- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #58.981
Benim meleğiminde tıpkı ananesine benziyor kolları tıpkı Onun gibi kolunda Gamzesi var :)
Hönk kolda gamze ilk kez duyuyorum neresinde oluyor tam olarak canım ? Aykırı kızım benim yaa
Hönk kolda gamze ilk kez duyuyorum neresinde oluyor tam olarak canım ? Aykırı kızım benim yaa
Dirseğindedir :)) Elif in de belinde var çok tatlı duruyor bi de ayıptır söylemesi beldeki gamzelere bayılırım çok seksi duracak büyüdüğün de
Dirseğindedir :)) Elif in de belinde var çok tatlı duruyor bi de ayıptır söylemesi beldeki gamzelere bayılırım çok seksi duracak büyüdüğün de
Ayıptır sölemesi o beldekinden hem bende hem İdoşta var
bütün kızlar gamzeli yalnız :)
Parme'cim
Secimler yaklasiyor diye Sisli Belediyesi son 1 haftadir gece 12 de baslayip sabah 6'da biten asfalt calismasi yapiyorlar ama gecenin sessizliginde ne gurultu anlatamam. Asfaltlama calismasi oncesi yolu kaziyorlar vs. Trafigin olmadigi zamani secmisler haliyle ama uyku haram oldu bize. Zati yoktu :)
Sizde benzer durumlar var mi?
Canım sicak duş al Yada sıcak kompres yap havlu filan ısıtıp . Süt bezesi ise kanalların açılmasına yardımcı olur , büyük ihtimal de öyledir bence , bende de olmuştuMakıne ıle sağdıgımda ılkınde 60 mg geldı
Ancak sonra gene sağdım 2 saat sonra emdırdıkten sonra yanı azıcık geldıı
Cokmsınır oldum cunku sertlık hala duruyordu ve sımdı de ölee
Ne yapıcamm
Adasiz:) Esim ve arkadaslarim da bana Mel der.
Heh bende de var çok güzel duruyor ama hehe :)))Ayıptır sölemesi o beldekinden hem bende hem İdoşta var
ay parmecim düşünsene seneye bıdıklar bikini giyecekler bezle de ne komik olurlar :)))Oy oy bikini de ne yakışır şimdi size :)
ben ayvaları yüzüme sürmüştüm belime değil ama gamzeler yönünü şaşırdı herhaldeAyva yiyince olur derler ya ayva yedik ondan :))
Heh bende de var çok güzel duruyor ama hehe :)))
ay parmecim düşünsene seneye bıdıklar bikini giyecekler bezle de ne komik olurlar :)))
ben ayvaları yüzüme sürmüştüm belime değil ama gamzeler yönünü şaşırdı herhalded
ay parmecim düşünsene seneye bıdıklar bikini giyecekler bezle de ne komik olurlar :)))
ben ayvaları yüzüme sürmüştüm belime değil ama gamzeler yönünü şaşırdı herhalded
Ben de şahsen bizzat kendim yüzünde olasını tercih ederdim bu gidişle bikini yasaklanırsa bari gamzelere yazık olmasın
Evet Canim ya zaten bu sene hamislikten tatil yapamadık hayalini kuruyorum bende pek bir sevimli olacaklar eminim. Hic yapmadığım birşeyi yapcam dayanamiycam galiba bu sene ocak ayından alicam tatili bu sefer
Ben de şahsen bizzat kendim yüzünde olasını tercih ederdim bu gidişle bikini yasaklanırsa bari gamzelere yazık olmasın
İlahi fundacim Allah iyiliğini versin
Sen bu hikayeyi genişlet bende cok severim ıslak keki
Bu ara zaten yeme konusunda gözüm dönmüş durumda
Ayıptır sölemesi o beldekinden hem bende hem İdoşta var
Hehe kızli erkekli olmayan denizlerde giyersin sende Canim :) funda da kek yapar kadinlar gunu tadında oh mis
YA kızlar birşey sorcam cok şaşkınlık içindeyim inci saat 9 da uyudu bu aksam
Aliskin olmadığımdan dolayı bebisleri erken yatan anneler yatmadan uyandırıp emzireyim mı yoksa kendi uyanmasını mı bekliyim sabaha kadar uyuması icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?