- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.921
aa ne güzel bi konu açmışsın arastacım hepinizin hikayelerini keyifle okudum benımkide yıllar önce kuzenım nasya allahın mucizesi demekmiş ne güzel dimi demişti o gün bugündür benım nickim budur 85 tahmin edildiği üzere doğum tarihim hihi
Süper konu olmuş :) yazarların nicklerinin anlamları hehe :)
Ben denizi, gölü, dereyi vb her türlü su birikintisini çok severim önceki hayatımda denizkızı olduğumdan şüpheleniyorump dalgıçım balıkkadın :) su hayattır hayat güzel :) ah şu medcezirlerrrr :)
Arastanın aklına fikrine sağlık. güzel bir gündem oluşturmuş :)
bende hamilelikten önce Game Of Thorones dizisini izliyordum va dizideki kucuk kız arya stark için kızım olsa adını arya koyarım diyodum. derken hamile kaldım ama oğlum oldu:)bende nickimi bari arya koyıyım dedim:)
şimdi aklıma takılan bişey var kızlar. oğlum emziğe ilk günlerden alıştı. ben aventin 0-3 aylık duz bir emziğini kullanıyorum. ama duz olduğu için uykusunda yada uyumadığında da ağzından düşüyo tutamıyo tabiki eğer uyuyorsa da uyanıyo bu yüzden. sizce damaklıya mı geçmeliyim? damaklı emzik ve ya düz emzik karşılaştırsak hangisini tavsiye edersiniz?
ben almaya calısıyrmmm getırınn hepsındenn :)
Ben bi kucuk saklabanimm :-D annanede gorunmus arkada hafiftenn ;-)
cnm sen gec kaldın aventcı abla burda olsa sana detaylıca anlatrdı:) cnm bnmkı duz emzıgı atıyodu..damaklıyı atamıyo oyle kolay...
Yok CNm nerde Durunun kakasıyla meşgulum şimdide uyku ama çok mızırdanıyo bu akşamCucum sen de şuan ekmek teknesi mi izliyosun yoksa
kızlar saolunn....mınık angy teşekkür edıyo teyzoslarına...cucu eyluss hemm stres topu hem stres kaynagıı kılo verdrme sırrı bu kalorılerı yaktırırız merak etmesnler dıyıp hepınızı opuyoo :)
Yok CNm nerde Durunun kakasıyla meşgulum şimdide uyku ama çok mızırdanıyo bu akşam
Allah kolaylık versin cucum İdoş şimdilik 7 de uyuma gibi bi huy edindi gecenin bu vakitleri bana kalıyor. Şimdilik diyorum çünkü neyin ne zaman değişeceği belli olmuyorAma şimdilik çok rahatım darısı başınıza kızım sayesinde duruyo zaten bu kilolar
pattadanak yazıyorum
arasta kuzum sen edırnelımısın aa cok sasırdım
arastanın kapısından her gırdıgımde aklıma sen gelıyordun burayı bılıyor mu acaba dıye...
Evıme 10 dakika orası...
Hatırlayan yoktur benı, takıp edıyorum ama yazamamıstım epeydır, kızım 26 temmuzda doğdu, bırcoğunuzu tanıyorum yazdıklarınızdan cok da keyıf alıyorum, fırsat buldukca yazmak ısterım...
Aaa bi hemşo daha memnun oldum topraamDaha çok katılım gösterirsen çok seviniriz bea :))
Tosun pasam tam uykuya dalmak uzereyken Eki Görüntüle 852342 :)
Offf dünüş sana geliyorum Tekirdağ şurası valla
Ooo süper Tekirdağ neresi kiz hemen bura şimdi çıksam bir buçuk saate ordayim :)
kızlar ratavirüs aşısı yaptıran var mı içinizde ben kararsız kaldım kimisi yan etkisi çok fazla yaptırma sakın diyor ne yapıcam ya içime kurt düştü bazı doktorlarda önermedi bazısıda yaptır dedi
ben yaptırmadım eşim istemedi doktorumuz size kalmış dedi ama eşim istemedi
Funda'nın evinde ıslak kek olduğunu öğrenen Parme İstabul'dan Arasta ise Çanakkale'den bebikleri İnci ve İda yı da alarak saatte 300 km hızla Tekirdağa doğru yola çıkarlar.. ne hikmetse ikisi de aynı anda Funda nın kapısında buluşmuşlardır.topik arkadaşlarını karşısında gören Funda çok sevinmiştir fakat bilmiyordur ki bu sebeb-i ziyaret ıslak kek in hürmetinedir iki hoşbeşten sonra aa yeter deyip mıkırdanmaya başlarlar. hani nerde ıslak kek nerde nerdee diye söylenirler dumur olan Funda yine de bozuntuya vermez ve kayınvalide ye iner kek almak için.. son keki de müzeyyen teyzene verdim der kvalide. Funda ani bir atakla çatal üstüne batmadan keki müzeyyenin elinden kurtarır tek tabak tek kekle çıkar yukarı durumu anlatarak.. neyse hiç yoktan iyidir derler ve tam keke iştahla dalacakları sırada bir corrtttt sesi duyarlar. İda dan gelen bu hamleye Parme sevinir çünkü Arasta alt temizlemeye gideceğinden kek ona kalacaktır.. derkennn bir corttttt sesi daha duyarlar. bu defa da İnci batırmıştır ortalığı bu ne ya ortalığı poh götürüyor ben de geri kalmayım bari diyen Arda da salıverir 2 günlük hasılatını herkes alt temizlemeyle uğraştığı anda müzeyyen teyze gelir elinde çatalıyla. hani benim kekim diye söylenir en çaçaron sesiyle ve kimsenin elleyemediği tabağı alıp afiyetle mideye indirir.. Arasta ve Parme hayal kırıklığıyla evlerine geri dönmeye hazırlanırken Funda elinde koca bir tepsi Islak kekle çıkagelir mutfaktan...Canlarım sizi böyle çaresiz,sizi böyle derbeder gönderceğimi mi sandınız der :)) birden gözleri parlar hepsinin ve o koca tepsiyi 3 ü birden löpp löpp götürürler.. arkalardan gelen cort cortt seslerine bile aldırmadan...
..........THE END........
Tosun pasam tam uykuya dalmak uzereyken Eki Görüntüle 852342 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?