- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.121
Kizlar kizimin gozunde sulanma olup iltihab gibi capak oluyordu. Cocuk doktoru genta yazip yollamisti. Dogumdan beri var kullaninca geciyirdu. Bugun goz doktoruna goturduk. Megersem cocugun goz yasi kanali tikaliymis. Bu kanal burunda bulunuyor. Burunun da tikali olmamasi gerekiyormus. Burun damlasida verdi. Kitaplarini acti gosterdi ilerlerse ne olur nasil masaj yapilir. Doktor ilerlerse cerahi müdahale gerekebilir dedi. 3 haftalik masaj ve damlalar verdi. Sizde benim gibi cocuk doktoruna guvenip ihmal etmeyin varsa boyle bir sorununuz goz doktoruna gosterin... ihmal etmeyin cocugun bir rahatsizligi varsa uzmanina kontrol ettirin.
Kizlar kizimin gozunde sulanma olup iltihab gibi capak oluyordu. Cocuk doktoru genta yazip yollamisti. Dogumdan beri var kullaninca geciyirdu. Bugun goz doktoruna goturduk. Megersem cocugun goz yasi kanali tikaliymis. Bu kanal burunda bulunuyor. Burunun da tikali olmamasi gerekiyormus. Burun damlasida verdi. Kitaplarini acti gosterdi ilerlerse ne olur nasil masaj yapilir. Doktor ilerlerse cerahi müdahale gerekebilir dedi. 3 haftalik masaj ve damlalar verdi. Sizde benim gibi cocuk doktoruna guvenip ihmal etmeyin varsa boyle bir sorununuz goz doktoruna gosterin... ihmal etmeyin cocugun bir rahatsizligi varsa uzmanina kontrol ettirin.
selamlaar :))
bendede çaylı tarçınlı kakaolu çikolatalı fındıklı kek war...warmı isteyennescafeyle süper oluo :)
bendede çaylı tarçınlı kakaolu çikolatalı fındıklı kek war...warmı isteyennescafeyle süper oluo :)
kardeşimin 2 yaşında oğlu var, o düzenli olarak pedagoga götürmüştü ilk bir yıl...kaba ve ince motor gelişiminde çok faydasını görmüştü. gerçi bende şimdi yiğitalpin o dönem pedagogun verdiği oyuncaklarını kullanmaya başladım ama uzman kontrolünde gitmek daha iyi olur diye düşünüyorum
istanbulda tamamen ayrı bir sektör olmuş ama anladığım kadarıyla izmir de pek yok
KiZlar konuyla alakası yok ama yardımınıza ihtiyacım var. Mutfağında zebra perde veya jaluzi kullanan var mı? Hangisi daha kullanisli olur?
Ben karar vermedim bir türlü .
Günaydın kızlar benim İdoşa büyüme atağı filan sökmüyo sanırım gazımız geçtiğinden beri uykumuz iyi.Gece 3.5'ta uyandı emdi ve 7'de uyandı sabah. Alt açma, emme ve babaya gülücükler saçıp işe gönderme ritüelinden sonra açtım şimdi müziği yatağında uyumaya çalışıyor, daldı dalacakAman dilimi ısırıp söyliyim uslu bi kızım var şimdilik :)) Devamını diliyorum.
Aybike çok bilimsel yetiştiriyosun bebeğini ben çok ilkel yetiştirdiğimi farkettim 3 ay kontrolüne götüreydik iyiydi
Nazar değmesin ama nasılll kıskanıyorum bu bebekleri anlatamam :)
Uyanık olduğu sürece ağlayan, kucakta bile zor susturduğum bir kızım var malum :)
Maşaallah seninkine ve tüm uslu bebeklere... Bize de dua edin tez sakin huzurlu ve mutlu bir bebek olalım...
13 Kasım 3 ay bitiyor, umutluyum :)
Topiğin kapısına yazı asıcam hamileler için tehlikeli ve yasaktır.
Sdecr hamileler icn degil benm gbi bebegini kucagndan indiremeyen birak kek ypmayi yemek pisirmeyi aksama kdr az gezen ev ye gdemeyen biri icnde tehlikeli ...suan ypicak kmsemde yok vla
Canim bebekte bir sorun mu vardiki surekli uzman gozetiminde buyudu 1 yil? Bebeklerin ince motor becerilerinin gelismesinde yardimci oyuncaklar zaten belirli, ozellikle belirli marka,arin oyuncaklarini ay araligina uygun olarak alabilirsin, zaten cocugunun neyi sevip sevmedigini, neye ihtiyaci oldugunu en iyi sen gozlemler ve anlarsin. Bunlar haricinde anne bebek oyunlarida var, ayna-burun boyama- parmak sarma fln gibi, kiyaplar ve egitim cd lerinde hepsi mevcut. pedagog un oyuncak verdiginide ilk defa duyuyorum bu arada :s burada uygulamada farkli mi calisiyorlar acaba.
Zebra perde nedir yahu :) ben iyice cahilim bu konularda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?