- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.001
Ayva yiyince olur derler ya ayva yedik ondan :))
YA kızlar birşey sorcam cok şaşkınlık içindeyim inci saat 9 da uyudu bu aksam
Aliskin olmadığımdan dolayı bebisleri erken yatan anneler yatmadan uyandırıp emzireyim mı yoksa kendi uyanmasını mı bekliyim sabaha kadar uyuması icin
Iyi geceler kızlar duru uyurken uykuya doymak istiyorum hepinizi kocaman öpüyorum yarınımız bu günden güzel olsun inş şekerli rüyalar:))
Bizimki en cok ilerleyen topik , 5900 U bulmusuz maşallahBu Arada gördünüz mü enleri seciyorlarmis. Bizim topic en ne olurdu acaba :) ya da topiktekiler komik seyler geliyor aklıma :)
Ben kendi uyansın diye bekliyorum canımYA kızlar birşey sorcam cok şaşkınlık içindeyim inci saat 9 da uyudu bu aksam
Aliskin olmadığımdan dolayı bebisleri erken yatan anneler yatmadan uyandırıp emzireyim mı yoksa kendi uyanmasını mı bekliyim sabaha kadar uyuması icin
canım içime su serptin, 1 haftadır artık oğlumun hasta oldugunu düşünmeye başlamıştım. Huysuzluklar, emmek, uyumak istememeler, kucakta dolaşmak istemesi, geceleri devamlı uyanması, bitmek bilmeyen ağlamaları bu yüzdenmiş. büyüyormuşuz meğer. Yazdığını okuyunca bende araştırdım hemen ve okuduğum her belirti oğlumda var. Çok zor bir süreç ama en azından artık geçici olduğunu biliyorum. Teşekkürler
Tüm bebişlere maşallah ıvy cim ve nasyacım sizlerede maşallah :)
Parmecim hastane çıkışlarımız aynı :)
bu arada herkese merhaba annem bende hafta sonu kızımın mevlüdü var o yüzden pek nete giremiyorum :) göz muayenesi olduk çok şükür birşey yok sadece damla verdi doktorumuz sol gözümüz 3 -4 gündür akıyordu.
onun dışında herşeyimiz iyi çok şükür.
ıvy cim sana zahmet olmazsa biberonun resmini yada linkini atar mısın netten sipariş vereyim.
bu arada benim nickimde adım ve eşimin adının kısaltılmışı :) adı bahadır :)
kızlar ratavirüs aşısı yaptıran var mı içinizde ben kararsız kaldım kimisi yan etkisi çok fazla yaptırma sakın diyor ne yapıcam ya içime kurt düştü bazı doktorlarda önermedi bazısıda yaptır dedi
Maşallah canım size , Cook tatlısınız
Benimkinin sürekli ayakları buz , yun patik giydiriyorum artık , baska yeri üşümüyor ama ayakları ısıtamadık
Cok gecmis olsun canım insallah atlatir bi an önce , Allah şifa versin
Sünnet isini ne yaptınız ?
Sana katılıyorum canım , ben diğer çocuklarımda da lcw den cok memnunum. Bizim eve de yakın bi şubesi var, bakmadan geçemiyorum , cok ta orjinal seyler oluyo almadan edemiyorum , esim beni eve almayacak
Maşallah canım kızına
Anali kızlı ikinizde cok hoşsunuz
Oo bu kucuk hanım cok tatlı maşallah ona
Hakkınızda hayırlısı olsun , gelişmelerden haberdar et bizide , belki kızı eşinin aklını basına getirir hayırlısı
Ye bacım ye , sen süt veriyorsun
Ivy'cim
Termal corabi disarisi icin mi aldin? Mothercare'den ayakli pufuduk disari tulumlarindan aldim. Burasi icin yeter diye dusunuyorum.
Evim 23-24 derece.Ogluma kisa kollu body ve ustune ince bir tulum giydiriyorum buna ragmen terliyor. Sizler neler giydiriyorsunuz? icindeki body i cikarsam mi acaba? Atesli oglum benim
Sen nerde yasiyordun canim?
Canim Ben Istanbul dayim. Evin derecesi mi dusuk geceleri?
Bizimkini normal gunduz giydirdigimiz penye tulum ile yatiriyorum. Uzerine polar battaniye o kadar.
Bu arada guzel gelismeler oldugunu okudum ve cok sevindim. Insallah hakkınızda hayırlısı olur.
Arasta, Parme, Funda, Meltem ve adını yazamadığım diğer anneler muhabbetiniz harika! Beni şu uykusuz halimle güldürdünüz. Islak kek, havuçlu kek diye diye canımı da kek çektirdiniz. Yarın üşenmezsem ben de limonlu ve havuçlu kek yapayım bari. Pratik hanımı ben de hatırlıyorum. Daha önce de topiğe aniden dalıp benzer şeyler söylemişti. Funda hikayene bayıldım. Okurken istemeden kendimi de Tekirdağ'da hayal ettim. Daha önce de geldiğim bir yer. Canım kek istiyor ya, ben de kapında bittim:)) Ama sonunda kek yeseydik iyiydi:)) Doğumdan sonra yazamamıştım, enerjim ancak okumaya yetiyordu ama bu gece yazmak şart oldu. Dilerim benim oğlan sabah saat 6'da yüzünde gülücükler ve büyük bir konuşma isteğiyle kalkmaz. Dilerim uyanmaları en azından saat 8'e alabiliriz. Ayrıca Arasta birine cevap vermiştin ya, çok zekiceydi:)) Herkese iyi geceler...
Ben şimdi emzirdim canım uyandırmadan İnci için bişey diyemem kız aykırı
İyi geceler cucum birazdan ben de gidicem
Bizimki en cok ilerleyen topik , 5900 U bulmusuz maşallah
Ben kendi uyansın diye bekliyorum canım
herkese günaydın
angy sen de bizim gibi 6 da güne başlayanlardansın sana da günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?