2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hahahaha kimdi o yanlış bilgi veren hakkaten? (sendin diyomuş )

Evet ya red yok ortalıkta epeydir. Ben de merak etmekteyim. Fundaaaa var mıydı canım numarası sende bi dürtsek mi?

Düzeltme: Zaten haberleşmişiniz :)

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun ya benımde bebeğim sarılık olmuştu 1 aylıktı geçmek bilmeyınce doktor bir sürü test istemişti kuzumun elinin üzerinden tüpler dolusu kan almışlardı o olay benım psikolojımı altüst etmişti günlerce kendimi suçladım benım yüzümden oldu diye(((tabiki aynı şey değil ama seni çok iyi anlıyorum şuanda. ama geçmiş artık hemen iyileşir kuzucuk inşallah

Muhtemelen 4 gunluk bir gezi olur . Konuşmadık ama ısı genelde 2 gun sürer hafta sonu ile birleşir ise 4 gun olur

Sadece anne sutu alıyor hic stoğum yok ve kızımı bırakmak benim de esimin de icine sinmiyor ( sadece annem belki bakabilir kesin bakabilir diyemem )

Görüşlerinizi dinleyip dedigib gibi gozlerimi kapatıp vercem kararımı

Öncelikle konuya şöyle gireyim "kızlar naptınız siz ya?" coşmuşsunuz maşallah dünden beri çeneniz düşmüş

Tosun pasam tam uykuya dalmak uzereyken Eki Görüntüle 852342 :)

Ben o yanakları ısırırım kiii

sızı sevıyorummmm yaaaaa.ıcımden geldı bırden...

ay lav yu bebişim :)

Evet arastam ya dirseğinin biraz üstünde :) aslında yanağında da var ama çoğunlukla ağladıkca çıkıyor :)

Benim kolumda, omuzlarımda ve belimde gamzelerim var eşimin de yanaklarında var. Bizim kız hepsini toparlamış tam bir gamze böceği olmuş. Yediğim ayvaların payı varmı bilmiyorum :))

Maşallah ya Allah nazardan saklasın :) İda ilk doğduğunda anneyi çok korkuttuğu için uslu kız olmaya karar vermiş olabilir canım

Sana bayılıyorum kız ben :) İçimden geldi

Maşallahhh kuzu bu kuzu

Selam canım. Ben sadece Çağrı beye gidiyorum aylık kontrolleri için. Neden pedagoga gitme gereği duydun ki ?

Aaa ben de çağrı beye gidiyorum hatta pazartesi gidicektim randevu bulamadım salı izne çıktı 14ünde gelecekmiş püfff

Eki Görüntüle 852758

sizce bu velet uyur mu artık ayağıma aldım sallıyorum belki böyle uyur.

Al işte dişlerim kamaşıyor benim :)

Ay çok güzel olur yaa hava güzel olsa dışarda toplaşsak emzirme eylemi de yapmış olurduk topikcek ilgi çekerdik

Bademcik yaa kıyamam

Eki Görüntüle 853249 Eki Görüntüle 853261 Eki Görüntüle 853260 işte uzun bı aradan sonra biz geldikk... Idil ada ve annesiiii :))

Hoşgeldiniz güzel bebiş ve güzel annesi

Dört gün bence muhteşem. Çok uzun değil, böylece bebek için sorun olmaz diye düşünüyorum. Stockholm çok güzel bir şehir ve dört gün orayı gezmek için yeterli. Yabancılar bebeklerini kış günlerinde öylece çıkarıyorlar. Ben İngiltere'de soğukta, yağmur yağarken bebekleri kilotlu çorapsız, pusetlerinde yağmurluksuz, korumasız görünce, vay be demiştim. Biz mi çok koruyoruz acaba?? Tabi yine sen bilirsin:)) Ben olsam atlardım böyle bir fırsata. Şimdi eşim iş için Hindistana gidiyor, 3 haftalığına. Yeni yerleri, gezmeyi çok seven ben, ciddi ciddi ben de geleyim mi dedim. Bebekle hem de. Eşim de pislik, hastalık vb. diyerek savuşturdu durumu. Ayrıca nereye gidiyorum,kızımın okulu varken ya:))

Himm bu da olayın başka bir yönü cocuklar büyüsün rahat gezelim diye beklersek okula giden çocukla hic gezilmez dıyorsun :)

Eki Görüntüle 853249 Eki Görüntüle 853261 Eki Görüntüle 853260 işte uzun bı aradan sonra biz geldikk... Idil ada ve annesiiii :))

maşalhh :)

wouwwww. iyi ki geldin hoşgeldinnnnnnnnnnnn :)

ay ayy burası tam benlik olmuş tarifler falan :) hemen bende not alayım. buarada testimi yaptm çok şükür negatif çıktı :)) inşallah 2 yıl sonraya :)

benim kızçemde bugün anasını sıvayacaktı da allhtan 2 kat giynmişti de sadece kendini sıçıp sıvadıı :))

çook çok geçmş olsuncanımm

çook tatlıı maşallh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…