2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hamile olduğumu ve ağustos annesi olacağımı ilk öğrendiğimden beri takipçinizim. Ama topik 6000 lere giderken ancak kısmet oldu yazmak. bugün üye oldum , yani altta görünen daimi ziyaretçilerden biriydim :) gerek hamilelikte gerek doğum sonrasında sizlerden hep bilgi alışında bulundum. Umarım sizler için bilgi verişinde de bulunabilirim yarın itibariyle 30 yaşında olan 2 çocuk annesi biri olarak :) 4 yaşında bir kızım var , 4 yıl önce de burdan 2009 eylül annelerini sıkça ziyaret ederdim. ağustosun ilk haftası doğması beklenen oğluşum da 37. haftasında gelerek temmuz bebişi oldu ama olsun yine de beni de aranıza alırsınız dimi

biraz ayrıntılı bi meraba msjı oldu sanırım ama ben sizleri büyük ölçüde tanıdığım için kendimi de tanıtmak istedim. artık günlük hayatımdaki olaylarda bile aklıma geliyosunuz. öyle böyle deil, bazı dönemler kesintiye uğramış da olsa, nerdeyse 1 yıldır okuyorum. tabii kalıcı olmayanlar da çok oldu ama ladybird'ün üzücü haberiyle üzülüp, sonra güzel haberiyle mutlu olmaktan tutun, angy'nin hamilelikteki kv sıkıntısından, Yalova'nın melisciğinin alçısına, beyazçekirge'nin bebişinin ameliyatına, medvecezirin erken doğum ve sonrası yaşadıklarına, luboyfun ülkesinden uzakta çektiği sıkıntılardan sonra memleketine dönünce acaba nasıl sarılmışlardır kavuşunca anne-babasıyla düşüncesine, arastanın doğuma gideceği gün ' siz hala uyuyor musunuz, ben birazdan kesilmeye gidiyorum' demesine, hera'nın halvetiyle sevinip, sonra yaşadıklarına kahrolmaya, fidaneren'in kilolarına üzülmesine kadar daha sayamadığım birçok olay ve kişi hepinizi çok sevdim ve dayanamadım ben de geldim

canım farkettim ve kendime kızıyorum, sanki tez hazırlıyorum
eşimde kızıyor "fabrikaya yeni üretim hattı projesi çizmiyorsun" diye...biri beni durdursunnnn

Yani bana düşmez canım herkesin bebeği tabi de biraz fazla geldi bana da. Biraz akışına bırak zeki olacak çocuk her türlü olur merak etme. Einstein'a özel bir ilgi gösterildiğini sanmıyorum. Ya da dünyadaki diğer mucitlere. Hep sistem insanları böyle yapıyo çocukları yarış atı gibi kullanıyolar ve aileler de aman benim çocuğum daha zeki olsun daha iyi okul okusun takıntısına sevkediyolar. Çocuğun kapasitesini zorlamaya psikolojisini bozmaya gerek yok bana göre. Uyku konusunda ya da bebek konusunda tek bi kitap açmadım ama çocuğum kendi kendine uyuyo şuan ve çok çok az ağlayan bir bebek sanırım benim rahatlığım ona da yansıyor :))

Sdecr hamileler icn degil benm gbi bebegini kucagndan indiremeyen birak kek ypmayi yemek pisirmeyi aksama kdr az gezen ev ye gdemeyen biri icnde tehlikeli ...suan ypicak kmsemde yok vla

Hahah kıyamam len gel ben yapıcam dedim

canım farkettim ve kendime kızıyorum, sanki tez hazırlıyorum
eşimde kızıyor "fabrikaya yeni üretim hattı projesi çizmiyorsun" diye...biri beni durdursunnnn

Kuzum benim yaa
Deriiin bi nefes al ve rahatla. Sen annesin. Bebeğinin keyfi yerindeyse onu da kendini de yorma boşuna. Zaten doktor kontrolundeyiz devamlı, aklina takilanari sorarsin ona nasil olsa. Gene de sen bilirsin tabi. Karismis gibi olmiyim şimdi :)

Sdecr hamileler icn degil benm gbi bebegini kucagndan indiremeyen birak kek ypmayi yemek pisirmeyi aksama kdr az gezen ev ye gdemeyen biri icnde tehlikeli ...suan ypicak kmsemde yok vla

Tamam haklisin susuyorummm :)

Son düzenleme:

Rahat ol tatlım ya bir şey olsa bebisin Allah korudun zaten sinyallerini verir okumuş akıllı kadinsin anlarsın bebisinide kendinizde paranıda hirpalama boş yere

Böyle sıcak bir merhabaya sıcak bir Hosgeldin demek düşer o zaman bize :) Hosgeldin canimm :)

selamlaar :))

bendede çaylı tarçınlı kakaolu çikolatalı fındıklı kek war...warmı isteyen nescafeyle süper oluo :)

Öncelikle hoşgeldin CNm :)bu kadar olaya şahit olup bide Ağustos annesi olup nasıl yazmadan ziyaretçi olarak durdun ben olsam çatlardımgüçte olsa iyilik geldin hoşgeldin

Tum gecmis olsun diyen demeyen arkadaslarim cok sagolun:)) 3hafta icinde gecer insallah capak diyip gecmeyin:)

Canim bizim ki dogdugundan beri vardi. Zaten gozu sulaniyor ve goz yasi gibi akiyor capakliyordu. Doktorun dedigi goz yasini kontrol edemiyormus kanal tikali oldugundan duzensiz sekilde goz yasi uretiyormus. Icinde kusku varsa gotur bence hic birsey yoksa bile insan rahatliyor. Var mi yok mu diye dusunmekten kurtuluyorsun.
Sizede gecmis olsun canim. Biran once duzelir insallah
Bizede masaj gosterdi. Goz pinarindan bastirarak burnun asagisina kadar. Gunde 4 kere ve her defasinda 10kez tekrarlanacak. Goz damla ile temizlenecek burun spreyle acilacak ve goze tekrar damla ve masaja baslanacak. Birde kizdi bana:) sabret hepsini tek tek yaziyorum hic soru sormana gerek kalmayacak dedi.:) cok kalin bir kitabida getirdi anlatti. Hemen nerden buldu sayfasini nssil acti anlamadim. Bu doktorlar cok hizlilar:))
Ben hala masaj yapamadim. Geldigimizden beri uyuyor. Dunde atesi vardi. Acile gittik. Devlet hastanesinin doktoru hic bir test yapmadan antibiyotik yazdi. Fitil koydular hastanede sonra dustu atesi.. ben antibiyotigi almadim doktora goturelim dedim esime hic bir tahlil olmadan ne antibiyotigi. Bugun asil doktora atesten gitmistik. Kan tahlili idrar tahlili (melege torba tak bekle melek icine kakada yapsin tekrardan torba tak cis bekle bende bos beklemeyelim goz doktoruna gidelim dedim ve gittik ) yapildi hersey temiz cikti antibiyotik falan kullanmayin birseyi yok dedi ufak bir soguk alginligindan olmustur dedi.
Bu carsambalar bize yaramadi gecen carsamba ben acildeydim. Bu carsamba kuzucugum. Ama iyiyiz allaha sukur. Esime diyorum carsamba kendine dikkat et.. allah korusun ..

Offfffff tuylerim diken diken oldu.
Hoşgeldin...

Hoşgeldin o zaman aramıza :) hakikaten hem zor hem mutlu karmakarışık ama bir o kadar güzel zamanlar geçirdik daha nice yıllara arkadaşlarım :) geçen sene bu zamanlar attığımız tohumlar yeşerdi ne mutlu bize :)

Öncelikle hoşgeldin CNm :)bu kadar olaya şahit olup bide Ağustos annesi olup nasıl yazmadan ziyaretçi olarak durdun ben olsam çatlardımgüçte olsa iyilik geldin hoşgeldin

cucu'cum internetle ilgili yazışmalara karşı hep bir önyargım vardı sanki ne olacaksa :) ama sizlerin devamlılığına ve samimiyetine güvendim. biraz insanlarla ilşkilerimde de öyleyim galiba samimi olamam hemen. önce bi süre izlerim. burda da öyle oldu.
bu arada bebişin çok tatlı:)

Meraba meraba nasıl durdun gerçekten ben çatır çatır çatlardım valla. Hoşgeldin demek istemiyorum bizi bizden daha iyi bilen ve bu güne kadar aramızda olan birine:)) Tanıştığımıza memnun oldum.

ne kadar da güzel takip etmişsin canım hoş geldin.

teşekkür ederim medcim. gerçekten öyle. sanırım hayatımızın en verimli yılları meleklerimizn tohumlarını atıp meyvesini aldığımız zamanlar:)

Anlıyorum CNm biz böyleyiz işte ne varsa içimizde tutamayan yol arkadaşlarıyız bende burda olmayı çok seviyorum çünkü bu kuzucukların annelerinide kuzucuklarıda çok seviyorum TSK ederiz teyzesi senin kuzunuda merak ettim eminim çok şekerdir

Meraba meraba nasıl durdun gerçekten ben çatır çatır çatlardım valla. Hoşgeldin demek istemiyorum bizi bizden daha iyi bilen ve bu güne kadar aramızda olan birine:)) Tanıştığımıza memnun oldum.

ben de çok memnun oldum güzelliği dillere destan olmuş meşhur İda Helen'in annesi, güzelliğinin kaynağı:) benim de bi oğluşum var, hem de yanağı gamzeli ama bu yarıştan uzak durayım ben. senin dünüşe saygılarr:)

Hosgelldin canm iyi dayanmisn bnm siserdm yani bi sekilde dalardm mevzuya....bnm konularida biliyosn demek kv unlu olmusss adi gecti tuylerim kalkti :-D

Ne var yaşında ya 77 iyidir (Niye bu çıkışı yaptığımı anladın sen :))
43 yaşında anne olan tanıdığım var
nur topu gibi kızı oldu eylülde...
Hiiiiiiiiiç sorun yok, iyiyiz iyi, bebeklerimiz de iyi... Dahada iyi olacaklar evelallah...

Mari nerelerdeydin bu güne kadar,hiç mi için hop demedi,hiç mi konuya cevap veresin gelmedi????? Geç meç olsun arkadaşım,biz seni aktif olarak aramızda gördüğümüze çok sevindik,bir kardeşimiz ve 2 yeğenimiz daha oldu,zenginleştik iyice ne güzel.sefa geldin,seninde canın istedi mî kek? Zaten şişik olan koca memelerimiz iyice şişecek valla yapıp yemezsek.durun ben kaynanama söylüyeyim canım istedi diye,benim kaynana iyi ya ondan :)))) hem benim fırınım bozuk,ay durun hemen arayıp söylüyeyim hatta sıcağı sıcağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…