2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maalesef canım, adama sorsan teselli ediyor çekmedi kurtuldu hesabı..bana kadın körlük konusunu söylediğinde eve gittim ve sinirden ağladım, çocuğum benim yüzümden kör olacak diye inanmadım tabiki, beni sinir eden bunların artık bukadar pervasız olmaları. hele dediğin gibi günahı sevabı konuşmak ona mı düşmüş. zihniyetlerini bildiğim için sözlerine kanıpta çocuğum kör doğacak diye üzülmedim, ama ne oldu beynimin bir yerine işletti acaba içki ve sigarayla bebeğime bir zarar vermiş miyimdir diye
gerçekten bende oğlum nasıl bir gelecekte yaşayacak diye endişe ediyorum. artık bu zihniyet her makamda her koltukta..

heyoooooooooo kimse kalmamış buralarda :))
demek ki biz hariç herkes uyumuş
benim kızı daha yeni uyudu rekor kırıyo prenses

bu akşam misafirlerim vardı giremedim sizde muhabbet alıp başını gitmiş maşallahınız var yani
bi kere kaçırdık mı işin ucunu tutmak çok zor oluyo

geçmişe bakıp yatıcam kızlar bende herkese güzel rüyalaaarr

Ani seste korkup aglama bizde de basladi son 1haftadir neden bilmiyorum

Sanada bebisine de coook gecmis olsun Canım
Eki Görüntüle 853249 Eki Görüntüle 853261 Eki Görüntüle 853260 işte uzun bı aradan sonra biz geldikk... Idil ada ve annesiiii :))
Hosgelmissiniz guzel melek ve annesi cok tatlı bi prenses buu
Gecmis olsun canım , uzme kendini , hersey onların saglıgı icin
Benimde aklıma o geldii, sonraki sayfalarda gördüm ki beklebekle imiş
Cok cok gecmis olsun canım , Allah bi daha yaşatmasın
Öbür oğlumda olmuştu , 5 günlüktu , 5-6 sn hic nefes almamıştı kucağımda , süt boğazına kaçtı , mosmor olmuştu , hala aklıma geldikçe üzülüyorum , evde yalnız emzirmeye korkar olmuştum ( Allah korusun yavrularımızı
Aybikecim sende cok iyi bilirsin ki olacağın önüne geçilmiyor , bazı seyler kader , Allah cocuklarımıza iyi yazılar yazsın , tabiki biz onlar icin elimizden geleni yapacağız ama herseyi belirleyemeyiz, kader kısmet artık gerisi . Ben eminim ki senin gibi Zeki bir annenin cok akıllı Zeki bir tosuncugu olacak , İnan bunu gercekten inanarak söylüyorum , hic kendini kuruntularla huzursuz etme bos yere

sen içkiyi hamileligini bilmeden içmişsin , Allah yavrunu korur insallah , o Dr da ne kadar densizmis , öyle pat diye hamile kadına söylenecek şey mı bu, üstelik ne biliyorsun neyin yüzde yüz garantisi var , kesin kör olacak diye nasıl bilebilirsin.
Annen icinde 34 yas geç bi yas degilki , bende rapor icin devlet Hast gittiğimde artık Yaşın riskli cocuk yapma dedi bana Dr, 32 yaşındayım , yani cahil biri olsam veya durumum sadece devlet hastanesi takibine gitmemi gerektirse vay Halime , iste her Dr iyi bir insan olamıyor malesef . Kardeşin melek olmus canım , Allah annene sabır versin
Devlet hastanesinde memursan ayrı bir dogum parası yok diye biliyorum canım , Ssk ya başvurup 95 tl süt parası alıyorsun ,zaten memurların maaşı dogum izni süresince yatıyor (ama kızlar daha iyi bilir)
Ben memur degilim özelde çalışıyorum , maaş almadığımız icin dogum parası verecekler , izin bittikten sonra ziraat bankasından alacağız
cok canım sıkkın ne olur dua edin kafayı yemek uzereyim ben
Canım duadan baska birsey gelmiyor elden
Geçecek , biraz daha sabır , Allah yardımcın olsun
Ayrıca hiçbir erkek , hicbirsey senin saglıgından ve yavrundan önemli degil unutma , yavrun icin güçlü dur neolur
Canım sen zaten en dogruyu görmüşsün , seni cok takdir ediyorum
Malesef sıkıntıların hepsi ustuste gelmis , ama dedigin gibi vardır bunda da bir hayır
Allah yardımcın olsun , kızını ne guzel kendin buyutursun , insallah esinde biraz akillanir , umarım Rabbim sana daha sonra cok daha hayırlı bi is kapısı acar
3 cocuğumda sezeryan , Allah'a sukur gaz sorunumuz olmadı
Teyzeler hurafe konusunda sınırları zorluyor artık
Ama uyku sorunumuz var o da sezeryandan mı acaba

Süt gerçekten bebeğe gaz yapıyor mu acaba? Ben her gün orta boy su bardağı ile içiyorum ve kızımda herhangi bir sorun görünmüyor.

benim tecrübelerime göre evet canım ben de sabah akşam 1er çay bardağı içiyorum bu nedenle.benim oğlumda yapıyor ama seninkini etkilemiyormuş ne güzel o halde bol kalsiyum depola canım

bugün 5 te uyandık ıkınmayla kakamızı yaptık oyunumuzu oynadık şimdi uyumak üzereyiz ben de uyuyacağım kızlar bu arada herkese günaydıııııınnnnnn

canım evet eminim ben kullandım.meslekte 7 yılım bitti. daha önce de yüksek lisans için ve şehir dışına çıkmam gerektiğinde de kullanmıştım. sadece şu anda okul müdürlerine bir kısıtlama gelmiş. 3 güne kadar verebiliyorlar diye, 3 gün üzerindekiler milli eğitimden alınıyormuş. ben onu da yaptım daha önce, il milli eğitim de hiç zorlamadı, bir dilekçe ile vermişti. şimdi de okul müdürüm 4 gün verdi. 5 güne kadar zorlayabilirim dedi. hatta her yıl yenileniyormuş mazeret izni hakkımız. toplamda 10 gün alabiliyoruz yıllık yani ocak 1 itibariyle tekrar yenilenicek ve 15 Ocak'ta biten ücretsiz iznimden sonra dönemi kapatmak için okul yine vericek bana mazeret izni. öyle konuştuk en son

Günaydın herkese Minik kuşum ıslak mendil paketiyle oynarken size selam veriyim dedim :) Bize de oyun halısı lazım güzel oyalanacak sanırım öyle bişeyle

Yok be cnm ne alaka..bnm yigenim normal dogdu..kolik sancisi cekti aylarca..

Fundacımm çok teşekkür ederım canım ya sanada geçmiş olsun onların canı hiç acımasın hep gülsünler inşallah

çok başka bi şeymiş hemde kendimi çoğu zaman panter gibi hissedıyorum valla heran birinin üstüne atlayabilirim yani allah sağlık versin hepsin

bu arada günaydın hepinize sabah 6 da uyandık bizz ama şimdi kucakta daldı gitti ama benım uyku gitti artık

Buyuksunn teyzeee ;-) hepimiz birer satistiz cnm :-D bu insanlarin sezeryanla ne alip veremedikleri var bnde sana bsey soyleyim dunus..anne sutunu bebege biberonla verirsen sanci yapar :-D kv den incilerr :-D

Buyuksunn teyzeee ;-) hepimiz birer satistiz cnm :-D bu insanlarin sezeryanla ne alip veremedikleri var bnde sana bsey soyleyim dunus..anne sutunu bebege biberonla verirsen sanci yapar :-D kv den incilerr :-D

kızz angy sabah sabah güldüm sayende ne çektin be bu kayınvalideden çıtı pıtı tatlımı tatlı bişeysin ne zoru var senle allah seni üzenleri bildiği gibi yapsın emi

kızz angy sabah sabah güldüm sayende ne çektin be bu kayınvalideden çıtı pıtı tatlımı tatlı bişeysin ne zoru var senle allah seni üzenleri bildiği gibi yapsın emi
Ay cnm evt sz biliyosnz iste...15gun kldi bebek icn..kafayi yicektm..gcen gun bya bi bozdum aramiyo artik sukur ;-)

Sanırım tek suçumuz sezeryanla doğum yapmak.
Herşeyde bizim bebeklerimizi buluyor.
Peki benim 2 hafta boyunca yaşadığım sancı,ağrı,yataktan tek başıma kalkamama durumum ne olacak???
Neyse ya bebiskolarimizi sağlıkla kucağımıza aldikya gerisi hiç önemli değil.

Ivy makas olayının anlattığın boyutunu bilmiyordum.
Zaten çok sikmazdim ama artık kesinlikle dikkat ederim sağol canım.

Buarada dün mercimek çorbası ictim,barış gece uyanislarinda ağlama ve sancı ile uyandı.
Sanırım ben bir süre daha icemeyecegim.
Herkesin bünyesi farklı tabi.

slmm canmm. benim kızımda elini tutup kaldırmaya çalışınca hiç keyfinii bozmuyrr hatta yere daha baskı yapıyr ve kurnaz kurnaz sırıtıyr. ama diğer durumlarda hep başını kaldırıyr tutuyrr.. bizde 3.buçk aylık olaczz.

:)))))) ben normal doğum yaptımm ve bebeğimm inanılmaz gazlıydıı. madem öle biz ne günah işledikde böeyle olduk o teyzeye soralım lütfenn. kesin buna da bir cevabı vardırr.. :)
____bana da kv bir komşusu : bebeği ilk kucağına verdiklerinde gelinin elini bebeğin karnına koyup senin sancın bana gelsin dememiş ondan çok sancısı var demiştiii.. cinnet geçrcktim nerdeysee

Bugün Kayra'dan degil eşimden dolayı cok uykusuzum. Sanki horlamalari her gecen gun ivme kazanarak artıyor yaaa. Burun banti kullanan var mı? Ise yarıyor mu?

Sabah 4'dr kayrayi emZirip yatağına bıraktım ve gittim başka odada yattım. Baba oğul aynı odada yattılar.

Gündüz Kapı gicirtisina uyanan Kayra bu seviyedeki horlamaya uyanmıyor ha hayret valla.

Neyse sabah sabah bir hisimla yazdım kusura bakmayın, tekrar günaydın kizlar

Yok be cnm ne alaka..bnm yigenim normal dogdu..kolik sancisi cekti aylarca..

% 100 degil tabiki her normal dogan cocuk sancisiz her sezeryanli dogan cocukta kolik olacak diye bir sey yok bu sadece drlarin bebekler uzerinde gozlemledigi bisey hepsi icib gecerli olacak diye bisey yok bu gaz olaayi bagirsagin uzunluguna kisaliginada bakan bi olay veya bunyeyele alakali olan bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…