- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.301
kuzum çok geçmiş olsun..Allah hiç birimizi yavrularımızla sınamasın.. yaşadığın korkuyu içimde hissettim emin ol.. daha bugün benimki de gazını çıkartırken kafa attı yüzüme ve can havliyle ağlamaya başladıdudaklarını büze büze içli içli ağladı benim de canım çıktı o ağlarken olacağı varsa kucağındayken bile oluyor anlayacağın.. üzme kendini daha fazla da Eloş da huzursuzlanmasın annesi
Evet Canim maalesef korkmayı öğrendiler . Ani seylere tepki verip birden agliyabiliyorlar ama belli olmuyor hapsirmamdan korkan cocuk gecen gun evde alarm çaldı ki bu sese dayanmak mümkün değil korkmadı .
Bizimkide meme emerken uykuya daldığında mememin ucu ağzından aniden cok diye çıkınca o sesle irkilerek uyanıyor ve ağlamaya başlıyor. Komikler valla
Bizimkide meme emerken uykuya daldığında mememin ucu ağzından aniden cok diye çıkınca o sesle irkilerek uyanıyor ve ağlamaya başlıyor. Komikler valla
Cidden Kayra bebek de cok komikmis :)
Bu arada ağzından meme birden çıkınca damakları acıyip yara olabiliyormuş söylemeden geçemedim .
Aynı şey bana da oldu bugün küt diye ses geldi feryat figan ağladı içim fena oldu
Kızlar bebisleriniz ne yapıyor suan?
Benimki 3 saattir uyuyorşimdide aksi gibi benim uykum gelmiyor.
Benimki de uyuyor. Ben de güya 11 de yağacaktım ama uykum kaçtı. Suanda yataktayim elimde telefon bir Face bir burası gidip geliyorum. Halbuki bu fırsattan istifade edip yaymalıyız ama nerdeee :)
Esim de alıştı artık eskiden yatakda telefonun ya da tabletin isigindan rahatsız olurdu artık rahatsız olmuyor.
canm benm ufaklığımda gecen dönerken yüz üstü kalmış ağzının suyu yatağa akmış Allaha çok şkür ki kafasını biraz kaldırabilmiş ve ağlayınca ben hemen koştum onu öyle görünce nasııl içim yandı Allah korusun o nefessiz kalsaydı ben onu uslu uslu uyuyor sanacaktım bi süresaol tatlım ya bende kendime kızdım nıye yalnız bıraktım kı dıye ama olacağın önüne geçilmiyo işte allah beterinden saklasın hepimizi
kızlar ben de öğretmenim ve iznim 28 kasımda bitiyor. 4-5 hafta doktorlardan raporla idare edip karneye yakın mazeret izni kullanmayı ve 2. dönem başlamayı düşünüyodum ama kıllı bıdığıma öyle alıştım ki bırakmak ne kelime beşiğinde bile baş ucundayım nerdeyse. Bebeğini kendin büyütmek hiç de sıkıcı değilmiş. (şimdilik).
Ben de 2. dönem bebeğimi bırakmak için bakıcı-kv-annem paradoksu yaşıyorum. bakıcıya eşim dahil hekes karşı çıkıyor. ama ben ne annemi nede kv mi istiyorum. çünkü ikiside uzak ve aylarca aynı ev beni boğar. kafam çok karışık..(
PS: şu an annem babam bende ve 1haftaya kv izmirden geliyor.
Bugün öğrendiğim yeni bir bilgiyi siz değerli dostlarımla paylaşmak isterim.
Sezeryan ile doğum yapan annelerin bebekleri gaz sancısı cekermis.
Anne doğumda sancı cekmediginden,bebek annenin cekmesi gereken sancıyi cekermis efendim
Ayağa kalkıp teyzeyi alkışlayasim geldi barış kucagimdaydi yapamadım
anaaaamm pek güldüm buna teyzeye selamımı söööleee... de ki kk da bi arkadaş var sezeryanla doğum yapmış kızının çok nadiren gazı oluyormuş maşallah uslu denilebilecek bir bebekmiş de...
bu teyzeler mümkünse ne geçmiş olsuna gelsin ne bebek görmeye bende normal doğumdan sezeryana alındıığmda bi teyze şöyle yorum getirdi. sen doğuma geldiğini herkese söyledin onların günahlarını çekiyosun ondan doğumun bu kadar zor oldu dedi. beni merak edenlerin günahını çekmişim heyyy yarabbimmm...
Canım kola sana gaz yapar bebeğe yapmaz ki senin mideden o gaz uçar gider. Ha şu durum var kola sağlığa zararlı tabiBen kola filan içiyorum ama favorim şişe sade gazoz Sadece süt içmiyodum gaz yapar diye. Yarımşar kilo yarımşar kilo tatlıları da indirdim şimdi tatlıyı kıstım valla yoksa bu göbeğin gideceği yok ama diğer yerlerim kalsa keşke kollarım bacaklarım çok zayıf görünüyo kilo verince kürdan gibi. Benim sorunum göbek bölgesi
Eskiden yemek bana hiç keyif vermezdi çok sağlıksız yaşıyodum hep abur cubur seviyodum çikolata cips kupa kupa kahveler kolalar sigarayı bıraktığımdan beri ben de doymak bilmiyorum canım yaa herşey çok lezzetli napıçaz:26:
Öğlen misafir haberiyle biranda çıkıverdim forumdan.
Allahtan evim temizdi,ikramliklarida gorumceme aldırdım.
Sağolsun o ilgilendi gelenlerle.
Barış beni bırakmadığı için tek başıma halletmem çok zor.
Nasya canım çok geçmiş olsun.
Içim sizladi resmen okurken.
Rabbime emanet bütün kuzular.
Bende akşam üzeri pazara çıktım hazir gorumcem bizdeyken sebze meyve alayım dedim.Pazar çok yakın 15dk.bitti işim bir geldim barış çığlık çığlığa agliyor gözler kıpkırmızı olmuş.
Hemen kucağıma alıp sakinlestirdim ama nasıl vicdan azabı duydum,nasıl üzüldüm anlatamam.
Ağlama sebebine gelince gorumcemin kucagindayken o hapsirinca birden sıçramış ve korkup ağlamaya başlamış.
Bu çok olmaya başladı.öksürük,hapsirik veya ani bir ses biranda korkup aglamasina sebep oluyor.
Ben mutlaka makas yapiyorum rahat tutsun diye ama bazen kaciveriyor.
Anne doğumda sancı cekmediginden,bebek annenin cekmesi gereken sancıyi cekermis efendim
Öğlen misafir haberiyle biranda çıkıverdim forumdan.
Allahtan evim temizdi,ikramliklarida gorumceme aldırdım.
Sağolsun o ilgilendi gelenlerle.
Barış beni bırakmadığı için tek başıma halletmem çok zor.
Nasya canım çok geçmiş olsun.
Içim sizladi resmen okurken.
Rabbime emanet bütün kuzular.
Bende akşam üzeri pazara çıktım hazir gorumcem bizdeyken sebze meyve alayım dedim.Pazar çok yakın 15dk.bitti işim bir geldim barış çığlık çığlığa agliyor gözler kıpkırmızı olmuş.
Hemen kucağıma alıp sakinlestirdim ama nasıl vicdan azabı duydum,nasıl üzüldüm anlatamam.
Ağlama sebebine gelince gorumcemin kucagindayken o hapsirinca birden sıçramış ve korkup ağlamaya başlamış.
Bu çok olmaya başladı.öksürük,hapsirik veya ani bir ses biranda korkup aglamasina sebep oluyor.
Kizlar bu yasadiklarim nedir boyle l... dun aksam telefonum caldi arayan mudurum... bir iki muhabbet ve arkasindan soyledigi laflar.... yonetim toplantisinda alinan kararla benim artik calismamam gerkerigini masamin bos kalacagina yerime ne beni nede baskalarini almayacaklarini soyledi o an bugun gelen misafirlerim icin evi temizliyordum supurge elimde kala kaldi neye ugradigimi sasirdim.. ve ben dogum iznimdetken bu adamlarin isini yaptim son 2gecedir saat 2 lerde yattim isi bitirmek icin... sefim bile benden duydu bu haberi adam soklarda.. ve mudur hala ainan karari sefime aciklamamis is yerine benm yerime ingilizce hocasi bi kizi almak istegen adi ler vardi benim yzumden buyuk patron ona tas koydu die kucuk patron cocuklarida bana tas koymaya calisiolardi ve sonunda basarmislar sanirim.. o an cok uzuldum agladim teli kapadim ve butun hirsimi temizlikten cikardim. Ve sonra dedim ki her serde bir hayir vardir kocan hic yarinini dusunmedi tek kurus kenarda birakmadi.. h3m kizina kendin bakma istiodun kv baksin istemiodun rabbimin gordugu bisey vardir dedim ve uzuntumu orda biraktim.. genede basima gelen bu durumu sizlerle paylasmak istedim... hakkimda ne hayirlisiysa o olsun..
Canim ici kiraz cekirdegi dolu ayiciklar kuzucuklar falan var, mikrodalga da 2-3 dakika isitiyorsun yaklasik 2-3 saat sicak kaliyor. Ben onu hem besigini isitmak, hem bebek arabasini isitmak hemde gaz sancilarinda ayak altlarina koyuyorum. Internette kolaylikla bulabilirsin cnm, disarida cafe lerde rica ediver sogursa 2 dk mikrodalgaya ativersinler :) birde bebek arabasinin icine hep kurk serer avrupalilar, bebekler kendini isitamaz ya o yuzden. Be arabanin uzerine yagmurlugunu ort icinde sicacik bakinsin yavru :)
Canim ben memur degilim zaten, sizlerin durumunuzu merak ettigim icin sormustum varmi acaba oyle bir hak diye. Hic sasirmadim ama, kadina ve haklarina saygi nerdeee bizde.
Canim hangi hastahanede nasil gorevdeki bir kadin sana bunu soyledi :s seni az bucuk tanidiysam buradan bu densizligin pesini birakmamissindir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?