2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

laf olsun dıede cok sey konusuluo cnm yardıma ıhtıyacı olmasa zaten sormaz .bsıler paylasılmaya clısılıosa burda amac buysa..yanı nıe sınırlendınkı ANLAMDM BN DOGRU BILGIGIMI VE GORDUGUMU SOYLUORM O KADAR

ahh aşk olsun valla ben bu ağrıları sanırım en çok yaşayan kişi olarak ve sürekli burayı takip eden biri olarak öğle arasına çıktığımda yazdığın için biraz geç gördüm ve hemen cvp yazdım, yardımcı olmak için yazdım, isyan ettiğin için değil ((((((((

yok sinirlenmedim canım niye sünirleniyimde sürekli bi sitem halindesiniz....:44:
laf olsun diye geyik yapılır ama bilmediğin bi konuda yorum yapılmaz sağlıkla ilgili yanılıyomuyum...

Son düzenleme:
[
saol cnm tesekkur ederım ama ben genel olan bı durumdan bhsettım.cogu zaman bole oluo yanı.ole olduktan sonra bsı sormann yazmann pek anlamı yok

KIZLARR HORMONLARIMIZ HAT SAFHADA.SİNİRLİLİK OLABİLİR.AMA YİNE DE BİRAZ SAKİN OLUN.BEBİŞLERİNİZİ ÜZMEYİN.RELAKS OLUN.AMA KASTİ YAPILMIŞ BİRŞEY OLDUĞUNU DÜŞÜNMEYİN.ÇOĞUMUZ ÇALIŞIYORUZ VE MASAÜSTÜNDE AÇIK OLUP CEVAP YAZAMIYORUZ.BİZ BİRBİRİMİZİN YOL ARKADAŞIYIZ.İYİ DÜŞÜNÜN İYİ OLSUN.VE de KANDİL GÜNÜ BUGÜN ARKADAŞLARIM

bak işe arkadaşın fikri varmış gelince cevap vermişş sağolsun

Bende cilt uzmanı na sordum ozon yağıda çok iyi geliyormuş

Fatih'deki şadiye hatun u biliyorsan orası medipol olmuş ben oranın testlerine çok güveniyorum. ama çok uçukmuş fiyatlar ki bizde sgk yok. sen hangi doktora gidiyorsun ?

H&M nin çocuk bölümünü bende çok beğeniyorum hamile kıyafetleri olduğunu bilmiyordum hımm bakmam gerek umarım güzel şeyler vardır

benim pantolonlar çok sıkıyor karnımı rahatsız ediyor malesef artık giyememeye başladım

Son düzenleme:
yok sinirlenmedim canım niye sünirleniyimde sürekli bi sitem halindesiniz....:44:
laf olsun diye geyik yapılır ama bilmediğin bi konuda yorum yapılmaz sağlıkla ilgili yanılıyomuyum...

cnm ben dusundumu soledım..muhabbetler bole bkac kısı arasnda donebılıo ve bska bırınn soledıgı gorulmuo o zaman bozuluo ınsan bu normal.bnm burda olmamın bı anlmı yok dıyebılıosun.bnm demeye clıstıgım bu.zaten bullantı bas grısı bılmem ne derken cok zorlanıorz kafa dagıtmk ıcn gırıoz bde bole olunca zten snırler gergın alınabılıo ınsan.

benim ilk hamileliğimde gavisgon işime yaramıştı gebelikte kullanılabiliyo
kana karışmıyo tadı biraz kötü ama yanmanın acısından daha iyi

Ben midem yandığı zaman bol su içerim bir de köftelik bulgur vardır ya ondan bir avuç ağzıma atarım.Midenin asidini falan alıyor.Bir dene istersen.Altarnatif tıp

kızlar kalça ağrısı çatının genişlemesinden oluyor. ilk hamileliğimde çok ağrırdı. bıçak saplanmış gibi olurdu. bunlar normal. ben daha ilginç birşey söyliyeyim daha hiç kilo almadan kalçalaarımda kırmızı çatlaklar olmuştu. vucudun genişlemesiyle ilgili herhalde.

Ben midem yandığı zaman bol su içerim bir de köftelik bulgur vardır ya ondan bir avuç ağzıma atarım.Midenin asidini falan alıyor.Bir dene istersen.Altarnatif tıp

Mide yanması ve hazımsızlık en çok zorlandığım durumlardan biri benim için. köftelik bulguru ilk defa duyuyorum ilginçmiş

Mide yanması ve hazımsızlık en çok zorlandığım durumlardan biri benim için. köftelik bulguru ilk defa duyuyorum ilginçmiş

Benim eşimde çok olur.Baharatlı yemek asla yiyemez hemen midesi yanar.Ben de çiğ köfteler,turşu,bol acılı ekşili salata derken ooof ağzım sulandı valla:) Adam azıcık acı yese gece fellik fellik köftelik bulgur arar.Ondan biliyorum.Çok işe yarıyormuş

merhabalar az önce ikili testimimi aldım yazıyorum sonuçları size
kombine risk 1.99 değerin üzerinde
ikili test 1.4959 değerin altında
yaş riski 1.955
trisomy 18+NT 1.711
DOKTOR %1 RİSKLİ DEDİ ÜÇLÜ TESTİ BEKLİCEM 3 HAFTA ZAMAMN GECERMİİİ NE OLUR VARMI BÖYLEEE ÇOK KÖTÜYÜMMM

hiç korkmam yüzde 1 büyük bi rakam değil hem daha yüksek yüzdeler çıkıp sapasağlam doğuranlar var
sen içini rahat tut

Benim bildiğim kadarıyla kalça ağrısı vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor.Magnezyum ve kalsiyum eksikliği olması lazım.Hatta ilerleyen zamanlarda bebek büyüdüğü için ağrılar daha da artabilir.O zaman doktor suda eriyen kalsiyum ve magnezyum tabletlerinden veriyor.Tecrübe konuşuyor kızııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…