2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Atık kek diyip durmayın yahu çırpscaktım üşendim dolsptaki makarnayı ısıtıp yedim pöfff bana

Terracity hoşgeldin.

O kadar uyuzumki mutfağa bile gitmeye üşeniyorum. Ağzım sulanıyor kekleri duyunca.
canım çok sıkkın dünde beri. Sizi okumak iyi geliyor bana.
Öyle bir haldeyim ki bataklık gibi içime çekiyorum. Konuştuğumu boğuyorum sıkıntımla. Dün sabah eşimle ayak üstü lafladık nasıl becerdimse büttün pozitif enerjimi negatife çevirdin dedi. Neyse ben buradaki yüksek enerjiyi sündürmek istemiyorum. Bir müddet okuyarak takipteyim.

Keklerinizden benim içinde yeyin :)

Canim rahat ol, bebeginin glisiminde bir sorun oldugunu dusunursen o zaman uzman yardimi alabilirsin, senin cocugunla dogrudan iletisimde olman cok onemli hem, onun disinda cocugunu surekli gozetim altinda hirpalama lutfen, onlar makine degil... Eminim ileride gurur duyacagin bir yavrun olur.

Hosgeldin :)

:s bana yazdiklarindan negatif enerji degilde bir sakinlik hali yayildi.. Neyin var ki cnm?

hoşbulduk öğretmenim:) ben de öğretmenim:) şu an raporluyum. 15 kasım itibariyle 2 ay ücretsiz iznim başlıyor ve 2. dönem başlıyorum artık mecburen

benim de 10 kasım itibariyle bitiyor ben de ücretsiz izne ayrılacağım 2. döneme kadar allah var ya evde kalmayı sevdim ben .şaka maka da oğlumu nasıl bırakıp gidicem bilmiyorum millet nasıl bırakıyorsa ben de öyle yapıcam artık ama allah iyi vicdanlı bir bakıcıyla karşılaştırsın beni de sizleri de canım arkadaşlarım.

Amin canım amin...
Ben de çok sevdim valla

hoşbulduk öğretmenim:) ben de öğretmenim:) şu an raporluyum. 15 kasım itibariyle 2 ay ücretsiz iznim başlıyor ve 2. dönem başlıyorum artık mecburen

Kaç gun rapor almistin canım sen?

hoşgeldiiiiiiiiinnn :)) yahu maşallah bu kadar ince takipteyken yazmamaya nasıl dayandın büyük başarı
ben çatlayıverirdim çat diye

Devlet memurlarinin ucretli izin alma haklari kizlar? Ozel sektorde isveren sorun yapiyor diye okumustum burda ama devlette de mi yok?

Arasta seni eski bir arkadasima coook benzettim demistimya, adasmissiniz :) ne is yapiyordun sen cnm?

selam güzel annişler şööyyyle oturup sizinle sohbet edeyim bakalım neler olmuş diye topiğe girdim
zıııııııııırrrrr diye bir telefon akşama misafir gelecekmiş püfffffffff
evde de yalnızım nasıl hazırlık yapiciiim ben şimdi

bu heyet raporu zor bişeymi nasıl alınıo yaa..benmde 19kasım işbaşı naapcam bilmiyorum şu dönemi raporla kapatsam iidir

valla bizim iki şehirde birkaç özel hastaneyle görüşmemiz oldu ancak hepsi ağız birliği yapmışcasına sıkı denetim var veremeyiz ardına düşülüyor dediler ve vermediler bütün hayallaerimiz suya düştü,eskiden karşılık talep edilerek veriyorlardı ama şimdi paranın da hükmü geçmedi en iyisi sağlam bir dayı olacak ki tanıdık vasıtasıyla olsun yoksa biz alamadık yani

Birde terracity gelince uye olmadan forumu takip ettigim zamanlar geldi aklima, bende baya sessiz takipteydim, surekli yanlis bilgi veren (evet yanlis oldugundan emindim) bir uyeye kizip uye olmustum cvp vermek icin :)))

REDqueen vardi ne oldu ona haberi olan var mi?

millet ben kaçıyorum artık masayı hazılıyım kociş gelecek artık eeee biraz da ona vakit ayırayım yoklsa adam isyan edecek ne bu pc başından kalmıyorsun hep kk kk diye ,neyse öpüldünüz

terracity hoşgeldin canım ne güzel takip etmişsin öyle çok dikkatlisin
Benim bebiş bugün tam 111 günlük olmuş kızlar =111 uykusuz gece

Arkadaslar az once Esım aradı Aralık ilk hafta stockholm de ısı varmis . Çağla ile seni de götüreyim diyor .

Cok ta sıkıldım bir yıldır istanbul dısına çıkmadım ama çağla o zaman 4 aylık olcak isvec kuzey memleket cokta soğuk olur kızla gezmek mümkün olur mü ? Ne diyorsunuz siz ? duşun karar ver diyor vizem bitti hemen başvuralım diye

haklısnnn cnm bizdede dayıda yok naapcaksak

Hic durma git derim bn cnm..hamilelik dogum lohusalk detkn tikildk hepimiz patladik kac kurtar kendini :-D degisiklik olur cnm bnce

Valla canım bebekle gidilir tabide ne kadar gezilir rahat edilir bilemedim:26: üşütmekten korkarız ya hep onları aslında ne güzel olur ama bebeğinin durumuna göre en doğru kararı sen verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…