- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.701
canım gün içinnde aklına geldikçe kafasına bebe yağı ya da zeytin yağı sür. yumuşasın konaklar akşama doğru ince bir tarakla tara. dökülecek hepsi. sonra da yıkarsın kuzuyukızlar bebeğinde konak olanlar çözüm olarak ne yapıyor. kızımın saçlar uzun bide buaralar banyoları seyrelttim başında konak oluşmuş
evet. ilk zamnlar düzensiz oluyrmuşş. ben adet olduğuntarihten 3 gün önce olurdum normalde ama bu kez günüm 1 gün geçmiştii. çok korkuyrdum bende ama.çok şükr oldum..Ilk zamnlr duzensz olabiliyomus cnm...
benim ki 39. haftayı bitiridi canım. 40. haftanın 1. gününde geldii melek kızım..benim kızım da 26 temmuzde doğdu :)) çok büyük bir sürpriz yaparak ama :))) 35 haftalık doğdu seninki ne kadarlık doğdu canım?
Kronolojik sıraya göre 40 günlükten 3 aylıkta Çağla İnci
günaydınn herkeseeeee
çokk güzel bir gün geçirelim yavrucuklarımızla.. hep böyle gülsün meleklerimiz
günaydın kızlar
pamukçukla başımız dertte 10 gündür geçmedi karbonatlı su ile siliyorum mikostatin ilaç verdi dr onu kullanıyorum ama geçmedi biraz düzenli kullanamadım o yüzden mi geçmedi acaba
kızım parmağını emerek uyumak istiyor sizinkilerde öylemi korkuyorum alışkanlık edecek diye emzik ağzından çıkınca baş parmağını alıyor bi okadar tatlı oluyor ki görünce hem kzıyorum hemde bayılıyorum güzelliğe
hanıma bakın işte böyle atıyor emziği uykuya dalıyor
çooooook tatlııı amaaa... benim meleğimdee iki elini birden sokuyr ağzınaaa. emziktende nefret ediyorr..
Eki Görüntüle 851591
kızlar bebeğinde konak olanlar çözüm olarak ne yapıyor. kızımın saçlar uzun bide buaralar banyoları seyrelttim başında konak oluşmuş
anaaam aynı benm kız emziği atıp eliyle devam ediyor elini zorla asılıyorum ağzından kıpkırmızı oluyor
Yattığı yerden kafasını kaldırmaya başlayacak. Bu ara Selim'in en sık yaptığı şey, yatırınca kalkmaya çalışıyor ve çok komik oluyor bazen. Uyutuyorum uyandığında gözünü açar açmaz kafasını kaldırıyor sanki yataktan kalkıp gidecek gibiNe tatlı uyuyor canım yaaaaa,el yada parmak emmeleri çok tatlı ama izin vermîyorum ben.aslında izlemek ve çıkarttıkları sesleri dinlemek çok keyif verici ama alışsın istemiyorum.bi de siz bizden büyüksünüz ya şunu sorucam,Melis'im elini emmeye başladı,onu öyle görünce ya memeyi ya da mamayı ağzına dayıyorum ama diliyle ittiriyor.bebeklerin aç olduğunu hani elini falan emmesiyle anlıyorduk ya,şimdi anlayamıyorum.galiba bu el emmesi gelişimiyle alakalı di mi kızlar?bi de dil çıkarıyor sürekli.biz daha 64 günlüğüz bugün.daha ne gibi değişiklikler olacak,böyle çok keskin,çok bariz dediğiniz.
Arastacım siz ne yaptınız boyle , maşallah analı kızlı yakıyorsunuz ortalığı
Fotoğrafçı iyi is yapmış denmiş ama malzeme guzel olunca fazla uğraşmasına gerek kalmamış bence , maşallah size
Ayrıca bi kızı bin kişi ister bir kişi alirmiş , fundiş de bozulmasın kader kısmet bu isler
İda da yakıyor ortalığı ,canım ya nasıl da bakmış , senin bu kızdan çekeceğin var
oyyy maşallah sabah sabah gözüm gönlüm açıldı ama ne uğraşılmıştır şu pozlar için boşveeerr değmiş o günün yorgunluğuna arastacığım...
Arasta yorum yapma kabiliyetim sayende yok oldu.
Bu nasıl bir güzelliktir Allahım nazarlardan korusun.Esin çok şanslı yanında 2 güzellik var.
günaydınn herkeseeeee
Ne tatlı uyuyor canım yaaaaa,el yada parmak emmeleri çok tatlı ama izin vermîyorum ben.aslında izlemek ve çıkarttıkları sesleri dinlemek çok keyif verici ama alışsın istemiyorum.bi de siz bizden büyüksünüz ya şunu sorucam,Melis'im elini emmeye başladı,onu öyle görünce ya memeyi ya da mamayı ağzına dayıyorum ama diliyle ittiriyor.bebeklerin aç olduğunu hani elini falan emmesiyle anlıyorduk ya,şimdi anlayamıyorum.galiba bu el emmesi gelişimiyle alakalı di mi kızlar?bi de dil çıkarıyor sürekli.biz daha 64 günlüğüz bugün.daha ne gibi değişiklikler olacak,böyle çok keskin,çok bariz dediğiniz.
Günaydın teyzeler resmi umarım yükleyebilirimEki Görüntüle 851659 Eki Görüntüle 851660 Eki Görüntüle 851664
cNe tatlı uyuyor canım yaaaaa,el yada parmak emmeleri çok tatlı ama izin vermîyorum ben.aslında izlemek ve çıkarttıkları sesleri dinlemek çok keyif verici ama alışsın istemiyorum.bi de siz bizden büyüksünüz ya şunu sorucam,Melis'im elini emmeye başladı,onu öyle görünce ya memeyi ya da mamayı ağzına dayıyorum ama diliyle ittiriyor.bebeklerin aç olduğunu hani elini falan emmesiyle anlıyorduk ya,şimdi anlayamıyorum.galiba bu el emmesi gelişimiyle alakalı di mi kızlar?bi de dil çıkarıyor sürekli.biz daha 64 günlüğüz bugün.daha ne gibi değişiklikler olacak,böyle çok keskin,çok bariz dediğiniz.
Canım yaa ne de masum uyumuş. Boşver annesi nasıl istiyorsa öyle yapsın benim yeğenler ilkokula gidene kadar parmak emdi bişeycik de olmadı parmaklarına
benimm meleğimde elleriyle oynuyo ha bire. 2 elini tutup ağzına sokmaya çalışıyor. şapur şupur sesler çıkarıyor. ellerini ovuşturuyor sanki sabun var elinde birde parmaklarını çekiştiriyrr.. elini izliyrr. dün akşam işaret parmağı kıpkırmızı olmuştuu..
oyyyyyyyyyy. çoook şeker bir bebek buuuu. maşallhh canımmm. allhım koruusnn
ay evet canım bir hafta oldu ellerini izliyor ikisini birbirine tutturuyor... parmaklarının arasına geçiriyo
Günaydın teyzeler resmi umarım yükleyebilirimEki Görüntüle 851659 Eki Görüntüle 851660 Eki Görüntüle 851664
hehe kk bence doğumdan sonra daha eğlenceli olmaya başladı benmki şunu yapıyo seninki yapıyo mu güzel oluyor böyle. buarada gribeyazcım komşumun oğlu 3 yaşında hala uyurken parmağını emiyormuş ve baş parmağı dombili bişey olmuş şişmişumarım bizimkilerde alışkanlık haline getirmez. ben her gördüğümde ağzından çıkarıyorum o da sinir olup ağlıyor :) ama yapcak bişey yok onun iyiliği için
çağla inci tam bi inci tanesi maşallahhh
hahhahaah koptum yaaa tamam fundacm kızma ben zaten talip deilim oğlum beğendi dedimm bu işler kısmetir ben karışmam
walla beyaz ama pembe desenli bile aldm oğluma bulamayınca bişi olmazz alttan gözükmüoo
herkesleree günaydınnnnnn
oğluşum beni uyandırdı kendi uyuyo şimdi :)
günaydınn herkeseeeee
evet. ilk zamnlar düzensiz oluyrmuşş. ben adet olduğuntarihten 3 gün önce olurdum normalde ama bu kez günüm 1 gün geçmiştii. çok korkuyrdum bende ama.çok şükr oldum..
benim ki 39. haftayı bitiridi canım. 40. haftanın 1. gününde geldii melek kızım..
kilonun falan nasıl biz birazcık çıtırızzz..
çooook şeker.. maşallah bebişineee canmmm..
günaydınn yakışıklııı..
show tv de bebekler hakkında bilgi werio izlemek isteyenler bakabilir..
tw kesinlikle zararlı diolar otizme bile yolaçabiiomşş 2boyut 3 boyut karmaşası oluomuş...
hemen bebişi ters çeiwrdim twye
ay evet canım bir hafta oldu ellerini izliyor ikisini birbirine tutturuyor... parmaklarının arasına geçiriyo
Maşallah ne kadarda masum uyumuş , melek gibi
Benimki de yapıyor , azonce ellerini tuttum birden gelmeye başladı sok oldumYattığı yerden kafasını kaldırmaya başlayacak. Bu ara Selim'in en sık yaptığı şey, yatırınca kalkmaya çalışıyor ve çok komik oluyor bazen. Uyutuyorum uyandığında gözünü açar açmaz kafasını kaldırıyor sanki yataktan kalkıp gidecek gibi
Amanın şirine gelmisGünaydın teyzeler resmi umarım yükleyebilirimEki Görüntüle 851659 Eki Görüntüle 851660 Eki Görüntüle 851664
nasya cnm çook tatlı şirinleride giymş ama kendisi daha şirin bişi :))
bende gülerken fotoğrafını çekmek istiyorum ama telefonu görünce şaşkın şaşkın bakıo :) gülmüo normalde çok tatlı gülüoda :)) bakınn şaşkın oğlummmm poz werio ama ciddiyizz her kıza yüz wermeyizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?