2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben başlıyayım Edirneli olduğum için Mimar Sinan'ın yaptığı ünlü Arasta çarşısının adından nick yaptım:))

Ben başlıyayım Edirneli olduğum için Mimar Sinan'ın yaptığı ünlü Arasta çarşısının adından nick yaptım:))

Hehe ben yıllar evvel kendime mail adresi almaya çalışıyordum . Cok kolay bulunan bir adım soyadım var . 100 deneme yaptım belki isminle mail alamadım . O an sinirden aklıma öylesine bir isim geldi parmeparme diye :) ve öyle mail aldım

Sonradan arastirdim ki İtalya da bir akım adiymis parmeizm :)

O zamandan beri parmeyi kullanırım ve yakınlarım bilir gizli saklı bir isim değildir yani .

Sen de mi Brütüs

Smdi dicem gne bana hucum ediceksnizde ben o nutellayi yillardr her sabah yerim bna hc etkisi yok..ya bna kiko ypsa olmazmi :-D

teşkkr edrmm canmmm. çokk iyi olduğu öğrendiğimmm şahsenn

hehehe ben bir çok nick denemiştimmm. en çokta medcezir i.. ama alamdım tabii ki. en son kendi adımı ve eşimin adını yazmak zorunda kaldım. face adımda aynıı. beni nerde görseler tanırlar yanii. P ortalık olmuş durumdayımmm

Bana Annem cucu der bende arastirmistim bi ara turklerin ilk şairiymiş .bide neşe karaböceğin bi şarkısı var cucu diye annem nerden etkilendi bilmiyorum ama seviyorum cucuyu

Ben bi kucuk saklabanimm :-D annanede gorunmus arkada hafiftenn ;-)

Eklentiler

• $20131106_184612.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 39
ben de göbek adımla oğluma koyacağım adı birleştirdim. oldu sana fundarda

diyerek zınkk diye konunun arasına dalarım

bugün kv nin günü var. benim de elim hamur işlerinde baya iyidir söylemesi ayıp rica etti yapar mısın bişeyler ben Arda ya bakarım dedi. olur dedim. oğlum aşağıda ben mutfakta takıldık bugün. emzirmek için indim sadece. az önce getirdi işim bitti diye ama ben baya özlemişim ki oğlumuuuu sarıldım öptüm kokladım uzun süre bırakamadım yerine. bu ne sevgi ahh bu ne ızdırap yarabbimm

NASYA VE IVYtheME meleklerinize de size de kocamann maşallah güzellikler sizi!

bu aradaa Arasta nın "yallah cinler yallah kış kış cinler kış kışş" edasındaki yorumuna da koptum. Avent teyze için yapılan geyiklere de sizi okuyacam derken HARİKA ISLAK KEK imi yakıyordum nerdeyse tamam tamam bişey demedim

Hamileliğimin ilk 4 ayı kötü geçti işyahsizlık,mide ağrısından hiçbişey yiyemiyodum oram ağrıyo buram sızlıyo diye yakınıp duruyodum.. Annem derdi bebeğinde senin gibi nazlı olursa yandın diye:) o yüsden benim nickimde NAZLIBEBİŞ:)

Ne Harika ıslak kek mı eyvah eyvah !!! Tutmayın beni hataya gidiyorum

Evet en büyük sorun herşey çok lezzetliiiiii

Benimki yeni türkünün günebakan şarkısından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…