2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimkide aynı,gündüz ben yürürken ayağım çıtlasa uyanıyor,sabah kahvaltı hazırlamaya kalktım eşimin horultusu mutfaktan duyuluyor,yanına gittim çocuğu uyandırcan diye ama ikisinin keyifde yerindeydi valla, ninni gibi geliyo bizimkilere sanırım Bu arada ben eşime aldım o bantlardan bizde işe yaramadı.

hahah benımkıde aynı yaw bebekten önce hiç horlamayan adam artık adalar vapuru gibi bütün gece horul horul bir elim üzerinde uyuyorum hemen dürtüyorum dönüyo horlamaya devamsonrada sabahları çok yorgun kalkıyorum bebekte ağlamıyo niye uyanıyom diyo garibim bilmiyorki tarafımdan sürekli dürtüklendiğini

cnm hakkında hayırlısı olsun çk üzüldüm. insanlar nasıl bu kadar acımasız olabiliyor anlayamıyorum benAllah bi kapıyı kaparsa bin kapıyı açar inş. kimse kimsenin rızkını alamaz cnm..çok güzel düşünmüşsün inş. güzel şeyler bekler bundan sonra seni..

günaydınnnnnnnn herkese..

paşam iki gündür hırlıyor, önce burun tıkanıklığı sanmıştım.sanırım içten gelio ses:18::18: başka bi sıkıntısı yok çk şükür. Aceba ne yapmalıyım yrn hafta sonu sıkıntısı artar mı? gerçi özel çocuk hast. var orda nöbetçi dr bulunur. yoksa bgn erken tedbir götürsek mi dr. a..Ateş öksürük yok..bi de agşırı terleme var. Sizde ver mı bu durum, emerken terliyo bu normalde, gün içinde kafası sırt gögüs kısmı terliyo gece emmeye kaldırınca şapkasını kundak battaniyesi (incecik bişey) değiştiriyorum her defasında.ha bi de kusuyo ama bu hırıltıdan mı bilmiyorum kusması pek yoktu bgne kadar. oda ısısı 22-23 derece. Kısa kollu çıtçıtlı atlet üzerine uzun kollu tulum tek parça giydiriyorum evde.

Ah canım benim ya, sen içini ferah tut, bahsettiğin gibi önemli bişey olsa zaten şimdiye kadar ufak tefek sinyalleri verirdi ve doktor bunu anlardı tabi için rahat etsin pedagoga git mutlaka çünkü bizim evhamlarımız korkularımız hep yansıyor bebişlerimize. Sinir oldum o doktorada ne hakla böyle şeyler söyleyebilir, şikayet etmek lazım ama dediğin gibi her şey onların elinde artık kimi kime şikayet edeceksin. Güzel düşünelim güzel olsun her şey.

aaa aynısı bzde de vaaarr.. bn her uyanışımda eşimi dürtüyorumm dönn horlamaa die

sana da günaydın cnm..

bide bnm eşim akşam buraya grmeme taktı ne okuyosun sana ne millet napmış niye yazıyosun die..3 aydır evde kimseyle görüşmüyo sıkılıyo demiyo da kafayı dağıtmama sevineceği yer de tepkiye bakk

Katılmamak mümkün değil canım. Çok korkutucu olaylar hem gizli kapaklı hem de ulu orta yaşanıyor ve ben çok endiseliyim.
Herkes işi gücü bıraktı kadınların bedenine ve yaşam tarzına taktı. Yazmak istediğim çok şeyler var aslında ama tutuyorum kendimi.

Canım doktorumuz bize göstermişti o hareketi. Tutup cekiyosun, oturtuyosun. Sirtina hiç destek vermeden başına bakiyosun. 1 2 sn kaldirip tutması yeterliymis.

Canim bildiğim kadarıyla sen doğum iznindeydin di mi? İzinde bir insan isten atilamaz diye biliyorum. 170 i arayip bi sor lütfen.

Yalova'cım merhaba :) benimde eşim sütlaç hayranı ablam yaptı geçen bende bilmiyordum öğrendim . sütlacı pişirdikten sonra ısıya dayanıklı kaselere koyuyorsun (ben minik güveç kaseleri varya onlara koymuştum) fırının ızgara ayarını açıyorsun,5 veya 10 dk da sütlaç mis gibi kızarıyor

geçmiş olsun cnm bizimki çok usluydu maşallah :) kaç aylık sizinki ?

bu tür olumsuz gelişmeler hep zamansız olur zaten. ama ben de kızın için böylesinin daha iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü onların rızkının bir şekilde geldiğine inanıyorum. hem belki böylece eşin de artık senin kazancına güvenemeyeceği için daha sorumlu davranırsa sizin düzeniniz açısından daha bile iyi olabilir.

benim eşimde de o dert var, herkes burun bandından çok memnun ama onda işe yaramadı 50 yastık değiştirdikten sonra doğru yastıkla çözdü olayı

geçmiş olsun canım umarım yoktur birşeyi...havalar iyice tuhaflaştı o yüzden ısıyı ayarlamak zorlaşıyor. üşüyor mu diyorum bir bakıyorum terletmişim bazen offf şu yaz ne güzeldi, çabuk gelse

saol canım benim, haklısın aslında sinyal verirdi...benim şansım hamileliğimde çok iyi bir doktorum vardı, herkese de tavsiye ediyorum. Hakan Bey olmasaydı ben o günlerde kafayı yerdim. dedim Hakan Bey ben 3,5 aylıkken öğrendim hamileliğimi, evde taşıdım ağır kaldırdım iki kere merdivenlerden düştüm. o hep bana aynı şeyi söyledi; senin bebeğin yaşamayı çok istiyor bak sıkı sıkı tutunmuş sana bir yere gitmemiş...bu da doktor o kadın da doktor. bunları yazarken yine aklıma geldi şu geçen haberlerde geçen bebeğini öldüren öğretmen. bunlara sağlığımızı evlatlarımızı emanet ediyoruz, Allah bizlerin yardımcısı olsun

artık bizi iyice damızlık görmeye başladılar..baksana şimdi de evlilik kredisi çıkartıyorlar 18-24 yaş için. biran önce evlen doğurmaya başla. 3 yetmez 5 oldu bide sayı...bide anlatsalar 3 çocuğa hangi para ile bakacağız.

benim eşimde de o dert var, herkes burun bandından çok memnun ama onda işe yaramadı 50 yastık değiştirdikten sonra doğru yastıkla çözdü olayı

Ben de istiyorum o yastıktan. Nedir nasıl birseydir?

Bu arada sabah esim bana diyorki yine uyuyamadim di mı benim yuzumden istersen diğer oda da yatarım. Diğer oda diye kastettiği Kayra'nin odası orda bir tane açılır koltuk var. Dedim biraz daha bekle 3. Ayında Kayra'yı odasında yatıracağım seni de onunla beraber onun odasına göndereceğim dedim. Valla yapmayı planliyorum. Soyle gerile gerile sessiz sessiz bir yatayım yaaaaa.

benim paşada hiç sesten etkilenmezken 3 gündür ani sesten sıçrayarak ağlamaya başlıyor

cnm 3. ayda sese tam olarak tepki veriyorlar takırtılara daha doğrusu, elektrik süpürgesi aspiratör çamaşır bulaşık mak. seslerinde mışıl mışıl uyuyorlar..haa bi de baba horultusunu eklemeli bunlara sıçramalar bizde de başladı maalesef

Ben yazı çooooook severim ama daha çooook var hemen gelse de parklara pikniklere gitsek, bide denizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…