- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.741
Teşekkürler canım o senin güzel gören gözlerindendirMaşallah canım yaa sen de ne kadar güzelmişsin. Gözler güzel, gamze var daha ne olsun :) Bayıldım ikinize de
Bu ne güzellik CNm maşallah anne kız ışığınız harikabu topüin annişleride bebetolarıda bi harika
Maşallah harikasiniz.
Annelik sana ayrı bir güzellik katmış.
CAni'm bu ay sonu bende başlıcam altıncı aya kalırsa bebek zorlanabioiyirmus şimdiden 4. Ayda başlamak gerekiyormuş. Ama sadece gunde 1 çay kasığı. Mesela bir gun bir çay kasığı mandalina, ertesi gun bir çay kasığı elmayı rendeleyip suyunu. Birde bebek icin yoğurt mayalicam. O yoğurduda ablam bebek icin 1 caybardagina mayaliyormus o yeter onlara. İste hergün bisey. Ama biyerde okudum aynı gıdayı 3 gun falan ard Arda verin bağırsakları alışsın. Yani ben 3 gun yoğurt, 3 gun portakal suyu, havuç suyu ole 3 gun 3 gun vericem.
Yoğurt mayalanmasında periyodik yoğurt kullanılabilirmiş onuda TV'de bı doktor söylemişti...
Korkmaz Bencede alisir hem karanlığa anne karninda karanlıkta duruyordu. Bende karanlıkta yatırıyorum ama holde kucuk. Gece lambamız var . Gece beslerken Goriym yavrumu diye.
Canım muhakkak vardır biyerde ben daarım çıkarken 1 gri bı beyaz var ablam verdi onu giydiriyorum oğlumun totosu donmasın diye.
sütümü arttırmak ıcın hersyı yıyorum sütümün azalması oglumdan kaynaklanıyo emmıyo kı sut artsın sütün ılk hızlı akan kısmını ıcıyo 2 dk sonra baslıyo aglamaya hızlı akmıyo dıye cekmek ıstemıyo agzına hazır akacak beyfendının emziremıyorum kı neler neler yıyorum ıcıyorum önceden sütün ındıgını hıssederdım sızlardı yok sımdı öle bısey mama yese gunde bır ıkı bıberon takvıye yaparım hıc yok degıl süt ama 4 5 saatte doluyo gögsum ya sutum bıterse ben ne yedırcem bunu cok kafama takıyorum
Yani canım ne diyim o kadar çok şartlanmışızki bebeğim sadece anne sütü alsın mama tü kaka dıye böyle kendimizi yiyip bitiriyoruz tabi anne sütü alabilmesi tercih sebebi ama olmuyosa olmuyo maalesef bütün ona uygun mamaları deneyebilirsin doktorun daha iyi yönlericektir tabi seni allah yardımcın olsun
Bizim babamızda çok belirgin var benim de bir yanağımda hafiften var İdoşta olmasını çok isterdim ama olmadı napalım. Benim belimde çok belirgin gamze var İdoş onları almış benden bereket ama tabi yanağında olmasını tercih ederdim. Size 41 kere maşallah canımGamzeli insanların görüntüsü hep çok sempatik gelmiştir bana :))
oğlun emmediği içinde azalabilir
bol bol uku oğlunuda kedinide bebekler insanlardaki günahların ağırlığından üç harflilerin etkilerinden rahatsız olurmuş tabi nazarda var birde uykulu iken benim oğlumda emmez bazende tam tersi emerek uyumak ister seninkide öyle olabilir
oyyşş şımardım şimdi Cücüm sende çok güzelsinn bi kere
cnm sen benı anlamadın galıba zaten benımde demek ıstedıgım süt yetmıyo mamayı yedıremıyorum uc kutu mama var ewde suan denemek ıcın aldım bosa gıttı umrumda da degıl gıtsın sütüm arttıramıyorum bu dedıgınız herseyı yıyorum zaten sut artıran seylerı konusmustuk bılıyorum onları demek ıstedıgım mama yemıyo sut yeymıyo ne yedırcem tadını begenmedı mamanın ben kendımı sartlamadım olmuyosa olmuyo napayın 3 ay en azından emzırdım ben mamayıda yemıyo dıye uzuluyorm onu barı yese ac kalmaz bnm sizden ıstedıgım önerebılcnz mama varmı yada cıcı bebe wersem arada erken olurcok karısk anlattm bılıyorum ama ınanın psklojm bozldu gazı atlattk bu basladı
canım sende benı anlamadın sanırım bebeğin şuan 3 aylıksa zaten mama dışında ne yiyebilir????cici bebe falan onun sindirim sistemi için ne kadar uygun???doktorun yönlendirmesi ile ona uygun olan mamayı bulmaya çalış dedim bende piyasada bi çok ürün var birinden birini kabul edecektir bebeğin
zaten caresızlıgım bundan kaynaklanıyo dr da bısey yapamıyo onerdıgı mamaları yemedı denemedgm kalmadı zaten bende bılıyorum süt yada mamadan baska bısey yıyemez bende cok kızardım 3 4 aylık bebeklere ek gıda vermeye calısan annelere yada cici bebe gibi seyler ama ınsan basa gelmeden anlamıyomus anne olmak cok zormus ya ac uyuyo dıye ıcım gidiyo benı yanlıs anlama sakın cnm lafım sana degıl kızardm fln dedm ya bn cok üzgunum bisey yapamadgm ıcın yardımcı oldugun icin saol sütümü arttırmaya calısmaktan baska carem yok sanırım.
kız ne dedın öle benı korkuttun sımdı tekım ewde deme öle seyler :):)emmedigi için azaldı cnm
CNm sağıp versen kızıyo yoğun gelmiyor diye diyosun ya sütün artırmaya çalış ve sütünü sağıp biberonlar vermeyi dene[/Q
denıyorum cnm zaaten süt cok oldugu zaman emıyo olmadıgı zaman cekmıyo emmıyo bu sefer sagınca süt de ne fazala 30cc cıkıyo sızınde kafanızı sısrdım bugun baska bı drla görüscem en ıyısı bu sanırım
Benimde kiziminda cok belirgin gamzelerimiz var, kizim ayni babasinin kopyasi ama gulunce herkes biranda bana benzetiyor kizimi. Bizi esimle de benzetirler kardes misiniz diye sorarlardi.
cnm sen benı anlamadın galıba zaten benımde demek ıstedıgım süt yetmıyo mamayı yedıremıyorum uc kutu mama var ewde suan denemek ıcın aldım bosa gıttı umrumda da degıl gıtsın sütüm arttıramıyorum bu dedıgınız herseyı yıyorum zaten sut artıran seylerı konusmustuk bılıyorum onları demek ıstedıgım mama yemıyo sut yeymıyo ne yedırcem tadını begenmedı mamanın ben kendımı sartlamadım olmuyosa olmuyo napayın 3 ay en azından emzırdım ben mamayıda yemıyo dıye uzuluyorm onu barı yese ac kalmaz bnm sizden ıstedıgım önerebılcnz mama varmı yada cıcı bebe wersem arada erken olurcok karısk anlattm bılıyorum ama ınanın psklojm bozldu gazı atlattk bu basladı
zaten caresızlıgım bundan kaynaklanıyo dr da bısey yapamıyo onerdıgı mamaları yemedı denemedgm kalmadı zaten bende bılıyorum süt yada mamadan baska bısey yıyemez bende cok kızardım 3 4 aylık bebeklere ek gıda vermeye calısan annelere yada cici bebe gibi seyler ama ınsan basa gelmeden anlamıyomus anne olmak cok zormus ya ac uyuyo dıye ıcım gidiyo benı yanlıs anlama sakın cnm lafım sana degıl kızardm fln dedm ya bn cok üzgunum bisey yapamadgm ıcın yardımcı oldugun icin saol sütümü arttırmaya calısmaktan baska carem yok sanırım.
Ivycim ama öyle kuru kuru olmas inanmayız ispat isteris resim isteris
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?