2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım teşekkürler bilgi için

Oyun halısında oynarken kuzumdan aniden cooort diye bir ses geldi arkasından 2 kere daha gök gürültüsü kıvamında cooort sesleri geldi.

Benim 45 cmlik bademim normal olarak buyuk bir korku yaşadı . Once çağlanin etrafında koşmaya başladı sonra anne koş kardesime bir şey oldu diye bana havlayarak haber verdi .

Altını açtığımda gördüğüm muhteşem görüntü ve koku akıllara zarardi. Kızımı ve çamaşırlarını yikayarak ve bademi okşayip sakinlestirerek bu macerayi sonlandirdim :)

ay ayy burası tam benlik olmuş tarifler falan :) hemen bende not alayım. buarada testimi yaptm çok şükür negatif çıktı :)) inşallah 2 yıl sonraya :)

İnci naptın kız sen hadi anneni boşver alıştı artık bademe de mi acımadın

Selam canım. Ben sadece Çağrı beye gidiyorum aylık kontrolleri için. Neden pedagoga gitme gereği duydun ki ?

kardeşimin 2 yaşında oğlu var, o düzenli olarak pedagoga götürmüştü ilk bir yıl...kaba ve ince motor gelişiminde çok faydasını görmüştü. gerçi bende şimdi yiğitalpin o dönem pedagogun verdiği oyuncaklarını kullanmaya başladım ama uzman kontrolünde gitmek daha iyi olur diye düşünüyorum

istanbulda tamamen ayrı bir sektör olmuş ama anladığım kadarıyla izmir de pek yok

Saol canim cok tesekkur ederim.en kisa zamanda aliyim bari...

Eki Görüntüle 852758

sizce bu velet uyur mu artık ayağıma aldım sallıyorum belki böyle uyur.

yav dünden beri kek muhabbeti valla canım çekti eymeni uyutup hemen yapıcammmm çayı da demliyorum bilginize arkidişlerrrr
Uyumaz şekerim bence sen onu hepimizin yerine ye :)benim kıZçemde uyuyo geceden uykusuz bende o arada yemek yaptım kocitomun yarın doğum günü bişiyler hazırladım fırsat bulmuşken her ne kadar zombi gibi olsamda
Bilmemki fındığım çok mızmızdı dün akşam gece boyu zor bi geceydi şimdi uyuyo kuzum gaz sancısında oluyo ama gece olmazdı akşam 6 gibi yaşıyoruz o durumu pumpumladıktan sonra geçiyordu şimdilik iyi CNm olmadı yarın doktora gideriz
Ayy çok iyiymişş parmiş güldürdün beni süper atraksiyon olmuşl

KiZlar konuyla alakası yok ama yardımınıza ihtiyacım var. Mutfağında zebra perde veya jaluzi kullanan var mı? Hangisi daha kullanisli olur?
Ben karar vermedim bir türlü .

İnciden yine inciler :)))
Oyun halisi ne alemde bu arada

ay ayy burası tam benlik olmuş tarifler falan :) hemen bende not alayım. buarada testimi yaptm çok şükür negatif çıktı :)) inşallah 2 yıl sonraya :)

Oh hadi gozun aydin :)))

Aybike çok bilimsel yetiştiriyosun bebeğini ben çok ilkel yetiştirdiğimi farkettim 3 ay kontrolüne götüreydik iyiydi

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım,bizide uyardığın için çok sağol.benim başıma gelseydi sıradan çapak zannedip sütümle ya da çayla kompres yaparak geçirmeye çalışırdım.inşallah hemencik iyileşir yavrun

doğru galiba yorgunluktan uyumuş. gayet güzel uyandı ağlayarak bir saatten fazla uğraştırdı beni normale döndü yine :)))
malesef canım ya öyle oldu hemen yediklerime dikkat etmeye başlıyorum. tabi kek tarifleri sütlaçlar burda anlatılırken nasıl olacak bilmiyorum:))

Fırın sütlacın üstü nasıl yakılıyor kızlar? Bi de ben ıslak kekin önce soğuk sütle ıslandığını yeni öğrendim.sağol kızlar paylaşımlarınız için.ilk fırsatta,fırın için servis çağırmayı unutmazsam yine yapıcam.benim fırın kesemi düşünüyor heralde,geçen hafta karnıyarığı 90 derecede 10 dakikada pişirdi,kekide 60 derecede 20 dakikada ce fırını ısıtmadan üstelik haşat edip veriyor elime

Ya kızlar Elif Ece de 2 gündür fosur fosur uyuyor hiç adeti değildir gündüz uyumak uyusa da kısa kısa uyur gece uykumuzu da 9 da yatarız sabah 9 a kadar uyur. Bi de az yemeye başladı neden olabilir ki acaba pıff
canım benim kızımda 3 gündür gündüz uykusuna başladı genel bişiy mi acaba.

kızımla bendede çapaklanma oldu yaklaşık 1 hafta ikimizde sabah uyanınca gözlerimizi açamıyoduk çapaktan. ılık su pamuk ile temizliyodum. çay ile pansuman yaptım doktor damla verip yolladı. hemşire arkadaşım burun köküne doğru masaj yap dedi.
şimdi ağlayınca göz yaşı çıkıyor artık. bi göz doktoruna götürsem mi ki.
senin kızından gözyaşı çıkıyormu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…