- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.021
Arasta, Parme, Funda, Meltem ve adını yazamadığım diğer anneler muhabbetiniz harika! Beni şu uykusuz halimle güldürdünüz. Islak kek, havuçlu kek diye diye canımı da kek çektirdiniz. Yarın üşenmezsem ben de limonlu ve havuçlu kek yapayım bari. Pratik hanımı ben de hatırlıyorum. Daha önce de topiğe aniden dalıp benzer şeyler söylemişti. Funda hikayene bayıldım. Okurken istemeden kendimi de Tekirdağ'da hayal ettim. Daha önce de geldiğim bir yer. Canım kek istiyor ya, ben de kapında bittim:)) Ama sonunda kek yeseydik iyiydi:)) Doğumdan sonra yazamamıştım, enerjim ancak okumaya yetiyordu ama bu gece yazmak şart oldu. Dilerim benim oğlan sabah saat 6'da yüzünde gülücükler ve büyük bir konuşma isteğiyle kalkmaz. Dilerim uyanmaları en azından saat 8'e alabiliriz. Ayrıca Arasta birine cevap vermiştin ya, çok zekiceydi:)) Herkese iyi geceler...
Günaydın bu gece ne zor gecti duru çok mızmızdı doğru düzgün uyumadı ve bende zombi gibiyim şimdi daldı bende yatıcam hemen inş 2 saat falan uyursa yoksa bu halde nasıl gün boyu bakarım bilmiyorumbüyüme atağını bizdeki yaşıyoruz ne olmadı yarın doktorumuza gideriz
canım çok teşekkürler bilgin ve uğraşın içinbugün sizin sünnetti sanırım geçmiş ola şimdiden :)
günaydınlar hanımlar
canım ne demek ya rica ederim önemli değil güle güle kullan
evet dün sünnetimi vardı ama cerrahları görüşmemizde pipiyi inceledi ve şuan için önermiyorum açıkçası dedi ilerde büyüdüğü zaman sosyal olarak etkilenir de beni de sünnet ettirin derse ya da ben niye sünnetli değilim diye üzülürse ozaman kendi rızası ile yapmış olacağız benim içim biraz daha rahatladı şimdi
Hosgelmissin canımSelam kızlar,
Daha önce ara ara yazma fırsatım oldu ama bir türlü devamını getiremedim..Sayfa sürekli açık, her şeyi okuyorum hepinizi tanıyorum ama yazamıyordum bir türlü:) Sebebi ise aşkım Yağızımmm..Oğlum bütün gün kucağımda, değilse bile hep laf istiyor:) Okuduğum kadarıyla hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve bu aslında farkında olmadan bize güç veriyor..Yalnız olmadığımızı bilmek durumu en iyi şekilde değerlendirmemizi sağlıyor...Hamileliğimden beri topiği takip ediyorum ve dışarıda bir sürü insanın bazen en yakınlarınızın bile sizi anlayamayacağı konuları burda konuşup birbirinize çözüm buldunuz..ve ben her mesajda biraz kendimi buldum..Başkasına göre burası ne kadar "Sanal" olsa da aslında dışarıda yaşadığımız hayattan daha "Gerçek"..
Farkında olmadan bana verdiğiniz destek ve güç için teşekkür ediyorum..Ara ara yazmaya çalışacağım..Hepinizi yazdıklarınızdan çok iyi tanıyorum..Ben de elimden geldiğince size destek olmak isterim..Bilmeseniz de bir hepiniz dualarımdasınız...
Son olarak sizi oğlumla da tanıştırmak isterim:)
Ben hala gogus kalkanlarını kullanıyorum. Dışarı çıktığımda dolmuş ve sızmış oluyor. Üzerime giydiğim seyin tam gogus kısmının ıslak olması beni rahatsız ediyor. Bir de kalkandan dolayı islakligi farketmediysem bir sure o sekilde dolaşıyorum . Özellikle alışveriş mekanlarında cok rahatsız edici oluyor. Ped koysam özellikle açık renk üstlerde sekli belli oluyor.
Siz neler yapıyorsunuz? Ise başlayınca düşünmek bile istemiyorum
Bilmiyorumki CNm tek bildiğim bugünü nasıl geciriceğim gündüz uyumasada gece uykuları iyiydi uyusada hep mızırdandı durduTeşekkür ederim canım :)
Hay Allah yaa umarım uyur canım da sen de uyursun. Bazen karınları ağrıyınca uyanmak ağlamak zor geliyor mızırdanıyolar belki öyle bişeydi:26:
aman maşallah kuzuma dilini ısır gerçekten CNm topiğin uslu bi kıza ihtiyacı varGünaydın kızlar benim İdoşa büyüme atağı filan sökmüyo sanırım gazımız geçtiğinden beri uykumuz iyi.Gece 3.5'ta uyandı emdi ve 7'de uyandı sabah. Alt açma, emme ve babaya gülücükler saçıp işe gönderme ritüelinden sonra açtım şimdi müziği yatağında uyumaya çalışıyor, daldı dalacakAman dilimi ısırıp söyliyim uslu bi kızım var şimdilik :)) Devamını diliyorum.
Stresi bile yeter insana, eminim rahat bir nefes almışsındır. Zor bi durum, bebeğinin etinden et gidiyor sonuçta her anne üzülür gerilir. Geçmiş olsun şimdilik :)
İnce Montla geziyorum dışarda, hava sıcak olsa bile, göbeğim de kapanıyor
Ama ise başlayınca kamufle edici giysiler almak gerek püf :2:
şekercim git bakayım beni orda bulabilecek misinkız ben tekirdağ dayım ya :))
şu an aşağıdaki 15 tane teyzeye afiyet oluyor kuzum tadına bile bakamadım yeminle
Arastanın aklına fikrine sağlık. güzel bir gündem oluşturmuş :)
bende hamilelikten önce Game Of Thorones dizisini izliyordum va dizideki kucuk kız arya stark için kızım olsa adını arya koyarım diyodum. derken hamile kaldım ama oğlum oldu:)bende nickimi bari arya koyıyım dedim:)
şimdi aklıma takılan bişey var kızlar. oğlum emziğe ilk günlerden alıştı. ben aventin 0-3 aylık duz bir emziğini kullanıyorum. ama duz olduğu için uykusunda yada uyumadığında da ağzından düşüyo tutamıyo tabiki eğer uyuyorsa da uyanıyo bu yüzden. sizce damaklıya mı geçmeliyim? damaklı emzik ve ya düz emzik karşılaştırsak hangisini tavsiye edersiniz?
Telefonda gorunmuyo yaaaa bicok resimbilg. Da acamiyorum
kızlar ratavirüs aşısı yaptıran var mı içinizde ben kararsız kaldım kimisi yan etkisi çok fazla yaptırma sakın diyor ne yapıcam ya içime kurt düştü bazı doktorlarda önermedi bazısıda yaptır dedi
Funda'nın evinde ıslak kek olduğunu öğrenen Parme İstabul'dan Arasta ise Çanakkale'den bebikleri İnci ve İda yı da alarak saatte 300 km hızla Tekirdağa doğru yola çıkarlar.. ne hikmetse ikisi de aynı anda Funda nın kapısında buluşmuşlardır.topik arkadaşlarını karşısında gören Funda çok sevinmiştir fakat bilmiyordur ki bu sebeb-i ziyaret ıslak kek in hürmetinedir iki hoşbeşten sonra aa yeter deyip mıkırdanmaya başlarlar. hani nerde ıslak kek nerde nerdee diye söylenirler dumur olan Funda yine de bozuntuya vermez ve kayınvalide ye iner kek almak için.. son keki de müzeyyen teyzene verdim der kvalide. Funda ani bir atakla çatal üstüne batmadan keki müzeyyenin elinden kurtarır tek tabak tek kekle çıkar yukarı durumu anlatarak.. neyse hiç yoktan iyidir derler ve tam keke iştahla dalacakları sırada bir corrtttt sesi duyarlar. İda dan gelen bu hamleye Parme sevinir çünkü Arasta alt temizlemeye gideceğinden kek ona kalacaktır.. derkennn bir corttttt sesi daha duyarlar. bu defa da İnci batırmıştır ortalığı bu ne ya ortalığı poh götürüyor ben de geri kalmayım bari diyen Arda da salıverir 2 günlük hasılatını herkes alt temizlemeyle uğraştığı anda müzeyyen teyze gelir elinde çatalıyla. hani benim kekim diye söylenir en çaçaron sesiyle ve kimsenin elleyemediği tabağı alıp afiyetle mideye indirir.. Arasta ve Parme hayal kırıklığıyla evlerine geri dönmeye hazırlanırken Funda elinde koca bir tepsi Islak kekle çıkagelir mutfaktan...Canlarım sizi böyle çaresiz,sizi böyle derbeder gönderceğimi mi sandınız der :)) birden gözleri parlar hepsinin ve o koca tepsiyi 3 ü birden löpp löpp götürürler.. arkalardan gelen cort cortt seslerine bile aldırmadan...
..........THE END........
Acilllll yardım lütfen
Kızlar 2 sorunumvar
1- kzıımın en son 5 saat once çişli bezını değiştirdim daha bir hareket yok sizce sorun ne .. Ne olur cevap yazın
2- sabah 5 gıbı emzırmeye kalktıgımda fark ettım sağ göğüsümde şişlik sertlik vardı onca emzırdım hala var ne yapmam lazım.. Bebegım de sımdı emmıyor
Lütfen bilgi paylasın aglıcam
Ya ben bişeyler aldığımız plastik kapları atmıyorum mahalledeki sokak hayvanlarına bişeyler vermek için saklıyorum. Demin bi kedicik geldi cama ona süt ekmek verecektim. Ekmeği doğradım sütü boca ettim delikmiş kap masanın üstü, laptop, yerler, halı, not defterim hepsi süt oldu helvayı yaptım bi de süt temizledim yerlerden bu saatte çekilmiyor da
Sizleri de aramızda görmek isteriz, ister bireysel yarışırsınız isterseniz topiğinizin sesini duyurursunuz
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...inlar-kulubu-enleriquot-yarisma-duyurusu.html
Ayıptır sölemesi o beldekinden hem bende hem İdoşta var
Parme'cim
Secimler yaklasiyor diye Sisli Belediyesi son 1 haftadir gece 12 de baslayip sabah 6'da biten asfalt calismasi yapiyorlar ama gecenin sessizliginde ne gurultu anlatamam. Asfaltlama calismasi oncesi yolu kaziyorlar vs. Trafigin olmadigi zamani secmisler haliyle ama uyku haram oldu bize. Zati yoktu :)
Sizde benzer durumlar var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?