- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.201
Birde terracity gelince uye olmadan forumu takip ettigim zamanlar geldi aklima, bende baya sessiz takipteydim, surekli yanlis bilgi veren (evet yanlis oldugundan emindim) bir uyeye kizip uye olmustum cvp vermek icin :)))
REDqueen vardi ne oldu ona haberi olan var mi?
Oğlum sünnet oldu bugün öyle ağladı öyle ağladı ki içim parçalandı ağlamayı bile bilmezdi bebeğim gerçekten doğduğundan beri birkaç kere ağlamıştır kahroldum evden kaçacaktım zor tuttular beni(((
Parme'cim endişelerini anlıyorum ama bence sana iyi gelecek. Cok uzun zamandır hepimiz hamilelikte doğumdu bebekti derken hiçbir yere gidemedik (gerçi benim 3 aylık ve 7 aylıkken yurt dışına çıkmışlığım var ama kısa kısaydı)
Alternatif olarak kaç günlüğüne gidecek eşin? Kızın sadece anne sütü mü alıyor? Stoğun iyiyse ve anne-kv bakacak biri varsa ve kısa bir kaçışsa bence durma. Hem kendinle hem de eşinle beraber vakit geçirmiş olursun.
Stockholm kasimda soguktur. Kizii usutmeyecegim diye debelenip duracaksin.
Son soz biz sadece fikirkerimizi soyluyoruz icinden ne geçiyorsa öyle yap.
Oyyy gözlerim yerinden çıktı geri yerine girdi. Ben uça uça giderdim kesin.
Bu arada şimdi hatırladım, kışın maldivlere mi biyere giden bi arkadaşımız vardı o şanslı kimdi? Sen miydin yoksa parme :)
canım büyüme atağı denilen olay 19. haftada da oluyormuş. bir araştır istersen belirtileri netten
Tosun pasam tam uykuya dalmak uzereyken Eki Görüntüle 852342 :)
sızı sevıyorummmm yaaaaa.ıcımden geldı bırden...
Evet arastam ya dirseğinin biraz üstünde :) aslında yanağında da var ama çoğunlukla ağladıkca çıkıyor :)
Günaydın kızlar benim İdoşa büyüme atağı filan sökmüyo sanırım gazımız geçtiğinden beri uykumuz iyi.Gece 3.5'ta uyandı emdi ve 7'de uyandı sabah. Alt açma, emme ve babaya gülücükler saçıp işe gönderme ritüelinden sonra açtım şimdi müziği yatağında uyumaya çalışıyor, daldı dalacakAman dilimi ısırıp söyliyim uslu bi kızım var şimdilik :)) Devamını diliyorum.
Vay be! Ne çok yağmur yağmış Yalova'ya.hava da soğumuş.ben kaçırmışım heralde,meteoroloji dedi de ben mi duymadım!!!çok şükür rahat bir gece geçirdim,çünkü saat 2'ydi uyuyabildiğimde.şu an 2.kere emzirdim ve yine uyuyor.inşallah gece de böyle geçer,yani aşılardan sonra.çok garip,bizim doktorumuz rota'yı karma aşılarla aynı gün vurucam dedi,bağışıklığı için daha iyi olduğunu söyledi.yoksa pazartesi günü 2. Ay kontrolümüzde vurulur zannetmiştim ama vurmadı.Kedicik,canım şimdilik yırtmışsınız sünnetten,çok kafa karıştırıcı bir durum ama ne zaman sünnet olacağı ya da olmalı mı konusu.inanç meselesi de bir nevi,bence olmalı tabi de ama benimde oğlum olsaydı bende araştırıp soruşturmaktan kafayı yerdim.2-3 gün önce yazdıklarını okudum,kafa karışıklığını farkettim ama bir türlü fırsat bulup cevap yazamadım canım.yakında işe başlıyacağımı duyanlar bebek ziyaretlerini çabuklaştırdı yada yakın akrabalar 40 uçurma adı altında davet ediyorlar.o yüzden hepinizin ne yaşayıp yazdığını biliyorum ama ben zırt pırt çocuk hazırlamaktan yazamıyorum.benim ilk 4,5-5 ay bebeğimin cinsiyeti erkek zannedildi,hatta beyaz çekirge tablo oluşturmuştu ya,orda hala erkek görünür cinsiyetimiz(vay be ne uzun zaman olmuş ve iyi ki de olmuş).O dönemde çalıştığım ürologlara sorduğumda doğar doğmaz yapılmasını uygun bulmadıklarını 3-4. aylardan itibaren kendilerinin yaptıklarını söylemişlerdi.niye öyle olduğunuda söylemişlerdi ama 1 yıl geçince üzerinden unutmuşum.işe başlayınca sorarım yine.anladığım kadarıyla çocuk cerrahlarıda hemen yapılmalı diyormuş,yine kafa karıştırıcı bir durum daha.hangi durum Barış'ım ve diğer bütün oğulcuklarım için sağlıklıysa o olur inşallah.şimdilik görüşürüz canlar,çıkıcaz birazdan evden,kahvaltı olayımı halledeyim.havalar nasıl olursa olsun sizin havanız hep iyi olsun :))) iğrenç espriydi,kabul!!!!
Selam canım. Ben sadece Çağrı beye gidiyorum aylık kontrolleri için. Neden pedagoga gitme gereği duydun ki ?
Fundacim okul bolgesiymis bizim geldigimiz yer. Bidahakine mutlaka haber vericem sana.
Keske hepinizle bulusma tanisma sansimiz olsaydi.
Gozumun onune geldi 20 30 bebek biri susuyor biri basliyoremzirme odasi full dolu biz artik cay icerken ustumuzde penye battaniyeler veya şallar, altinda bi yandan bebek emziriyoruz bi yandan bıdı bıdı yapiyoruz
Sanirsam avmyi komple boşaltmış kendimize tahsis ettirmis olurduk
Oyun halısında oynarken kuzumdan aniden cooort diye bir ses geldi arkasından 2 kere daha gök gürültüsü kıvamında cooort sesleri geldi.
Benim 45 cmlik bademim normal olarak buyuk bir korku yaşadı . Once çağlanin etrafında koşmaya başladı sonra anne koş kardesime bir şey oldu diye bana havlayarak haber verdi .
Altını açtığımda gördüğüm muhteşem görüntü ve koku akıllara zarardi. Kızımı ve çamaşırlarını yikayarak ve bademi okşayip sakinlestirerek bu macerayi sonlandirdim :)
Eki Görüntüle 853249 Eki Görüntüle 853261 Eki Görüntüle 853260 işte uzun bı aradan sonra biz geldikk... Idil ada ve annesiiii :))
Findikima da bak msj armiş Canim benim herkesi düşünür :)
Ee yani evet sanki biraz öyle oldu :)
Almesin fındık ya aska duydugu saygı laflara bak sen :)
ben genelde her ayın 20-25 i gibi gidiyorum. belki karşılaşırız canım birgün :)Aaa ben de çağrı beye gidiyorum hatta pazartesi gidicektim randevu bulamadım salı izne çıktı 14ünde gelecekmiş püfff
doğum yaptınız diye peşinizi bırakacağımı mı sandınızzkim ortadan kaybolursa her türlü dürterim vallaaa
Kiz sen Muhtar olsana :)
Dört gün bence muhteşem. Çok uzun değil, böylece bebek için sorun olmaz diye düşünüyorum. Stockholm çok güzel bir şehir ve dört gün orayı gezmek için yeterli. Yabancılar bebeklerini kış günlerinde öylece çıkarıyorlar. Ben İngiltere'de soğukta, yağmur yağarken bebekleri kilotlu çorapsız, pusetlerinde yağmurluksuz, korumasız görünce, vay be demiştim. Biz mi çok koruyoruz acaba?? Tabi yine sen bilirsin:)) Ben olsam atlardım böyle bir fırsata. Şimdi eşim iş için Hindistana gidiyor, 3 haftalığına. Yeni yerleri, gezmeyi çok seven ben, ciddi ciddi ben de geleyim mi dedim. Bebekle hem de. Eşim de pislik, hastalık vb. diyerek savuşturdu durumu. Ayrıca nereye gidiyorum,kızımın okulu varken ya:))
kuzum karar ver senarist mi olayım muhtar mı
Oyyy gözlerim yerinden çıktı geri yerine girdi. Ben uça uça giderdim kesin.
Bu arada şimdi hatırladım, kışın maldivlere mi biyere giden bi arkadaşımız vardı o şanslı kimdi? Sen miydin yoksa parme :)
Hehe nerde bende o şans yahu :) bekle bekleydi sanırsam
SeNarist Muhtar Ol , obuada cal bence :) bence sana hersey yakışır
Hosgelldin canm iyi dayanmisn bnm siserdm yani bi sekilde dalardm mevzuya....bnm konularida biliyosn demek kv unlu olmusss adi gecti tuylerim kalkti :-D
aklına getirmek istemezdim ama biliyorum cnm bilmez miyim. sabrına hayranım.
Eki Görüntüle 853249 Eki Görüntüle 853261 Eki Görüntüle 853260 işte uzun bı aradan sonra biz geldikk... Idil ada ve annesiiii :))
Hamile olduğumu ve ağustos annesi olacağımı ilk öğrendiğimden beri takipçinizim. Ama topik 6000 lere giderken ancak kısmet oldu yazmak. bugün üye oldum , yani altta görünen daimi ziyaretçilerden biriydim :) gerek hamilelikte gerek doğum sonrasında sizlerden hep bilgi alışında bulundum. Umarım sizler için bilgi verişinde de bulunabilirim yarın itibariyle 30 yaşında olan 2 çocuk annesi biri olarak :) 4 yaşında bir kızım var , 4 yıl önce de burdan 2009 eylül annelerini sıkça ziyaret ederdim. ağustosun ilk haftası doğması beklenen oğluşum da 37. haftasında gelerek temmuz bebişi oldu ama olsun yine de beni de aranıza alırsınız dimi
biraz ayrıntılı bi meraba msjı oldu sanırım ama ben sizleri büyük ölçüde tanıdığım için kendimi de tanıtmak istedim. artık günlük hayatımdaki olaylarda bile aklıma geliyosunuz. öyle böyle deil, bazı dönemler kesintiye uğramış da olsa, nerdeyse 1 yıldır okuyorum. tabii kalıcı olmayanlar da çok oldu ama ladybird'ün üzücü haberiyle üzülüp, sonra güzel haberiyle mutlu olmaktan tutun, angy'nin hamilelikteki kv sıkıntısından, Yalova'nın melisciğinin alçısına, beyazçekirge'nin bebişinin ameliyatına, medvecezirin erken doğum ve sonrası yaşadıklarına, luboyfun ülkesinden uzakta çektiği sıkıntılardan sonra memleketine dönünce acaba nasıl sarılmışlardır kavuşunca anne-babasıyla düşüncesine, arastanın doğuma gideceği gün ' siz hala uyuyor musunuz, ben birazdan kesilmeye gidiyorum' demesine, hera'nın halvetiyle sevinip, sonra yaşadıklarına kahrolmaya, fidaneren'in kilolarına üzülmesine kadar daha sayamadığım birçok olay ve kişi hepinizi çok sevdim ve dayanamadım ben de geldim
Oyun halısında oynarken kuzumdan aniden cooort diye bir ses geldi arkasından 2 kere daha gök gürültüsü kıvamında cooort sesleri geldi.
Benim 45 cmlik bademim normal olarak buyuk bir korku yaşadı . Once çağlanin etrafında koşmaya başladı sonra anne koş kardesime bir şey oldu diye bana havlayarak haber verdi .
Altını açtığımda gördüğüm muhteşem görüntü ve koku akıllara zarardi. Kızımı ve çamaşırlarını yikayarak ve bademi okşayip sakinlestirerek bu macerayi sonlandirdim :)
ay ayy burası tam benlik olmuş tarifler falan :) hemen bende not alayım. buarada testimi yaptm çok şükür negatif çıktı :)) inşallah 2 yıl sonraya :)
çook çok geçmş olsuncanımmKizlar kizimin gozunde sulanma olup iltihab gibi capak oluyordu. Cocuk doktoru genta yazip yollamisti. Dogumdan beri var kullaninca geciyirdu. Bugun goz doktoruna goturduk. Megersem cocugun goz yasi kanali tikaliymis. Bu kanal burunda bulunuyor. Burunun da tikali olmamasi gerekiyormus. Burun damlasida verdi. Kitaplarini acti gosterdi ilerlerse ne olur nasil masaj yapilir. Doktor ilerlerse cerahi müdahale gerekebilir dedi. 3 haftalik masaj ve damlalar verdi. Sizde benim gibi cocuk doktoruna guvenip ihmal etmeyin varsa boyle bir sorununuz goz doktoruna gosterin... ihmal etmeyin cocugun bir rahatsizligi varsa uzmanina kontrol ettirin.
kuzum karar ver senarist mi olayım muhtar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?