2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende bebek için uğraşırken içimde seller fırtınalar kopuyordu olmuodu bebiş babam ölmüştü o araa bide ama ben kuvvetli sakin dudurdum yani duru bir seldim kimse bilmezdi vayy çok şairane oldum:)))))))))))))))

Esimden gelen mesaj :haftasonu takilalimmi yavrum senle ... cvp: takilalim derken ? Esimin cvbi::-D aksam gelnce niye demedi...ne demekki bu yorumlayin bakalimm :-D

Ben bi kucuk saklabanimm :-D annanede gorunmus arkada hafiftenn ;-)

Amannn yesinler bu maviş gözlü böcüğüüüü daha önceki fotolarda belli olmuyodu maviş olduğu ben ilk kez görüyorum maşallah boncuk melek

Ellerine sağlık bebişim kokusu taaa buralara kadar geldi :)

Ne Harika ıslak kek mı eyvah eyvah !!! Tutmayın beni hataya gidiyorum

şekercim git bakayım beni orda bulabilecek misin kız ben tekirdağ dayım ya :))

şu an aşağıdaki 15 tane teyzeye afiyet oluyor kuzum tadına bile bakamadım yeminle

Allahım Meleğin meleği çok şeker yaa maşalah.

Offf dünüş sana geliyorum Tekirdağ şurası valla

Bende Edirneliyiiim.. 2001-2011 arası Edirnede yaşadım evlenince geri döndüm istanbula :) Edirnem yaa çok seviyorum, özledimmm

Anaaa hemşo Edirnem gibi yok gerçekten

Kızlar her birinizin nickinde neler gizliymiş meğer. Bir yönümüzü daha öğrenmiş olduk birbirimizin. Beni kırmayıp yazdığınız için teşekkürler.

Eşim irmik helvası istedi teker teker gelin huleyn iyi ki tatlıyı kesicem dedim ühühühühü.

Eylüşüm sen benim zayıflama koçumsun kuZucum ama ben seni yerken nasıl gidicek bu göbiş
ben de seviyorum ki senle mesajlaşırken ismini bildiğim halde hala cücüm diyorum

Bende seni seviyom sende benim fındığımsın kiiii ayrıca o kek olayına hiç girmicem bugün fenAlardayım o kelin yüzündenhemide ıslak kekmiş arastaaaa

Ben başlıyayım Edirneli olduğum için Mimar Sinan'ın yaptığı ünlü Arasta çarşısının adından nick yaptım:))

aa ne güzel bi konu açmışsın arastacım hepinizin hikayelerini keyifle okudum benımkide yıllar önce kuzenım nasya allahın mucizesi demekmiş ne güzel dimi demişti o gün bugündür benım nickim budur 85 tahmin edildiği üzere doğum tarihim hihi

Süper konu olmuş :) yazarların nicklerinin anlamları hehe :)

Ben denizi, gölü, dereyi vb her türlü su birikintisini çok severim önceki hayatımda denizkızı olduğumdan şüpheleniyorum p dalgıçım balıkkadın :) su hayattır hayat güzel :) ah şu medcezirlerrrr :)

Ne irmik helvasımı Allahım Allahım oldumu şimdi bu kuZucum ya bol tereyağlı oy oyy oyyy

Arastanın aklına fikrine sağlık. güzel bir gündem oluşturmuş :)
bende hamilelikten önce Game Of Thorones dizisini izliyordum va dizideki kucuk kız arya stark için kızım olsa adını arya koyarım diyodum. derken hamile kaldım ama oğlum oldu:)bende nickimi bari arya koyıyım dedim:)

şimdi aklıma takılan bişey var kızlar. oğlum emziğe ilk günlerden alıştı. ben aventin 0-3 aylık duz bir emziğini kullanıyorum. ama duz olduğu için uykusunda yada uyumadığında da ağzından düşüyo tutamıyo tabiki eğer uyuyorsa da uyanıyo bu yüzden. sizce damaklıya mı geçmeliyim? damaklı emzik ve ya düz emzik karşılaştırsak hangisini tavsiye edersiniz?

Ne irmik helvasımı Allahım Allahım oldumu şimdi bu kuZucum ya bol tereyağlı oy oyy oyyy

Cucum sen de şuan ekmek teknesi mi izliyosun yoksa

Naptiniz kızlar ya helvalar kekler kim kilo almaya calisiyor kim zayıflıyor karıştırdım ben

Naptiniz kızlar ya helvalar kekler kim kilo almaya calisiyor kim zayıflıyor karıştırdım ben

Off parmiş herkesler mahvetti bugün beni şikayetçiyim cucudan da, fundişten de , eşimden de havuçlu cevizli kekler, ıslak kekler, cevizli tereyağlı irmik helvaları off yaaa

cnm sen gec kaldın aventcı abla burda olsa sana detaylıca anlatrdı:) cnm bnmkı duz emzıgı atıyodu..damaklıyı atamıyo oyle kolay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…