2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hay sen çok yaşa emi bana da ayırın o kekten yettim gari

Valla ben adını altta hep görüyordum en sonunda yazmaya karar verdin demek :) es tarafından biz de Hemso sayılırız Hosgeldin diyelim :)

Tosun pasam tam uykuya dalmak uzereyken Eki Görüntüle 852342 :)

Oy oy tam tosun pasa masallah al bir dünya yakisiklisi daha :)

Maşallah canım size , Cook tatlısınız

yav kızlar bizim 2 gündür gaz problemimiz hortladı ve eymenim çok sıkıntı çekiyor sanırım üşüttük çocuğu sadece kucakta sakinleşi,yor.
Benimkinin sürekli ayakları buz , yun patik giydiriyorum artık , baska yeri üşümüyor ama ayakları ısıtamadık
Cok gecmis olsun canım insallah atlatir bi an önce , Allah şifa versin
Sünnet isini ne yaptınız ?
Sana katılıyorum canım , ben diğer çocuklarımda da lcw den cok memnunum. Bizim eve de yakın bi şubesi var, bakmadan geçemiyorum , cok ta orjinal seyler oluyo almadan edemiyorum , esim beni eve almayacak
Eki Görüntüle 851871

kizimla birlikte taze foto, ekleyebildim mi acaba?
Maşallah canım kızına
Anali kızlı ikinizde cok hoşsunuz

Eki Görüntüle 851877 Eki Görüntüle 851879

Kizim 20 gunluk ve 2 aylik bu resimlerde de, ben telefonla fotograf cekmiyorum cok fazla, fot. mak. ile cektiklerimin boyutlari cok buyuk maalsef ancak bunlari bulabildim telefonda :)
Oo bu kucuk hanım cok tatlı maşallah ona
Hakkınızda hayırlısı olsun , gelişmelerden haberdar et bizide , belki kızı eşinin aklını basına getirir hayırlısı
Cucum yapmak sorun değil de yemek sorun sabahtan beri nutellayla bakışıyoz kendimle savaş veriyorum yememek için 1 dilim kek kaç kalori offf
Ye bacım ye , sen süt veriyorsun

superrrrrrr :) yanlızz olayların seyrını degstıren mevzu b.k :)

Bisi söylüycem

Abimin oğlunun İngilizce sınavı varmis çalısmaya yanıma gelmiş. Gelirken yengem bana bir tabakta bişey yollamış .

Actım baktım kabak tatlisi :)

Yaa sizmisiniz öyle canımı Tatli çektiren :)

bende çok kararsız kaldım ya ne yapıcam bilemedim bir sürü yan etki var dediler

Canım yaptirmasanda da yaptırsanda icine sinmicek valla bende yaptırmıcaktim ama ben ishal olunca cok ağır yaşayan biri oldugum icin açıkcası cokta icime sinmeden yaptırdım. Yan etkilerinden korktum. Bizde yan etki yapmadı gibi sadece bacaklar da isilik gibi puturcukler geldi bugun elime ana aşıdan mı bilmem dun olduk.
Ben her sene hastanelik derecesinde ishal oldugum icin ve bebegimi2 yasinda kreşe vereceğim icin yaptırdım. Evde olsam hep ben bakacak olsam yaptırmadım.
Açıkcası cokta önemli olsa zorunlu olurdu bence cok buyuk bir kayıp değil yaptırmamak.

Bu arada benim kociş bı ara koca bir akvaryum dolusu lepistes baktığı icin o an aklıma lepistes koymak gelmişti nici

Kızlar 2 sorunumvar

1- kzıımın en son 5 saat once çişli bezını değiştirdim daha bir hareket yok sizce sorun ne .. Ne olur cevap yazın

2- sabah 5 gıbı emzırmeye kalktıgımda fark ettım sağ göğüsümde şişlik sertlik vardı onca emzırdım hala var ne yapmam lazım.. Bebegım de sımdı emmıyor

Lütfen bilgi paylasın aglıcam

Yazan yöneten fındık kurdu fundaayy ne güldüm ya sen çok yaşa süpersin o Müzeyyen teyzeleri bilirim her Mah. Her günde mevcutlar

hihii aynen öyle cücüm bugün epeyce vardı o Müzeyyenlerden

hay sen çok yaşa emi bana da ayırın o kekten yettim gari

sana da ayırırım Med im ayıpsın ama gelirken Elif ciğin altını al da gel

Valla harcaniyorsun burada tam senarist ruhu varmis sende . Ay ne güldüm sayende .

ben de gözümde canlandırıp kendi kendime güldüm yazarken

superrrrrrr :) yanlızz olayların seyrını degstıren mevzu b.k :)

bebikim B.K lar hayatımızın her yerinde deil mi zaten

afiyet olsuunnn bugün nihayet biri erdi muradına

Acilllll yardım lütfen
Kızlar 2 sorunumvar

1- kzıımın en son 5 saat once çişli bezını değiştirdim daha bir hareket yok sizce sorun ne .. Ne olur cevap yazın

2- sabah 5 gıbı emzırmeye kalktıgımda fark ettım sağ göğüsümde şişlik sertlik vardı onca emzırdım hala var ne yapmam lazım.. Bebegım de sımdı emmıyor

Lütfen bilgi paylasın aglıcam

canım dün benimki de gece boyu yapmamıştı çişini.. sonra normale döndü ama..

göğsün için de masaj yaparak sağabilirsin, duş alabilirsin, soğuk kompres yapabilirsin.. geçen ay başıma geldi bunların hepsini yaptım ertesi gün indi göğsüm..

Ne demişler doğduğun değil doyduğun yer

Ay sen çok yaşa dünüş'üm yaa az önce yaşadığım olayın siniri geçti sayende ne güldüm haa yalnız İda beni topa koycak büyüyünce burayı okursa. Kızım resmen bok içinde anılıyo ahahah

Papatyalım tosuncuğun çok tatlı maşallah o yanaklar tam ısırmalık dişlerim kamaştı yaa

Angy ben de seni seviyom len

Nen var tatlım neye sinirlendin sen bakim aksam aksam .

hahaaa valla hepsi bizi topa dikecek dünüşüm özel hayatları kalmadı bebelerin sayemizde

bu arada hayırdır inşalla kime kızdın bakim ?

Nen var tatlım neye sinirlendin sen bakim aksam aksam .

Ya ben bişeyler aldığımız plastik kapları atmıyorum mahalledeki sokak hayvanlarına bişeyler vermek için saklıyorum. Demin bi kedicik geldi cama ona süt ekmek verecektim. Ekmeği doğradım sütü boca ettim delikmiş kap masanın üstü, laptop, yerler, halı, not defterim hepsi süt oldu helvayı yaptım bi de süt temizledim yerlerden bu saatte çekilmiyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…