2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Severim asu kızın gamzelerini buyurmuştum artık o resim isteriz annesi

Toto muydu adı sahi hastalanmıştı nasil oldu iyi mı tatlım ?

Canim benim kiz 2 haftalikjen basladik biz seyahatlere, oyle alisti simdi heryere goturuyorum. Hangi sehirde oldugunu unuttum cnm ama kasimda turkiye de soguk olur, yazdan kisa gitmeyecek bebek yani. En onemli sey, bebegin pusetine aliskin mi? Eger aliskinsa sen gezdikce tum gun pusetinde uyur, yagmurluk ruzgarlik ve bir isitici alirsin pusetine, atarsin yavrunu gezersiniz. Tabii eskisi gibi rahat gezilmiyor, otele veya kaldigin yere erken donmen gerekiyor, aksam gezmeleri olmuyor bebekle. Gun icinde de cok sik mola vermen gerekiyor, gidecegin sehirde once gozune buyuk magaza ve avm leri kestir ki beek odasi lazim olunca hemen gidesin. Bende ocakta italyaya gidecegim kizimla 15 gunlugune hemde, bircok sehir gezecegiz. Benim kizim simdiden bircok sehir gordu. Resimlerini de cekiyorum ben pusetinde tarihi yerlerin onunde cok komik oluyor.

İvy bir İlhan irem vardı noldu Ona der gibi sormussun :)

Ahhaha evet aynen oyle olmus :)

Tesekkurler canim haber verdigi. Icin, insallah kisa surede cozer sorununu.

Yok sen degildin canim :) simdi aktif olmayan birisi aslinda ama buradan yazarsam alinir uzulur simdi taze anneyi uzmeyelim :) pm aticam sana :)

Bendim nisanda gitmistik :))) ah yarami deştinnn....

Bende gitmistim ama cook once :) gobekle fotolar var mi? Nasildi gobekle tatil hic yazmadin sanirim veya ben kacirdim :s

Son düzenleme:
Himm bu da olayın başka bir yönü cocuklar büyüsün rahat gezelim diye beklersek okula giden çocukla hic gezilmez dıyorsun :)

Evet bir de bu yönü var tabi. Ben işim gereği şehir dışı seyahatler yapıyordum hep, annem olmasaydı mahvolmuştum. Bakacak güvenilir birisi olmazsa çok zor. Ayrıca, bebeğin uyurken pusette, eski şehrin dar sokaklarına bakan kafelerde romantizm de çok güzel olur:))

Yemeği hazırlamak için biraz mutfağa gittim az önce elayıda yatağına koydum kendi kendine oynuyodu derken acı bir çığlık attı hemen koştum kıpkırmızı kesilmiş nefessiz öle kalmış hemen aldım nefes almadı bi süre sonra kuvvetlice sarstım nefes almaya başladı tırnağıyla gözünün altını çizmiş biraz kanamış yaşadığım korkuyu nasıl anlatsam o kadar çok ağladım ki allah bizi evlatlarımızla sınamasın

Terracity harikasın gerçekten sıkı takip etmişsin
Seninle tanıştığımıza biz de memnun olduk
Biz de yavaş yavaş seni tanımaya başlayalım o zaman
Doğum günün kutlu olsun

ne güzel karşılama bu yalovacım. kekler falan çok misafirperversin. bugün sizden yiyeyim,misafirliğim geçince ben de size yaparım:)

Seni çok iyi anlıyorum. Çok geçmiş olsun. Bu sabah ben de böyle bir korku yaşadım. Elimi yıkamaya gitmiştim. Saniyeler içinde düşmüş kendini kaydırarak. Allah tüm çocukları korusun...

Yazmistim aslinda, gobekle foto vardi valla laptopda acinca yuklerim olmadi, pek guzeldi cok guzeldi. Orada cok hamile vardi otelde( herkes dogurmadan bi kacmis maldivlere:)) gobek tokuşturuyoduk aksam yemeklerinde

Oy gecmis olsun( Allah korusun yavrularimizi bi anlik hersey.. Allaha emanet hepsi

Benim bile gidesim geldi:)

İtalya gibi bir ülke olsa hic düşünmemde isvec cok soğuk diye kararsız kaldım

Isıtıci iyi fıkirmis . Nasil bir Isıtıci o nerden alınır biraz bilgi verirsen sevinirim

Ay Canim cok gecmis olsun çık üzüldüm ciddi birşeyi yok umarım . Âmin tabi ya onlardan kıymetli neyimiz var

Seni çok iyi anlıyorum. Çok geçmiş olsun. Bu sabah ben de böyle bir korku yaşadım. Elimi yıkamaya gitmiştim. Saniyeler içinde düşmüş kendini kaydırarak. Allah tüm çocukları korusun...

saol canım ya sanada büyük geçmiş olsun önemli bişeyi yoktur yavrunun inşallah

Oy gecmis olsun( Allah korusun yavrularimizi bi anlik hersey.. Allaha emanet hepsi

evet canım bi kaç dakika yalnız kaldı sadece of hala kendime gelemedim nefessiz kalışı gözümün önünde hala allah korusun hepsini

Ay Canim cok gecmis olsun çık üzüldüm ciddi birşeyi yok umarım . Âmin tabi ya onlardan kıymetli neyimiz var

teşekkür ederim parmecim yok çok şükür ama bı anda canı yanınca fena ağladı ömrümden ömür gitti resmen

Devlet memurlarinin ucretli izin alma haklari kizlar? Ozel sektorde isveren sorun yapiyor diye okumustum burda ama devlette de mi yok?

Arasta seni eski bir arkadasima coook benzettim demistimya, adasmissiniz :) ne is yapiyordun sen cnm?

IvyTheMe, doğum izni bittikten sonra aylıksız 2 yıla kadar izin alabiliyorsun. eğer sorunu yanlış anlamadıysam ve aylık alarak izin hakkını soruyorsan 1 yıl içinde memura 10 güne kadar mazeret izni veriliyor. eğer öğretmen değil isen gelecek yılın10 günlük mazeret izni hakkını da bu yıldan kullanabiliyorsun , öğretmenlere bu hak verilmiyor. umarım yardımcı olabilmişimdir.Torba yasayla yapılan son düzenlemelere bakmanı tavsiye ederim.

amin canım. ben de çok sevdim valla iyiymiş ev hanımlarının işi. benim kv bakıcak. kızıma da o baktı, evi bize yakın, 4 yıl boyunca gelip gitti. yine aynı olucak. sen bakıcı buldun mu canım. bulmadıysan bir an önce ayarlasan iyi olur arada bir görüştürürsün bebişle sen yanlarındayken.çünkü 2. dönem kuzucuklar yabancıyı ayırdedebiliyor olucaklar, zorluk çekmesin senin kuzucuk da.

çok geçmş olsun canımm. aynı durumu bende kedi elimle şurup verirken yaşamıştımm öle bi bağırdımm ki aşimin bile ödü kopmuştuuu.. hala kendimden nefert ediyrmm ( aklımageldikçe ağlıyrmm hala

SeNarist Muhtar Ol , obuada cal bence :) bence sana hersey yakışır

Koptum parme

Vay super hafiza:)

Ehi

Tamam bekliyorum merak ettim

Yazmistim aslinda, gobekle foto vardi valla laptopda acinca yuklerim olmadi, pek guzeldi cok guzeldi. Orada cok hamile vardi otelde( herkes dogurmadan bi kacmis maldivlere:)) gobek tokuşturuyoduk aksam yemeklerinde

Yükle de bakalım görelim :))

saol tatlım ya bende kendime kızdım nıye yalnız bıraktım kı dıye ama olacağın önüne geçilmiyo işte allah beterinden saklasın hepimizi

Kaç gun rapor almistin canım sen?[/QUOTE]

canım ben 35. haftaya kadar çalışmıştım. 3 hafta ordan eklendi. 37. haftada erken doğunca 3 hafta da ordan eklendi artı 8 hafta da doğum sonrası izin toplam 14 hafta 21 ekimde bitti. sonra okul müdürü 1 gün göreve başlatıp mazeret izni verdi ve şimdi de 10 gün raporluyum. pazartesi bitince tekrar mazeret izni 4-5 gün , sonra zaten ayın 15'i geliyor. ücretsiz iznim başlıyo.
yani sadece 10 gün rapor alabildim. sen nasıl yaptın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…