2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sart mi lcw olmasi Pazardan al canim sende :) ben lacivert, beyaz,gri duz renk ve araba desenli aldim 5-6 tane. Bayadir da giydiriyorum

oyy yaraabbimm şu güzelliğe bakar mısın ne güzel bir iş çıkarmışsınız siz cücüm ya maşallah size

Kronolojik sıraya göre 40 günlükten 3 aylıkta Çağla İnci

canım benimm tatlı kuzum severim senin her halini

Anaa dayak yemiş gibi hissettim :)

Lanet olsun ya haklisin :)))

yok yau o kadar mı :26: çizgimden kaymışım demek pardon canım

Şekercim calzedonia da gördüm 0-6 ay külotlu çorap ama düz beyazı var mıydı hatırlamıyorum. Yolum düştüğünde sorarım yine

Yerim ben o inci tanesini bizi bu güzellikten bu kadar mahrum bırakma annişinide özlüyoruz kuzuları maşallah sana çağla incim yirim yirimm
2 sene uğraşında sonuç bu oldu CNm fındığım TSK ederiz tatlı Paris Arda'nın tatlı annişi

Ayy ömürsünüz siz seviyorum siziii

benim kızım da 26 temmuzde doğdu :)) çok büyük bir sürpriz yaparak ama :))) 35 haftalık doğdu seninki ne kadarlık doğdu canım?

Ben karanlıkta uyutuyorum büyüme hormonları karanlıkta çalışıyomuş ve daha az kanser riski yaşadıklarını okumuştum

Oy oy maşallah lokuma

Sagol balım teyzesi

Sev teyzesi sev :)

Hic kirarmiyim ben dünyalar güzeli durumun annesi :)

çoookkk ama çooookk yorgunum pilim bitti artık kekiydi böreğiydi derken bi günü daha bitirdik şükür. sevgili anneler kızım uyurkende parmağını emmeye başladı napsam bilemiyorum baş parmağını köküne kadar ağzına sokup emiyor. bi çıkarıyorum parmak kıpkırmızı :

İcim rahat dgl yarin test yapcam. Cok uyuyorum hep bi uyku hali sehir degisikligine yordum ama..... hayirlisi ne diim

ahaa bi tane daha benden bende eşime yarın test al dicem. benm adet zaten hiç gelmedi ama sürekli uyku hali bi de baş dönmesi başladı. HAYIRDIR İNŞALLAH???

Fundaa supersin diyorum dahada bsey demiyorumm :-D

hihiiii

sen de seviliyorsun kuzumm öperim kocaman

Eneeerm cok tatliiii:)

MAşallah güzel meleğe

Çok şekersiniz maşallah size.. Koşun topicin yakışıklı bebişleri idadan nü pozlar var

ay kızzzzz anam çok tatlı bir bebek bu sende çok güzelsin maşallah berakallah allahım nazarlardan korusun

ay maşallah ikinize de analı kızlı süpersiniz yine..içimiz açıldı..Allah nazardan saklasın tüm bebişlerimizi

maşallah canım allah nazarlardan saklasın harika görünüyorsunuz. kızın annesinin kopyası çok güzel allah bağışlasın :))

çooooooooook tatlıısnız bebişlerr

Teşekkür ederim kızlar, sizler güzel bakıyosunuz

Ben o Çağla İnci'yi kronolojik sıraya göre yerim. Maşallah teyzesinin kuzusu. Bakışları beni benden alıyor zaten. Bu kadar mı anlamlı bakılır yavyum benim. Ama o iri güzel gözleri kimden aldığı belli :)))

Anaaa şoklardayım dünüş naptın sen Sustum ben.

ahaa bi tane daha benden bende eşime yarın test al dicem. benm adet zaten hiç gelmedi ama sürekli uyku hali bi de baş dönmesi başladı. HAYIRDIR İNŞALLAH???

Canım sen o nicki değiştir yoksa topik topik anne olucaksın burda. Kadrolu anne

İnci cok teşekkür ediyormuş guzel insanlara guzel guzel bakılırmış annesinden öyle öğrenmiş diyor :)

Canim bende baktim ama pek bulamadim oyuzden alttan ince pijama ici yada ayakli esofmanlardan giydiriyorum simdilik oyle idare ediyoruZ

Temmuz annelerine baktım onlar ek gıdalara başlamışlar nasıl oluyor anlamadım. Ek gıdaya 6. Aydan sonra başlanır diye biliyorum

CAni'm bu ay sonu bende başlıcam altıncı aya kalırsa bebek zorlanabioiyirmus şimdiden 4. Ayda başlamak gerekiyormuş. Ama sadece gunde 1 çay kasığı. Mesela bir gun bir çay kasığı mandalina, ertesi gun bir çay kasığı elmayı rendeleyip suyunu. Birde bebek icin yoğurt mayalicam. O yoğurduda ablam bebek icin 1 caybardagina mayaliyormus o yeter onlara. İste hergün bisey. Ama biyerde okudum aynı gıdayı 3 gun falan ard Arda verin bağırsakları alışsın. Yani ben 3 gun yoğurt, 3 gun portakal suyu, havuç suyu ole 3 gun 3 gun vericem.
Yoğurt mayalanmasında periyodik yoğurt kullanılabilirmiş onuda TV'de bı doktor söylemişti...

Korkmaz Bencede alisir hem karanlığa anne karninda karanlıkta duruyordu. Bende karanlıkta yatırıyorum ama holde kucuk. Gece lambamız var . Gece beslerken Goriym yavrumu diye.

Canım muhakkak vardır biyerde ben daarım çıkarken 1 gri bı beyaz var ablam verdi onu giydiriyorum oğlumun totosu donmasın diye.

Kizlar Gecen gun burda biri rotavurusun aşısını ozel sigorta karsiliyr dedi bizimde ozel sigortamız var haberim bile yoktu valla sayesinde sadece 35 tl verdik aşıya. Ve cokta sikisik bi zmanda oyle iyi olduki kim solediyse cok tskler. Valla bu forumu cok seviyorum kardes gibiyiz.

Birde bugun doktordayken baktimda bizim bebisler kocaman olmus. Ne çabuk büyüdüler ben oğlumun minik halini unuttum bile
Öteki bebekler miniminnaciktilar

Arasta masallah ikinizede. Valla bebeğinin kendi gibi bahtıda guzel olsun insallah.
Ben hiç kaynanalik yapmam oğlumada yemek öğreticem esine yardım et evde deyip öyle yetiştiricim.
Kadin ruhundan anlamayı öğreticem , bilmem anlatabildimmi

Bende de var uyku Hali ve asırı iştah , ama hamile olamam imkan yok , sizlerde de olunca icim rahatladı Demekki normal
Maşallah canım çağla inci'ye , Allah Nazardan saklasin pek guzel bi kiz bu
Arastacım siz ne yaptınız boyle , maşallah analı kızlı yakıyorsunuz ortalığı
Fotoğrafçı iyi is yapmış denmiş ama malzeme guzel olunca fazla uğraşmasına gerek kalmamış bence , maşallah size
Ayrıca bi kızı bin kişi ister bir kişi alirmiş , fundiş de bozulmasın kader kısmet bu isler
İda da yakıyor ortalığı ,canım ya nasıl da bakmış , senin bu kızdan çekeceğin var
Sağol cucum amin...

Sizi seviyom yaa

İşte burda da bahsi geçen kuzu:

Eki Görüntüle 850769
Maşallah kuzuya , büyüdü de sünnet mı olacakmış
Tatlı kuzu maşallah sana
Canım hayırlısı olsun ama büyüyünce de çevredekileri görüp sünnet olmak isterse , ozamanda size kızmasın niye yaptırmadınız diye
Hem dinende onerildigine göre saglıklı olanda budur gibi geliyo bana
Eki Görüntüle 850725 Eki Görüntüle 850726
kızlar geçen bir kaç arkadaş sormuştu oyun halısı
bizimki bunda iyi vakit geçiriyor
Oy ne guzel oyun halısında oynuyor maşallah kuzuya

Merhaba tatlı kuzu
Ne cilveli bakmışsın öyle
Sizede maşallah cucu , Allah mutlu aile tablonuzu hic bozmasın hep boyle mutlu olun insallah
Aslında IDA nin cok talibi var bende duru' ya mı talip olsam ne
Hem yakınız bebisler Park'ta oynayıp tanısır görüşürlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…