2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın bu gece ne zor gecti duru çok mızmızdı doğru düzgün uyumadı ve bende zombi gibiyim şimdi daldı bende yatıcam hemen inş 2 saat falan uyursa yoksa bu halde nasıl gün boyu bakarım bilmiyorum büyüme atağını bizdeki yaşıyoruz ne olmadı yarın doktorumuza gideriz

Teşekkür ederim canım :)

Hay Allah yaa umarım uyur canım da sen de uyursun. Bazen karınları ağrıyınca uyanmak ağlamak zor geliyor mızırdanıyolar belki öyle bişeydi:26:

canım çok teşekkürler bilgin ve uğraşın için bugün sizin sünnetti sanırım geçmiş ola şimdiden :)

günaydınlar hanımlar
canım ne demek ya rica ederim önemli değil güle güle kullan

evet dün sünnetimiz vardı ama cerrahla görüşmemizde pipiyi inceledi ve şuan için önermiyorum açıkçası dedi ilerde büyüdüğü zaman sosyal olarak etkilenir de beni de sünnet ettirin derse ya da ben niye sünnetli değilim diye üzülürse ozaman kendi rızası ile yapmış olacağız benim içim biraz daha rahatladı şimdi

Son düzenleme:
Günaydın kızlar benim İdoşa büyüme atağı filan sökmüyo sanırım gazımız geçtiğinden beri uykumuz iyi.Gece 3.5'ta uyandı emdi ve 7'de uyandı sabah. Alt açma, emme ve babaya gülücükler saçıp işe gönderme ritüelinden sonra açtım şimdi müziği yatağında uyumaya çalışıyor, daldı dalacak Aman dilimi ısırıp söyliyim uslu bi kızım var şimdilik :)) Devamını diliyorum.

Stresi bile yeter insana, eminim rahat bir nefes almışsındır. Zor bi durum, bebeğinin etinden et gidiyor sonuçta her anne üzülür gerilir. Geçmiş olsun şimdilik :)

Son düzenleme:
Hosgelmissin canım
Bende senin gibi düşünüyorum
Bu arada ne tatlı bir oğlun var , maşallah , ne güzelde gülüyor

İnce Montla geziyorum dışarda, hava sıcak olsa bile, göbeğim de kapanıyor
Ama ise başlayınca kamufle edici giysiler almak gerek püf :2:

Teşekkür ederim canım :)

Hay Allah yaa umarım uyur canım da sen de uyursun. Bazen karınları ağrıyınca uyanmak ağlamak zor geliyor mızırdanıyolar belki öyle bişeydi:26:
Bilmiyorumki CNm tek bildiğim bugünü nasıl geciriceğim gündüz uyumasada gece uykuları iyiydi uyusada hep mızırdandı durdu
aman maşallah kuzuma dilini ısır gerçekten CNm topiğin uslu bi kıza ihtiyacı var

Stresi bile yeter insana, eminim rahat bir nefes almışsındır. Zor bi durum, bebeğinin etinden et gidiyor sonuçta her anne üzülür gerilir. Geçmiş olsun şimdilik :)

evet fıstık aynen dediğin gibi oldu
sanki ona haksızlık yapıyormuşum gibi hissetmeye başlamıştım babası ile konuşmamızdan sonra
bu durumu onun kararına bırakmak benim icin çok rahatlatıcı oldu

İnce Montla geziyorum dışarda, hava sıcak olsa bile, göbeğim de kapanıyor
Ama ise başlayınca kamufle edici giysiler almak gerek püf :2:

Meltemcim bu senenin modasını bize özel yapmışlar kamufle edici giysiler alırken hiç zorlanmıyor insan. Her elimi attığım oldu valla. Allah bu sene salaşı moda yapandan razı olsun, ya dar modası olsaydı! Ben ilk kez modaya uydum bu sene Normalde moda olan şeyleri almaktan nefret ederdim kendime özgü tarzım vardı ama göbek tarz marz dinlemiyor

Vay be! Ne çok yağmur yağmış Yalova'ya.hava da soğumuş.ben kaçırmışım heralde,meteoroloji dedi de ben mi duymadım!!!çok şükür rahat bir gece geçirdim,çünkü saat 2'ydi uyuyabildiğimde.şu an 2.kere emzirdim ve yine uyuyor.inşallah gece de böyle geçer,yani aşılardan sonra.çok garip,bizim doktorumuz rota'yı karma aşılarla aynı gün vurucam dedi,bağışıklığı için daha iyi olduğunu söyledi.yoksa pazartesi günü 2. Ay kontrolümüzde vurulur zannetmiştim ama vurmadı.Kedicik,canım şimdilik yırtmışsınız sünnetten,çok kafa karıştırıcı bir durum ama ne zaman sünnet olacağı ya da olmalı mı konusu.inanç meselesi de bir nevi,bence olmalı tabi de ama benimde oğlum olsaydı bende araştırıp soruşturmaktan kafayı yerdim.2-3 gün önce yazdıklarını okudum,kafa karışıklığını farkettim ama bir türlü fırsat bulup cevap yazamadım canım.yakında işe başlıyacağımı duyanlar bebek ziyaretlerini çabuklaştırdı yada yakın akrabalar 40 uçurma adı altında davet ediyorlar.o yüzden hepinizin ne yaşayıp yazdığını biliyorum ama ben zırt pırt çocuk hazırlamaktan yazamıyorum.benim ilk 4,5-5 ay bebeğimin cinsiyeti erkek zannedildi,hatta beyaz çekirge tablo oluşturmuştu ya,orda hala erkek görünür cinsiyetimiz(vay be ne uzun zaman olmuş ve iyi ki de olmuş).O dönemde çalıştığım ürologlara sorduğumda doğar doğmaz yapılmasını uygun bulmadıklarını 3-4. aylardan itibaren kendilerinin yaptıklarını söylemişlerdi.niye öyle olduğunuda söylemişlerdi ama 1 yıl geçince üzerinden unutmuşum.işe başlayınca sorarım yine.anladığım kadarıyla çocuk cerrahlarıda hemen yapılmalı diyormuş,yine kafa karıştırıcı bir durum daha.hangi durum Barış'ım ve diğer bütün oğulcuklarım için sağlıklıysa o olur inşallah.şimdilik görüşürüz canlar,çıkıcaz birazdan evden,kahvaltı olayımı halledeyim.havalar nasıl olursa olsun sizin havanız hep iyi olsun :))) iğrenç espriydi,kabul!!!!

Bu sabah yağmur var istanbulda gözlerim dolu dolu oluyor bilinmez niyeee
günaydın kızlar aman ne depresif bir hava var bugün bölesabahın köründe pok operasyonu vardı bizdede enseye kadar lavaboya tuttum yıkadım çırpınıp duruyo çok komik sonra babaya cilveler agular ve sonra bugünkü mesaimizde başladı güzel bir gün olsun hepimiz için

şekercim git bakayım beni orda bulabilecek misin kız ben tekirdağ dayım ya :))

şu an aşağıdaki 15 tane teyzeye afiyet oluyor kuzum tadına bile bakamadım yeminle

Kuzuuuum sen Tekirdağda miydiiiiin
29ekimde bi arkafasimizin 1 yasindaki yegenini ziyarete ve gezmeye geldik sahile gittik cay bahcesinde oturduk ve yanimizdan bisuru pusetli bebe gecti o gun. Belki de birisi sendin ya da sen olma ihtimali vardi gecmemis olsan bile. Hay ben niye dikkatli bakmadim ki acabaaaaa
Hep bebeklere bakiyodum niye annelerine bakmazsin kedi

Reklamci abla yok ben yardimci olayim :))
Tracy hogg okuyorum ben, o abla der ki emzigi attiginda tekrar vermeyin ki bagimli olmasin. İsim bitti diye atmistir zaten diyor.
Ben de Barış uyudugu zaman usulca cekip cikariyorum agzindan. Kendi bile daha atmamis oluyor hatta :)

Telefonda gorunmuyo yaaaa bicok resim bilg. Da acamiyorum

Ben de ((
Hatta telden yszmak iskence, hata yapinca (sekildeki gibi) duzeltmek daha da zor
Mikrofondan yazdirsam sagir duymaz uydurur
Ne cektik beeeee

Biz yaptirdik sorun yasamadik 2. Dozu da yaptiricaz

Funda mahvettin beni

Son düzenleme:
Günaydın kızlar bir güne daha başladık hepimiz için hayırlı bir gün olsun inşallah sizinle bişey paylaşıcam sütü az olan arkadaşlarda vardı hurma var ya ama meyve olan şu domatese benzeyen çok güzel süt yapıyor geçen yedim anlayamadım ne yaptı diye dün gece yatarken yedim sabah üstumu değiştirdim oglusu zorla uyandirip emzirdim boşa akmasin diye ve hemen söyliyim arkadaşlarıma dedim:)

Aglama hemen dur bakalim. Mumkun oldugunca cok emzir hatta bisure yapisik gezin. İkisinin de ortak caresi o.

Cis gene gelmezse doktoruna danis muhtemelen takviye yap diyebilir.
Memen de gecmezse pompayla bosaltmsya calis bu sirada da kaşır gibi nasaj yap, ilik dus al ve SAKİN OL :)
Gecmis olsun

Kedileri alaydin iceri tabi chestera dikkat ederek, fıtı fıtı yalayıp temizlemezler miydi acep :)
Şaka biyana, takdir ettim seni canim. Gamzelerinin yaninda ruhun da cok guzel :)

Sizleri de aramızda görmek isteriz, ister bireysel yarışırsınız isterseniz topiğinizin sesini duyurursunuz
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...inlar-kulubu-enleriquot-yarisma-duyurusu.html

Ennnn samimi topik benceeeee

Ayıptır sölemesi o beldekinden hem bende hem İdoşta var

Oooooooyyyyyyy masallah

Kazanmak icin mi kaybetmek icin miymis acaba soraydin :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…