- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.901
Anamm bu bebislerede biri de bari az guzel olsun bu ne ya hepsi melek bu Eylüste cidden melegin meleği :)
Ben bi kucuk saklabanimm :-D annanede gorunmus arkada hafiftenn ;-)
ben de göbek adımla oğluma koyacağım adı birleştirdim. oldu sana fundarda
diyerek zınkk diye konunun arasına dalarım
bugün kv nin günü var. benim de elim hamur işlerinde baya iyidir söylemesi ayıprica etti yapar mısın bişeyler ben Arda ya bakarım dedi. olur dedim. oğlum aşağıda ben mutfakta takıldık bugün. emzirmek için indim sadece. az önce getirdi işim bitti diye ama ben baya özlemişim ki oğlumuuuu sarıldım öptüm kokladım uzun süre bırakamadım yerine. bu ne sevgi ahh bu ne ızdırap yarabbimm
NASYA VE IVYtheME meleklerinize de size de kocamann maşallahgüzellikler sizi!
bu aradaa Arasta nın "yallah cinler yallah kış kış cinler kış kışş" edasındaki yorumuna da koptum. Avent teyze için yapılan geyiklere desizi okuyacam derken HARİKA ISLAK KEK imi yakıyordum nerdeyse tamam tamam bişey demedim
Ne Harika ıslak kek mı eyvah eyvah !!! Tutmayın beni hataya gidiyorum
Amannn yesinler bu maviş gözlü böcüğüüüü daha önceki fotolarda belli olmuyodu maviş olduğu ben ilk kez görüyorum maşallah boncuk melek
Ellerine sağlık bebişim kokusu taaa buralara kadar geldi :)
Ben bi kucuk saklabanimm :-D annanede gorunmus arkada hafiftenn ;-)
ben de göbek adımla oğluma koyacağım adı birleştirdim. oldu sana fundarda
diyerek zınkk diye konunun arasına dalarım
bugün kv nin günü var. benim de elim hamur işlerinde baya iyidir söylemesi ayıprica etti yapar mısın bişeyler ben Arda ya bakarım dedi. olur dedim. oğlum aşağıda ben mutfakta takıldık bugün. emzirmek için indim sadece. az önce getirdi işim bitti diye ama ben baya özlemişim ki oğlumuuuu sarıldım öptüm kokladım uzun süre bırakamadım yerine. bu ne sevgi ahh bu ne ızdırap yarabbimm
NASYA VE IVYtheME meleklerinize de size de kocamann maşallahgüzellikler sizi!
bu aradaa Arasta nın "yallah cinler yallah kış kış cinler kış kışş" edasındaki yorumuna da koptum. Avent teyze için yapılan geyiklere desizi okuyacam derken HARİKA ISLAK KEK imi yakıyordum nerdeyse tamam tamam bişey demedim
Bende Edirneliyiiim.. 2001-2011 arası Edirnede yaşadım evlenince geri döndüm istanbula :) Edirnem yaa çok seviyorum, özledimmm
Eylüşüm sen benim zayıflama koçumsun kuZucum ama ben seni yerken nasıl gidicek bu göbişBen bi kucuk saklabanimm :-D annanede gorunmus arkada hafiftenn ;-)
ben de seviyorum ki senle mesajlaşırken ismini bildiğim halde hala cücüm diyorum
Ben başlıyayım Edirneli olduğum için Mimar Sinan'ın yaptığı ünlü Arasta çarşısının adından nick yaptım:))
Kızlar her birinizin nickinde neler gizliymiş meğer. Bir yönümüzü daha öğrenmiş olduk birbirimizin. Beni kırmayıp yazdığınız için teşekkürler.
Eşim irmik helvası istedi teker teker gelin huleyn iyi ki tatlıyı kesicem dedim ühühühühü.
şekercim git bakayım beni orda bulabilecek misinkız ben tekirdağ dayım ya :))
şu an aşağıdaki 15 tane teyzeye afiyet oluyor kuzum tadına bile bakamadım yeminle
Eylüşüm sen benim zayıflama koçumsun kuZucum ama ben seni yerken nasıl gidicek bu göbiş
Bende seni seviyom sende benim fındığımsın kiiiiayrıca o kek olayına hiç girmicem bugün fenAlardayım o kelin yüzünden hemide ıslak kekmiş arastaaaa
Ne irmik helvasımı Allahım Allahım oldumu şimdi bu kuZucum ya bol tereyağlı oy oyy oyyy
Kızlar her birinizin nickinde neler gizliymiş meğer. Bir yönümüzü daha öğrenmiş olduk birbirimizin. Beni kırmayıp yazdığınız için teşekkürler.
Eşim irmik helvası istedi teker teker gelin huleyn iyi ki tatlıyı kesicem dedim ühühühühü.
Naptiniz kızlar ya helvalar kekler kim kilo almaya calisiyor kim zayıflıyor karıştırdım ben
Arastanın aklına fikrine sağlık. güzel bir gündem oluşturmuş :)
bende hamilelikten önce Game Of Thorones dizisini izliyordum va dizideki kucuk kız arya stark için kızım olsa adını arya koyarım diyodum. derken hamile kaldım ama oğlum oldu:)bende nickimi bari arya koyıyım dedim:)
şimdi aklıma takılan bişey var kızlar. oğlum emziğe ilk günlerden alıştı. ben aventin 0-3 aylık duz bir emziğini kullanıyorum. ama duz olduğu için uykusunda yada uyumadığında da ağzından düşüyo tutamıyo tabiki eğer uyuyorsa da uyanıyo bu yüzden. sizce damaklıya mı geçmeliyim? damaklı emzik ve ya düz emzik karşılaştırsak hangisini tavsiye edersiniz?
Naptiniz kızlar ya helvalar kekler kim kilo almaya calisiyor kim zayıflıyor karıştırdım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?