2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sutyen icine craftin gogus pedi seklinde yasiyorum 4 aydir.
Telli ve sungerli sutyenimi özledim

Son düzenleme:

Trsekkur ederim canim benim
Seviyom sizi

Teşekkür ederiz teyzoslar.
Nasyacim öyle vallahi sabah uyaninca çok keyifli oluyorlar.
Ne diller,ne gülücükler alıp içime sokasim geliyor

Dunus geline özel pozlar

Kızlar ya sabah gözümü açtım önümden havuçlu tarcinli kek geçti hatta netten ölçülerini kontrol ettim.
Burayı açtım havuçlukek muhabbetleri bu kadar olur dedim.
Bizim istahlarimizda bir çalışıyor.

Kedileri alaydin iceri tabi chestera dikkat ederek, fıtı fıtı yalayıp temizlemezler miydi acep :)

Ben Çestırı hergün bahçeye salıyorum mahalledeki kedilerle arkadaş olmuş gayet rahat girip çıkıyolar bizim bahçeye, çestır hiç bişey yapmıyo. Hatta geçen gün birine gel oynayalım tarzında kuyruğunu sallıyodu kedi de hiç istifini bozmadan bizim camda yatıyodu. İyi yürekli oğlum benim yaaa :))

Ben onun o koca kafasini yerimmmmm
Kulaklarindan basini tutup dislerimi sıkarak basini saga sola sallaya sallaya onu kizdirip yerlere yatirip karnini severim o sıpanınnnnnn
Ayyyy

Son düzenleme:

Açıkçası bende bu durumu düşünmedim değil ama ilerde acı duyup korkup etkileneceğine,hemde dinimiz gereği şimdi doğru olduğunu düşündüm. Umarım büyüdüğünde benide sünnet ettirin diye ağlamaz

günaydın herkese

benim normalde gece gögüslerim dolmaz dün kısır yemiştim gece gögüslerim öyle bir dolmuştuki acıyorlardı artık ikinci kez test etmiş oldum kısır bende süt yapıyor :)
bu arada kuru fasülye yedim bi sorun yaşamadık sıra nohutta onuda geçersek rahatız artık.. kışın en çok bakliyat yeniyor :)

Herkese gunaydin.Birkaç gun once oglum emmiyor demistim,pompa ismi sormustum sizlerden,Allah'a çok sukur daha iyiyiz.ama ben yine de aldim pompami nasilsa ise baslayinca lazim olacak.bikac gundur okuyorum fakat firsat bulup yazamadim uyku problemi yasayan cok arkadas oldugunu gordum.biz de bunlardan biriydik.benim oglum ayakta sallanmadan uyumuyordu ataktan indirince uyaniyordu son 1 haftaya kadar.artik geceleri de ayakta sallanmak isteyince perisan olduk.sonra tracy hogg'un 2 tane kitabini aldik ve hizlica bizim icin ilk etapta onemli olan bolumleri esimle okuduk.ve şşş pat yontemiyle oglumuzu yataginda uyutmaya basladik.ilk gunler çok zordu ama biraz sabir sonunda çok sukur oglum simdi yataginda uyuyor.benim annem ve babam dogumdan beri bizde kaliyorlar.onlarla beraber hic aksam yemegi yememistik.bugun 10. gunumuz.1 haftadir beraber yemek yiyebiliyoruz.uyku problemi yasayan arkadaslara siddetlevtavsiye ediyorum.bence herkesin okumasi gerekir bu kitaplari.cok guzel orneklerle anlatilmis hersey.bilseydim hamileyken okurdum.bir duzenimiz oldu sonunda.tabi daha tam oturmadi ama o da zamanla..

E bulgurdan işte

bu aşının önemli olduğunu söylemişti çevremdeki arkadaşlar. zaten yaptırmaya niyetli olduğum için doktorla önemi konusunda konuşmadık direkt aşı takvimine yazmıştı. henüz olmadık daha 1 ay var. ancak bildiğim şu ki ishal gibi bulaşıcı hastalıkları önlemesi. biliyosundur bebeklerde ishal çok tehlikeli. yaptırmakta fayda olduğunu düşünüyorum kanımca.

Biz yaptırdık doktorum kesinlikle yapılmasını öneriyorum dedi yan etki olarak sadece kakanin 2 gun rengi değişir dedi gercekten de öyle oldu

Selam canım. Ben sadece Çağrı beye gidiyorum aylık kontrolleri için. Neden pedagoga gitme gereği duydun ki ?

slm canım yazmana sevindim oğlunda çok yakışıklı maşallah allahım esirgesin :)
işte bir yakışıklı daha :))
evet canım bulgurdan ama bulgur pilavında bu kadar gözle görülür bir durum olmadı bilmiyorum niden :)

kısırın içerisindeki yeşillikde arttırıyor canım :)

Bu arada akıllı oğlun chesterida yerim annesi gibi o da dost canlısı denek :)

Bizim badem insan dısında hiçbir canlıya tahammül etmiyor uyuz :) hakkını yemeyim ama babamin papağanı ile aynı evde durmaya alisti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…