2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

amanın Ela çığlık atabildiğini keşfetti sabahtan beri çığlık çığlığa bide mutlu ki nazar değmesin kuşuma
Ah o çığlıklar bizimki de öğrendiğinden beri sürekli çığlık atıyor çığlık kraliçesi diyoruz ona bi de çığlık atınca başına gittiğimiz için bunu bir ilgi çekme aracı haline getirdi edepsiz :)

hahah aynen canım geçen gün eşim farketmiş çığlık atıp yan yan bana bakıyomuş bide çok edepsizler ya

Ben bi arkadaşımın tavsiyesiyle bikini üstlerinde pedler olur ya onlardan koyuom bildiğin sütyen gibi oluo
Ama sık yıkamak lazım sünger olduğu için çok süt çekmio
Göğüs pedi ve onları değişimli kullanıom
Maşallah fıstığa
Ben de aynı şeyi dicektim bu büyüme atakları her bebekte olur muymuş mutlaka
Bi kere bi de yaşadık sanırım tam da bayramda ama o zamandan beri bişi yok inş da olmaz
amanın Ela çığlık atabildiğini keşfetti sabahtan beri çığlık çığlığa bide mutlu ki nazar değmesin kuşuma
Maşallah yesinler onun çığlığını mutluluğunu
Benim oğlum da dün dilini keşfetti agu bugularken arada dilini çıkarıo artık

Oğlum gündüz yaklaşık 1,5-2 saatte bir uyuo uykuları da aynen yaklaşık 1,5-2 saat sürüo
Gece de ilk uykusu 4-6 saat arası ikinciyi de 2-3 saat arası sürüo

Kızlar alıntı yapmayı unuttum fotolara bakmaktan çok tatlı bebişleriniz allahım nazarlardan korusun

Numaracı yahu bunlar babam da dalga geçiyor bebek numarayı nerden bilsin diye ama bence ilgi çekmek için yapıyorlar adm gibi eminim :))

Gercekten ilgi çekmeye çalışıyorlar çağlanin da hep nazi bana dudak büküyor beni görünce kucağına al diye :)

Boylarına gore nasil da akıllılar hayran kalıyor insan

teşekkür ederim canım. buyur gel beklerim her zaman :) hoş gelmişsin sen de bu arada..

hoş geldin canım..
tanıştığıma çok sevindim Yağızcmm sen ne güzel bişeysin böyle

kıyamam noldu acaba kuzuma. bizde gaz olduğunda artık öyle mızırdanmalar oluyor çıkarıp rahatlıyor..5dk sonra aynı şey. 1 saat sürüyor bu şekilde. inşallah uyuyup dinlenebilmişsindir canım..

merkeze gelmişsin sanırım sen kuzum.. ben ilçedeyim malesef.. ama istanbula en yakın ilçedeyim. al Barışı gel bir gün

Ben de ((

Funda mahvettin beni
hihohooooo

Eki Görüntüle 852758

sizce bu velet uyur mu artık ayağıma aldım sallıyorum belki böyle uyur.

oyy yeme de yanında yat bu veledin

Ben de yapicam ama islak kek nasil yapilir bilmiyorum (gulmeyin) biriniz tarif yazsaniz Barış uyuyunca bi denesem tam super olur kanimca

şekerim ben göz kararıyla yapıyorum ıslak keki.. sos ayırıyorum sonra tekrar eklemeler yapıyorum falan derken belli bi ölçü kullanmıyorum. dün gözüm doymamış sanırım sosunu fazla kaçırdım. tadı müthiş ama fazla ıslak kek oldu

Sos dedigin cikolata sosu mu
Barış uyuyunca buldugum ilk tarife dalicam umarim beceririm :)) elmali kekim cok guzel olur ama hic islak yapmamistim denicemutlaka
Aşerdim ya la bildiğin :))))

Sos dedigin cikolata sosu mu
Barış uyuyunca buldugum ilk tarife dalicam umarim beceririm :)) elmali kekim cok guzel olur ama hic islak yapmamistim denicemutlaka
Aşerdim ya la bildiğin :))))

zaten bu aralar hamile ziyaretçiler bizim topikten uzak dursunlar. bizim ipimiz koptu duramıyoruz bi kere

hazır çikolata sosu da olur ama genelde un koymadan önceki kekin karışımından çekiliyor kenara ha bir de mutlaka limon ya da portakal rendele içine kekin

Son düzenleme:
Fundacim okul bolgesiymis bizim geldigimiz yer. Bidahakine mutlaka haber vericem sana.
Keske hepinizle bulusma tanisma sansimiz olsaydi.
Gozumun onune geldi 20 30 bebek biri susuyor biri basliyor emzirme odasi full dolu biz artik cay icerken ustumuzde penye battaniyeler veya şallar, altinda bi yandan bebek emziriyoruz bi yandan bıdı bıdı yapiyoruz
Sanirsam avmyi komple boşaltmış kendimize tahsis ettirmis olurduk

Canim öncelikle iyi olmaniza çok sewindim.
Benim kiziminda uyku problemi var.gunduzleri neredeyse hic uyumuyor gece saat 12- 1 gibi anca gece uykusuna daliyor bir turlu erkene cekemedim. bu kitaptan bu sorunum içinde faydalanabilir miyim?

Canim ben sana guzel bir tarif vereyim.
3 yumurta
1 su bard sivi yag
1 su bard sut
1 bucuk su bard seker
3 bucuk corba kasigi kakao
Bunlari cirp guzelce 1 su bardagi ayir.daha sonra
1 kupadan biraz fazla un(nescafe ictiklerimizden)
1 pk kabartma tozu
1 pk vanilya ekle cirp.
Dikdortgen buyuk borcama koyarsan guzel oluyor.180 derecede pisir.kek sogucunca uzerine 1 cay bardagi soguk sut gezdir.daha sonra ayirdigin harci dok.
Insallah begenirsin.

Canim öncelikle iyi olmaniza çok sewindim.
Benim kiziminda uyku problemi var.gunduzleri neredeyse hic uyumuyor gece saat 12- 1 gibi anca gece uykusuna daliyor bir turlu erkene cekemedim. bu kitaptan bu sorunum içinde faydalanabilir miyim?

Evet canim her sorunun cevabi var.biz de 12 den asagi uyumuyorduk simdi en gec 9 da yataktayiz,sabah 7 ye kadar.kitap seni once bir duzene sokuyor daha sonra arkasi geliyor zaten.3 saatte bir beslenme aktivite uyku bu sirada gidiyor.al oku derim ben cok begendim.

Sen hangi avmlerde geziyon de bakiyim hele :)

Ya kızlar Elif Ece de 2 gündür fosur fosur uyuyor hiç adeti değildir gündüz uyumak uyusa da kısa kısa uyur gece uykumuzu da 9 da yatarız sabah 9 a kadar uyur. Bi de az yemeye başladı neden olabilir ki acaba pıff

Ben de 1 aydir sss-pat yontemi ile uyutuyorum. bu arada sss dan cok eeee sesi bizim oglanda daha etkili oldu.

sabah 7 ye kadar arada hic uyanmiyor mu?

Kizlar kizimin gozunde sulanma olup iltihab gibi capak oluyordu. Cocuk doktoru genta yazip yollamisti. Dogumdan beri var kullaninca geciyirdu. Bugun goz doktoruna goturduk. Megersem cocugun goz yasi kanali tikaliymis. Bu kanal burunda bulunuyor. Burunun da tikali olmamasi gerekiyormus. Burun damlasida verdi. Kitaplarini acti gosterdi ilerlerse ne olur nasil masaj yapilir. Doktor ilerlerse cerahi müdahale gerekebilir dedi. 3 haftalik masaj ve damlalar verdi. Sizde benim gibi cocuk doktoruna guvenip ihmal etmeyin varsa boyle bir sorununuz goz doktoruna gosterin... ihmal etmeyin cocugun bir rahatsizligi varsa uzmanina kontrol ettirin.

Cok tesekkur ederim canim. Ben de simdi uzman tvden bi tarif caldiydim bunu da yazayim defterime :) seninki daha kolaymis digerinde cig krema falan da vardi :)
Yanliz kakao bulamadim evde deli olacam oğlan da tam uyudu şimdi şansa bak. Uyu dersin uyumaz lazim olur fosur fosur :))))

Sen hangi avmlerde geziyon de bakiyim hele :)

Kedicik residance avm tabiki. Dev gibi hemde 65 metrekare

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…