2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi geceler kızlar duru uyurken uykuya doymak istiyorum hepinizi kocaman öpüyorum yarınımız bu günden güzel olsun inş şekerli rüyalar:))

Bu en ler neymiski...bzde en i varmi kk da :-D bnde yatiyrmm kzlar bnm zilli uyurken.. ennnn cenesi dususk topikkk :-D mucksss ;-) patik hanima ayricaa ii gcelr belki gzlidrn aramizdadi he hee :-D

Ben şimdi emzirdim canım uyandırmadan İnci için bişey diyemem kız aykırı

Iyi geceler kızlar duru uyurken uykuya doymak istiyorum hepinizi kocaman öpüyorum yarınımız bu günden güzel olsun inş şekerli rüyalar:))

İyi geceler cucum birazdan ben de gidicem

yandım ben yaa Arda böcük 7 buçuktan beri uyuyor kesin gecenin bilmem kaçında uyanacak sabah oldu zannedip gardımı almalıyım o yüzden ne kadar uyursam kardır.. hepinize iyi geceler ve görmeye fırsatınız olursa tatlı rüyalar diliyorum cankuşlar öpüldünüzzzzzz

Arasta, Parme, Funda, Meltem ve adını yazamadığım diğer anneler muhabbetiniz harika! Beni şu uykusuz halimle güldürdünüz. Islak kek, havuçlu kek diye diye canımı da kek çektirdiniz. Yarın üşenmezsem ben de limonlu ve havuçlu kek yapayım bari. Pratik hanımı ben de hatırlıyorum. Daha önce de topiğe aniden dalıp benzer şeyler söylemişti. Funda hikayene bayıldım. Okurken istemeden kendimi de Tekirdağ'da hayal ettim. Daha önce de geldiğim bir yer. Canım kek istiyor ya, ben de kapında bittim:)) Ama sonunda kek yeseydik iyiydi:)) Doğumdan sonra yazamamıştım, enerjim ancak okumaya yetiyordu ama bu gece yazmak şart oldu. Dilerim benim oğlan sabah saat 6'da yüzünde gülücükler ve büyük bir konuşma isteğiyle kalkmaz. Dilerim uyanmaları en azından saat 8'e alabiliriz. Ayrıca Arasta birine cevap vermiştin ya, çok zekiceydi:)) Herkese iyi geceler...

Son düzenleme:
Bu Arada gördünüz mü enleri seciyorlarmis. Bizim topic en ne olurdu acaba :) ya da topiktekiler komik seyler geliyor aklıma :)
Bizimki en cok ilerleyen topik , 5900 U bulmusuz maşallah
Ben kendi uyansın diye bekliyorum canım

aynı problemler bizde de var canım 3 gündür...gece uykusu çok etkilenmedi ama gündüz kabus olmaya başladı..sürekli hareket halinde, bu seferde yorulduğu için gündüz uykularında zorlanıyor sonra başlıyor ağlamaya. kv tutturmuş nazar değdi diye. bende endişe ediyordum soğuklar başladı acaba hasta mı ettim paşamı diye. bende bir bakayım neymiş büyüme atağı, bu ihtimal aklıma gelmemişti

bu arada pedagoga gidiyor musunuz? araştırdım ama aklıma yatan birini bulamadım, senin tavsiye edebileceğin biri var mı canım?

Selam kızlar,
Daha önce ara ara yazma fırsatım oldu ama bir türlü devamını getiremedim..Sayfa sürekli açık, her şeyi okuyorum hepinizi tanıyorum ama yazamıyordum bir türlü:) Sebebi ise aşkım Yağızımmm..Oğlum bütün gün kucağımda, değilse bile hep laf istiyor:) Okuduğum kadarıyla hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve bu aslında farkında olmadan bize güç veriyor..Yalnız olmadığımızı bilmek durumu en iyi şekilde değerlendirmemizi sağlıyor...Hamileliğimden beri topiği takip ediyorum ve dışarıda bir sürü insanın bazen en yakınlarınızın bile sizi anlayamayacağı konuları burda konuşup birbirinize çözüm buldunuz..ve ben her mesajda biraz kendimi buldum..Başkasına göre burası ne kadar "Sanal" olsa da aslında dışarıda yaşadığımız hayattan daha "Gerçek"..
Farkında olmadan bana verdiğiniz destek ve güç için teşekkür ediyorum..Ara ara yazmaya çalışacağım..Hepinizi yazdıklarınızdan çok iyi tanıyorum..Ben de elimden geldiğince size destek olmak isterim..Bilmeseniz de bir hepiniz dualarımdasınız...
Son olarak sizi oğlumla da tanıştırmak isterim:)

Eklentiler

• $1000507_528151297279589_1690937560_n(1).webp
    20 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
nickler yazılmış ben muhabbeti kaçırmışım..
benim nickim kardesimin ismi, genellikle nette kendi ismimi değil onunkini kullanıyorum, onu yaşatıyormuşum gibi hissediyorum hoşuma gidiyor.

Benim kullandigim biberon su cnm ; http://www................/urun/avent-scf693-27-natural-pp-biberon-260ml-2-li

Bu web sitesini bilmiyorum ama sadece urunu gormen icin yolladim, yaniltici olmasin, ben mothercare den almistim 1 adet biberon 25 tl idi yanlis hatirlamiyorsam, 2 tane de yedek uc aldim 20 tl fiyati.

Kullandigim emzik ise; http://www................/urun/avent-scf178-13-0-bpa-free-flow-yalanci-emzik-0-6-ay-renkli-tekli

(linkler kirildi tabii, sanirim yasak link paylasmak. Bosluga annelutfen com yazarsan link acilir cnm.)

Son düzenleme:
Ben neler kaçırmışım yaaaa((( benim boklu badim bugün formundaydı,7'de banyo yaptı ve 8'den beri uyutmaya çalıştım ancakbiriken sayfaları okuyup cevap yazabiliyorum.pratik hanımdan bana da ööööööö geldi,avent de hemen geliyor,bu arada yeni gelen arkadaşlar hışgelmişiniz,sevindim daha da büyüyor olmamıza.Nasya ve Ivy,siz de meleklerde süpersiniz.Papatyalım,senin oplan iyice tosbik olmuş valla ve maşallah tatlılığına.Angy,senin maymun tam kıtlamalık olmuş şekerim,hepsi çok güzeller yavrularım benim.bi de kek muhabbeti dönmüş,benimde feci canım istedi.Fındığım,ellerine sağlık kek yapmışsın,inşallah birgğn yemek nasip olur.valla kızlar ben yalnız ara öğünümde 4-5 dilim kek yiyorum,tabi olduğu zaman,ölçü olsun diye öyle yazdım,üstünede çikolataları sırt sırta yapıştırıp 2'şerli yiyorum ama almıyorum ben kilo,vermiyorumda gerçî.dün akşam tam 1 ekmek yedim.sorun bende mi sizde mi yahu???? Öf şu saatte Zahide ile yetiş hayatanın tekrarı dışında biley yok tv'de,çok uykum var ama cevap yazmadan içime sinmiyor uyumak.yarın 4 aşımız var.önce rota,ordan sağlık ocağında karma aşılarımız.umarım hafif atlatırız.Arasta'cım benim nick'imin hikayesi yok.isterdim şöyle afilli bir hikaye olsun ama dar zamana geldi.bildiğin yaşadığım şehir işte.öpüyorum cancağızlarım hepinizi

Ne gibi yan etkilerinden bahsettiler doktorlar acaba? Hemen asi sonrasimi yoksa uzun donemde bir yan etki mi? Bende yaptirdim asiyi ve almanyada yapilacak ana asilar arasindaydi...

Tesekkurler canim :))

Canim ben termal citcitli body aldim, %100 yun termal. Cok eskilerin giydikleri ic donlar gibi :) duz beyaz ve modeli normal alttan citcitli body. Vucut isisini koruyor, malum almanya kisin cok soguk olur. Body uzerinede pamuklu pijamalarini giydiriyorum direk. Besiginede isitici ayicigini koyuyorum, uzerine de yun battaniye veya incecik yun uyku tulumu giydiriyorum rahatca uyuyor yavrum, gece burnu bile hep sicak.

Ben hala gogus kalkanlarını kullanıyorum. Dışarı çıktığımda dolmuş ve sızmış oluyor. Üzerime giydiğim seyin tam gogus kısmının ıslak olması beni rahatsız ediyor. Bir de kalkandan dolayı islakligi farketmediysem bir sure o sekilde dolaşıyorum . Özellikle alışveriş mekanlarında cok rahatsız edici oluyor. Ped koysam özellikle açık renk üstlerde sekli belli oluyor.

Siz neler yapıyorsunuz? Ise başlayınca düşünmek bile istemiyorum

Dogru ya, biliyordum Istanbulda oldugunu ama biran unutmusum cnm kusura bakma. Evi ben 24-26 arasina ayarliyorum Almanya da geceleri ama garip bir sekilde gece yine usutuyor. Bizim oturdugumuz ev 120 yillik tarihi bir bina, evin bir urpertici sogugu var yaz kis. Rutubet yok cok sukur ama eski bina soguklugu iste :)
Izmirdeykende aynen senin gibi penye tulum ve uzerine ince bir battaniye. Sentetik iceren kumaslardan ozellikle kaciniyorum cnm cunku bebegi terletir bizde cok sicaklari saniriz. Bebeklerimiz icin pamuklu veya yun kumaslar uygun, sende gece istersen oyle birsey ort uzerine.

Ve cok tesekkur ederim cnm; Gelismeler cok yavas ilerliyor, sevindigimde pek soylenemez pek birsey hissedemiyorum artik, hakkimizda en hayirlisi neyse o olur insallah.

Hosgeldin Canim :) umarım bundan sonra bebisin izin verir ve daha cok aramızda görürüz seni :)

Ben şimdi emzirdim canım uyandırmadan İnci için bişey diyemem kız aykırı

İyi geceler cucum birazdan ben de gidicem

Bizimki en cok ilerleyen topik , 5900 U bulmusuz maşallah

Ben kendi uyansın diye bekliyorum canım

Evet uyandirmamaya karar verdim sonuc bu 6:30 a kadar uyudu İncik boncuğum :) umarım devamı gelir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…