 Eki Görüntüle 850703 Eki Görüntüle 850704 Eki Görüntüle 850705
kızım size mrb demek istediii
Kronolojik sıraya göre 40 günlükten 3 aylıkta Çağla İnci
Anaa dayak yemiş gibi hissettim :)
Lanet olsun ya haklisin :)))
Hanımlar, malum havalar yavaş yavaş soğumaya başladı. Külotlu çorabı illa ki bebek de olsa kızlar mı kullanır yahu.. Aradım ama şöyle kızlara göre olmayan bir külotlu çorap bulamadım. LCW'de 0-6 ay için var ama ya rengi pembe ya da üzerinde pembe çiçekler var.. Düz beyazı, krem rengi falan olsa..
Yerim ben o inci tanesini bizi bu güzellikten bu kadar mahrum bırakma annişinide özlüyoruz kuzuları maşallah sana çağla incim yirim yirimmKronolojik sıraya göre 40 günlükten 3 aylıkta Çağla İnci
2 sene uğraşında sonuç bu oldu CNm fındığımoyy yaraabbimm şu güzelliğe bakar mısınne güzel bir iş çıkarmışsınız siz cücüm ya maşallah size
canım benimm tatlı kuzum severim senin her halini
yok yau o kadar mı :26: çizgimden kaymışım demek pardon canım
naydaaaaaaa Parmecim naptın sen yaaa. daha çalışmasını bile yapmadığın çocuğa don biçmiyon da gelin bakıyon
Arastacm beğenebilir isteyen. ben gurur duyarım gelinim beğeniliyor diye. ama beğenmekle kalır orası ayrı
ayrıca ben İdoşa daha anasının karnındayken talip oldum hatta kerttik bile bildiğiniz üzre.. yani daha görmeden aldım ben onu. görselliğe önem vermedenoğlumun adınını bile değiştirdim Paris Arda koydum. şimdi siz gördünüz resimleri baktınız güzel kız hoş kız maşallah aa talip olayım bari diyosunuz.. yok öyle yağma arkadaş hanımefendi çizgimden kaydırmayın beniii
bir de buradaki diğer prenseslere ne kadar haksızlık ediyorsunuz farkında mısınızz acabaa :)) Duru kız, Beril kuzu, Elif Ece prenses, iki tane Masal melek, Melis kuzu, Eylüş hatun, ve adını sayamadığım diğer prenseslerimiz de var burdaahepsi de birbirinden güzel maşallahları var hepsinin :) o yüzden lütfen gelinimden gözlerinizi çekiniz aaaaaaaa daha da konuşmam bu konuda gaza da gelmem kızdırmalara da entrikalara da haberiniz ola
6. ay çok geç oluyrmuş.damak tadı gelişmiyormuş ve 6. ayda başlanınca bebekler alışmakta güçlük çekiyorlarmış diye duymuştum. bizde yakında başlayaczzz. bende temmuz annesiyimmmm :))) acele etti benim çapulnazımmm. 26 temmuzda geldii..
Bebislerinizi karanlikta mi yoksa gece lambasinda mi uyutuyorsunuz? Ben gece lambasiyla uyutuyordum. Ama surekli etrafi izleyip bir saat salamam gerekiyordu. Iki gundur karanlikta uyutuyorum hemen uyuyor salamaya bile cok gerek kalmiyor. Esim korkar karaanliktan lambayi yak diyor. Korkar mi cidden. Sizler nasil uyutuyorsunuz..
Oy oy maşallah lokuma
oyy yaraabbimm şu güzelliğe bakar mısınne güzel bir iş çıkarmışsınız siz cücüm ya maşallah size
canım benimm tatlı kuzum severim senin her halini
yok yau o kadar mı :26: çizgimden kaymışım demek pardon canım
Yerim ben o inci tanesini bizi bu güzellikten bu kadar mahrum bırakma annişinide özlüyoruz kuzuları maşallah sana çağla incim yirim yirimm
2 sene uğraşında sonuç bu oldu CNm fındığımTSK ederiz tatlı Paris Arda'nın tatlı annişi
Ayy ömürsünüz siz seviyorum siziii
Sagol balım teyzesi
Sev teyzesi sev :)
Hic kirarmiyim ben dünyalar güzeli durumun annesi :)
Bugun farkettim ki adetim 10 gun gecikmis.:ssz
Ilk zamnlr duzensz olabiliyomus cnm...
İcim rahat dgl yarin test yapcam. Cok uyuyorum hep bi uyku hali sehir degisikligine yordum ama..... hayirlisi ne diim
Fundaa supersin diyorum dahada bsey demiyorumm :-D
Yerim ben o inci tanesini bizi bu güzellikten bu kadar mahrum bırakma annişinide özlüyoruz kuzuları maşallah sana çağla incim yirim yirimm
2 sene uğraşında sonuç bu oldu CNm fındığımTSK ederiz tatlı Paris Arda'nın tatlı annişi
Ayy ömürsünüz siz seviyorum siziii
Eneeerm cok tatliiii:)
Kızımın bi gazı tuttu sırtımdan terler indi susturana kadar üstünede kaka900 mü işin zor hepsi güzeldir tabe malzeme güzel idoş tam bi prenses helencik ya valla işin zor kuzum damat adayları kuyruk oldu elemeler bu pazar
Ivit ya inci kuzuyu isteriz
MAşallah güzel meleğe
O gıdı da dahil her yerini babasından almış ala ala bir tek kahverengi gözlerini benden almış eşek sıpası sorma
Oha demek istiyorum fotoğrafçın bu işi biliyor kesinlikle!!!!
Süperler canım maşallahınız var...
Çok şekersiniz maşallah size.. Koşun topicin yakışıklı bebişleri idadan nü pozlar var
ay kızzzzz anam çok tatlı bir bebek bu sende çok güzelsin maşallah berakallah allahım nazarlardan korusun
Maşşallah,maşşallah,maşşallah size.süper kız,süper annesi ve süper fotoğraflar.bayıldım ben yaaaaa,fotoğrafçınında ellerine sağlık.bütün gün sürmüştür heralde o kadar pozla uğraşmak?ama ortaya harika bir iş çıkmış
ay maşallah ikinize de analı kızlı süpersiniz yine..içimiz açıldı..Allah nazardan saklasın tüm bebişlerimizi
maşallah canım allah nazarlardan saklasın harika görünüyorsunuz. kızın annesinin kopyası çok güzel allah bağışlasın :))
çooooooooook tatlıısnız bebişlerr
Kronolojik sıraya göre 40 günlükten 3 aylıkta Çağla İnci
naydaaaaaaa Parmecim naptın sen yaaa. daha çalışmasını bile yapmadığın çocuğa don biçmiyon da gelin bakıyon
Arastacm beğenebilir isteyen. ben gurur duyarım gelinim beğeniliyor diye. ama beğenmekle kalır orası ayrı
ayrıca ben İdoşa daha anasının karnındayken talip oldum hatta kerttik bile bildiğiniz üzre.. yani daha görmeden aldım ben onu. görselliğe önem vermedenoğlumun adınını bile değiştirdim Paris Arda koydum. şimdi siz gördünüz resimleri baktınız güzel kız hoş kız maşallah aa talip olayım bari diyosunuz.. yok öyle yağma arkadaş hanımefendi çizgimden kaydırmayın beniii
bir de buradaki diğer prenseslere ne kadar haksızlık ediyorsunuz farkında mısınızz acabaa :)) Duru kız, Beril kuzu, Elif Ece prenses, iki tane Masal melek, Melis kuzu, Eylüş hatun, ve adını sayamadığım diğer prenseslerimiz de var burdaahepsi de birbirinden güzel maşallahları var hepsinin :) o yüzden lütfen gelinimden gözlerinizi çekiniz aaaaaaaa daha da konuşmam bu konuda gaza da gelmem kızdırmalara da entrikalara da haberiniz ola
ahaa bi tane daha benden bende eşime yarın test al dicem. benm adet zaten hiç gelmedi ama sürekli uyku hali bi de baş dönmesi başladı. HAYIRDIR İNŞALLAH???
Teşekkür ederim kızlar, sizler güzel bakıyosunuz
Ben o Çağla İnci'yi kronolojik sıraya göre yerim. Maşallah teyzesinin kuzusu. Bakışları beni benden alıyor zaten. Bu kadar mı anlamlı bakılır yavyum benim. Ama o iri güzel gözleri kimden aldığı belli :)))
Anaaa şoklardayım dünüş naptın senSustum ben.
Canım sen o nicki değiştir yoksa topik topik anne olucaksın burda. Kadrolu anne
Temmuz annelerine baktım onlar ek gıdalara başlamışlar nasıl oluyor anlamadım. Ek gıdaya 6. Aydan sonra başlanır diye biliyorum
Bebislerinizi karanlikta mi yoksa gece lambasinda mi uyutuyorsunuz? Ben gece lambasiyla uyutuyordum. Ama surekli etrafi izleyip bir saat salamam gerekiyordu. Iki gundur karanlikta uyutuyorum hemen uyuyor salamaya bile cok gerek kalmiyor. Esim korkar karaanliktan lambayi yak diyor. Korkar mi cidden. Sizler nasil uyutuyorsunuz..
Bende de var uyku Hali ve asırı iştah , ama hamile olamam imkan yok , sizlerde de olunca icim rahatladı Demekki normalahaa bi tane daha benden bende eşime yarın test al dicem. benm adet zaten hiç gelmedi ama sürekli uyku hali bi de baş dönmesi başladı. HAYIRDIR İNŞALLAH???
Maşallah canım çağla inci'ye , Allah Nazardan saklasin pek guzel bi kiz buKronolojik sıraya göre 40 günlükten 3 aylıkta Çağla İnci
Arastacım siz ne yaptınız boyle , maşallah analı kızlı yakıyorsunuz ortalığı
Maşallah kuzuya , büyüdü de sünnet mı olacakmış
Oy ne guzel oyun halısında oynuyor maşallah kuzuyaEki Görüntüle 850725 Eki Görüntüle 850726
kızlar geçen bir kaç arkadaş sormuştu oyun halısı
bizimki bunda iyi vakit geçiriyor
Eki Görüntüle 850702 Eki Görüntüle 850703 Eki Görüntüle 850704 Eki Görüntüle 850705
kızım size mrb demek istediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?