- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.721
nasya cnm çook tatlı şirinleride giymş ama kendisi daha şirin bişi :))
bende gülerken fotoğrafını çekmek istiyorum ama telefonu görünce şaşkın şaşkın bakıo :) gülmüo normalde çok tatlı gülüoda :)) bakınn şaşkın oğlummmm poz werio ama ciddiyizz her kıza yüz wermeyizz
Yanlış görmüyorum di mi gamzesi var onun.Ayy o yanaklar tam öpülmelik o zaman gamzeli gamzeli öp annesi benim için. Saçlar da dökülmüş yenileri çıkıyo sanırım. Fıstıklı kabak tatlısı seni
Oyy masum kuZucuk nede güzel uyuyosun sen öle
Şirinem benim öpmeye doyamam seni fıstıklı lokumcukGünaydın teyzeler resmi umarım yükleyebilirimEki Görüntüle 851659 Eki Görüntüle 851660 Eki Görüntüle 851664
bende gülerken fotoğrafını çekmek istiyorum ama telefonu görünce şaşkın şaşkın bakıo :) gülmüo normalde çok tatlı gülüoda :)) bakınn şaşkın oğlummmm poz werio ama ciddiyizz her kıza yüz wermeyizz
Bebislerinizi karanlikta mi yoksa gece lambasinda mi uyutuyorsunuz? Ben gece lambasiyla uyutuyordum. Ama surekli etrafi izleyip bir saat salamam gerekiyordu. Iki gundur karanlikta uyutuyorum hemen uyuyor salamaya bile cok gerek kalmiyor. Esim korkar karaanliktan lambayi yak diyor. Korkar mi cidden. Sizler nasil uyutuyorsunuz..
Evet Arastacım bende gamzeliyim kızımda bana benzedi iki yanaktada gamze varöperim tabi ki sende dünyalar güzeli idayı öp benım için:)saçlar döküldü zaten çok yoktu kabak kafalım benım
kızlar bebeğinde konak olanlar çözüm olarak ne yapıyor. kızımın saçlar uzun bide buaralar banyoları seyrelttim başında konak oluşmuş
Maşallah ne kadarda masum uyumuş , melek gibi
Allah nazardan saklasın
Benimki de yapıyor , azonce ellerini tuttum birden gelmeye başladı sok oldumkendi geldi bana dogru
Amanın şirine gelmiskendi gibi şirinleride giymiş , cok tatlı annesi , maşallah ona
Yakışıklı ve karizmatik oglus gelmis
Onun ciddiligini yerim
Fıstık gibi bir kız ve çooook yakışıklı bir erkek gördüğüme çoooooooook mutlu oldum.Meleksiniz siz melek.kızımın arkadaşları maşşallah size,Allah ana-babanıza bağışlasın sizi ve hepinizi
Oyy masum kuZucuk nede güzel uyuyosun sen öle
Şirinem benim öpmeye doyamam seni fıstıklı lokumcuk
Amanın ciddiyete bakın açılın kızlar karizma gelmişşşşyirim seni
Bizim babamızda çok belirgin var benim de bir yanağımda hafiften var İdoşta olmasını çok isterdim ama olmadı napalım. Benim belimde çok belirgin gamze var İdoş onları almış benden bereket ama tabi yanağında olmasını tercih ederdim. Size 41 kere maşallah canımGamzeli insanların görüntüsü hep çok sempatik gelmiştir bana :))
Bende seyrettim çok güzel bilgiler verildi.
En cokta tv takıldım 3 yaşına kadar kesinlikle bakmamali dedi.
Barışin dikkatini çekiyordu bende engllemiyordum bundan sonra dikkat etmek lazım.
Yerim ben seniiiii 41 kere maşallah.
Kocaman abla olmuşsun sen.
Canım sana benzettim ben çok şeker.
Konak için benim dr.zeytinyağı ve karbonati karistirip iyice sur 1 saat bekle ve yıka dedi.
Banyodan sonra konak tarağı ile tersine taranacak.2 yikamada yok oldu.
bende gülerken fotoğrafını çekmek istiyorum ama telefonu görünce şaşkın şaşkın bakıo :) gülmüo normalde çok tatlı gülüoda :)) bakınn şaşkın oğlummmm poz werio ama ciddiyizz her kıza yüz wermeyizz[/QUOT
aman ne yakışıklı bişey bu annesi maşallah maşallahniyeyse benımkide öyle gülerken birden ciddileşiyo cadı ama bu sabah yakaladım bi gülücük
gunaydın kızlar bazen yazdıgım msjlara cvp alamıyorum bu sefer cok zor durumdaym lutfen yardım edın(oglum emmıyo sütüm azaldı ılk baslarda cok fazlaydı agzına hazır akıyodu sımdı azaldı cekmek ıstemıyo bazen gogm dolu oluyo bazen yetmıyo aglıyo oglum ac karnına uyuyo dr mama takvıyesı yap dedi ama oglum mama yemıyo sevmedı uc kutu mama aldım denedım belkı bırını yer dıye yok sevmedı sut olmayınca mamada yemıyo napıcam ben ne yedırebılırım kı 3 aylık cocuga 3 ay bı hafta oldu bu sabah caresızlıkten sutumu sagdım 30 cc bıle cıkmadı zaten ıcıne bı tane cıcı bebe katıp mama halıne getırp kasıkla verdım bılıyorm cok erken ama caresızlıkten yaptım ne yapabılırım lutfen yardım edın sutumu arttırmak ıcın ugrasıyom oda olmuyo bı haftadır böyleyız zaten oglum ac uyudugu ıcın üzüntüden hepten gidicek süt ılk baslarda cok fazlaydı sımdı yetmıyo
gunaydın kızlar bazen yazdıgım msjlara cvp alamıyorum bu sefer cok zor durumdaym lutfen yardım edın(oglum emmıyo sütüm azaldı ılk baslarda cok fazlaydı agzına hazır akıyodu sımdı azaldı cekmek ıstemıyo bazen gogm dolu oluyo bazen yetmıyo aglıyo oglum ac karnına uyuyo dr mama takvıyesı yap dedi ama oglum mama yemıyo sevmedı uc kutu mama aldım denedım belkı bırını yer dıye yok sevmedı sut olmayınca mamada yemıyo napıcam ben ne yedırebılırım kı 3 aylık cocuga 3 ay bı hafta oldu bu sabah caresızlıkten sutumu sagdım 30 cc bıle cıkmadı zaten ıcıne bı tane cıcı bebe katıp mama halıne getırp kasıkla verdım bılıyorm cok erken ama caresızlıkten yaptım ne yapabılırım lutfen yardım edın sutumu arttırmak ıcın ugrasıyom oda olmuyo bı haftadır böyleyız zaten oglum ac uyudugu ıcın üzüntüden hepten gidicek süt ılk baslarda cok fazlaydı sımdı yetmıyo
canım ben sütü artırmak için kabuk tarçın karanfil zencefil havlıcan yeni bahar karıştırıp kaynatıyorum cevizle içiyorum buna kaynar diyorlar bir nevi lohusa şerbeti gibi işe yarıyor,şimdi de incir kürü yapıyorum,bol su içiyorum,gaz yapmazsa süt iç,sıcak çorba,yeşillik özellikle roka ve dere otu iyi süt yapıyor.aklıma gelenler bunlar allah yardımcın olsun bir de bol bol uyumalısın
Canım öncelikle sakin ol ve sabırla emzirmeye devam et o emdikçe sütün bitmez zaten her fırsatta ver memeyi zaten alacaktır inşallah birde süt için boza tavsiye edebilirim ben çok faydasını gördüm
sütümü arttırmak ıcın hersyı yıyorum sütümün azalması oglumdan kaynaklanıyo emmıyo kı sut artsın sütün ılk hızlı akan kısmını ıcıyo 2 dk sonra baslıyo aglamaya hızlı akmıyo dıye cekmek ıstemıyo agzına hazır akacak beyfendının emziremıyorum kı neler neler yıyorum ıcıyorum önceden sütün ındıgını hıssederdım sızlardı yok sımdı öle bısey mama yese gunde bır ıkı bıberon takvıye yaparım hıc yok degıl süt ama 4 5 saatte doluyo gögsum ya sutum bıterse ben ne yedırcem bunu cok kafama takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?