2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar zeynep bugün sabahtan beri uyuyor dünde çok uyudu açıkçası korktum asla huyu değildir uyumak ama dünden beri uyuyor birşey mi oldu diye merak ediyorum. sizin bebekleriniz nasıl kaç saat uyuyor? kendimi biran evde yalnız gibi hissettim öyle alışmışım ki ağlamasına huysuzluguna onla uğraşmaya offfffff bir sorun yoktur değil mi ?

Ben de behlulun kedilerle anlasamadigini saniyodum ama doguma giderken annemlere birakip da 2 kediyle koyun koyuna resmini gorunce anladim ki durum oyle degilmis :)))
Sen de dene bence kopeklerle sansini :) tabi once iyice kosturup yormak lazin :))

Eki Görüntüle 852758

sizce bu velet uyur mu artık ayağıma aldım sallıyorum belki böyle uyur.

yav dünden beri kek muhabbeti valla canım çekti eymeni uyutup hemen yapıcammmm çayı da demliyorum bilginize arkidişlerrrr

pek uyuyacağa benzemiyor :)) bana gel kek için canım dün okuldaki arkadaşlar geldiler oturmaya sakın birşey yapma sadece çayı demlersin demişlerdi. mantısından böreğine kekine hepsi birşeyler yapmışlar bende ceeskek yaptım bitmedi birsürü kek börek çeşidim var gelebilirsin :))) hem eymende zeynep nazla tanışır :))

hemde nasıl parmecim zamanında ektiğin bir ağacın meyve vermesi gibi bişeyher yaptığı hareket ayrı bir keyif ve gurur veriyor insana iyiki doğurmuşuz bunları ayol

Ay bence deee

Eki Görüntüle 852758

Uyumaz annesi baksana cin gibi

Kuzum ateşine bi bakiver istersen. Bi de geceyle gunduzu mu karistirdu acaba 3 saati gectiyse kaldir istersen gece uyusun

yav dünden beri kek muhabbeti valla canım çekti eymeni uyutup hemen yapıcammmm çayı da demliyorum bilginize arkidişlerrrr

Ben de yapicam ama islak kek nasil yapilir bilmiyorum (gulmeyin) biriniz tarif yazsaniz Barış uyuyunca bi denesem tam super olur kanimca

Ben de behlulun kedilerle anlasamadigini saniyodum ama doguma giderken annemlere birakip da 2 kediyle koyun koyuna resmini gorunce anladim ki durum oyle degilmis :)))
Sen de dene bence kopeklerle sansini :) tabi once iyice kosturup yormak lazin :))

Dışardan bir kedi kopek sesi duydun evde bir koşması var usain bold halt etmiş yanında camın önünde hav hav da hav hav .

Dışarı çıkınca kopek görünce siniyor hirrliyo kedilerin ise üstüne atlıyor . Huysuz ya

Benim kocam aksam kek almış gelmis malum oldu galiba , hic de huyu değildir ama
Gerci o cocuklar yesin diye almış ama anaları yiyecek mecbur

Canım huysuzluktan yorulmuştur ondan bayılmıştır, ateşi hastalığı yoksa endişe etme
Bizde de olmuştu, yogun bi gunun ardından 1 gün boyunca emip uyumuştu yorgunluktan

hepiniz sağolun güzel teyzeleri ağlamadığında benim de yiyesim geliyor eymeni gerçekten de iyi ki doğurmuşuz miniklerimizi.

canııımmmm ne çok şey varmış bir de kilo vereceğiz diyoruz anam biz bu gidişle ohooooo zor zayıflarız valla,hem zaten sana gelirsem pasta böreği napiimm zeynep naz bana yeter canımmm

Tamam işte papağana alışan hepsine alışır.

Eki Görüntüle 852758

Offf uyumaz bu annesi sen yine de salla ama spor olur

Bak sen cadıya boyu minicik ama çestırdan cesur çıktı.

Tamam işte papağana alışan hepsine alışır.

Offf uyumaz bu annesi sen yine de salla ama spor olur

Bak sen cadıya boyu minicik ama çestırdan cesur çıktı.

Sorma arastam ya 45 cmlik boyuna bakmadan neler yapıyor :) bu arada zavallı papağan 20 yasında artık uçamiyor bizim uyanık badem onun kafesine girmeye calisiyor neymiş mamasını yiyecekmis :)

Sorma arastam ya 45 cmlik boyuna bakmadan neler yapıyor :) bu arada zavallı papağan 20 yasında artık uçamiyor bizim uyanık badem onun kafesine girmeye calisiyor neymiş mamasını yiyecekmis :)

Haha kendi tabaklarındaki mamayı yemezler elaleminkini yemeye çalışırlar köpekler anlamak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…