- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.221
Öncelikle konuya şöyle gireyim "kızlar naptınız siz ya?" coşmuşsunuz maşallah dünden beri çeneniz düşmüş
Ben o yanakları ısırırım kiii
ay lav yu bebişim :)
Benim kolumda, omuzlarımda ve belimde gamzelerim var eşimin de yanaklarında var. Bizim kız hepsini toparlamış tam bir gamze böceği olmuş. Yediğim ayvaların payı varmı bilmiyorum :))
Maşallah ya Allah nazardan saklasın :) İda ilk doğduğunda anneyi çok korkuttuğu için uslu kız olmaya karar vermiş olabilir canım
Sana bayılıyorum kız ben :) İçimden geldi
Maşallahhh kuzu bu kuzu
Aaa ben de çağrı beye gidiyorum hatta pazartesi gidicektim randevu bulamadım salı izne çıktı 14ünde gelecekmiş püfff
Al işte dişlerim kamaşıyor benim :)
Ay çok güzel olur yaa hava güzel olsa dışarda toplaşsak emzirme eylemi de yapmış olurduk topikcek ilgi çekerdik
Bademcik yaa kıyamam
Hoşgeldiniz güzel bebiş ve güzel annesi
Arkadaslar az once Esım aradı Aralık ilk hafta stockholm de ısı varmis . Çağla ile seni de götüreyim diyor .
Cok ta sıkıldım bir yıldır istanbul dısına çıkmadım ama çağla o zaman 4 aylık olcak isvec kuzey memleket cokta soğuk olur kızla gezmek mümkün olur mü ? Ne diyorsunuz siz ? duşun karar ver diyor vizem bitti hemen başvuralım diye
İvy bir İlhan irem vardı noldu Ona der gibi sormussun :)
geçen ay ben de merak edip mesaj atmıştım.. kayınvalidesiyle ilgili sorunları olduğunu ve baya sıkıntılı zamanlar geçirdiğini yazmıştı. gelirim yakında falan da demişti ama yok hala..
canım Allah korusun hasta olacaksa burada da olur.. güzel bir fırsat geçmiş elinize onca ay sonra biraz değişiklik iyi gelir benceeehem belki oranın havası iyi bile gelir bağışıklığı artar :)) (çok mu iyimser oldu bu düşünce :))
hoş geldin sefa geldin terracitybiraz geç de olsa ce eee demeye karar vermişsin iyi de yapmışsın :)))
oğluşunun gamzelerini yirim foto koy da görelim amabu arada aşka duyduğun saygı için de ayrıca teşekkür ediyorum sana
Hahahaha kimdi o yanlış bilgi veren hakkaten? (sendin diyomuş)
Evet ya red yok ortalıkta epeydir. Ben de merak etmekteyim. Fundaaaa var mıydı canım numarası sende bi dürtsek mi?
Düzeltme: Zaten haberleşmişiniz :)
Bendim nisanda gitmistik :))) ah yarami deştinnn....
Himm bu da olayın başka bir yönü cocuklar büyüsün rahat gezelim diye beklersek okula giden çocukla hic gezilmez dıyorsun :)
Hamile olduğumu ve ağustos annesi olacağımı ilk öğrendiğimden beri takipçinizim. Ama topik 6000 lere giderken ancak kısmet oldu yazmak. bugün üye oldum , yani altta görünen daimi ziyaretçilerden biriydim :) gerek hamilelikte gerek doğum sonrasında sizlerden hep bilgi alışında bulundum. Umarım sizler için bilgi verişinde de bulunabilirim yarın itibariyle 30 yaşında olan 2 çocuk annesi biri olarak :) 4 yaşında bir kızım var , 4 yıl önce de burdan 2009 eylül annelerini sıkça ziyaret ederdim. ağustosun ilk haftası doğması beklenen oğluşum da 37. haftasında gelerek temmuz bebişi oldu ama olsun yine de beni de aranıza alırsınız dimi
biraz ayrıntılı bi meraba msjı oldu sanırım ama ben sizleri büyük ölçüde tanıdığım için kendimi de tanıtmak istedim. artık günlük hayatımdaki olaylarda bile aklıma geliyosunuz. öyle böyle deil, bazı dönemler kesintiye uğramış da olsa, nerdeyse 1 yıldır okuyorum. tabii kalıcı olmayanlar da çok oldu ama ladybird'ün üzücü haberiyle üzülüp, sonra güzel haberiyle mutlu olmaktan tutun, angy'nin hamilelikteki kv sıkıntısından, Yalova'nın melisciğinin alçısına, beyazçekirge'nin bebişinin ameliyatına, medvecezirin erken doğum ve sonrası yaşadıklarına, luboyfun ülkesinden uzakta çektiği sıkıntılardan sonra memleketine dönünce acaba nasıl sarılmışlardır kavuşunca anne-babasıyla düşüncesine, arastanın doğuma gideceği gün ' siz hala uyuyor musunuz, ben birazdan kesilmeye gidiyorum' demesine, hera'nın halvetiyle sevinip, sonra yaşadıklarına kahrolmaya, fidaneren'in kilolarına üzülmesine kadar daha sayamadığım birçok olay ve kişi hepinizi çok sevdim ve dayanamadım ben de geldim
Mari nerelerdeydin bu güne kadar,hiç mi için hop demedi,hiç mi konuya cevap veresin gelmedi????? Geç meç olsun arkadaşım,biz seni aktif olarak aramızda gördüğümüze çok sevindik,bir kardeşimiz ve 2 yeğenimiz daha oldu,zenginleştik iyice ne güzel.sefa geldin,seninde canın istedi mî kek? Zaten şişik olan koca memelerimiz iyice şişecek valla yapıp yemezsek.durun ben kaynanama söylüyeyim canım istedi diye,benim kaynana iyi ya ondan :)))) hem benim fırınım bozuk,ay durun hemen arayıp söylüyeyim hatta sıcağı sıcağına.
Yemeği hazırlamak için biraz mutfağa gittim az önce elayıda yatağına koydum kendi kendine oynuyodu derken acı bir çığlık attı hemen koştum kıpkırmızı kesilmiş nefessiz öle kalmış hemen aldım nefes almadı bi süre sonra kuvvetlice sarstım nefes almaya başladı tırnağıyla gözünün altını çizmiş biraz kanamış yaşadığım korkuyu nasıl anlatsamo kadar çok ağladım ki allah bizi evlatlarımızla sınamasın
Canim benim kiz 2 haftalikjen basladik biz seyahatlere, oyle alisti simdi heryere goturuyorum. Hangi sehirde oldugunu unuttum cnm ama kasimda turkiye de soguk olur, yazdan kisa gitmeyecek bebek yani. En onemli sey, bebegin pusetine aliskin mi? Eger aliskinsa sen gezdikce tum gun pusetinde uyur, yagmurluk ruzgarlik ve bir isitici alirsin pusetine, atarsin yavrunu gezersiniz. Tabii eskisi gibi rahat gezilmiyor, otele veya kaldigin yere erken donmen gerekiyor, aksam gezmeleri olmuyor bebekle. Gun icinde de cok sik mola vermen gerekiyor, gidecegin sehirde once gozune buyuk magaza ve avm leri kestir ki beek odasi lazim olunca hemen gidesin. Bende ocakta italyaya gidecegim kizimla 15 gunlugune hemde, bircok sehir gezecegiz. Benim kizim simdiden bircok sehir gordu. Resimlerini de cekiyorum ben pusetinde tarihi yerlerin onunde cok komik oluyor.
Ahhaha evet aynen oyle olmus :)
Tesekkurler canim haber verdigi. Icin, insallah kisa surede cozer sorununu.
Yok sen degildin canim :) simdi aktif olmayan birisi aslinda ama buradan yazarsam alinir uzulur simdi taze anneyi uzmeyelim :) pm aticam sana :)
Bende gitmistim ama cook once :) gobekle fotolar var mi? Nasildi gobekle tatil hic yazmadin sanirim veya ben kacirdim :s
Yemeği hazırlamak için biraz mutfağa gittim az önce elayıda yatağına koydum kendi kendine oynuyodu derken acı bir çığlık attı hemen koştum kıpkırmızı kesilmiş nefessiz öle kalmış hemen aldım nefes almadı bi süre sonra kuvvetlice sarstım nefes almaya başladı tırnağıyla gözünün altını çizmiş biraz kanamış yaşadığım korkuyu nasıl anlatsamo kadar çok ağladım ki allah bizi evlatlarımızla sınamasın
Evet bir de bu yönü var tabi. Ben işim gereği şehir dışı seyahatler yapıyordum hep, annem olmasaydı mahvolmuştum. Bakacak güvenilir birisi olmazsa çok zor. Ayrıca, bebeğin uyurken pusette, eski şehrin dar sokaklarına bakan kafelerde romantizm de çok güzel olur:))
Seni çok iyi anlıyorum. Çok geçmiş olsun. Bu sabah ben de böyle bir korku yaşadım. Elimi yıkamaya gitmiştim. Saniyeler içinde düşmüş kendini kaydırarak. Allah tüm çocukları korusun...
Oy gecmis olsun( Allah korusun yavrularimizi bi anlik hersey.. Allaha emanet hepsi
Ay Canim cok gecmis olsun çık üzüldüm ciddi birşeyi yok umarım . Âmin tabi ya onlardan kıymetli neyimiz var
Devlet memurlarinin ucretli izin alma haklari kizlar? Ozel sektorde isveren sorun yapiyor diye okumustum burda ama devlette de mi yok?
Arasta seni eski bir arkadasima coook benzettim demistimya, adasmissiniz :) ne is yapiyordun sen cnm?
benim de 10 kasım itibariyle bitiyor ben de ücretsiz izne ayrılacağım 2. döneme kadar allah var ya evde kalmayı sevdim ben .şaka maka da oğlumu nasıl bırakıp gidicem bilmiyorum millet nasıl bırakıyorsa ben de öyle yapıcam artık ama allah iyi vicdanlı bir bakıcıyla karşılaştırsın beni de sizleri de canım arkadaşlarım.
SeNarist Muhtar Ol , obuada cal bence :) bence sana hersey yakışır
Vay super hafiza:)
Canim benim kiz 2 haftalikjen basladik biz seyahatlere, oyle alisti simdi heryere goturuyorum. Hangi sehirde oldugunu unuttum cnm ama kasimda turkiye de soguk olur, yazdan kisa gitmeyecek bebek yani. En onemli sey, bebegin pusetine aliskin mi? Eger aliskinsa sen gezdikce tum gun pusetinde uyur, yagmurluk ruzgarlik ve bir isitici alirsin pusetine, atarsin yavrunu gezersiniz. Tabii eskisi gibi rahat gezilmiyor, otele veya kaldigin yere erken donmen gerekiyor, aksam gezmeleri olmuyor bebekle. Gun icinde de cok sik mola vermen gerekiyor, gidecegin sehirde once gozune buyuk magaza ve avm leri kestir ki beek odasi lazim olunca hemen gidesin. Bende ocakta italyaya gidecegim kizimla 15 gunlugune hemde, bircok sehir gezecegiz. Benim kizim simdiden bircok sehir gordu. Resimlerini de cekiyorum ben pusetinde tarihi yerlerin onunde cok komik oluyor.
Ahhaha evet aynen oyle olmus :)
Tesekkurler canim haber verdigi. Icin, insallah kisa surede cozer sorununu.
Yok sen degildin canim :) simdi aktif olmayan birisi aslinda ama buradan yazarsam alinir uzulur simdi taze anneyi uzmeyelim :) pm aticam sana :)
Bende gitmistim ama cook once :) gobekle fotolar var mi? Nasildi gobekle tatil hic yazmadin sanirim veya ben kacirdim :s
Yazmistim aslinda, gobekle foto vardi valla laptopda acinca yuklerim olmadi, pek guzeldi cok guzeldi. Orada cok hamile vardi otelde( herkes dogurmadan bi kacmis maldivlere:)) gobek tokuşturuyoduk aksam yemeklerinde
çok geçmş olsun canımm. aynı durumu bende kedi elimle şurup verirken yaşamıştımm öle bi bağırdımm ki aşimin bile ödü kopmuştuuu.. hala kendimden nefert ediyrmm( aklımageldikçe ağlıyrmm hala
saol tatlım ya bende kendime kızdım nıye yalnız bıraktım kı dıye ama olacağın önüne geçilmiyo işte allah beterinden saklasın hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?