- 28 Haziran 2012
- 1.784
- 279
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.921
way arkadaş amma abarttınız olayıı beee biri diyoki kalçam ağrıyo fikri olan var mı vs eee napalım o konuda fikrimiz yoksa kalçamız ağrımıyosa diğerii diyoo şu ilacı kulllanan var mı eee yok kardeşim belki kulllanan fikri olan yani laf olsun diye yazamaz ki kimse o konu ile ilgili bilgin varsa yazarsın yok bana cvp gelmiyo yok yazmanın anlamı yok ohooo olmuyo ama böyleee...
benim daha önce 2-3 mesajım da arada kaynadı. burada fikri olmayanlar bile çok zaman bilmiyorum ki filan yazıyor.. ama hiç cevap yazmayınca insan bozuluyor. ben de yazmıyor sadece okuyordum ama ağrım çok, o yüzden sormak istemiştim. Neyse ki isyan edince bi kaç kişinin dikkatini çekebildim.
laf olsun dıede cok sey konusuluo cnm yardıma ıhtıyacı olmasa zaten sormaz .bsıler paylasılmaya clısılıosa burda amac buysa..yanı nıe sınırlendınkı ANLAMDM BN DOGRU BILGIGIMI VE GORDUGUMU SOYLUORM O KADAR
saol cnm tesekkur ederım ama ben genel olan bı durumdan bhsettım.cogu zaman bole oluo yanı.ole olduktan sonra bsı sormann yazmann pek anlamı yok
laf olsun dıede cok sey konusuluo cnm yardıma ıhtıyacı olmasa zaten sormaz .bsıler paylasılmaya clısılıosa burda amac buysa..yanı nıe sınırlendınkı ANLAMDM BN DOGRU BILGIGIMI VE GORDUGUMU SOYLUORM O KADAR
way arkadaş amma abarttınız olayıı beee biri diyoki kalçam ağrıyo fikri olan var mı vs eee napalım o konuda fikrimiz yoksa kalçamız ağrımıyosa diğerii diyoo şu ilacı kulllanan var mı eee yok kardeşim belki kulllanan fikri olan yani laf olsun diye yazamaz ki kimse o konu ile ilgili bilgin varsa yazarsın yok bana cvp gelmiyo yok yazmanın anlamı yok ohooo olmuyo ama böyleee...
KIZLARR HORMONLARIMIZ HAT SAFHADA.SİNİRLİLİK OLABİLİR.AMA YİNE DE BİRAZ SAKİN OLUN.BEBİŞLERİNİZİ ÜZMEYİN.RELAKS OLUN.AMA KASTİ YAPILMIŞ BİRŞEY OLDUĞUNU DÜŞÜNMEYİN.ÇOĞUMUZ ÇALIŞIYORUZ VE MASAÜSTÜNDE AÇIK OLUP CEVAP YAZAMIYORUZ.BİZ BİRBİRİMİZİN YOL ARKADAŞIYIZ.İYİ DÜŞÜNÜN İYİ OLSUN.VE de KANDİL GÜNÜ BUGÜN ARKADAŞLARIMbenim daha önce 2-3 mesajım da arada kaynadı. burada fikri olmayanlar bile çok zaman bilmiyorum ki filan yazıyor.. ama hiç cevap yazmayınca insan bozuluyor. ben de yazmıyor sadece okuyordum ama ağrım çok, o yüzden sormak istemiştim. Neyse ki isyan edince bi kaç kişinin dikkatini çekebildim.
ahh aşk olsun vallaben bu ağrıları sanırım en çok yaşayan kişi olarak ve sürekli burayı takip eden biri olarak öğle arasına çıktığımda yazdığın için biraz geç gördüm ve hemen cvp yazdım, yardımcı olmak için yazdım, isyan ettiğin için değil ((((((((
ben de yemek konusunda canın ne çekerse onun yenmesi taraftarıyım,
normalde hurmayı çok severim ama şu an düşününce bile midem bulanıyor,
özellikle mide bulantısının yoğun olduğu dönemlerde hiç bir şeye zorlamamak en iyisi,
tabi hiç bulantısı olmayanlar çok aşırıya kaçamyacak şekilde herşeyden dengeli olarak yemeli,
bunlar dışında arkadaşlar, göbüşler de büyümeye başladı, olası çatlakları şimdiden önlemek için
bir şey kullanıyormusunuz,
piyasada bir sürü krem var,
eczanede satılan daha pahalı ve sağlıklı gibi görünenleri var,
ama ben kreme kesinlikle karşıyım,
içinde birsürü kimyasal madde oluyor en doğalında bile,
ve illaki kana geçiyor bu maddeler,
ben argan yağı kullanmaya karar verdim,
cilt tarafından en çabuk emilen yağ ve cilde elastikiyet kazandırıp çatlakları önlüyor, cilt gerginliğini azaltıyor,
badem yağı öneriliyor ama, o kalın bir yağ olduğu için cilt zor emiyor...
bu konuda başka öneriniz var mı?
Sanırım ikili test ücretinden bahsediyorsun,Medipol 217 liraya yapıyor sgk lıya,test fiyatları biraz uçuk,bana ikili test ve diğer testler için toplam 850 lira fiyat verdiler,doktorum başka doktora güvenemem dediği için mecbur ikili testi orda yaptıracağım...
h&m nin hamile kıyafetlerine de bakacağım ben çocuk ürünlerini çok seviyorum h&m nin
ama şöyle bahar gelsin malum sıcak havalarda lazım olacak kıyafetler
ben 6. aya kadar normal pantolonlarımı ve üstlerimi giymiştim ilk hamileliğimde
oyy kızlar ya benım mıdem cok fena yanıyo napcaz yaaa
yok sinirlenmedim canım niye sünirleniyimde sürekli bi sitem halindesiniz....:44:
laf olsun diye geyik yapılır ama bilmediğin bi konuda yorum yapılmaz sağlıkla ilgili yanılıyomuyum...
benim ilk hamileliğimde gavisgon işime yaramıştı gebelikte kullanılabiliyo
kana karışmıyo tadı biraz kötü ama yanmanın acısından daha iyi
Ben midem yandığı zaman bol su içerim bir de köftelik bulgur vardır ya ondan bir avuç ağzıma atarım.Midenin asidini falan alıyor.Bir dene istersen.Altarnatif tıp
oyy kızlar ya benım mıdem cok fena yanıyo napcaz yaaa
Mide yanması ve hazımsızlık en çok zorlandığım durumlardan biri benim için. köftelik bulguru ilk defa duyuyorum ilginçmiş
merhabalar az önce ikili testimimi aldım yazıyorum sonuçları size
kombine risk 1.99 değerin üzerinde
ikili test 1.4959 değerin altında
yaş riski 1.955
trisomy 18+NT 1.711
DOKTOR %1 RİSKLİ DEDİ ÜÇLÜ TESTİ BEKLİCEM 3 HAFTA ZAMAMN GECERMİİİ NE OLUR VARMI BÖYLEEE ÇOK KÖTÜYÜMMM
kızlar kalça ağrısı çatının genişlemesinden oluyor. ilk hamileliğimde çok ağrırdı. bıçak saplanmış gibi olurdu. bunlar normal. ben daha ilginç birşey söyliyeyim daha hiç kilo almadan kalçalaarımda kırmızı çatlaklar olmuştu. vucudun genişlemesiyle ilgili herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?