2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah biz yapamıyoruzdur yarın doktorda kaldırır minik kızım zaten genelde 2.ayda kaldırıyormuş geçen ay kaldırmadı kafasını doktor 3.ayı bekleyelim dedi. ne zormuş bu annelik heran birşey olacak diye korkmak umarım tembelliktendir yarın öğreneceğiz

aynen canım sende demişsin her şerde bi hayır vardır gerçekten yavruna kendin bakıcaksın işte fenamı hakkında hayırlısı hep böyle olumlu olman dileğiyle

canım benzer bir durumu 1 ay iönce bende yaşadım bir çığlık attı yavrum yanına koştum ne oldgunu anlamadım kucakladım sonra bi baktım gözünün kenarında bir damla kan o an çok korktum başladım bende ağlamaya kızımla birlikte.. bir damla kan bile üzmeye yetyor insanı Rabbim beterlerinden korusun.. sizede çok geçmiş olsun

bizimde ayın 13nde dolacak 3. ayımız.. kızım iki hafta önce elinden ttutgumda kalkıyordu ve çok şaşırmıştık hoşumuzada gtmişti ama iki üç gündür deniyorum kalkmıyor ama yüzüstü koyduğumda kucağımda kafasıı dik tutabiliyor.. canım inşallah bi problem yoktur endişelerin yersiz çıkar

Bir sorun oldugunu sanmiyorum, basini dik tutup tutamadigini yuzustu yatirinca veya kucagimizda dik pozisyondayken anlariz. Sirtustu yatirip ellerinden tutunca kafasini kaldirmasi icin tum agirligini omurgasina vermesi gerek, bu sekilde tutunca basini kaldiramiyor olmasi kol kaslarinin gelisimi ve omurgasiyla alakalidir bence cnm. Bizim bebeklerimiz henuz kucuk o hareket icin bnce, bende o yuzden denemedim hic.

cok canım sıkkın ne olur dua edin kafayı yemek uzereyim ben

Canim sana ne soylesek... Agla, bagir cagir kufur falan et, icinden cikmasi coook uzun zaman alir bilirim ama emin ol bu donem gececek, gecene kadar cok aci cekeceksin ama mutlaka gececek canim. Yavrun senin en buyuk sansin bu donemde, yasama kaynagin. Allah yardimcin olsun...

Cok uzuldum canim, sok olmussundur, ama bak hemen mantikli dusunup kendi icinde kendini teselli bile etmissin. Hayatta hep boyle guclu ol, onune acilan kapilar cok olur merak etme. Yavrunun kismeti cokmus demekki, annecigi onunla olacak bu surecte.

Hayatımsın üzüntünü anlıyorum. Her zaman iş hayatında böyle haksızlıklar oluyor ne yazık ki. Özellikle çalışılan firma kurumsal bir firma değilse. Gerçi çok kurumsal yerlerde bile türlü dolaplar dönüyor ve eğer amiyane tabirle yalaka değilsen harcanan sen oluyorsun. Ama sen güçlü bir kadınsın, yazdıklarından anlıyorum. Ne güzel düşünmüş ve iyi tarafından bakmışsın.

Ya ben şimdi hatırladım doktor kollarından tutup kaldırıyordu oturur vaziyete geliyordu onu söylüyorsun buyuk olasılıkla o hareket ters biraz zor biz yapamayız tatlım ya izme kendini bosa

hayatimsin metanetine hayran kaldım.. haberi aldıktan bir gun sonra bile ''h3m kizina kendin bakma istiodun kv baksin istemiodun rabbimin gordugu bisey vardir dedim ve uzuntumu orda biraktim diyobiliyorsun ya gerçekten çok güçlüsün. Müdüre karşı düşüncelerim senin ki kadar nazik değil, o iş yerini bi gece kundaklama planı bile yapardım.. madem ben yokum sizde yok olun :) kendimi rahatlatmak için türlü türlü hayaller kurardım. tabi yarınını düşünmeyen eşim içinde ayrı bir ohh olsun çekerdim..
Neyse Allah dağına göre kar veriyor.. kızın en buyuk şansın bereketin, senin için en hayırlısı ne ise o olur inşallah. amin.

Hayırlı olsun Canim her serde vardır bir hayır gercekten . Bak kendin buyutursun feni masalı sonra biraz büyüsün tekrar is bulur çalışırsın gerekirse . Bak hamile kalİnca bende isten ayrıldım biraz büyüsün kızım yine çalısmayı düşünüyorum .

Üzülme boş yere

saol tatlım ya bende nasıl ağladım önce nefessiz kalışına çünkü ne olduğunu ondan sonra gördüm çok korktum ve yalnızdım eşimin gelmesine az kalmıştı allahtan sonra kucağımdan indirmedim kuzumu:2:sizede çook geçmiş olsun

kuzum çok geçmiş olsun..Allah hiç birimizi yavrularımızla sınamasın.. yaşadığın korkuyu içimde hissettim emin ol.. daha bugün benimki de gazını çıkartırken kafa attı yüzüme ve can havliyle ağlamaya başladı dudaklarını büze büze içli içli ağladı benim de canım çıktı o ağlarken olacağı varsa kucağındayken bile oluyor anlayacağın.. üzme kendini daha fazla da Eloş da huzursuzlanmasın annesi

Öğlen misafir haberiyle biranda çıkıverdim forumdan.
Allahtan evim temizdi,ikramliklarida gorumceme aldırdım.
Sağolsun o ilgilendi gelenlerle.
Barış beni bırakmadığı için tek başıma halletmem çok zor.

Nasya canım çok geçmiş olsun.
Içim sizladi resmen okurken.
Rabbime emanet bütün kuzular.

Bende akşam üzeri pazara çıktım hazir gorumcem bizdeyken sebze meyve alayım dedim.Pazar çok yakın 15dk.bitti işim bir geldim barış çığlık çığlığa agliyor gözler kıpkırmızı olmuş.
Hemen kucağıma alıp sakinlestirdim ama nasıl vicdan azabı duydum,nasıl üzüldüm anlatamam.
Ağlama sebebine gelince gorumcemin kucagindayken o hapsirinca birden sıçramış ve korkup ağlamaya başlamış.
Bu çok olmaya başladı.öksürük,hapsirik veya ani bir ses biranda korkup aglamasina sebep oluyor.

sen de çok dikkatlisin canım teşekkür ederim yarın doğum günüm. sanırım cucu senin eşinde mi 8 kasımdı? sanki öyle bir şey hatırlıyorum:)
Evet canım doğru hatırlıyorsun sende kocitomda iyilik doğdunuz

Canım üzüntünü anlıyorum ama hakkında hayırlısı böyleymiş sende demişsin ne güzel güzel masalına kendin bakıcaksın sonra eminim güzel kapılar açılacak

NASYA CNm geçmiş olsun annelik başka bişeymiş Onların saçının teline zarar gelse içimiz gidiyo Allahım onları hep güldürsün mutlu sağlıklı olsunlar her daim

Kuzucuklarimizinda basına bugun hep biseyler gelmiş nazar değdi.
Bizimkinide bugun yikarken kendi kendine nasil becerediyse refleksle takımlarından birini eliyle çekip uzatmış eşim gordü cekerken .ben tasagini bı gördüm kipkirmiziydi yavrum Allahtan hala yerinde duruyor

Evet Canim maalesef korkmayı öğrendiler . Ani seylere tepki verip birden agliyabiliyorlar ama belli olmuyor hapsirmamdan korkan cocuk gecen gun evde alarm çaldı ki bu sese dayanmak mümkün değil korkmadı .

Hay allahım okurken bende düşünüyorum takımlarından biri ne diye iki kere okudum hatta :) oğlu olmayınca insan hemen anlamıyor iste :)

Bu arada gecmis olsun .

Canım ya kıyamam sana ben hiç geldimi de hep böyle üst üste gelir dediğin gibi hep imtihan bunlar. Açıkçası ben senin çok nazara geldiğini düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısını dilemekten ve dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor ama şunu bilmeni isterim seni tanımasam da çok seviyorum

Hayırlısı olsun canım demek ki o işyerinden yiyecek ekmeğin bu kadarmış.
Yanliz bildiğim kadarıyla doğum izninde olan bir bayanı işten cikaramazsin.
Yasal olarak arastir istersen.
Sanırım tazminatta vermeyecekler,doğum izninde anlaşarak aldın diye hatırlıyorum yaniliyor olabilirim.
Birde hamileyken o kadar üzülüp,ağladın oradaki insanlar yüzünden.
Ne diyeyim özel sektör böyle ne yazık ki.
Bende benzer şeyler yaşamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…