2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Icimdrn bir ses birimizin kazaya kurbangidip hamile kalacagini soyluyor...susturmaya calisiyorum:26:

amaniinn:18::18::18: Allah hayırlısını versinde daa çokkk erken, kazaya kurban giden olmaz inş..

uzun zmndır gece uykumuz kesintisizdi..ee noldu ki şimdi bölee:26: paşacık emdi kaka yaptı hoopp açtı cin gözlerii fıldır fıldır 2 saat oldu:26:

Kesintisiz gece uykusu ! Bizim oglanda kesin imalat hatasi var. gunduz uyumaz, gece kesinTİLİ uyur. Pehhhhhh

Once 40 nı bekle dediler simdi 3 ay dolsun diyorlar, sonra o olur 6 ay.

O bendim Canim rica ederim ise yaramasina cok sevindim :)

Teşekkürler meltem teyzesi :)

çocuk kıyafeti satan mağzalarda var pazardanda alabilirsin

Eveeeet eh biraz kendime pay cikarayim bari kirk yilda bir

Kronolojik sıraya göre 40 günlükten 3 aylıkta Çağla İnci

çağla inci tam bi inci tanesi maşallahhh

hahhahaah koptum yaaa tamam fundacm kızma ben zaten talip deilim oğlum beğendi dedimm bu işler kısmetir ben karışmam

walla beyaz ama pembe desenli bile aldm oğluma bulamayınca bişi olmazz alttan gözükmüoo

herkesleree günaydınnnnnn

oğluşum beni uyandırdı kendi uyuyo şimdi :)

günaydınn herkeseeeee
çokk güzel bir gün geçirelim yavrucuklarımızla.. hep böyle gülsün meleklerimiz

Eklentiler

• $2013-10-21 11.18.39.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 35
Arasta yorum yapma kabiliyetim sayende yok oldu.
Bu nasıl bir güzelliktir Allahım nazarlardan korusun.Esin çok şanslı yanında 2 güzellik var.

Parmecim göremedim incimi pc açınca bakicm kesin çok tatlıdır.

Kızlar bende çok korkuyorum hamile olmaktan.
Çok uykum var özellikle akşam 8.9 gibi gözümü acamiyorum.
Kokulara karşı duyarliligim var.Geçen gün oglusum balık gibi kokuyordu düşünün sacmaligimi
Allah göstermesin hamile kalmak istemiyorum.
Birde sezeryan yerim önceleri kasinirdi şimdi ince bir siziyla agiriyor.

Oglusta 2 gündür emdigini direk sulu çıkarıyor hiç böyle olmadı acaba usuttumu diyorum bende gribim çünkü.
Dr.arayıp soracagim bakalım.

Oglusum için külotlu çorap alicam bende ama çıkamıyorum ki.
Anneme aldirayim bari.0.6 mi almalı?
Ne zaman giydirmek gerekir?
1 aydır doğalgaz açık evim 24 c
Dış cephe kaplamasi olmadığından çok soğuk oluyor.
Yakmadigim odam 16 c

Manyak mıyım neyim,Melis'im yanımda sepetinde zooort pııııııtt sesleri eşliğinde uyuyor bende uyuyacağıma size bakıyorum dün akşam neler oldu diye?thadi iyiymişs

Ay pardon kızlar ya,şu az önce yazdığım saçma mesaj 7'de yazılmaya çalışıldı ama farkettiğiniz üzere yarım kalmış çünkü elimde telefonla uyuyakalmışım ve sileyim diye açtığımda yanlışlıkla gönder'e bastım heralde.kaale almayın,süper bir gün dilerim size canlarım.Arda'cım sanada günaydın,Melisim'de bütün arkadaşlarına selam söylüyor.kucağımda uykuya dalmaya çalışırken.seviyoruz hepinizi

Oyy TSK ederiz komşum bi görüşsünler bakalım Park'ta anlaşabilceklermi karar bebetoların
günaydınn herkeseeeee
Gülüşünü sevsinler senin Arda kuzu hep tüzün gülsün lokumcuk
Manyak mıyım neyim,Melis'im yanımda sepetinde zooort pııııııtt sesleri eşliğinde uyuyor bende uyuyacağıma size bakıyorum dün akşam neler oldu diye?thadi iyiymişs

Kopamıyoruz birbirimizdenbende gece uyandığımda illa bakıyorum bişiy kaçırmışım diye

günaydın kızlar
pamukçukla başımız dertte 10 gündür geçmedi karbonatlı su ile siliyorum mikostatin ilaç verdi dr onu kullanıyorum ama geçmedi biraz düzenli kullanamadım o yüzden mi geçmedi acaba
kızım parmağını emerek uyumak istiyor sizinkilerde öylemi korkuyorum alışkanlık edecek diye emzik ağzından çıkınca baş parmağını alıyor bi okadar tatlı oluyor ki görünce hem kzıyorum hemde bayılıyorum güzelliğe

günaydınn herkeseeeee
Günaydın guzel melek

Benimki emzik tutmuyor elini tümden ağzına sokup emıyor , sanki acmış gibi

kızlar bebeğinde konak olanlar çözüm olarak ne yapıyor. kızımın saçlar uzun bide buaralar banyoları seyrelttim başında konak oluşmuş
QUOTE=arasta;32537839]Teşekkür ederim kızlar, sizler güzel bakıyosunuz

Ben o Çağla İnci'yi kronolojik sıraya göre yerim. Maşallah teyzesinin kuzusu. Bakışları beni benden alıyor zaten. Bu kadar mı anlamlı bakılır yavyum benim. Ama o iri güzel gözleri kimden aldığı belli :)))

Anaaa şoklardayım dünüş naptın sen Sustum ben.

Canım sen o nicki değiştir yoksa topik topik anne olucaksın burda. Kadrolu anne [/QUOTE]

çok güldüm yaa sahiden nick başıma bela açmasın.şaka bi yana annem 3 yılda 3 çocuk doğuran kuzenimi çok kınamıştı hamile kalırsam bundan bilirim ikinciyi anneme yollarm artk :)

iveeeeet çok ama çok erken

hanıma bakın işte böyle atıyor emziği uykuya dalıyor

Eki Görüntüle 851591

anaaam aynı benm kız emziği atıp eliyle devam ediyor elini zorla asılıyorum ağzından kıpkırmızı oluyor

show tv de bebekler hakkında bilgi werio izlemek isteyenler bakabilir..

tw kesinlikle zararlı diolar otizme bile yolaçabiiomşş 2boyut 3 boyut karmaşası oluomuş...

hemen bebişi ters çeiwrdim twye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…