2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebeğinde konak olanlar çözüm olarak ne yapıyor. kızımın saçlar uzun bide buaralar banyoları seyrelttim başında konak oluşmuş
canım gün içinnde aklına geldikçe kafasına bebe yağı ya da zeytin yağı sür. yumuşasın konaklar akşama doğru ince bir tarakla tara. dökülecek hepsi. sonra da yıkarsın kuzuyu

Ilk zamnlr duzensz olabiliyomus cnm...
evet. ilk zamnlar düzensiz oluyrmuşş. ben adet olduğuntarihten 3 gün önce olurdum normalde ama bu kez günüm 1 gün geçmiştii. çok korkuyrdum bende ama.çok şükr oldum..

benim kızım da 26 temmuzde doğdu :)) çok büyük bir sürpriz yaparak ama :))) 35 haftalık doğdu seninki ne kadarlık doğdu canım?
benim ki 39. haftayı bitiridi canım. 40. haftanın 1. gününde geldii melek kızım..
kilonun falan nasıl biz birazcık çıtırızzz..

Kronolojik sıraya göre 40 günlükten 3 aylıkta Çağla İnci

çooook şeker.. maşallah bebişineee canmmm..

günaydınn herkeseeeee
çokk güzel bir gün geçirelim yavrucuklarımızla.. hep böyle gülsün meleklerimiz

günaydınn yakışıklııı..

hanıma bakın işte böyle atıyor emziği uykuya dalıyor

çooooook tatlııı amaaa... benim meleğimdee iki elini birden sokuyr ağzınaaa. emziktende nefret ediyorr..

Eki Görüntüle 851591

napcaz biz bu kızları çok korkuyorum elini hep emmek isterse diye inşallah bi süre sonra unutur...

canım benimkindede konak olmuştu cumartresi akşamı zeytinyağı sürdüm streçle sardım beklettim sonra tersine taradım iyice çıktılar yıkadıktan sonra hiç bişi kalmadı bugüne kadar bidaha yıkamadım henüz konak yok bende azalttım banyoyu havalar serinledi diye

Son düzenleme:
Ne tatlı uyuyor canım yaaaaa,el yada parmak emmeleri çok tatlı ama izin vermîyorum ben.aslında izlemek ve çıkarttıkları sesleri dinlemek çok keyif verici ama alışsın istemiyorum.bi de siz bizden büyüksünüz ya şunu sorucam,Melis'im elini emmeye başladı,onu öyle görünce ya memeyi ya da mamayı ağzına dayıyorum ama diliyle ittiriyor.bebeklerin aç olduğunu hani elini falan emmesiyle anlıyorduk ya,şimdi anlayamıyorum.galiba bu el emmesi gelişimiyle alakalı di mi kızlar?bi de dil çıkarıyor sürekli.biz daha 64 günlüğüz bugün.daha ne gibi değişiklikler olacak,böyle çok keskin,çok bariz dediğiniz.

Yattığı yerden kafasını kaldırmaya başlayacak. Bu ara Selim'in en sık yaptığı şey, yatırınca kalkmaya çalışıyor ve çok komik oluyor bazen. Uyutuyorum uyandığında gözünü açar açmaz kafasını kaldırıyor sanki yataktan kalkıp gidecek gibi

Teşekkür ederim Meltemcim biliyo musun fotoğrafçı ablamız da aynısını dedi :)

oyyy maşallah sabah sabah gözüm gönlüm açıldı ama ne uğraşılmıştır şu pozlar için boşveeerr değmiş o günün yorgunluğuna arastacığım...

Teşekkür ederim canım ama inan ki çok da uğraşılmadı aslında :)) İda'nın uykusu kanmıştı ve hiç zorlamadı bizi. Sonlara doğru yoruldu ve kendi kendine uyuyakaldı çekim yapılırken. Ağlamadı bile :)

Arasta yorum yapma kabiliyetim sayende yok oldu.
Bu nasıl bir güzelliktir Allahım nazarlardan korusun.Esin çok şanslı yanında 2 güzellik var.

Teşekkürler subacım :) Amin canım Ağustos annelerinin hepsi ve bebekleri çok güzel maşallah :)

günaydınn herkeseeeee

Günaydın yakışıklı :))

Eki Görüntüle 851591

Canım yaa ne de masum uyumuş. Boşver annesi nasıl istiyorsa öyle yapsın benim yeğenler ilkokula gidene kadar parmak emdi bişeycik de olmadı parmaklarına

benimm meleğimde elleriyle oynuyo ha bire. 2 elini tutup ağzına sokmaya çalışıyor. şapur şupur sesler çıkarıyor. ellerini ovuşturuyor sanki sabun var elinde birde parmaklarını çekiştiriyrr.. elini izliyrr. dün akşam işaret parmağı kıpkırmızı olmuştuu..

c
anım dediğin gibi çok tatlı uyuyor.. bende elini gördüğüm an emziği veriyorum alıyor başlıyor emmeye ben gidiyorum başından emziği fırtlatıyor hooop parmak hemen ağızda sanırım gelişimle alakalı bi çok bebek aynı şeyi yapıyor...
bizimki iyice kafayı tutabiliyor yatarken eğer çok sıkıldıysa yatmaktan başına gittiğimde beni al diye kolları çırpıştırıyo attırıyor kendini eğer alcak gibi yapıp almazsam basıyor yaygarayı :)
yüzüstü yatırıyorum kucağıma bende koltuğa kayık olarak yaslanıyorum ayaklarının altına destek verince tırmanmaya başlıyor çok komik biraz yapıp yoruluyor

Canım yaa ne de masum uyumuş. Boşver annesi nasıl istiyorsa öyle yapsın benim yeğenler ilkokula gidene kadar parmak emdi bişeycik de olmadı parmaklarına

canım zaten engel olamıyorum zilliye artık kendi bildiğine takılacak bi gün bırakır elbet :) ilk zaman emziği çok güzel alıyordu etraftan uyardılar çok verme emziği alışır bırakmaz damağı bozulur kızım bunları duymuş olacak artık almıyor emzik :)

ay evet canım bir hafta oldu ellerini izliyor ikisini birbirine tutturuyor... parmaklarının arasına geçiriyo

ay evet canım bir hafta oldu ellerini izliyor ikisini birbirine tutturuyor... parmaklarının arasına geçiriyo

hehe kk bence doğumdan sonra daha eğlenceli olmaya başladı benmki şunu yapıyo seninki yapıyo mu güzel oluyor böyle. buarada gribeyazcım komşumun oğlu 3 yaşında hala uyurken parmağını emiyormuş ve baş parmağı dombili bişey olmuş şişmiş umarım bizimkilerde alışkanlık haline getirmez. ben her gördüğümde ağzından çıkarıyorum o da sinir olup ağlıyor :) ama yapcak bişey yok onun iyiliği için

ayy evet yaa çok güzel birşey :)
umarım dediğin gibi alışkanlık yapmaz.. ben elini alınca gülüyo benimki şımarık şımarık

Teşekkürler Canim ismi gercekten cok yakıştı :)

günaydınn herkeseeeee

Gülüşünü severim ben onun :)

Teşekkür ederiz fidan teyzesi :)

show tv de bebekler hakkında bilgi werio izlemek isteyenler bakabilir..

tw kesinlikle zararlı diolar otizme bile yolaçabiiomşş 2boyut 3 boyut karmaşası oluomuş...

hemen bebişi ters çeiwrdim twye

Bende seyrettim çok güzel bilgiler verildi.
En cokta tv takıldım 3 yaşına kadar kesinlikle bakmamali dedi.
Barışin dikkatini çekiyordu bende engllemiyordum bundan sonra dikkat etmek lazım.

Yerim ben seniiiii 41 kere maşallah.
Kocaman abla olmuşsun sen.
Canım sana benzettim ben çok şeker.

Konak için benim dr.zeytinyağı ve karbonati karistirip iyice sur 1 saat bekle ve yıka dedi.
Banyodan sonra konak tarağı ile tersine taranacak.2 yikamada yok oldu.

nasya cnm çook tatlı şirinleride giymş ama kendisi daha şirin bişi :))

bende gülerken fotoğrafını çekmek istiyorum ama telefonu görünce şaşkın şaşkın bakıo :) gülmüo normalde çok tatlı gülüoda :)) bakınn şaşkın oğlummmm poz werio ama ciddiyizz her kıza yüz wermeyizz

Eklentiler

• $100_8022.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 39

Eki Görüntüle 851591
Maşallah ne kadarda masum uyumuş , melek gibi
Allah nazardan saklasın
Benimki de yapıyor , azonce ellerini tuttum birden gelmeye başladı sok oldum kendi geldi bana dogru
Amanın şirine gelmis kendi gibi şirinleride giymiş , cok tatlı annesi , maşallah ona

Yakışıklı ve karizmatik oglus gelmis
Onun ciddiligini yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…