2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı şey bana da oldu bugün küt diye ses geldi feryat figan ağladı içim fena oldu

Evet Canim maalesef korkmayı öğrendiler . Ani seylere tepki verip birden agliyabiliyorlar ama belli olmuyor hapsirmamdan korkan cocuk gecen gun evde alarm çaldı ki bu sese dayanmak mümkün değil korkmadı .

Bizimkide meme emerken uykuya daldığında mememin ucu ağzından aniden cok diye çıkınca o sesle irkilerek uyanıyor ve ağlamaya başlıyor. Komikler valla

Kızlar bebisleriniz ne yapıyor suan?
Benimki 3 saattir uyuyor şimdide aksi gibi benim uykum gelmiyor.

Benimki de uyuyor. Ben de güya 11 de yağacaktım ama uykum kaçtı. Suanda yataktayim elimde telefon bir Face bir burası gidip geliyorum. Halbuki bu fırsattan istifade edip yaymalıyız ama nerdeee :)

Esim de alıştı artık eskiden yatakda telefonun ya da tabletin isigindan rahatsız olurdu artık rahatsız olmuyor.

Bugün öğrendiğim yeni bir bilgiyi siz değerli dostlarımla paylaşmak isterim.
Sezeryan ile doğum yapan annelerin bebekleri gaz sancısı cekermis.
Anne doğumda sancı cekmediginden,bebek annenin cekmesi gereken sancıyi cekermis efendim
Ayağa kalkıp teyzeyi alkışlayasim geldi barış kucagimdaydi yapamadım

Tek lüksümüz bu kaldı canım,ondan da rahatsız olmayiversinler

saol tatlım ya bende kendime kızdım nıye yalnız bıraktım kı dıye ama olacağın önüne geçilmiyo işte allah beterinden saklasın hepimizi
canm benm ufaklığımda gecen dönerken yüz üstü kalmış ağzının suyu yatağa akmış Allaha çok şkür ki kafasını biraz kaldırabilmiş ve ağlayınca ben hemen koştum onu öyle görünce nasııl içim yandı Allah korusun o nefessiz kalsaydı ben onu uslu uslu uyuyor sanacaktım bi süre ((

benmde bakıcı bulmam lazım bi kaç seçenek var ama hangisi kızım için doğru kişi karar vermek çok zor

anaaaamm pek güldüm buna teyzeye selamımı söööleee... de ki kk da bi arkadaş var sezeryanla doğum yapmış kızının çok nadiren gazı oluyormuş maşallah uslu denilebilecek bir bebekmiş de...
bu teyzeler mümkünse ne geçmiş olsuna gelsin ne bebek görmeye bende normal doğumdan sezeryana alındıığmda bi teyze şöyle yorum getirdi. sen doğuma geldiğini herkese söyledin onların günahlarını çekiyosun ondan doğumun bu kadar zor oldu dedi. beni merak edenlerin günahını çekmişim heyyy yarabbimmm...

Haaha senin teyzede baya yetenekliymiş hayal güçleri çok gelişmiş ne diyeyim.

Herkese iyi geceler dilerim.
Ben uykuya yelken açacağım.

Inş.suan hiçbir evden bebek ağlama sesi gelmiyordur.
Bütün bebekler ve anneleri huzurla uyuyordur.

Süt gerçekten bebeğe gaz yapıyor mu acaba? Ben her gün orta boy su bardağı ile içiyorum ve kızımda herhangi bir sorun görünmüyor.

Benim kizimda oksuruk,hapsirik sesine asiri tepki veriyor. Uyurken hic bir sese uyanmaz, disaridaysak yanimizdan kamyon gecse gozununacmaz ama ben oksursem hemen irkiliyor. Nedenini merak ettim bende simdi.

Bizimkide meme emerken uykuya daldığında mememin ucu ağzından aniden cok diye çıkınca o sesle irkilerek uyanıyor ve ağlamaya başlıyor. Komikler valla

:))))) kiyamam ya ne komiktir o goruntu.

Ben mutlaka makas yapiyorum rahat tutsun diye ama bazen kaciveriyor.

Canim makas yapmanin sut uretimini azalttigini soylemisti benim ebem, kanallardan gelen sutu kesiyor, az akmasini sagliyor ve beynimize bir defada urettigi sutun miktarinin fazla oldugu, daha az uremesi gerektigi sinyalini yolluyormusuz. Ben hic makas yapmadim, yapmiyorum o yuzden ne kadar dogru kiyaslama sansim olmadi ama sen bir dene istersen bir sure makas yapmadan emzirmeyi, sut uretimin artacakmi.

Bu sezeryanla dogum yapanlarin bebekleride ne sanssiz, hersey onlarin basina geliyor.

Korkma olayı bizde de var. Mümkün oldukça sesli ortamlarda uyutuyorum sese alışsın diye ama hiç olmayacak seslere örneğin yan odadan gelen ufak bir sesle bile korkup dudak büküp ağlamaya başlıyor

Her iş yerinde , özellikle özel şirketlerde buna benzer şeyler oluyor. Benimde bugün doğum iznim bitiyor. İş yerine 6 ay uzatmak istediğimi bildirdim ve hemen yerime birini kaydırdılar. Yerime kaydırdıkları bayanda yıl olarak benden daha eski. Onu çıkarmayacaklarını düşünüyorum bu durumda sanırım beni çıkaracak ya da beni de çok alakası bir yere kaydıracaklar

Hakkımızda hayırlısı olsun. Dediğin gibi en kötüsü bebeklerimizi kendimiz büyütürüz :)

Canim Teyze isin hurafe kismindan sacmalamis ama soylede bi gercek var
Bebekler normal yolla dunyaya geldiklerinde bagirsaklarina bi bakteri yerlesirmis ve gaz sancilari daha az olurmus bu olay sezeryanda olmadigindan dolayi o bakteri bagirsaklara yerlesemiyormus onun icin bizim bebeklerimiz normal dogumla dunyaya gelen bebeklerden daha fazla sanci cekebilirlermis
Oyuzden bizde simdi biagiai die bi ilac kullaniyoruz icinde o yararli bakterilerden varmis bagirsaklarina yerlesmesi icin

Son düzenleme:

İzmir Şifa Gaziemir Hastanesinde sözde kadın doğumcu bir kadın...sonradan farkettim sehpalarda Zaman tvlerde kanal24 açık, bende tutmuşum böyle bir hastanede içki içtim diyorum...canım kimi kime şikayet edeceksin, sistem komple onların elinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…