2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hic durma git derim bn cnm..hamilelik dogum lohusalk detkn tikildk hepimiz patladik kac kurtar kendini :-D degisiklik olur cnm bnce

Duyar duymaz insanın icinden öyle geliyor

Valla canım bebekle gidilir tabide ne kadar gezilir rahat edilir bilemedim:26: üşütmekten korkarız ya hep onları aslında ne güzel olur ama bebeğinin durumuna göre en doğru kararı sen verirsin

Amma ve lakin iste nasyanin dediği gibi bebis ya hasta olursa korkusu

İvy bir İlhan irem vardı noldu Ona der gibi sormussun :)

Canım bence senin için çok büyük bir fırsat..ben daha Yağız bir bucuk aylıkken bir hafta içinde iki kez İstanbul'a gittim geldim..Bu arada İzmir'de oturuyoruz..Senin için çok güzel bir tecrübe olacak..Çünkü çocuğunla gezmek insana ayrı bir keyif veriyor..Ayrıca sen de her gittiğin yerde kafanı dağıtıp yenilenip geliyorsun..Hamileliğin son dönemi, doğum derken normal yaşantımızı kısıtlamak zorunda kaldık ama böyle kaçamaklar insanı keyiflendiriyor..
Çağla üşür diye de korkma bence, çünkü annelik duygusu bambaşka..Farkında olmadan onları en iyi şekilde koruyoruz biz..Gerektiği gibi giydirir birlikte bu kısa tatilin tadını çıkarırsınız..Yoksa eşin gittiğinde evde bunaldığın her an pişman olup keşke gitseydim diyeceksin

Ya kızlar Elif Ece de 2 gündür fosur fosur uyuyor hiç adeti değildir gündüz uyumak uyusa da kısa kısa uyur gece uykumuzu da 9 da yatarız sabah 9 a kadar uyur. Bi de az yemeye başladı neden olabilir ki acaba pıff
canım büyüme atağı denilen olay 19. haftada da oluyormuş. bir araştır istersen belirtileri netten

Gerekli görüyorsan internettn araştır canım pedagogları, başka götüren var mı topicte bilmiyorum ama ben bir sorun yaşamadıkça gerekli görmüyorum

Çok uzun bir aradan sonra, doğumdan sonra ilk kez dün gece yazmıştım. ( doğumdan önce bir kaç yazım vardı) Ben de hepinizi tanıyorum ve hikayelerinizi biliyorum. Herkese tekrar merhaba! Kek mek hayaloldu. Kızımı okula gönderdim, yaparım dedim ama oğlum bugün çok huysuz. Yarın 3 ayı doluyor ve daha önce geceleri idare eder uyuyan bebeğim, şimdi çok sık kalkıyor. Tok olduğunu biliyorum halbuki. Sabah saat altıda da güne başlıyoruz. O kadar sessiz davranıyorum, odasına kontrol için girdiğimde bile kıpırdanmaya başlıyor, çırpınıyor. Benim uykular çok bölük pörçük her bir veya iki saatte kalkmaktan. Daha uzun uyuyacağına daha kısa uyumaya başladı. Gündüzleri de ana kucağında bir yarım saat otururdu, son dört beş gündür hemen ağlamaya başlıyor. Ben hiç bir şey anlamadım. Bir önerisi olan var mı kızlar, yardım:)) Güya tecrübeli anne olacağım. İşin kötüsü benim kızımın bebekliği çok uykusuz ve gazlı geçmişti. Ben zombi gibiydim. Hala uykuyu sevmeyen bir çocuk. Burada bebeği böyle olanlar varsa, dilerim düzelir. Fakat benim kız neyse öyle devam etmişti. Neyse moral bozmayayım. Biz kek börek devam edelim:))

Oğlum sünnet oldu bugün öyle ağladı öyle ağladı ki içim parçalandı ağlamayı bile bilmezdi bebeğim gerçekten doğduğundan beri birkaç kere ağlamıştır kahroldum evden kaçacaktım zor tuttular beni (((

Canım şimdi tesadüfen gördüm mesajını laptopu açınca. Gözümden kaçmış kusura bakma.
Ben de aynı senin gibi düşünüyorum. Ama bunun yanında sünnetin sağlık açısından gerekli olduğunu düşünüyodum. O yüzden bebekken yaptırma fırsatını kaçırıyoruz gibi gelmişti. Ama cerrahımızla konuşunca böyle olmadığını öğrendim ve eşime de hak verdim. Çok fazla detay yazmak istemiyorum sonuçta yaptıran arkadaşlarımız var etkilenmesinler şimdi. ama yaptırmayanlar tekrar düşünsünler bence :)

geçen ay ben de merak edip mesaj atmıştım.. kayınvalidesiyle ilgili sorunları olduğunu ve baya sıkıntılı zamanlar geçirdiğini yazmıştı. gelirim yakında falan da demişti ama yok hala..

canım Allah korusun hasta olacaksa burada da olur.. güzel bir fırsat geçmiş elinize onca ay sonra biraz değişiklik iyi gelir benceee hem belki oranın havası iyi bile gelir bağışıklığı artar :)) (çok mu iyimser oldu bu düşünce :))

hoş geldin sefa geldin terracity biraz geç de olsa ce eee demeye karar vermişsin iyi de yapmışsın :)))
oğluşunun gamzelerini yirim foto koy da görelim ama bu arada aşka duyduğun saygı için de ayrıca teşekkür ediyorum sana

Canım benim oğlum çok ağlamıştı sünnet olurken. Ben operasyon olurken ordaydım. Keşke girmeseydim demiştim. Baya ciddi bir olaymış çünkü. Sonra internette sünnete karşı bir çok argüman okumuştum. Küçük bir bebeğin bedeni üzerinde ona sormadan karar alınıyor diye bir sürü argüman, bilimsel olanlar dahil. Çok pişman oldum, ağladım sonra onun o hiç bir şeyden habersiz yüzüne bakarken. Ama geri dönüş yok. Ayrıca sünnet yaptırmanın yararlarına dair de argümanlar var. Aslında benim eşim yabancı ve sünneti zorunluluk nedeniyle yaptırmadım. Şimdilik Türkiye'de yaşıyoruz diye, sonra erkek muhabbetleri, dışlanma ne bileyim bu tür şeyler duymuştum, düşünmüştüm. İşte sonuçta yaptırdım. Sen de ileride çok daha büyük bir travmadan kurtarmış oldun oğlunu , böyle düşünebilirsen, biraz rahatlarsın belki...

Duyar duymaz insanın icinden öyle geliyor

Amma ve lakin iste nasyanin dediği gibi bebis ya hasta olursa korkusu

Parme'cim endişelerini anlıyorum ama bence sana iyi gelecek. Cok uzun zamandır hepimiz hamilelikte doğumdu bebekti derken hiçbir yere gidemedik (gerçi benim 3 aylık ve 7 aylıkken yurt dışına çıkmışlığım var ama kısa kısaydı)

Alternatif olarak kaç günlüğüne gidecek eşin? Kızın sadece anne sütü mü alıyor? Stoğun iyiyse ve anne-kv bakacak biri varsa ve kısa bir kaçışsa bence durma. Hem kendinle hem de eşinle beraber vakit geçirmiş olursun.

Stockholm kasimda soguktur. Kizii usutmeyecegim diye debelenip duracaksin.

Son soz biz sadece fikirkerimizi soyluyoruz icinden ne geçiyorsa öyle yap.

Findikima da bak msj armiş Canim benim herkesi düşünür :)

Ee yani evet sanki biraz öyle oldu :)

Almesin fındık ya aska duydugu saygı laflara bak sen :)

Bncefe moral bozma cnm benim :-D daha cok katilirsn bundan snra inss

Oyyy gözlerim yerinden çıktı geri yerine girdi. Ben uça uça giderdim kesin.

Bu arada şimdi hatırladım, kışın maldivlere mi biyere giden bi arkadaşımız vardı o şanslı kimdi? Sen miydin yoksa parme :)

Bence git parmiş güzel olur ama tabi sen kızını daha iyi bilirsin rahat etmen önemli ebin değil sonuçta son karar senin
Eki Görüntüle 853249 Eki Görüntüle 853261 Eki Görüntüle 853260 işte uzun bı aradan sonra biz geldikk... Idil ada ve annesiiii :))

İdil adada anneside çok tatlı maşallah sizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…