- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.681
Icimdrn bir ses birimizin kazaya kurbangidip hamile kalacagini soyluyor...susturmaya calisiyorum:26:
Icimdrn bir ses birimizin kazaya kurbangidip hamile kalacagini soyluyor...susturmaya calisiyorum:26:
amaniinn:18::18::18: Allah hayırlısını versinde daa çokkk erken, kazaya kurban giden olmaz inş..
uzun zmndır gece uykumuz kesintisizdi..ee noldu ki şimdi bölee:26: paşacık emdi kaka yaptı hoopp açtı cin gözlerii fıldır fıldır2 saat oldu:26:
Kizlar Gecen gun burda biri rotavurusun aşısını ozel sigorta karsiliyr dedi bizimde ozel sigortamız var haberim bile yoktu valla sayesinde sadece 35 tl verdik aşıya. Ve cokta sikisik bi zmanda oyle iyi olduki kim solediyse cok tskler. Valla bu forumu cok seviyorum kardes gibiyiz.
Birde bugun doktordayken baktimda bizim bebisler kocaman olmus. Ne çabuk büyüdüler ben oğlumun minik halini unuttum bile
Öteki bebekler miniminnaciktilar
Arasta masallah ikinizede. Valla bebeğinin kendi gibi bahtıda guzel olsun insallah.
Ben hiç kaynanalik yapmamoğlumada yemek öğreticem esine yardım et evde deyip öyle yetiştiricim.
Kadin ruhundan anlamayı öğreticem , bilmem anlatabildimmi
Bende de var uyku Hali ve asırı iştah , ama hamile olamam imkan yok , sizlerde de olunca icim rahatladı Demekki normal
Maşallah canım çağla inci'ye , Allah Nazardan saklasin pek guzel bi kiz bu
Arastacım siz ne yaptınız boyle , maşallah analı kızlı yakıyorsunuz ortalığı
Fotoğrafçı iyi is yapmış denmiş ama malzeme guzel olunca fazla uğraşmasına gerek kalmamış bence , maşallah size
Ayrıca bi kızı bin kişi ister bir kişi alirmiş , fundiş de bozulmasın kader kısmet bu isler
İda da yakıyor ortalığı ,canım ya nasıl da bakmış , senin bu kızdan çekeceğin var
Maşallah kuzuya , büyüdü de sünnet mı olacakmış
Tatlı kuzu maşallah sana
Canım hayırlısı olsun ama büyüyünce de çevredekileri görüp sünnet olmak isterse , ozamanda size kızmasın niye yaptırmadınız diye
Hem dinende onerildigine göre saglıklı olanda budur gibi geliyo bana
Oy ne guzel oyun halısında oynuyor maşallah kuzuya
Merhaba tatlı kuzu
Ne cilveli bakmışsın öyle
Sizede maşallah cucu , Allah mutlu aile tablonuzu hic bozmasın hep boyle mutlu olun insallah
Aslında IDA nin cok talibi var bende duru' ya mı talip olsam ne
Hem yakınız bebisler Park'ta oynayıp tanısır görüşürlerdi
Hanımlar, malum havalar yavaş yavaş soğumaya başladı. Külotlu çorabı illa ki bebek de olsa kızlar mı kullanır yahu.. Aradım ama şöyle kızlara göre olmayan bir külotlu çorap bulamadım. LCW'de 0-6 ay için var ama ya rengi pembe ya da üzerinde pembe çiçekler var.. Düz beyazı, krem rengi falan olsa..
Yanliz dger topiklerde millet dogurunca olay bitiyo..pek ilgilenen kalmiyo topikle..bzdede tam zitti..bebekler memede hatunlar topikte..bebisler uykuda hatunlar yine topikte...hc cikasim gelmiyo ama itiraf ediyorum kocisin rakiplerisinz kzlar..kiskaniyo resmen..kadinlr kulubunden cktgn yok..onlarla daha ilgilisn..butun gun ne konusuyosnz cok merak ediyrm diyo..bde bazrn anlatiyrm su soyle oldu bu boylevoldu taniyo szi...icimizdeyiz yani agustos anneleri forever ;-)
Kronolojik sıraya göre 40 günlükten 3 aylıkta Çağla İnci
naydaaaaaaa Parmecim naptın sen yaaa. daha çalışmasını bile yapmadığın çocuğa don biçmiyon da gelin bakıyon
Arastacm beğenebilir isteyen. ben gurur duyarım gelinim beğeniliyor diye. ama beğenmekle kalır orası ayrı
ayrıca ben İdoşa daha anasının karnındayken talip oldum hatta kerttik bile bildiğiniz üzre.. yani daha görmeden aldım ben onu. görselliğe önem vermedenoğlumun adınını bile değiştirdim Paris Arda koydum. şimdi siz gördünüz resimleri baktınız güzel kız hoş kız maşallah aa talip olayım bari diyosunuz.. yok öyle yağma arkadaş hanımefendi çizgimden kaydırmayın beniii
bir de buradaki diğer prenseslere ne kadar haksızlık ediyorsunuz farkında mısınızz acabaa :)) Duru kız, Beril kuzu, Elif Ece prenses, iki tane Masal melek, Melis kuzu, Eylüş hatun, ve adını sayamadığım diğer prenseslerimiz de var burdaahepsi de birbirinden güzel maşallahları var hepsinin :) o yüzden lütfen gelinimden gözlerinizi çekiniz aaaaaaaa daha da konuşmam bu konuda gaza da gelmem kızdırmalara da entrikalara da haberiniz ola
Hanımlar, malum havalar yavaş yavaş soğumaya başladı. Külotlu çorabı illa ki bebek de olsa kızlar mı kullanır yahu.. Aradım ama şöyle kızlara göre olmayan bir külotlu çorap bulamadım. LCW'de 0-6 ay için var ama ya rengi pembe ya da üzerinde pembe çiçekler var.. Düz beyazı, krem rengi falan olsa..
Oyy TSK ederiz komşum bi görüşsünler bakalım Park'ta anlaşabilceklermiBende de var uyku Hali ve asırı iştah , ama hamile olamam imkan yok , sizlerde de olunca icim rahatladı Demekki normal
Maşallah canım çağla inci'ye , Allah Nazardan saklasin pek guzel bi kiz bu
Arastacım siz ne yaptınız boyle , maşallah analı kızlı yakıyorsunuz ortalığı
Fotoğrafçı iyi is yapmış denmiş ama malzeme guzel olunca fazla uğraşmasına gerek kalmamış bence , maşallah size
Ayrıca bi kızı bin kişi ister bir kişi alirmiş , fundiş de bozulmasın kader kısmet bu isler
İda da yakıyor ortalığı ,canım ya nasıl da bakmış , senin bu kızdan çekeceğin var
Maşallah kuzuya , büyüdü de sünnet mı olacakmış
Tatlı kuzu maşallah sana
Canım hayırlısı olsun ama büyüyünce de çevredekileri görüp sünnet olmak isterse , ozamanda size kızmasın niye yaptırmadınız diye
Hem dinende onerildigine göre saglıklı olanda budur gibi geliyo bana
Oy ne guzel oyun halısında oynuyor maşallah kuzuya
Merhaba tatlı kuzu
Ne cilveli bakmışsın öyle
Sizede maşallah cucu , Allah mutlu aile tablonuzu hic bozmasın hep boyle mutlu olun insallah
Aslında IDA nin cok talibi var bende duru' ya mı talip olsam ne
Hem yakınız bebisler Park'ta oynayıp tanısır görüşürlerdi
Gülüşünü sevsinler senin Arda kuzu hep tüzün gülsün lokumcukgünaydınn herkeseeeee
çokk güzel bir gün geçirelim yavrucuklarımızla.. hep böyle gülsün meleklerimiz
Manyak mıyım neyim,Melis'im yanımda sepetinde zooort pııııııtt sesleri eşliğinde uyuyor bende uyuyacağıma size bakıyorum dün akşam neler oldu diye?thadi iyiymişs
Günaydın guzel melekgünaydınn herkeseeeee
çokk güzel bir gün geçirelim yavrucuklarımızla.. hep böyle gülsün meleklerimiz
Benimki emzik tutmuyor elini tümden ağzına sokup emıyor , sanki acmış gibigünaydın kızlar
pamukçukla başımız dertte 10 gündür geçmedi karbonatlı su ile siliyorum mikostatin ilaç verdi dr onu kullanıyorum ama geçmedi biraz düzenli kullanamadım o yüzden mi geçmedi acaba
kızım parmağını emerek uyumak istiyor sizinkilerde öylemi korkuyorum alışkanlık edecek diye emzik ağzından çıkınca baş parmağını alıyor bi okadar tatlı oluyor ki görünce hem kzıyorum hemde bayılıyorum güzelliğe
iveeeeet çok ama çok erkenamaniinn:18::18::18: Allah hayırlısını versinde daa çokkk erken, kazaya kurban giden olmaz inş..
uzun zmndır gece uykumuz kesintisizdi..ee noldu ki şimdi bölee:26: paşacık emdi kaka yaptı hoopp açtı cin gözlerii fıldır fıldır2 saat oldu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?