- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.261
ayy ne tatlısınız maşallahEki Görüntüle 853249 Eki Görüntüle 853261 Eki Görüntüle 853260 işte uzun bı aradan sonra biz geldikk... Idil ada ve annesiiii :))
çok geçmi,ş olsun canımYemeği hazırlamak için biraz mutfağa gittim az önce elayıda yatağına koydum kendi kendine oynuyodu derken acı bir çığlık attı hemen koştum kıpkırmızı kesilmiş nefessiz öle kalmış hemen aldım nefes almadı bi süre sonra kuvvetlice sarstım nefes almaya başladı tırnağıyla gözünün altını çizmiş biraz kanamış yaşadığım korkuyu nasıl anlatsamo kadar çok ağladım ki allah bizi evlatlarımızla sınamasın
bakıcı bulamadım canım henüz ama arayıştayım çünkü çok haklısınamin canım. ben de çok sevdim valla iyiymiş ev hanımlarının işi. benim kv bakıcak. kızıma da o baktı, evi bize yakın, 4 yıl boyunca gelip gitti. yine aynı olucak. sen bakıcı buldun mu canım. bulmadıysan bir an önce ayarlasan iyi olur arada bir görüştürürsün bebişle sen yanlarındayken.çünkü 2. dönem kuzucuklar yabancıyı ayırdedebiliyor olucaklar, zorluk çekmesin senin kuzucuk da.
kızlar ben de öğretmenim ve iznim 28 kasımda bitiyor. 4-5 hafta doktorlardan raporla idare edip karneye yakın mazeret izni kullanmayı ve 2. dönem başlamayı düşünüyodum ama kıllı bıdığıma öyle alıştım ki bırakmak ne kelime beşiğinde bile baş ucundayım nerdeyse. Bebeğini kendin büyütmek hiç de sıkıcı değilmiş. (şimdilik).
Ben de 2. dönem bebeğimi bırakmak için bakıcı-kv-annem paradoksu yaşıyorum. bakıcıya eşim dahil hekes karşı çıkıyor. ama ben ne annemi nede kv mi istiyorum. çünkü ikiside uzak ve aylarca aynı ev beni boğar. kafam çok karışık..(
PS: şu an annem babam bende ve 1haftaya kv izmirden geliyor.
yarın doktor kontrolümüz var 3 aylık oluyoruz. bebeğim sırtüstü yatınca ellerinden tutuyorum ve hala kafasını kaldıramıyordoktor geçen ay 3.aya kadar kaldırır demişti bir sorun olabilir mi diye korkuyorum sizin bebekleriniz kafasını kaldırabiliyor mu
peki yüzüstü yatırdığında ellerinden destek alıp başını 1 dakika kadar kaldırabiliyormu ?ya kucağına gaz çıkarma pozisyonunda iken kaldırıyormu?yani benımkı şuan başını dik tutabiliyor ama ben ellerinden tutup kaldırmaya çalışmadım hiç bilemedim:26:
yarın doktor kontrolümüz var 3 aylık oluyoruz. bebeğim sırtüstü yatınca ellerinden tutuyorum ve hala kafasını kaldıramıyordoktor geçen ay 3.aya kadar kaldırır demişti bir sorun olabilir mi diye korkuyorum sizin bebekleriniz kafasını kaldırabiliyor mu
bende denedım kaldıramıyor ama kollarından tutunca kalkmanın daha ileriki aylarda olacağını okumuştum biyerdeayakta iken başını dik tutuyor yada yüzüstü yatıncada kafayı dik tutabiliyor ama sırtüstü yatınca ellerinden tutup kaldırmaya çalışıyorum başını hiç kaldırmıyor geçen ay doktor 3.ayın sonuna kadar kaldırır demişti bugün denedim kaç kere hayır kaldırmıyor. şuanda internette onu araştırıyorum. ve merak ediyorum sizlerin bebeklerinizdeki durumu
Sen söyleyince denedim kaldıramıyor ama yüzustu yatinca uzun süre tutuyor . Yeni kontrole gittik Dr hareketlerinin cok iyi olduğunu söyledi yani bur sorun yoktur Canim merak etme
Canım ben de öğretmenim iznim iki hafta önce bitti sen doğum öncesi beş haftayı aktarabildin mi???????
Bebeğe kim bakacak konusu gerçekten sıkıntılı ben annem kv aynı mahallede oturuyoruz bir gün biri bir gün diğeri bakacakmış korkuyorum bebeğimin kişiliği çok farklı şekillenecek çünkü hepimiz çok farklıyız hele kv çok iyi biri ama ilk torunu ne isterse yapıyor sanki ağzından çıkan söz emirmiş gibi e böyle olunca çocuk hep babaannesinde kalmak istiyor kural yok her istediği yapılıyor ben de çok karşıyım böyle bir yetiştirmeye bir de torunuyla duygusal bir bağ kuruyor ki annesiymiş gibi oğlumla aralarında böyle bir ilişki olsun hiç istemem annemin işk torunu onun nasıl davranacağı konusunda bir fikrim yok bazen düşünüyorumda keşke uzak olsaydım da kafama göre yetiştirebilseydim diye bakıcı konusuna çok uzak bakma derim düzenin bozulmaz en azından
Ben başlıyayım Edirneli olduğum için Mimar Sinan'ın yaptığı ünlü Arasta çarşısının adından nick yaptım:))
Yemeği hazırlamak için biraz mutfağa gittim az önce elayıda yatağına koydum kendi kendine oynuyodu derken acı bir çığlık attı hemen koştum kıpkırmızı kesilmiş nefessiz öle kalmış hemen aldım nefes almadı bi süre sonra kuvvetlice sarstım nefes almaya başladı tırnağıyla gözünün altını çizmiş biraz kanamış yaşadığım korkuyu nasıl anlatsamo kadar çok ağladım ki allah bizi evlatlarımızla sınamasın
günaydın yavrucuklarr
Kırkınızdan sonra doktor kontrolüne gitmeyen var mı ? benim gibi
bende hala kırmızılar yok
geçmişe gidim önce dedim ama çook geride kalmışım iki günde wıınn bitince arayı epey açmışım..
bnm nick im de cedric çizgi filminden bilenler bilir cedric chenn e çoook aşıktır
yrn karşı komşum geliyo, ıslak kek mi yapsam, havuçlu kek mi, nutellalı mı :26: bnde reklamlarda oktay ustanın ıslak kekinden cnm çekio die eşime aldırdım ama tadı beklediğim gibi çıkmadı
Canım çok geçmiş olsun okurken bile içim titredi Allah korusun yavrularımızı
bu gün bende o ıslak kekden aldım :) haklısın ev yapımı gibi değil, diğerlerinden farı yok... komşuna tavsiyem havuçlu kek. tercihe göre tarçın ve ceviz de ekleyin benim içinde yiyin.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?