- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.901
ilk gebeliğimde esprili tişörtlerden bol bol giydiğim için artık sıkıldım
normal kıyafetler giymek istiyorum
defactodakiler iyi bir alternatif olacak
yaaa o esprili tshirtler nerede satılıyor? ilk hamileliğim ve çok istiyorum onlardan giymeyii
yaaa o esprili tshirtler nerede satılıyor? ilk hamileliğim ve çok istiyorum onlardan giymeyii
merhaba arkadaslarrr su ikili test hakkinda pek birsey bilmiyorum subatin 2.haftasi gidecem daha doktoruma...
zeka testi falan yapiyorlar ikili test omu yaptiran arkadaslar bana yardimci olurmusunuzzz...kesin yapiliyor mu buuu
hıssedebılırsın canım yazılara cok takılmamak lazım bende arda cok hafıf sık olmamak kaydıyla seyırme gıbı olup gecıyor bır kac hafta sonra kuvvetlenır hıssetmeler sanırımmmmanaaa hee laaa öyle yazıyomuşşş vay arkadaş nasıl da yanlış okumuşum beeee ama hissediyorum banane banane
defacto muuu ooh ohhh bunu öğrenmem iyi oldu bende lcwye bakacaktım orayada bakıyımmmm
cnm lcw den aldım ben suankı bedenıne gore alırsan senı 3 4 ay ıdare eder esnek yaa ama ben buyuk alayım bedenı doguma kadar gıyeyım dersen buyuk alırsın bendenlı yaa oan gore rahat hareket edebılırsın alırken ben normaldede xl gıyordum sımdıde xl aldım suan gayet rahat azcık dahabuyurse gobus bı buyugunu alabılrımya şu defactoyu acaip merak ettim ben fiyatları nsl lcwde hamile tişörtleri ne kadar büyük kızlar en son ayda olacak şekilde bu aylarda giyecek bişeyler arıyorum benn
ikili testte dr ultrasonda bebeğin ense kalınlığını ölçüyor ve sen kan veriyosun değerlere göre down sendromu riski ölçülüyor
istemessen yaptırmassın
hıssedebılırsın canım yazılara cok takılmamak lazım bende arda cok hafıf sık olmamak kaydıyla seyırme gıbı olup gecıyor bır kac hafta sonra kuvvetlenır hıssetmeler sanırımmmm
cnm lcw den aldım ben suankı bedenıne gore alırsan senı 3 4 ay ıdare eder esnek yaa ama ben buyuk alayım bedenı doguma kadar gıyeyım dersen buyuk alırsın bendenlı yaa oan gore rahat hareket edebılırsın alırken ben normaldede xl gıyordum sımdıde xl aldım suan gayet rahat azcık dahabuyurse gobus bı buyugunu alabılrım
kendi bedeninde alınca hamileliğin sonuna kadar giyebiliosun zaten yan kısımlardan büzgülü ya üstler alt giysilerin de göbek kısmı esnek penye büyük beden almanıza gerek kalmıyor
cnm vucut tıpıne gore degısıyor yandan buzgulude memler falan buyuunce herkesın bır olmuyor buyuge gecmek gerekıyor
kendi bedeninde alınca hamileliğin sonuna kadar giyebiliosun zaten yan kısımlardan büzgülü ya üstler alt giysilerin de göbek kısmı esnek penye büyük beden almanıza gerek kalmıyor
ben geceleri çok terliyorum özellikle göğsüm boynum sırılsıklam oluyor. hamilelerde gece terlemesini duymuştum ama bu kadar erken miydi? siz de oluyor mu?
üşürken terlemek de bi garip oluyor :)
Ben XS Giyiyorum. Şimdi XS Ya Da S Hamile Kıyafeti Alsam Çok Komik Olacak
yahu bir kere de bir mesajıma biri cevap versin okadar kişi var şurada yaa. bu kaçıncı.
cnm oyle dusunme bak bazen fıkrımın olmadıgı seylere bende yazmıyorum arkadas kalca agrısı olan varmı demıs benım bı sıkayetım yokkı nasıl cevap vereyım aynı sekılde benım gıbı dusunen olmus olabılır ben elımden egldıgınce herkese yazmaya calısıyorumcnm bnmde yazdıgım bıcok seye cvp gelmıo.ben alıstım artık.bu yuzden artık sdece okumaya karar verdm zaten bsıler yazmann sormanın bı anlamı yok cvp gelmıo
kız sen angaranın neresindensinnn ????
cnm bnmde yazdıgım bıcok seye cvp gelmıo.ben alıstım artık.bu yuzden artık sdece okumaya karar verdm zaten bsıler yazmann sormanın bı anlamı yok cvp gelmıo
cnm oyle dusunme bak bazen fıkrımın olmadıgı seylere bende yazmıyorum arkadas kalca agrısı olan varmı demıs benım bı sıkayetım yokkı nasıl cevap vereyım aynı sekılde benım gıbı dusunen olmus olabılır ben elımden egldıgınce herkese yazmaya calısıyorum
cnm oyle dusunme bak bazen fıkrımın olmadıgı seylere bende yazmıyorum arkadas kalca agrısı olan varmı demıs benım bı sıkayetım yokkı nasıl cevap vereyım aynı sekılde benım gıbı dusunen olmus olabılır ben elımden egldıgınce herkese yazmaya calısıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?