- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.941
Funda'nın evinde ıslak kek olduğunu öğrenen Parme İstabul'dan Arasta ise Çanakkale'den bebikleri İnci ve İda yı da alarak saatte 300 km hızla Tekirdağa doğru yola çıkarlar.. ne hikmetse ikisi de aynı anda Funda nın kapısında buluşmuşlardır.topik arkadaşlarını karşısında gören Funda çok sevinmiştir fakat bilmiyordur ki bu sebeb-i ziyaret ıslak kek in hürmetinedir iki hoşbeşten sonra aa yeter deyip mıkırdanmaya başlarlar. hani nerde ıslak kek nerde nerdee diye söylenirler dumur olan Funda yine de bozuntuya vermez ve kayınvalide ye iner kek almak için.. son keki de müzeyyen teyzene verdim der kvalide. Funda ani bir atakla çatal üstüne batmadan keki müzeyyenin elinden kurtarır tek tabak tek kekle çıkar yukarı durumu anlatarak.. neyse hiç yoktan iyidir derler ve tam keke iştahla dalacakları sırada bir corrtttt sesi duyarlar. İda dan gelen bu hamleye Parme sevinir çünkü Arasta alt temizlemeye gideceğinden kek ona kalacaktır.. derkennn bir corttttt sesi daha duyarlar. bu defa da İnci batırmıştır ortalığı bu ne ya ortalığı poh götürüyor ben de geri kalmayım bari diyen Arda da salıverir 2 günlük hasılatını herkes alt temizlemeyle uğraştığı anda müzeyyen teyze gelir elinde çatalıyla. hani benim kekim diye söylenir en çaçaron sesiyle ve kimsenin elleyemediği tabağı alıp afiyetle mideye indirir.. Arasta ve Parme hayal kırıklığıyla evlerine geri dönmeye hazırlanırken Funda elinde koca bir tepsi Islak kekle çıkagelir mutfaktan...Canlarım sizi böyle çaresiz,sizi böyle derbeder gönderceğimi mi sandınız der :)) birden gözleri parlar hepsinin ve o koca tepsiyi 3 ü birden löpp löpp götürürler.. arkalardan gelen cort cortt seslerine bile aldırmadan...
..........THE END........
pattadanak yazıyorum
arasta kuzum sen edırnelımısın aa cok sasırdım
arastanın kapısından her gırdıgımde aklıma sen gelıyordun burayı bılıyor mu acaba dıye...
Evıme 10 dakika orası...
Hatırlayan yoktur benı, takıp edıyorum ama yazamamıstım epeydır, kızım 26 temmuzda doğdu, bırcoğunuzu tanıyorum yazdıklarınızdan cok da keyıf alıyorum, fırsat buldukca yazmak ısterım...
Tosun pasam tam uykuya dalmak uzereyken Eki Görüntüle 852342 :)
sızı sevıyorummmm yaaaaa.ıcımden geldı bırden...
Maşallah canım size , Cook tatlısınız
Benimkinin sürekli ayakları buz , yun patik giydiriyorum artık , baska yeri üşümüyor ama ayakları ısıtamadıkyav kızlar bizim 2 gündür gaz problemimiz hortladı ve eymenim çok sıkıntı çekiyor sanırım üşüttük çocuğu sadece kucakta sakinleşi,yor.
Cok gecmis olsun canım insallah atlatir bi an önce , Allah şifa versinBiz de 4 aylik olmak uzereyiz doktora soracaktim bu tattirma isini iyi oldu canim on bilgi.
Bu arada buyuk teyzemiz var bizim 94 yasinda (ve dinc) o dusmus kalcayi kirmis. Dua istiyorum ameliyatta falan kalmasin kadincagiz insallah....
Birazdan cikacagiz haber bekliyorum yazilari okuyup oyalanmaya calisiyorum...
Sana katılıyorum canım , ben diğer çocuklarımda da lcw den cok memnunum. Bizim eve de yakın bi şubesi var, bakmadan geçemiyorum , cok ta orjinal seyler oluyo almadan edemiyorum , esim beni eve almayacakSon zamanlarda sik sik regl oldum-olmadim seklinde postlar goruyorum burada. Emzirdigimiz surece zaten regl olmamamiz lazim, sutumuz azalinca kanamamiz olabilir. Aksi normal degil diye biliyorum ki doktorumda detaylica aciklamisti ve kanamalarim olursa sut miktarimdan kaynaklanacagini soylemisti. Regl olan anneler emzirmiyorlar mi acaba?
Birde kizlar, bebegime dogmadan once ve sonra cok fazla giyecek gelmisti, bircok marka ve ulkelerden cesitli giyecekler. Oyle ki, kizimin dolabina birazini yerlestirdim, aylara gore ayirarak bazilarini hic acmadim bile. Turkiyeye getirdim yurtlara verdim. Her neyse... Bebek kiyafetinde, evde giyecegi kiyafetlerde tek favorim LCW bundan sonra, fiyati ve kalitesi cok iyi... Bu kiyafetler cok sik yikanacagi ve hemen kuculecegi icin bundan sonra tum pijama, tayt, corap vs. leri icin LCW ye abone olacagim. Gerci siz mutlaka biliyorsunuzdur ama ben daha yeni kesfettim, paylasayim dedim :) birde citcitli body lerinide saf yun aldim, termal urunler satan dukkanlardan :) simdi kizimin tum bodyleri tek renk :) beyaz :) sicacik tutuyor, tam sariyor bedenini... En bastan dusunebilseydim hic acmazdim pamuklulari bile. Simdi tek body ve uzerine pijama giydiriyorum kis icin.
Ben en basindan beri kizimi az mi cok mu giydirecegini tutturamayan bir anneydim :) kiyafet sorunumu cozdum :) paylasmakmistedim...
Maşallah canım kızına
Oo bu kucuk hanım cok tatlı maşallah onaEki Görüntüle 851877 Eki Görüntüle 851879
Kizim 20 gunluk ve 2 aylik bu resimlerde de, ben telefonla fotograf cekmiyorum cok fazla, fot. mak. ile cektiklerimin boyutlari cok buyuk maalsef ancak bunlari bulabildim telefonda :)
Ye bacım ye , sen süt veriyorsunCucum yapmak sorun değil de yemek sorun sabahtan beri nutellayla bakışıyoz kendimle savaş veriyorum yememek için 1 dilim kek kaç kalori offf
Funda'nın evinde ıslak kek olduğunu öğrenen Parme İstabul'dan Arasta ise Çanakkale'den bebikleri İnci ve İda yı da alarak saatte 300 km hızla Tekirdağa doğru yola çıkarlar.. ne hikmetse ikisi de aynı anda Funda nın kapısında buluşmuşlardır.topik arkadaşlarını karşısında gören Funda çok sevinmiştir fakat bilmiyordur ki bu sebeb-i ziyaret ıslak kek in hürmetinedir iki hoşbeşten sonra aa yeter deyip mıkırdanmaya başlarlar. hani nerde ıslak kek nerde nerdee diye söylenirler dumur olan Funda yine de bozuntuya vermez ve kayınvalide ye iner kek almak için.. son keki de müzeyyen teyzene verdim der kvalide. Funda ani bir atakla çatal üstüne batmadan keki müzeyyenin elinden kurtarır tek tabak tek kekle çıkar yukarı durumu anlatarak.. neyse hiç yoktan iyidir derler ve tam keke iştahla dalacakları sırada bir corrtttt sesi duyarlar. İda dan gelen bu hamleye Parme sevinir çünkü Arasta alt temizlemeye gideceğinden kek ona kalacaktır.. derkennn bir corttttt sesi daha duyarlar. bu defa da İnci batırmıştır ortalığı bu ne ya ortalığı poh götürüyor ben de geri kalmayım bari diyen Arda da salıverir 2 günlük hasılatını herkes alt temizlemeyle uğraştığı anda müzeyyen teyze gelir elinde çatalıyla. hani benim kekim diye söylenir en çaçaron sesiyle ve kimsenin elleyemediği tabağı alıp afiyetle mideye indirir.. Arasta ve Parme hayal kırıklığıyla evlerine geri dönmeye hazırlanırken Funda elinde koca bir tepsi Islak kekle çıkagelir mutfaktan...Canlarım sizi böyle çaresiz,sizi böyle derbeder gönderceğimi mi sandınız der :)) birden gözleri parlar hepsinin ve o koca tepsiyi 3 ü birden löpp löpp götürürler.. arkalardan gelen cort cortt seslerine bile aldırmadan...
bende çok kararsız kaldım ya ne yapıcam bilemedim bir sürü yan etki var dediler
sızı sevıyorummmm yaaaaa.ıcımden geldı bırden...
Yazan yöneten fındık kurdu fundaayy ne güldüm ya sen çok yaşa süpersin o Müzeyyen teyzeleri bilirim her Mah. Her günde mevcutlar
hay sen çok yaşa emibana da ayırın o kekten yettim gari
Valla harcaniyorsun burada tam senarist ruhu varmis sende . Ay ne güldüm sayende .
superrrrrrr :) yanlızz olayların seyrını degstıren mevzu b.k :)
Bisi söylüycem
Abimin oğlunun İngilizce sınavı varmis çalısmaya yanıma gelmiş. Gelirken yengem bana bir tabakta bişey yollamış .
Actım baktım kabak tatlisi :)
Yaa sizmisiniz öyle canımı Tatli çektiren :)
Acilllll yardım lütfen
Kızlar 2 sorunumvar
1- kzıımın en son 5 saat once çişli bezını değiştirdim daha bir hareket yok sizce sorun ne .. Ne olur cevap yazın
2- sabah 5 gıbı emzırmeye kalktıgımda fark ettım sağ göğüsümde şişlik sertlik vardı onca emzırdım hala var ne yapmam lazım.. Bebegım de sımdı emmıyor
Lütfen bilgi paylasın aglıcam
Kızım ıcık izin versin ben de ıstıyorum arastacım
Hemsolugu seve seve kabul edıyorum 2 yıldır burda ekmek yıyoruz cunku, İzmirliyim iş için buradayız bu yaz son, tadını cıkarmak ıstıyorum bu sehrın esımle kızımla ınsallah...
Ne demişler doğduğun değil doyduğun yer
Ay sen çok yaşa dünüş'üm yaa az önce yaşadığım olayın siniri geçti sayende ne güldüm haa yalnız İda beni topa koycak büyüyünce burayı okursa. Kızım resmen bok içinde anılıyo ahahah
Papatyalım tosuncuğun çok tatlı maşallah o yanaklar tam ısırmalık dişlerim kamaştı yaa
Angy ben de seni seviyom len
Ne demişler doğduğun değil doyduğun yer
Ay sen çok yaşa dünüş'üm yaa az önce yaşadığım olayın siniri geçti sayende ne güldüm haa yalnız İda beni topa koycak büyüyünce burayı okursa. Kızım resmen bok içinde anılıyo ahahah
Papatyalım tosuncuğun çok tatlı maşallah o yanaklar tam ısırmalık dişlerim kamaştı yaa
Angy ben de seni seviyom len
Nen var tatlım neye sinirlendin sen bakim aksam aksam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?