- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.961
Günaydın teyzeler resmi umarım yükleyebilirimEki Görüntüle 851659 Eki Görüntüle 851660 Eki Görüntüle 851664
nasya cnm çook tatlı şirinleride giymş ama kendisi daha şirin bişi :))
bende gülerken fotoğrafını çekmek istiyorum ama telefonu görünce şaşkın şaşkın bakıo :) gülmüo normalde çok tatlı gülüoda :)) bakınn şaşkın oğlummmm poz werio ama ciddiyizz her kıza yüz wermeyizz
Eki Görüntüle 851877 Eki Görüntüle 851879
Kizim 20 gunluk ve 2 aylik bu resimlerde de, ben telefonla fotograf cekmiyorum cok fazla, fot. mak. ile cektiklerimin boyutlari cok buyuk maalsef ancak bunlari bulabildim telefonda :)
Ben bi kucuk saklabanimm :-D annanede gorunmus arkada hafiftenn ;-)
Tosun pasam tam uykuya dalmak uzereyken Eki Görüntüle 852342 :)
Maşallah canım cok guzel olmus ne beceriklisin helal olsun vallaarkadaşlar oyun minderini ben yaptım kızıma daha yeni bitti öylesine birkaç oyuncak astım çektim sizlerle paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 851997
Canım sarılık olmasın o da uyku yapar emmez, sık uyandırıp emzirmek gerek yada mama verecekler ki sarılık olmasın , kısır döngüEvet normal zamanda dogmus hastsnede emiyo gibiymis eve gittkten sonra emmemeye baslamis
Aynı bizİste oyuzdrm evde 5-6 cesit emzik 9-10 tane de biberon var.. :) ama almiyor...
Bende merak ediyorum , özellikle hera hep yazardı biseylerKizlardan haberi olsn var mi gorunmuyorlar hic?
Yerim seni kucuk melekBen bi kucuk saklabanimm :-D annanede gorunmus arkada hafiftenn ;-)
Bizde isteriiizben de göbek adımla oğluma koyacağım adı birleştirdim. oldu sana fundarda
diyerek zınkk diye konunun arasına dalarım
bugün kv nin günü var. benim de elim hamur işlerinde baya iyidir söylemesi ayıprica etti yapar mısın bişeyler ben Arda ya bakarım dedi. olur dedim. oğlum aşağıda ben mutfakta takıldık bugün. emzirmek için indim sadece. az önce getirdi işim bitti diye ama ben baya özlemişim ki oğlumuuuu sarıldım öptüm kokladım uzun süre bırakamadım yerine. bu ne sevgi ahh bu ne ızdırap
bu aradaa Arasta nın "yallah cinler yallah kış kış cinler kış kışş" edasındaki yorumuna da koptum. Avent teyze için yapılan geyiklere desizi okuyacam derken HARİKA ISLAK KEK imi yakıyordum nerdeyse tamam tamam bişey demedim
Oyy maşallah ona , nasıl bir güzelliktir, iyi gecelerTosun pasam tam uykuya dalmak uzereyken Eki Görüntüle 852342 :)
Funda'nın evinde ıslak kek olduğunu öğrenen Parme İstabul'dan Arasta ise Çanakkale'den bebikleri İnci ve İda yı da alarak saatte 300 km hızla Tekirdağa doğru yola çıkarlar.. ne hikmetse ikisi de aynı anda Funda nın kapısında buluşmuşlardır.topik arkadaşlarını karşısında gören Funda çok sevinmiştir fakat bilmiyordur ki bu sebeb-i ziyaret ıslak kek in hürmetinedir iki hoşbeşten sonra aa yeter deyip mıkırdanmaya başlarlar. hani nerde ıslak kek nerde nerdee diye söylenirler dumur olan Funda yine de bozuntuya vermez ve kayınvalide ye iner kek almak için.. son keki de müzeyyen teyzene verdim der kvalide. Funda ani bir atakla çatal üstüne batmadan keki müzeyyenin elinden kurtarır tek tabak tek kekle çıkar yukarı durumu anlatarak.. neyse hiç yoktan iyidir derler ve tam keke iştahla dalacakları sırada bir corrtttt sesi duyarlar. İda dan gelen bu hamleye Parme sevinir çünkü Arasta alt temizlemeye gideceğinden kek ona kalacaktır.. derkennn bir corttttt sesi daha duyarlar. bu defa da İnci batırmıştır ortalığı bu ne ya ortalığı poh götürüyor ben de geri kalmayım bari diyen Arda da salıverir 2 günlük hasılatını herkes alt temizlemeyle uğraştığı anda müzeyyen teyze gelir elinde çatalıyla. hani benim kekim diye söylenir en çaçaron sesiyle ve kimsenin elleyemediği tabağı alıp afiyetle mideye indirir.. Arasta ve Parme hayal kırıklığıyla evlerine geri dönmeye hazırlanırken Funda elinde koca bir tepsi Islak kekle çıkagelir mutfaktan...Canlarım sizi böyle çaresiz,sizi böyle derbeder gönderceğimi mi sandınız der :)) birden gözleri parlar hepsinin ve o koca tepsiyi 3 ü birden löpp löpp götürürler.. arkalardan gelen cort cortt seslerine bile aldırmadan...
..........THE END........
hahaaa valla hepsi bizi topa dikecek dünüşüm özel hayatları kalmadı bebelerin sayemizde
Ya ben bişeyler aldığımız plastik kapları atmıyorum mahalledeki sokak hayvanlarına bişeyler vermek için saklıyorum. Demin bi kedicik geldi cama ona süt ekmek verecektim. Ekmeği doğradım sütü boca ettim delikmiş kap masanın üstü, laptop, yerler, halı, not defterim hepsi süt oldu helvayı yaptım bi de süt temizledim yerlerden bu saatte çekilmiyor da
Acilllll yardım lütfen
Kızlar 2 sorunumvar
1- kzıımın en son 5 saat once çişli bezını değiştirdim daha bir hareket yok sizce sorun ne .. Ne olur cevap yazın
2- sabah 5 gıbı emzırmeye kalktıgımda fark ettım sağ göğüsümde şişlik sertlik vardı onca emzırdım hala var ne yapmam lazım.. Bebegım de sımdı emmıyor
Lütfen bilgi paylasın aglıcam
Gecmis olsun kuzum ya cidden sınır bozucuymus .
Günaydın teyzeler resmi umarım yükleyebilirimEki Görüntüle 851659 Eki Görüntüle 851660 Eki Görüntüle 851664
maşallah maşallah çok tatlı bir kız bu sanırım gamzeside var öpüyoruz kızını kocaman oğlumla ben
Ivy'cim
Termal corabi disarisi icin mi aldin? Mothercare'den ayakli pufuduk disari tulumlarindan aldim. Burasi icin yeter diye dusunuyorum.
Evim 23-24 derece.Ogluma kisa kollu body ve ustune ince bir tulum giydiriyorum buna ragmen terliyor. Sizler neler giydiriyorsunuz? icindeki body i cikarsam mi acaba? Atesli oglum benim
evet canım gamzeleri var kızımın oda oğluşuna selam gönderiyomuş hehe
Bu arada şirinler en sevdiğim çizgi filmdi. Şirinler sweat shirtune bayıldım guzel elanin :)
Benim meleğiminde tıpkı ananesine benziyor kolları tıpkı Onun gibi kolunda Gamzesi var :)
hihii aynen öyle cücüm bugün epeyce vardı o Müzeyyenlerden
sana da ayırırım Med im ayıpsın ama gelirken Elif ciğin altını al da gel
ben de gözümde canlandırıp kendi kendime güldüm yazarken
bebikim B.K lar hayatımızın her yerinde deil mi zaten
afiyet olsuunnn bugün nihayet biri erdi muradına
Makıne ıle sağdıgımda ılkınde 60 mg geldıCanım sakin ol bisey yoktur , yapar cisini
Göğsün icin de , süt birikmistir makineyle sag düzelir mutlaka
Benim üniv. De bi arkadasım meltowski demişti bana , sevdim bende , mail Twitter filan hep boyle nickim.
Kızıl saclıyım ama Rus degilim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?