- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.041
Ben hala gogus kalkanlarını kullanıyorum. Dışarı çıktığımda dolmuş ve sızmış oluyor. Üzerime giydiğim seyin tam gogus kısmının ıslak olması beni rahatsız ediyor. Bir de kalkandan dolayı islakligi farketmediysem bir sure o sekilde dolaşıyorum . Özellikle alışveriş mekanlarında cok rahatsız edici oluyor. Ped koysam özellikle açık renk üstlerde sekli belli oluyor.
Siz neler yapıyorsunuz? Ise başlayınca düşünmek bile istemiyorum
Vay be! Ne çok yağmur yağmış Yalova'ya.hava da soğumuş.ben kaçırmışım heralde,meteoroloji dedi de ben mi duymadım!!!çok şükür rahat bir gece geçirdim,çünkü saat 2'ydi uyuyabildiğimde.şu an 2.kere emzirdim ve yine uyuyor.inşallah gece de böyle geçer,yani aşılardan sonra.çok garip,bizim doktorumuz rota'yı karma aşılarla aynı gün vurucam dedi,bağışıklığı için daha iyi olduğunu söyledi.yoksa pazartesi günü 2. Ay kontrolümüzde vurulur zannetmiştim ama vurmadı.Kedicik,canım şimdilik yırtmışsınız sünnetten,çok kafa karıştırıcı bir durum ama ne zaman sünnet olacağı ya da olmalı mı konusu.inanç meselesi de bir nevi,bence olmalı tabi de ama benimde oğlum olsaydı bende araştırıp soruşturmaktan kafayı yerdim.2-3 gün önce yazdıklarını okudum,kafa karışıklığını farkettim ama bir türlü fırsat bulup cevap yazamadım canım.yakında işe başlıyacağımı duyanlar bebek ziyaretlerini çabuklaştırdı yada yakın akrabalar 40 uçurma adı altında davet ediyorlar.o yüzden hepinizin ne yaşayıp yazdığını biliyorum ama ben zırt pırt çocuk hazırlamaktan yazamıyorum.benim ilk 4,5-5 ay bebeğimin cinsiyeti erkek zannedildi,hatta beyaz çekirge tablo oluşturmuştu ya,orda hala erkek görünür cinsiyetimiz(vay be ne uzun zaman olmuş ve iyi ki de olmuş).O dönemde çalıştığım ürologlara sorduğumda doğar doğmaz yapılmasını uygun bulmadıklarını 3-4. aylardan itibaren kendilerinin yaptıklarını söylemişlerdi.niye öyle olduğunuda söylemişlerdi ama 1 yıl geçince üzerinden unutmuşum.işe başlayınca sorarım yine.anladığım kadarıyla çocuk cerrahlarıda hemen yapılmalı diyormuş,yine kafa karıştırıcı bir durum daha.hangi durum Barış'ım ve diğer bütün oğulcuklarım için sağlıklıysa o olur inşallah.şimdilik görüşürüz canlar,çıkıcaz birazdan evden,kahvaltı olayımı halledeyim.havalar nasıl olursa olsun sizin havanız hep iyi olsun :))) iğrenç espriydi,kabul!!!!
Kedileri alaydin iceri tabi chestera dikkat ederek, fıtı fıtı yalayıp temizlemezler miydi acep :)
Ben Çestırı hergün bahçeye salıyorum mahalledeki kedilerle arkadaş olmuş gayet rahat girip çıkıyolar bizim bahçeye, çestır hiç bişey yapmıyo. Hatta geçen gün birine gel oynayalım tarzında kuyruğunu sallıyodu kedi de hiç istifini bozmadan bizim camda yatıyodu. İyi yürekli oğlum benim yaaa :))
günaydınlar hanımlar
canım ne demek ya rica ederim önemli değil güle güle kullan
evet dün sünnetimiz vardı ama cerrahla görüşmemizde pipiyi inceledi ve şuan için önermiyorum açıkçası dedi ilerde büyüdüğü zaman sosyal olarak etkilenir de beni de sünnet ettirin derse ya da ben niye sünnetli değilim diye üzülürse ozaman kendi rızası ile yapmış olacağız benim içim biraz daha rahatladı şimdi
günaydın herkese
benim normalde gece gögüslerim dolmaz dün kısır yemiştim gece gögüslerim öyle bir dolmuştuki acıyorlardı artık ikinci kez test etmiş oldum kısır bende süt yapıyor :)
bu arada kuru fasülye yedim bi sorun yaşamadık sıra nohutta onuda geçersek rahatız artık.. kışın en çok bakliyat yeniyor :)
bu aşının önemli olduğunu söylemişti çevremdeki arkadaşlar. zaten yaptırmaya niyetli olduğum için doktorla önemi konusunda konuşmadık direkt aşı takvimine yazmıştı. henüz olmadık daha 1 ay var. ancak bildiğim şu ki ishal gibi bulaşıcı hastalıkları önlemesi. biliyosundur bebeklerde ishal çok tehlikeli. yaptırmakta fayda olduğunu düşünüyorum kanımca.kızlar ratavirüs aşısı yaptıran var mı içinizde ben kararsız kaldım kimisi yan etkisi çok fazla yaptırma sakın diyor ne yapıcam ya içime kurt düştü bazı doktorlarda önermedi bazısıda yaptır dedi
bu aşının önemli olduğunu söylemişti çevremdeki arkadaşlar. zaten yaptırmaya niyetli olduğum için doktorla önemi konusunda konuşmadık direkt aşı takvimine yazmıştı. henüz olmadık daha 1 ay var. ancak bildiğim şu ki ishal gibi bulaşıcı hastalıkları önlemesi. biliyosundur bebeklerde ishal çok tehlikeli. yaptırmakta fayda olduğunu düşünüyorum kanımca.
Selam canım. Ben sadece Çağrı beye gidiyorum aylık kontrolleri için. Neden pedagoga gitme gereği duydun ki ?aynı problemler bizde de var canım 3 gündür...gece uykusu çok etkilenmedi ama gündüz kabus olmaya başladı..sürekli hareket halinde, bu seferde yorulduğu için gündüz uykularında zorlanıyor sonra başlıyor ağlamaya. kv tutturmuş nazar değdi diye. bende endişe ediyordum soğuklar başladı acaba hasta mı ettim paşamı diye. bende bir bakayım neymiş büyüme atağı, bu ihtimal aklıma gelmemişti
bu arada pedagoga gidiyor musunuz? araştırdım ama aklıma yatan birini bulamadım, senin tavsiye edebileceğin biri var mı canım?
E bulgurdan işte
slm canım yazmana sevindim oğlunda çok yakışıklı maşallah allahım esirgesin :)Selam kızlar,
Daha önce ara ara yazma fırsatım oldu ama bir türlü devamını getiremedim..Sayfa sürekli açık, her şeyi okuyorum hepinizi tanıyorum ama yazamıyordum bir türlü:) Sebebi ise aşkım Yağızımmm..Oğlum bütün gün kucağımda, değilse bile hep laf istiyor:) Okuduğum kadarıyla hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve bu aslında farkında olmadan bize güç veriyor..Yalnız olmadığımızı bilmek durumu en iyi şekilde değerlendirmemizi sağlıyor...Hamileliğimden beri topiği takip ediyorum ve dışarıda bir sürü insanın bazen en yakınlarınızın bile sizi anlayamayacağı konuları burda konuşup birbirinize çözüm buldunuz..ve ben her mesajda biraz kendimi buldum..Başkasına göre burası ne kadar "Sanal" olsa da aslında dışarıda yaşadığımız hayattan daha "Gerçek"..
Farkında olmadan bana verdiğiniz destek ve güç için teşekkür ediyorum..Ara ara yazmaya çalışacağım..Hepinizi yazdıklarınızdan çok iyi tanıyorum..Ben de elimden geldiğince size destek olmak isterim..Bilmeseniz de bir hepiniz dualarımdasınız...
Son olarak sizi oğlumla da tanıştırmak isterim:)
işte bir yakışıklı daha :))
evet canım bulgurdan ama bulgur pilavında bu kadar gözle görülür bir durum olmadı bilmiyorum niden :)
amanın Ela çığlık atabildiğini keşfetti sabahtan beri çığlık çığlığa bide mutlu ki nazar değmesin kuşuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?