2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim kızımında gamzesi var babasının ve dedesininde aynı orasında gamzeleri varmış. kocamın var biliyorum kaynatamınkini bilmiyorum eşim dedi :) en son kaburgasının yanında gülünce orası çukurlaşıyor tek taraf :)

Parme'cim

Secimler yaklasiyor diye Sisli Belediyesi son 1 haftadir gece 12 de baslayip sabah 6'da biten asfalt calismasi yapiyorlar ama gecenin sessizliginde ne gurultu anlatamam. Asfaltlama calismasi oncesi yolu kaziyorlar vs. Trafigin olmadigi zamani secmisler haliyle ama uyku haram oldu bize. Zati yoktu :)

Sizde benzer durumlar var mi?

Yok Meltemcim gecen ay yapıldı bitti bizde . Allah'tan yatak odamız on sokağa bakmıyor sitelere bakıyor da cok rahatsız olmadık park yeri bulma zorlugu dısında tabi :)

Canım sicak duş al Yada sıcak kompres yap havlu filan ısıtıp . Süt bezesi ise kanalların açılmasına yardımcı olur , büyük ihtimal de öyledir bence , bende de olmuştu
Ama yine geçmezse Dr a görün derim
Adasiz:) Esim ve arkadaslarim da bana Mel der.

Oo balım adaş mısız demek
Benimki melo diyor bana

Kardeşim de kucukken eti melo diyodu , öyle bi bisküvi mi ne vardı

Ayıptır sölemesi o beldekinden hem bende hem İdoşta var
Heh bende de var çok güzel duruyor ama hehe :)))
Oy oy bikini de ne yakışır şimdi size :)
ay parmecim düşünsene seneye bıdıklar bikini giyecekler bezle de ne komik olurlar :)))

Ayva yiyince olur derler ya ayva yedik ondan :))
ben ayvaları yüzüme sürmüştüm belime değil ama gamzeler yönünü şaşırdı herhalde d

Evet Canim ya zaten bu sene hamislikten tatil yapamadık hayalini kuruyorum bende pek bir sevimli olacaklar eminim. Hic yapmadığım birşeyi yapcam dayanamiycam galiba bu sene ocak ayından alicam tatili bu sefer

Ben de şahsen bizzat kendim yüzünde olasını tercih ederdim bu gidişle bikini yasaklanırsa bari gamzelere yazık olmasın

Evet Canim ya zaten bu sene hamislikten tatil yapamadık hayalini kuruyorum bende pek bir sevimli olacaklar eminim. Hic yapmadığım birşeyi yapcam dayanamiycam galiba bu sene ocak ayından alicam tatili bu sefer

Tatil deme tüylerim diken diken oluyor nasıl biter bu koskoca kış pıff yaz gelsin artık sıkıldım hamilelikti bebekti derken bu yaz Dalamadım tüm hücrelerim deniz suyu ve basınç istiyor
Ben de şahsen bizzat kendim yüzünde olasını tercih ederdim bu gidişle bikini yasaklanırsa bari gamzelere yazık olmasın

Evde erkek yoksa sorun olmaz canım üzülme

Son düzenleme:
YA kızlar birşey sorcam cok şaşkınlık içindeyim inci saat 9 da uyudu bu aksam

Aliskin olmadığımdan dolayı bebisleri erken yatan anneler yatmadan uyandırıp emzireyim mı yoksa kendi uyanmasını mı bekliyim sabaha kadar uyuması icin

İlahi fundacim Allah iyiliğini versin
Sen bu hikayeyi genişlet bende cok severim ıslak keki
Bu ara zaten yeme konusunda gözüm dönmüş durumda

her zaman beklerim canımmmm

Ayıptır sölemesi o beldekinden hem bende hem İdoşta var

yaaaa bayılırım beldeki gamzelereeeeeee gerçekten çok sexy oluyor ya hep imrenmişimdir belinde gamzesi olanlara.. benim yüzümde ama tek tarafta var

Hehe kızli erkekli olmayan denizlerde giyersin sende Canim :) funda da kek yapar kadinlar gunu tadında oh mis

yaparım tabiiii hem de en ıslağından ( onca övündüm bugün kekimle ama sosunu fazla kaçırmışım meğer. ıslak kek olmuş sana sırılsıklam kek )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…