2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 853249 Eki Görüntüle 853261 Eki Görüntüle 853260 işte uzun bı aradan sonra biz geldikk... Idil ada ve annesiiii :))
ayy ne tatlısınız maşallah
çok geçmi,ş olsun canım
bakıcı bulamadım canım henüz ama arayıştayım çünkü çok haklısın

aynı ev hayatta çekilmez canım katılıyorum en iyisi bkcı aynı durumdayız seninle ikisi de uzak bize hayılısı bakalım

yarın doktor kontrolümüz var 3 aylık oluyoruz. bebeğim sırtüstü yatınca ellerinden tutuyorum ve hala kafasını kaldıramıyor doktor geçen ay 3.aya kadar kaldırır demişti bir sorun olabilir mi diye korkuyorum sizin bebekleriniz kafasını kaldırabiliyor mu

peki yüzüstü yatırdığında ellerinden destek alıp başını 1 dakika kadar kaldırabiliyormu ?ya kucağına gaz çıkarma pozisyonunda iken kaldırıyormu?yani benımkı şuan başını dik tutabiliyor ama ben ellerinden tutup kaldırmaya çalışmadım hiç bilemedim:26:

ayakta iken başını dik tutuyor yada yüzüstü yatıncada kafayı dik tutabiliyor ama sırtüstü yatınca ellerinden tutup kaldırmaya çalışıyorum başını hiç kaldırmıyor geçen ay doktor 3.ayın sonuna kadar kaldırır demişti bugün denedim kaç kere hayır kaldırmıyor. şuanda internette onu araştırıyorum. ve merak ediyorum sizlerin bebeklerinizdeki durumu

Sen söyleyince denedim kaldıramıyor ama yüzustu yatinca uzun süre tutuyor . Yeni kontrole gittik Dr hareketlerinin cok iyi olduğunu söyledi yani bur sorun yoktur Canim merak etme

bende denedım kaldıramıyor ama kollarından tutunca kalkmanın daha ileriki aylarda olacağını okumuştum biyerde

uzun bi aradan sonra ben de geldim.
herkese iyi geceler.
geçmişi okumak biraz zor olacak.
3 haftadır annemleydim.
çok rahattı valla yaaaa.
canım annem seni çok seviyom.

evet elsa aktardım. İlçeden de sorun çıkmadı ki ne arayan var ne soran:) bir gün rayla çok zor değilmi? 3e -2 de çözüm olabilir. farklı kişilerin bakıcak olmasından kaynaklı disiplinsizlik konusunda haklısın. evet tamamen bakıcıya bırakmak da anneler varken gerek görülmüyor belki ama sonuçta bebek elden ele geçince kural oluşturmak zor oluyo. anne-kv-senin kuralların... o bebek kafada sürekli soru işareti taşıyacak. birinin izin verdiğini diğeri vermeyecek. ben kendi annem ve kv den tahmin edebiliyorum.Şanslısın en azından yakın oldukları için akşam evde başbaşa kalıcaksınız. bizimkileruzak olduğundan bakıcı bulsam bile vicdanen rahat etmicez ki annelerde rahat etmicekleri için bakıcı yanına gelirler.bunu istiyorum aslında ama bu sefer eşim anneler de gelicekse bakıcıya evde otursun diyemi para vericez diyor.. offff yazarken daha daraldım..bunalıma girmiyeceğimi bilsem ücretsiz izne ayrılırdım uras 1 yasına gelene kadar..

Ben başlıyayım Edirneli olduğum için Mimar Sinan'ın yaptığı ünlü Arasta çarşısının adından nick yaptım:))

geçmişe gidim önce dedim ama çook geride kalmışım iki günde wıınn bitince arayı epey açmışım..
bnm nick im de cedric çizgi filminden bilenler bilir cedric chenn e çoook aşıktır

yrn karşı komşum geliyo, ıslak kek mi yapsam, havuçlu kek mi, nutellalı mı :26: bnde reklamlarda oktay ustanın ıslak kekinden cnm çekio die eşime aldırdım ama tadı beklediğim gibi çıkmadı

Canım çok geçmiş olsun okurken bile içim titredi Allah korusun yavrularımızı

canım inşallah çok önemli bir gösterge değildir bu. açıkçası oğlum 2 . ay kontrolünde doktor kaldırıyor dedi, dikkat edin döner vs. uyardı bugun onunla oynarken ben denedim kaldramadı. belki biz yapamıyoruzdur???
Şunuda söyleyebilirim gelişim farklıdır her bebek de, kimisi için 3 ay kimisi için 100 gün gereklidir. emekleme, yürüme, konuşma aynı gün doğan bebeklerde farklı zamanda gelişebiliyor sonuçta. netice de kalbini ferah tut. belki tembeldir minnakın:)

bu gün bende o ıslak kekden aldım :) haklısın ev yapımı gibi değil, diğerlerinden farı yok... komşuna tavsiyem havuçlu kek. tercihe göre tarçın ve ceviz de ekleyin benim içinde yiyin.:)

bu gün bende o ıslak kekden aldım :) haklısın ev yapımı gibi değil, diğerlerinden farı yok... komşuna tavsiyem havuçlu kek. tercihe göre tarçın ve ceviz de ekleyin benim içinde yiyin.:)

bayılırım havuçlu tarçınlı cevizli keke çok sık yaparım bu kez limonlu yapayım diyorum teremyağ gurmeli bi tarif buldum deneyeceğim bakalım nasıl olucak:26:

kızlar sıze bı sorum olacak!!bır ay kadar gorunmedım kadınlar kulubunde..anneme gıttım,prensesler gıbı bakıldık kızımla ıkımız...bıcok sayfa olmus,takdır edersınızkı hepsını okuyamadım..oyuzden bahsettıgınız bı konudada soru sorabılırım..20 agustosta dogum yaptımm.bı devlet hastanesınde hemsıeryımm..su dogum parası,süt paarsı olayı nedırr..nerden alınacak,ne kadar alınacak..hıc bır sey bılmıyorum..bu konuda benı aydınlatırsanız sevınırım...

Kizlar bu yasadiklarim nedir boyle l... dun aksam telefonum caldi arayan mudurum... bir iki muhabbet ve arkasindan soyledigi laflar.... yonetim toplantisinda alinan kararla benim artik calismamam gerkerigini masamin bos kalacagina yerime ne beni nede baskalarini almayacaklarini soyledi o an bugun gelen misafirlerim icin evi temizliyordum supurge elimde kala kaldi neye ugradigimi sasirdim.. ve ben dogum iznimdetken bu adamlarin isini yaptim son 2gecedir saat 2 lerde yattim isi bitirmek icin... sefim bile benden duydu bu haberi adam soklarda.. ve mudur hala ainan karari sefime aciklamamis is yerine benm yerime ingilizce hocasi bi kizi almak istegen adi ler vardi benim yzumden buyuk patron ona tas koydu die kucuk patron cocuklarida bana tas koymaya calisiolardi ve sonunda basarmislar sanirim.. o an cok uzuldum agladim teli kapadim ve butun hirsimi temizlikten cikardim. Ve sonra dedim ki her serde bir hayir vardir kocan hic yarinini dusunmedi tek kurus kenarda birakmadi.. h3m kizina kendin bakma istiodun kv baksin istemiodun rabbimin gordugu bisey vardir dedim ve uzuntumu orda biraktim.. genede basima gelen bu durumu sizlerle paylasmak istedim... hakkimda ne hayirlisiysa o olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…