- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.081
Ah o çığlıklar bizimki de öğrendiğinden beri sürekli çığlık atıyor çığlık kraliçesi diyoruz ona bi de çığlık atınca başına gittiğimiz için bunu bir ilgi çekme aracı haline getirdi edepsiz :)amanın Ela çığlık atabildiğini keşfetti sabahtan beri çığlık çığlığa bide mutlu ki nazar değmesin kuşuma
Sorma arastam ya 45 cmlik boyuna bakmadan neler yapıyor :) bu arada zavallı papağan 20 yasında artık uçamiyor bizim uyanık badem onun kafesine girmeye calisiyor neymiş mamasını yiyecekmis :)
Ah o çığlıklar bizimki de öğrendiğinden beri sürekli çığlık atıyor çığlık kraliçesi diyoruz ona bi de çığlık atınca başına gittiğimiz için bunu bir ilgi çekme aracı haline getirdi edepsiz :)
Hahahahahaha sesli güldüm zilliye bak sen yaa
hahah aynen canım geçen gün eşim farketmiş çığlık atıp yan yan bana bakıyomuş bide çok edepsizler ya
Ben bi arkadaşımın tavsiyesiyle bikini üstlerinde pedler olur ya onlardan koyuom bildiğin sütyen gibi oluoBen hala gogus kalkanlarını kullanıyorum. Dışarı çıktığımda dolmuş ve sızmış oluyor. Üzerime giydiğim seyin tam gogus kısmının ıslak olması beni rahatsız ediyor. Bir de kalkandan dolayı islakligi farketmediysem bir sure o sekilde dolaşıyorum . Özellikle alışveriş mekanlarında cok rahatsız edici oluyor. Ped koysam özellikle açık renk üstlerde sekli belli oluyor.
Siz neler yapıyorsunuz? Ise başlayınca düşünmek bile istemiyorum
Maşallah fıstığaGünaydın kızlar benim İdoşa büyüme atağı filan sökmüyo sanırım gazımız geçtiğinden beri uykumuz iyi.Gece 3.5'ta uyandı emdi ve 7'de uyandı sabah. Alt açma, emme ve babaya gülücükler saçıp işe gönderme ritüelinden sonra açtım şimdi müziği yatağında uyumaya çalışıyor, daldı dalacakAman dilimi ısırıp söyliyim uslu bi kızım var şimdilik :)) Devamını diliyorum.
Maşallah yesinler onun çığlığını mutluluğunuamanın Ela çığlık atabildiğini keşfetti sabahtan beri çığlık çığlığa bide mutlu ki nazar değmesin kuşuma
kızlar zeynep bugün sabahtan beri uyuyor dünde çok uyudu açıkçası korktum asla huyu değildir uyumak ama dünden beri uyuyor birşey mi oldu diye merak ediyorum. sizin bebekleriniz nasıl kaç saat uyuyor? kendimi biran evde yalnız gibi hissettim öyle alışmışım ki ağlamasına huysuzluguna onla uğraşmaya offfffff bir sorun yoktur değil mi ?
Zİllinin maceraları bitmez . Bizim karsı dairede ogrenci kızlar var . Bir haftadır falan bademi alip oynayıp Sevip yarım saat sonra geri veriyorlar .
Bizim cadı alisti sindi ne zaman onların sesini duysa koşuyor kapıya iyk iyk beni alın diyor :)
Numaracı yahu bunlar babam da dalga geçiyor bebek numarayı nerden bilsin diye ama bence ilgi çekmek için yapıyorlar adm gibi eminim :))
Arasta, Parme, Funda, Meltem ve adını yazamadığım diğer anneler muhabbetiniz harika! Beni şu uykusuz halimle güldürdünüz. Islak kek, havuçlu kek diye diye canımı da kek çektirdiniz. Yarın üşenmezsem ben de limonlu ve havuçlu kek yapayım bari. Pratik hanımı ben de hatırlıyorum. Daha önce de topiğe aniden dalıp benzer şeyler söylemişti. Funda hikayene bayıldım. Okurken istemeden kendimi de Tekirdağ'da hayal ettim. Daha önce de geldiğim bir yer. Canım kek istiyor ya, ben de kapında bittim:)) Ama sonunda kek yeseydik iyiydi:)) Doğumdan sonra yazamamıştım, enerjim ancak okumaya yetiyordu ama bu gece yazmak şart oldu. Dilerim benim oğlan sabah saat 6'da yüzünde gülücükler ve büyük bir konuşma isteğiyle kalkmaz. Dilerim uyanmaları en azından saat 8'e alabiliriz. Ayrıca Arasta birine cevap vermiştin ya, çok zekiceydi:)) Herkese iyi geceler...
hoş geldin canım..Selam kızlar,
Daha önce ara ara yazma fırsatım oldu ama bir türlü devamını getiremedim..Sayfa sürekli açık, her şeyi okuyorum hepinizi tanıyorum ama yazamıyordum bir türlü:) Sebebi ise aşkım Yağızımmm..Oğlum bütün gün kucağımda, değilse bile hep laf istiyor:) Okuduğum kadarıyla hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve bu aslında farkında olmadan bize güç veriyor..Yalnız olmadığımızı bilmek durumu en iyi şekilde değerlendirmemizi sağlıyor...Hamileliğimden beri topiği takip ediyorum ve dışarıda bir sürü insanın bazen en yakınlarınızın bile sizi anlayamayacağı konuları burda konuşup birbirinize çözüm buldunuz..ve ben her mesajda biraz kendimi buldum..Başkasına göre burası ne kadar "Sanal" olsa da aslında dışarıda yaşadığımız hayattan daha "Gerçek"..
Farkında olmadan bana verdiğiniz destek ve güç için teşekkür ediyorum..Ara ara yazmaya çalışacağım..Hepinizi yazdıklarınızdan çok iyi tanıyorum..Ben de elimden geldiğince size destek olmak isterim..Bilmeseniz de bir hepiniz dualarımdasınız...
Son olarak sizi oğlumla da tanıştırmak isterim:)
Günaydın bu gece ne zor gecti duru çok mızmızdı doğru düzgün uyumadı ve bende zombi gibiyim şimdi daldı bende yatıcam hemen inş 2 saat falan uyursa yoksa bu halde nasıl gün boyu bakarım bilmiyorumbüyüme atağını bizdeki yaşıyoruz ne olmadı yarın doktorumuza gideriz
Kuzuuuum sen Tekirdağda miydiiiiin
29ekimde bi arkafasimizin 1 yasindaki yegenini ziyarete ve gezmeye geldik sahile gittik cay bahcesinde oturduk ve yanimizdan bisuru pusetli bebe gecti o gun. Belki de birisi sendin ya da sen olma ihtimali vardi gecmemis olsan bile. Hay ben niye dikkatli bakmadim ki acabaaaaa
Hep bebeklere bakiyodum niye annelerine bakmazsin kedi
hihohoooooBen de((
Funda mahvettin beni
Ben de yapicam ama islak kek nasil yapilir bilmiyorum (gulmeyin) biriniz tarif yazsaniz Barış uyuyunca bi denesem tam super olur kanimca
Sos dedigin cikolata sosu mu
Barış uyuyunca buldugum ilk tarife dalicam umarim beceririm :)) elmali kekim cok guzel olur ama hic islak yapmamistim denicemutlaka
Aşerdim ya la bildiğin :))))
Herkese gunaydhe56418maç gun once oglum emmiyor demistim,pompa ismi sormustum sizlerden,Allah'a çok sukur daha iyiyiz.ama ben yine de aldim pompami nasilsa ise baslayinca lazim olacak.bikac gundur okuyorum fakat firsat bulup yazamadim uyku problemi yasayan cok arkadas oldugunu gordum.biz de bunlardan biriydik.benim oglum ayakta sallanmadan uyumuyordu ataktan indirince uyaniyordu son 1 haftaya kadar.artik geceleri de ayakta sallanmak isteyince perisan olduk.sonra tracy hogg'un 2 tane kitabini aldik ve hizlica bizim icin ilk etapta onemli olan bolumleri esimle okuduk.ve şşş pat yontemiyle oglumuzu yataginda uyutmaya basladik.ilk gunler çok zordu ama biraz sabir sonunda çok sukur oglum simdi yataginda uyuyor.benim annem ve babam dogumdan beri bizde kaliyorlar.onlarla beraber hic aksam yemegi yememistik.bugun 10. gunumuz.1 haftadir beraber yemek yiyebiliyoruz.uyku problemi yasayan arkadaslara siddetlevtavsiye ediyorum.bence herkesin okumasi gerekir bu kitaplari.cok guzel orneklerle anlatilmis hersey.bilseydim hamileyken okurdum.bir duzenimiz oldu sonunda.tabi daha tam oturmadi ama o da zamanla..
Canim öncelikle iyi olmaniza çok sewindim.
Benim kiziminda uyku problemi var.gunduzleri neredeyse hic uyumuyor gece saat 12- 1 gibi anca gece uykusuna daliyor bir turlu erkene cekemedim. bu kitaptan bu sorunum içinde faydalanabilir miyim?
Fundacim okul bolgesiymis bizim geldigimiz yer. Bidahakine mutlaka haber vericem sana.
Keske hepinizle bulusma tanisma sansimiz olsaydi.
Gozumun onune geldi 20 30 bebek biri susuyor biri basliyoremzirme odasi full dolu biz artik cay icerken ustumuzde penye battaniyeler veya şallar, altinda bi yandan bebek emziriyoruz bi yandan bıdı bıdı yapiyoruz
Sanirsam avmyi komple boşaltmış kendimize tahsis ettirmis olurduk
Evet canim her sorunun cevabi var.biz de 12 den asagi uyumuyorduk simdi en gec 9 da yataktayiz,sabah 7 ye kadar.kitap seni once bir duzene sokuyor daha sonra arkasi geliyor zaten.3 saatte bir beslenme aktivite uyku bu sirada gidiyor.al oku derim ben cok begendim.
Canim ben sana guzel bir tarif vereyim.
3 yumurta
1 su bard sivi yag
1 su bard sut
1 bucuk su bard seker
3 bucuk corba kasigi kakao
Bunlari cirp guzelce 1 su bardagi ayir.daha sonra
1 kupadan biraz fazla un(nescafe ictiklerimizden)
1 pk kabartma tozu
1 pk vanilya ekle cirp.
Dikdortgen buyuk borcama koyarsan guzel oluyor.180 derecede pisir.kek sogucunca uzerine 1 cay bardagi soguk sut gezdir.daha sonra ayirdigin harci dok.
Insallah begenirsin.
Sen hangi avmlerde geziyon de bakiyim hele :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?