- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.361
Aynen canım :) Bütün gün aç durunca akşam bir ekmek bitiriyorum. Eşim dehşet dolu gözlerle bakıyor bana yemek sonunda
Bugün öğrendiğim yeni bir bilgiyi siz değerli dostlarımla paylaşmak isterim.
Sezeryan ile doğum yapan annelerin bebekleri gaz sancısı cekermis.
Anne doğumda sancı cekmediginden,bebek annenin cekmesi gereken sancıyi cekermis efendim
Ayağa kalkıp teyzeyi alkışlayasim geldi barış kucagimdaydi yapamadım
Açlık neyse de ağırlaştı artık benim sırtım çok ağrıyor. Salı günü doktora gideceğim. İyice kötüleşmeden bi göstereyim. Daha beter olursa hiç kucaklayamayacağımAynen cnm ya..afedetsn okuz gbi yiyorm aksam...o kdr aclikla nolucak
Sanada bebisine de coook gecmis olsun Canım
Hosgelmissiniz guzel melek ve annesicok tatlı bi prenses buu
Gecmis olsun canım , uzme kendini , hersey onların saglıgı icin
Benimde aklıma o geldii, sonraki sayfalarda gördüm ki beklebekle imiş
Cok cok gecmis olsun canım , Allah bi daha yaşatmasın
Öbür oğlumda olmuştu , 5 günlüktu , 5-6 sn hic nefes almamıştı kucağımda , süt boğazına kaçtı , mosmor olmuştu , hala aklıma geldikçe üzülüyorum , evde yalnız emzirmeye korkar olmuştum( Allah korusun yavrularımızı
Aybikecim sende cok iyi bilirsin ki olacağın önüne geçilmiyor , bazı seyler kader , Allah cocuklarımıza iyi yazılar yazsın , tabiki biz onlar icin elimizden geleni yapacağız ama herseyi belirleyemeyiz, kader kısmet artık gerisi . Ben eminim ki senin gibi Zeki bir annenin cok akıllı Zeki bir tosuncugu olacak , İnan bunu gercekten inanarak söylüyorum , hic kendini kuruntularla huzursuz etme bos yere
sen içkiyi hamileligini bilmeden içmişsin , Allah yavrunu korur insallah , o Dr da ne kadar densizmis , öyle pat diye hamile kadına söylenecek şey mı bu, üstelik ne biliyorsun neyin yüzde yüz garantisi var , kesin kör olacak diye nasıl bilebilirsin.
Annen icinde 34 yas geç bi yas degilki , bende rapor icin devlet Hast gittiğimde artık Yaşın riskli cocuk yapma dedi bana Dr, 32 yaşındayım , yani cahil biri olsam veya durumum sadece devlet hastanesi takibine gitmemi gerektirse vay Halime , iste her Dr iyi bir insan olamıyor malesef . Kardeşin melek olmus canım , Allah annene sabır versin
Devlet hastanesinde memursan ayrı bir dogum parası yok diye biliyorum canım , Ssk ya başvurup 95 tl süt parası alıyorsun ,zaten memurların maaşı dogum izni süresince yatıyor (ama kızlar daha iyi bilir)
Ben memur degilim özelde çalışıyorum , maaş almadığımız icin dogum parası verecekler , izin bittikten sonra ziraat bankasından alacağız
Canım duadan baska birsey gelmiyor elden
Geçecek , biraz daha sabır , Allah yardımcın olsun
Ayrıca hiçbir erkek , hicbirsey senin saglıgından ve yavrundan önemli degil unutma , yavrun icin güçlü dur neolur
Canım sen zaten en dogruyu görmüşsün , seni cok takdir ediyorum
Malesef sıkıntıların hepsi ustuste gelmis , ama dedigin gibi vardır bunda da bir hayır
Allah yardımcın olsun , kızını ne guzel kendin buyutursun , insallah esinde biraz akillanir , umarım Rabbim sana daha sonra cok daha hayırlı bi is kapısı acar
3 cocuğumda sezeryan , Allah'a sukur gaz sorunumuz olmadı
Teyzeler hurafe konusunda sınırları zorluyor artık
Ama uyku sorunumuz var o da sezeryandan mı acaba
Ben de istiyorum o yastıktan. Nedir nasıl birseydir?
Bu arada sabah esim bana diyorki yine uyuyamadim di mı benim yuzumden istersen diğer oda da yatarım. Diğer oda diye kastettiği Kayra'nin odası orda bir tane açılır koltuk var. Dedim biraz daha bekle 3. Ayında Kayra'yı odasında yatıracağım seni de onunla beraber onun odasına göndereceğim dedim. Valla yapmayı planliyorum. Soyle gerile gerile sessiz sessiz bir yatayım yaaaaa.
Benim kalbimdir herhaldeBakalım var mı bakan, varsa artık hergün içer kapatırız canım
cnm 3. ayda sese tam olarak tepki veriyorlar takırtılara daha doğrusu, elektrik süpürgesi aspiratör çamaşır bulaşık mak. seslerinde mışıl mışıl uyuyorlar..haa bi de baba horultusunu eklemeli bunlarasıçramalar bizde de başladı maalesef
Ben yazı çooooook severim ama daha çooook varhemen gelse de parklara pikniklere gitsek, bide denizeee
canım evet eminim ben kullandım.meslekte 7 yılım bitti. daha önce de yüksek lisans için ve şehir dışına çıkmam gerektiğinde de kullanmıştım. sadece şu anda okul müdürlerine bir kısıtlama gelmiş. 3 güne kadar verebiliyorlar diye, 3 gün üzerindekiler milli eğitimden alınıyormuş. ben onu da yaptım daha önce, il milli eğitim de hiç zorlamadı, bir dilekçe ile vermişti. şimdi de okul müdürüm 4 gün verdi. 5 güne kadar zorlayabilirim dedi. hatta her yıl yenileniyormuş mazeret izni hakkımız. toplamda 10 gün alabiliyoruz yıllık yani ocak 1 itibariyle tekrar yenilenicek ve 15 Ocak'ta biten ücretsiz iznimden sonra dönemi kapatmak için okul yine vericek bana mazeret izni. öyle konuştuk en son
evet kızımla günlerdir sürdürdüğümüz parmak emme mücadelesinde geldiğimiz son nokta...
"sen eldivende giydirsen ben baş parmağımı bulur emerim, parmak benim ağız benim..."
Eki Görüntüle 853962
Canım asıl senin kalbin kocamann böyle güzel yorumlar yapıyorsunkocaman bir kalbin olduğunu fallar bile diyor
evet yaaasen aksaraydaydın dimi canım...hatırladığım geceleri sağlam soğuk oluyor sizin oralar
evet kızımla günlerdir sürdürdüğümüz parmak emme mücadelesinde geldiğimiz son nokta...
"sen eldivende giydirsen ben baş parmağımı bulur emerim, parmak benim ağız benim..."
Eki Görüntüle 853962
evt. cnm soğudu baya burası..
ayyy çok şekeerrrr yaaa, kıyamam sana been, giydirme annesi yaaa, ilerde acı oje sürer unutturursun..ben emziğide öyle bıraktıranlar duydum.
artık bizi iyice damızlık görmeye başladılar..baksana şimdi de evlilik kredisi çıkartıyorlar 18-24 yaş için. biran önce evlen doğurmaya başla. 3 yetmez 5 oldu bide sayı...bide anlatsalar 3 çocuğa hangi para ile bakacağız.
Eki Görüntüle 853962
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?