- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.101
Kizlar kizimin gozunde sulanma olup iltihab gibi capak oluyordu. Cocuk doktoru genta yazip yollamisti. Dogumdan beri var kullaninca geciyirdu. Bugun goz doktoruna goturduk. Megersem cocugun goz yasi kanali tikaliymis. Bu kanal burunda bulunuyor. Burunun da tikali olmamasi gerekiyormus. Burun damlasida verdi. Kitaplarini acti gosterdi ilerlerse ne olur nasil masaj yapilir. Doktor ilerlerse cerahi müdahale gerekebilir dedi. 3 haftalik masaj ve damlalar verdi. Sizde benim gibi cocuk doktoruna guvenip ihmal etmeyin varsa boyle bir sorununuz goz doktoruna gosterin... ihmal etmeyin cocugun bir rahatsizligi varsa uzmanina kontrol ettirin.
Oyun halısında oynarken kuzumdan aniden cooort diye bir ses geldi arkasından 2 kere daha gök gürültüsü kıvamında cooort sesleri geldi.
Benim 45 cmlik bademim normal olarak buyuk bir korku yaşadı . Once çağlanin etrafında koşmaya başladı sonra anne koş kardesime bir şey oldu diye bana havlayarak haber verdi .
Altını açtığımda gördüğüm muhteşem görüntü ve koku akıllara zarardi. Kızımı ve çamaşırlarını yikayarak ve bademi okşayip sakinlestirerek bu macerayi sonlandirdim :)
Selam canım. Ben sadece Çağrı beye gidiyorum aylık kontrolleri için. Neden pedagoga gitme gereği duydun ki ?
Evet canim her sorunun cevabi var.biz de 12 den asagi uyumuyorduk simdi en gec 9 da yataktayiz,sabah 7 ye kadar.kitap seni once bir duzene sokuyor daha sonra arkasi geliyor zaten.3 saatte bir beslenme aktivite uyku bu sirada gidiyor.al oku derim ben cok begendim.
Uyumaz şekerim bence sen onu hepimizin yerine ye :)benim kıZçemde uyuyo geceden uykusuz bende o arada yemek yaptım kocitomun yarın doğum günü bişiyler hazırladım fırsat bulmuşken her ne kadar zombi gibi olsamdayav dünden beri kek muhabbeti valla canım çekti eymeni uyutup hemen yapıcammmm çayı da demliyorum bilginize arkidişlerrrr
Bilmemki fındığım çok mızmızdı dün akşam gece boyu zor bi geceydi şimdi uyuyo kuzum gaz sancısında oluyo ama gece olmazdı akşam 6 gibi yaşıyoruz o durumu pumpumladıktan sonra geçiyordu şimdilik iyi CNm olmadı yarın doktora giderizteşekkür ederim canım. buyur gel beklerim her zaman:) hoş gelmişsin sen de bu arada..
hoş geldin canım..
tanıştığıma çok sevindim Yağızcmm sen ne güzel bişeysin böyle
kıyamam noldu acaba kuzuma. bizde gaz olduğunda artık öyle mızırdanmalar oluyor çıkarıp rahatlıyor..5dk sonra aynı şey. 1 saat sürüyor bu şekilde.inşallah uyuyup dinlenebilmişsindir canım..
merkeze gelmişsin sanırım sen kuzum.. ben ilçedeyim malesef.. ama istanbula en yakın ilçedeyim. al Barışı gel bir gün
hihohooooo
oyy yeme de yanında yat bu veledin
şekerim ben göz kararıyla yapıyorum ıslak keki.. sos ayırıyorum sonra tekrar eklemeler yapıyorum falan derken belli bi ölçü kullanmıyorum. dün gözüm doymamış sanırım sosunu fazla kaçırdım. tadı müthiş ama fazla ıslak kek oldu
Ayy çok iyiymişş parmiş güldürdün beni süper atraksiyon olmuşlOyun halısında oynarken kuzumdan aniden cooort diye bir ses geldi arkasından 2 kere daha gök gürültüsü kıvamında cooort sesleri geldi.
Benim 45 cmlik bademim normal olarak buyuk bir korku yaşadı . Once çağlanin etrafında koşmaya başladı sonra anne koş kardesime bir şey oldu diye bana havlayarak haber verdi .
Altını açtığımda gördüğüm muhteşem görüntü ve koku akıllara zarardi. Kızımı ve çamaşırlarını yikayarak ve bademi okşayip sakinlestirerek bu macerayi sonlandirdim :)
KiZlar konuyla alakası yok ama yardımınıza ihtiyacım var. Mutfağında zebra perde veya jaluzi kullanan var mı? Hangisi daha kullanisli olur?
Ben karar vermedim bir türlü .
Oyun halısında oynarken kuzumdan aniden cooort diye bir ses geldi arkasından 2 kere daha gök gürültüsü kıvamında cooort sesleri geldi.
ay ayy burası tam benlik olmuş tarifler falan :) hemen bende not alayım. buarada testimi yaptm çok şükür negatif çıktı :)) inşallah 2 yıl sonraya :)
Cucum sen de islak kek yap kocişe :)))
İnciden yine inciler :)))
Oyun halisi ne alemde bu arada
Oh hadi gozun aydin :)))
kardeşimin 2 yaşında oğlu var, o düzenli olarak pedagoga götürmüştü ilk bir yıl...kaba ve ince motor gelişiminde çok faydasını görmüştü. gerçi bende şimdi yiğitalpin o dönem pedagogun verdiği oyuncaklarını kullanmaya başladım ama uzman kontrolünde gitmek daha iyi olur diye düşünüyorum
istanbulda tamamen ayrı bir sektör olmuş ama anladığım kadarıyla izmir de pek yok
doğru galiba yorgunluktan uyumuş. gayet güzel uyandı ağlayarak bir saatten fazla uğraştırdı beni normale döndü yine :)))Benim kocam aksam kek almış gelmis malum oldu galiba , hic de huyu değildir ama
Gerci o cocuklar yesin diye almış ama anaları yiyecek mecbur
Canım huysuzluktan yorulmuştur ondan bayılmıştır, ateşi hastalığı yoksa endişe etme
Bizde de olmuştu, yogun bi gunun ardından 1 gün boyunca emip uyumuştu yorgunluktan
malesef canım ya öyle oldu hemen yediklerime dikkat etmeye başlıyorum. tabi kek tarifleri sütlaçlar burda anlatılırken nasıl olacak bilmiyorum:))hepiniz sağolun güzel teyzeleri ağlamadığında benim de yiyesim geliyor eymeni gerçekten de iyi ki doğurmuşuz miniklerimizi.
canııımmmm ne çok şey varmış bir de kilo vereceğiz diyoruz anam biz bu gidişle ohooooo zor zayıflarız valla,hem zaten sana gelirsem pasta böreği napiimm zeynep naz bana yeter canımmm
Ben bi arkadaşımın tavsiyesiyle bikini üstlerinde pedler olur ya onlardan koyuom bildiğin sütyen gibi oluo
Ama sık yıkamak lazım sünger olduğu için çok süt çekmio
Göğüs pedi ve onları değişimli kullanıom
Maşallah fıstığa
Ben de aynı şeyi dicektim bu büyüme atakları her bebekte olur muymuş mutlaka
Bi kere bi de yaşadık sanırım tam da bayramda amao zamandan beri bişi yok inş da olmaz
Maşallah yesinler onun çığlığını mutluluğunu
Benim oğlum da dün dilini keşfetti agu bugularken arada dilini çıkarıo artık
Oğlum gündüz yaklaşık 1,5-2 saatte bir uyuo uykuları da aynen yaklaşık 1,5-2 saat sürüo
Gece de ilk uykusu 4-6 saat arası ikinciyi de 2-3 saat arası sürüo
benim kızımda normalde 2,5-3 saat uyanık kalıyor sonra 45 dakika kadar uyanıyor sonra yine aynı. gece en erken 12 de en geç 2 de uyuyoruz. ama 4 saat kadar uyuyor :)
Kızlar alıntı yapmayı unuttum fotolara bakmaktan çok tatlı bebişleriniz allahım nazarlardan korusun
Cucum sen de islak kek yap kocişe :)))
canım benim kızımda 3 gündür gündüz uykusuna başladı genel bişiy mi acaba.Ya kızlar Elif Ece de 2 gündür fosur fosur uyuyor hiç adeti değildir gündüz uyumak uyusa da kısa kısa uyur gece uykumuzu da 9 da yatarız sabah 9 a kadar uyur. Bi de az yemeye başladı neden olabilir ki acaba pıff
Kizlar kizimin gozunde sulanma olup iltihab gibi capak oluyordu. Cocuk doktoru genta yazip yollamisti. Dogumdan beri var kullaninca geciyirdu. Bugun goz doktoruna goturduk. Megersem cocugun goz yasi kanali tikaliymis. Bu kanal burunda bulunuyor. Burunun da tikali olmamasi gerekiyormus. Burun damlasida verdi. Kitaplarini acti gosterdi ilerlerse ne olur nasil masaj yapilir. Doktor ilerlerse cerahi müdahale gerekebilir dedi. 3 haftalik masaj ve damlalar verdi. Sizde benim gibi cocuk doktoruna guvenip ihmal etmeyin varsa boyle bir sorununuz goz doktoruna gosterin... ihmal etmeyin cocugun bir rahatsizligi varsa uzmanina kontrol ettirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?