2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz de 4 aylik olmak uzereyiz doktora soracaktim bu tattirma isini iyi oldu canim on bilgi.

Bu arada buyuk teyzemiz var bizim 94 yasinda (ve dinc) o dusmus kalcayi kirmis. Dua istiyorum ameliyatta falan kalmasin kadincagiz insallah....
Birazdan cikacagiz haber bekliyorum yazilari okuyup oyalanmaya calisiyorum...

oğlun emmediği içinde azalabilir
bol bol uku oğlunuda kedinide bebekler insanlardaki günahların ağırlığından üç harflilerin etkilerinden rahatsız olurmuş tabi nazarda var birde uykulu iken benim oğlumda emmez bazende tam tersi emerek uyumak ister seninkide öyle olabilir

cnm sen benı anlamadın galıba zaten benımde demek ıstedıgım süt yetmıyo mamayı yedıremıyorum uc kutu mama var ewde suan denemek ıcın aldım bosa gıttı umrumda da degıl gıtsın sütüm arttıramıyorum bu dedıgınız herseyı yıyorum zaten sut artıran seylerı konusmustuk bılıyorum onları demek ıstedıgım mama yemıyo sut yeymıyo ne yedırcem tadını begenmedı mamanın ben kendımı sartlamadım olmuyosa olmuyo napayın 3 ay en azından emzırdım ben mamayıda yemıyo dıye uzuluyorm onu barı yese ac kalmaz bnm sizden ıstedıgım önerebılcnz mama varmı yada cıcı bebe wersem arada erken olur cok karısk anlattm bılıyorum ama ınanın psklojm bozldu gazı atlattk bu basladı

Benimde kiziminda cok belirgin gamzelerimiz var, kizim ayni babasinin kopyasi ama gulunce herkes biranda bana benzetiyor kizimi. Bizi esimle de benzetirler kardes misiniz diye sorarlardi.

Cok mutevazi bir durusun varmis :) yavrunda sende cook guzelsiniz maasallah.

kız ne dedın öle benı korkuttun sımdı tekım ewde deme öle seyler :):)emmedigi için azaldı cnm

canım sende benı anlamadın sanırım bebeğin şuan 3 aylıksa zaten mama dışında ne yiyebilir????cici bebe falan onun sindirim sistemi için ne kadar uygun???doktorun yönlendirmesi ile ona uygun olan mamayı bulmaya çalış dedim bende piyasada bi çok ürün var birinden birini kabul edecektir bebeğin

Son zamanlarda sik sik regl oldum-olmadim seklinde postlar goruyorum burada. Emzirdigimiz surece zaten regl olmamamiz lazim, sutumuz azalinca kanamamiz olabilir. Aksi normal degil diye biliyorum ki doktorumda detaylica aciklamisti ve kanamalarim olursa sut miktarimdan kaynaklanacagini soylemisti. Regl olan anneler emzirmiyorlar mi acaba?

Birde kizlar, bebegime dogmadan once ve sonra cok fazla giyecek gelmisti, bircok marka ve ulkelerden cesitli giyecekler. Oyle ki, kizimin dolabina birazini yerlestirdim, aylara gore ayirarak bazilarini hic acmadim bile. Turkiyeye getirdim yurtlara verdim. Her neyse... Bebek kiyafetinde, evde giyecegi kiyafetlerde tek favorim LCW bundan sonra, fiyati ve kalitesi cok iyi... Bu kiyafetler cok sik yikanacagi ve hemen kuculecegi icin bundan sonra tum pijama, tayt, corap vs. leri icin LCW ye abone olacagim. Gerci siz mutlaka biliyorsunuzdur ama ben daha yeni kesfettim, paylasayim dedim :) birde citcitli body lerinide saf yun aldim, termal urunler satan dukkanlardan :) simdi kizimin tum bodyleri tek renk :) beyaz :) sicacik tutuyor, tam sariyor bedenini... En bastan dusunebilseydim hic acmazdim pamuklulari bile. Simdi tek body ve uzerine pijama giydiriyorum kis icin.

Ben en basindan beri kizimi az mi cok mu giydirecegini tutturamayan bir anneydim :) kiyafet sorunumu cozdum :) paylasmakmistedim...

zaten caresızlıgım bundan kaynaklanıyo dr da bısey yapamıyo onerdıgı mamaları yemedı denemedgm kalmadı zaten bende bılıyorum süt yada mamadan baska bısey yıyemez bende cok kızardım 3 4 aylık bebeklere ek gıda vermeye calısan annelere yada cici bebe gibi seyler ama ınsan basa gelmeden anlamıyomus anne olmak cok zormus ya ac uyuyo dıye ıcım gidiyo benı yanlıs anlama sakın cnm lafım sana degıl kızardm fln dedm ya bn cok üzgunum bisey yapamadgm ıcın yardımcı oldugun icin saol sütümü arttırmaya calısmaktan baska carem yok sanırım.

CNm sağıp versen kızıyo yoğun gelmiyor diye diyosun ya sütün artırmaya çalış ve sütünü sağıp biberonlar vermeyi dene

Benimde kiziminda cok belirgin gamzelerimiz var, kizim ayni babasinin kopyasi ama gulunce herkes biranda bana benzetiyor kizimi. Bizi esimle de benzetirler kardes misiniz diye sorarlardi.

Ivycim ama öyle kuru kuru olmas inanmayız ispat isteris resim isteris

Canım benim sütüm azdı bebeis hiç emmedi hemen medela sagma makinasi al bak benim bebeis onun sayesinde büyüdü. Sırf anne sütuyle besledim onu . Bu ay 5100 sen 6600 olmus kucuk danam
Makina olmasaydı ben yanmıştım.
O cici bebe cok zararlıymis gecen TV'de çıktı. Acaba pirinç unu falan mı versen bilemedim daha mı iyi olur yada bu mamalarla muhallebi yapılıyormuş pirinç ununa gore daha vitamini olur. Ben muhallebisini mamayla yapicam .
Her cocuğun huyu farklı ben ac Bırakın onu yapın deyip duranlara kızıyorum. Yemeyen yemiyor benimkide almadı memeyi biberonla besledim. Mis gibide büyüdü basta ole korkuttular ki yok makinayla sut gelmEz Carrt curt , bal gibide geldi. Hem bebegimin ne kadar içtiğinide bildim.
İstersen makina al dene olmadı elindeki mamalarla muhallebi yap yedir. Artık nasil yapılır bilmemde nette vardır .
Hırpalama kendini kutfen

canim mamayi yemior derken, biberonu mu agzina almiyor emmiyor? Yoksa mamayi emip tadini aldiktan sonra mi cikariyor? Bende 10 gun antibiyotik kullanmaya baslamistim ve kizima mama verdim gunun yarisinda, daha onceleri biberonu almayan kizim anne memesine benzer uretilen bir biberonu aldi, mamayi sorunsuz emdi, kakasini yapti. Ben kizim mamayi almiyor saniyordum meger biberon agzina yabanci geliyormus... Yigenim ise mamayi almazdi, emer emer ama yutmaz hepsini cikarirdi, veya mama emdikten sonra kusardi, agzinda biriktirir mamayi ve yuzunu burustururdu, bu mamayi sevmeyen bebek modeli iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…