- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.161
Hosgelldin canm iyi dayanmisn bnm siserdm yani bi sekilde dalardm mevzuya....bnm konularida biliyosn demek kv unlu olmusss adi gecti tuylerim kalkti :-D
Atık kek diyip durmayın yahu çırpscaktım üşendim dolsptaki makarnayı ısıtıp yedim pöfff banaMari nerelerdeydin bu güne kadar,hiç mi için hop demedi,hiç mi konuya cevap veresin gelmedi????? Geç meç olsun arkadaşım,biz seni aktif olarak aramızda gördüğümüze çok sevindik,bir kardeşimiz ve 2 yeğenimiz daha oldu,zenginleştik iyice ne güzel.sefa geldin,seninde canın istedi mî kek? Zaten şişik olan koca memelerimiz iyice şişecek valla yapıp yemezsek.durun ben kaynanama söylüyeyim canım istedi diye,benim kaynana iyi ya ondan :)))) hem benim fırınım bozuk,ay durun hemen arayıp söylüyeyim hatta sıcağı sıcağına.
yok yanlış yazdım galiba...oyuncak veriyor değil, gelişimine göre oyun ve oyuncak seçimlerinde yardımcı oluyor..birde zihinsel yönden sıkıntı varsa tespitini pedagog yapıyor. aylık kontrole götürdüğümüz doktorlar fiziksel takibi yapıyor
aslına bakarsan benim bukadar evhamlı olmam hamileliğimin başında çevremdeki insanların nerdeyse hepsinin hamilelik için yaşın kritik, bebeğinde sorun olma ihtimali yüksek diye beynimi yemesi...bide ben paşamı 14 haftalıkken öğrendim, 14 hafta içki, sigara, fabrikaların üretim hatlarında talaş tozu soluma, ev taşıma, ağır kaldırma...yani zararlı ne varsa yaptım. acaba zarar verdim mi korkularım hala bitmedi
Hamile olduğumu ve ağustos annesi olacağımı ilk öğrendiğimden beri takipçinizim. Ama topik 6000 lere giderken ancak kısmet oldu yazmak. bugün üye oldum , yani altta görünen daimi ziyaretçilerden biriydim :) gerek hamilelikte gerek doğum sonrasında sizlerden hep bilgi alışında bulundum. Umarım sizler için bilgi verişinde de bulunabilirim yarın itibariyle 30 yaşında olan 2 çocuk annesi biri olarak :) 4 yaşında bir kızım var , 4 yıl önce de burdan 2009 eylül annelerini sıkça ziyaret ederdim. ağustosun ilk haftası doğması beklenen oğluşum da 37. haftasında gelerek temmuz bebişi oldu ama olsun yine de beni de aranıza alırsınız dimi
biraz ayrıntılı bi meraba msjı oldu sanırım ama ben sizleri büyük ölçüde tanıdığım için kendimi de tanıtmak istedim. artık günlük hayatımdaki olaylarda bile aklıma geliyosunuz. öyle böyle deil, bazı dönemler kesintiye uğramış da olsa, nerdeyse 1 yıldır okuyorum. tabii kalıcı olmayanlar da çok oldu ama ladybird'ün üzücü haberiyle üzülüp, sonra güzel haberiyle mutlu olmaktan tutun, angy'nin hamilelikteki kv sıkıntısından, Yalova'nın melisciğinin alçısına, beyazçekirge'nin bebişinin ameliyatına, medvecezirin erken doğum ve sonrası yaşadıklarına, luboyfun ülkesinden uzakta çektiği sıkıntılardan sonra memleketine dönünce acaba nasıl sarılmışlardır kavuşunca anne-babasıyla düşüncesine, arastanın doğuma gideceği gün ' siz hala uyuyor musunuz, ben birazdan kesilmeye gidiyorum' demesine, hera'nın halvetiyle sevinip, sonra yaşadıklarına kahrolmaya, fidaneren'in kilolarına üzülmesine kadar daha sayamadığım birçok olay ve kişi hepinizi çok sevdim ve dayanamadım ben de geldim
Terracity hoşgeldin.
O kadar uyuzumki mutfağa bile gitmeye üşeniyorum. Ağzım sulanıyor kekleri duyunca.
canım çok sıkkın dünde beri. Sizi okumak iyi geliyor bana.
Öyle bir haldeyim ki bataklık gibi içime çekiyorum. Konuştuğumu boğuyorum sıkıntımla. Dün sabah eşimle ayak üstü lafladık nasıl becerdimse büttün pozitif enerjimi negatife çevirdin dedi. Neyse ben buradaki yüksek enerjiyi sündürmek istemiyorum. Bir müddet okuyarak takipteyim.
Keklerinizden benim içinde yeyin :)
hoşbulduk öğretmenim:) ben de öğretmenim:) şu an raporluyum. 15 kasım itibariyle 2 ay ücretsiz iznim başlıyor ve 2. dönem başlıyorum artık mecburen
Aynisndan bendede var cnm 16kasimda bzm 3 ayi bitirisimiz umutluyum bekliyrmm[/QUOT
Ben 14 Kasım sen 17 Kasımda
sabah uyanıyoruz, bizimkiler agucuk bugucuk gülücükler
tüm gün huzurlu mutlu mutlu oynuyoruz emziriyoruz
hatta abartayım yatağklarına koyuyoruz ninni söylerken uyuyup kalıyorlar :))
Resmen fantastik film şimdilik benim için :) Uçan araba yada marsta hayat gibi...
Bnm icnde oyle vla cnm hayal gbi geliyoo
benim de 10 kasım itibariyle bitiyor ben de ücretsiz izne ayrılacağım 2. döneme kadar allah var ya evde kalmayı sevdim ben .şaka maka da oğlumu nasıl bırakıp gidicem bilmiyorum millet nasıl bırakıyorsa ben de öyle yapıcam artık ama allah iyi vicdanlı bir bakıcıyla karşılaştırsın beni de sizleri de canım arkadaşlarım.
hoşbulduk öğretmenim:) ben de öğretmenim:) şu an raporluyum. 15 kasım itibariyle 2 ay ücretsiz iznim başlıyor ve 2. dönem başlıyorum artık mecburen
Hamile olduğumu ve ağustos annesi olacağımı ilk öğrendiğimden beri takipçinizim. Ama topik 6000 lere giderken ancak kısmet oldu yazmak. bugün üye oldum , yani altta görünen daimi ziyaretçilerden biriydim :) gerek hamilelikte gerek doğum sonrasında sizlerden hep bilgi alışında bulundum. Umarım sizler için bilgi verişinde de bulunabilirim yarın itibariyle 30 yaşında olan 2 çocuk annesi biri olarak :) 4 yaşında bir kızım var , 4 yıl önce de burdan 2009 eylül annelerini sıkça ziyaret ederdim. ağustosun ilk haftası doğması beklenen oğluşum da 37. haftasında gelerek temmuz bebişi oldu ama olsun yine de beni de aranıza alırsınız dimi
biraz ayrıntılı bi meraba msjı oldu sanırım ama ben sizleri büyük ölçüde tanıdığım için kendimi de tanıtmak istedim. artık günlük hayatımdaki olaylarda bile aklıma geliyosunuz. öyle böyle deil, bazı dönemler kesintiye uğramış da olsa, nerdeyse 1 yıldır okuyorum. tabii kalıcı olmayanlar da çok oldu ama ladybird'ün üzücü haberiyle üzülüp, sonra güzel haberiyle mutlu olmaktan tutun, angy'nin hamilelikteki kv sıkıntısından, Yalova'nın melisciğinin alçısına, beyazçekirge'nin bebişinin ameliyatına, medvecezirin erken doğum ve sonrası yaşadıklarına, luboyfun ülkesinden uzakta çektiği sıkıntılardan sonra memleketine dönünce acaba nasıl sarılmışlardır kavuşunca anne-babasıyla düşüncesine, arastanın doğuma gideceği gün ' siz hala uyuyor musunuz, ben birazdan kesilmeye gidiyorum' demesine, hera'nın halvetiyle sevinip, sonra yaşadıklarına kahrolmaya, fidaneren'in kilolarına üzülmesine kadar daha sayamadığım birçok olay ve kişi hepinizi çok sevdim ve dayanamadım ben de geldim
bu heyet raporu zor bişeymi nasıl alınıo yaa..benmde 19kasım işbaşınaapcam bilmiyorum şu dönemi raporla kapatsam iidir
valla bizim iki şehirde birkaç özel hastaneyle görüşmemiz oldu ancak hepsi ağız birliği yapmışcasına sıkı denetim var veremeyiz ardına düşülüyor dediler ve vermediler bütün hayallaerimiz suya düştü,eskiden karşılık talep edilerek veriyorlardı ama şimdi paranın da hükmü geçmedi en iyisi sağlam bir dayı olacak ki tanıdık vasıtasıyla olsun yoksa biz alamadık yani
Hic durma git derim bn cnm..hamilelik dogum lohusalk detkn tikildk hepimiz patladik kac kurtar kendini :-D degisiklik olur cnm bnceArkadaslar az once Esım aradı Aralık ilk hafta stockholm de ısı varmis . Çağla ile seni de götüreyim diyor .
Cok ta sıkıldım bir yıldır istanbul dısına çıkmadım ama çağla o zaman 4 aylık olcak isvec kuzey memleket cokta soğuk olur kızla gezmek mümkün olur mü ? Ne diyorsunuz siz ? duşun karar ver diyor vizem bitti hemen başvuralım diye
Arkadaslar az once Esım aradı Aralık ilk hafta stockholm de ısı varmis . Çağla ile seni de götüreyim diyor .
Cok ta sıkıldım bir yıldır istanbul dısına çıkmadım ama çağla o zaman 4 aylık olcak isvec kuzey memleket cokta soğuk olur kızla gezmek mümkün olur mü ? Ne diyorsunuz siz ? duşun karar ver diyor vizem bitti hemen başvuralım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?