2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım :) o üzüntü krizlerim sırasında kendi doktorumda aynen senin gibi açıklamıştı; sorunlu bebek tutunamaz...işimi falan anlatınca seninki bırak tutunmayı yapışmış resmen demişti :))
sanada çok geçmiş olsun canım, büyük korkular atlatmışsınız..o günler neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum

Aynen katiliyorum canım...

Son düzenleme:

canım bunların taktik hep aynı; gösterip vermemek

Benim kalbimdir herhalde Bakalım var mı bakan, varsa artık hergün içer kapatırız canım

Kiz böyle dersen kim biliyorum der her gun baktaracakmis :)

Bırak emsin Doktora sordumda elleri ile dunyayı tanıdıklarını zarardan cok yararı olduğunu söyledi tabi tırnaklarını kes diye de ekledi

günaydın kızlar bu satırları size çookk şaşkın halde yazıorum sabah kalktık kızımı emzirdm doyduğundan da eminim ben kahvaltı yaparkn oda anakcgnda bana bakıodu hep böle yaparız 1 haftadır hep kucak ister gibi ıhhh ıhhh diodu alıodm ama susmuodu derkenn elime bakıp çırpınıo bende çakaşığının ucuna minnacık şeftali reçeli koydum verdim aaa kaşık ağzına gelirken sustu ve şapur şupur yaladı bittikten sonra yine ıııhhh ıhhhh yine verdim sağılmış sütüm vardı hemen ısıttım aç die ama şoookk onu akıttı ağzından nutella yiyorum resmen elime bakıp ağlıo ayy benj napcam ek gıdamı istio ne verebilirim ki daha 3 ay 10 günlük(((yardım edin lütfen kaç gündüer yemek istiomuş bilememişim((

günaydınlaar herkesee

duruselcimm benm bebişte ne yesem öyle bakıo istio gibi ama tabi herşey werilemez daha...ama bi yerde okumuştm sanırsam yemeyi öğreniomuş bizi izleyerek...neyse 3 aylık oldular bende az az meywe suyuyla başlayacağım istersen sende başla..2-3 çaykaşığı elma suyu yada mandalina suyu wermeyi düşünüyorumm..daha weremedmde ...wericem inş. :))

geçmişe bakamıyorumm kafamı kaldıramıyorum akşama yemekli 3 aile misafirim war imdaaat :))

saolsunlar eşleri gelip yardm etcekler beraber yapıcazz inş. görüşürüzzz size ii muhabbetler bgn

cnm hakkında hayırlısı ama bunu yapmaya hakları yok hemen girrr bimere şikayet ettt özellikle belirt doğum izninde olduğunu bi arkdsıma aynısı oldu bimere yazdı ve tazminatını aldı.bi tek bu konuda hassaslar sayın hükümet çoğalma yanlısı olduğundan

ayy benimde akşama0 kişi gelecek ve kızm kucağımdan inmioooooooo

Yok be ne gezer :) ama kahveye de kahve falı keyfine de bayılırım o ayri :)

Kuş haber kaplumbağa ev balık kısmet bu benim bildigim :)
Biliyosun canım işte yine :) Biraz zorlasak bişiler daha çıkıcak senden, dur ben bi kahve daha yapayım
Bende inanmam ama içmeye de baktırmaya da bayılırım :111:

Kiz böyle dersen kim biliyorum der her gun baktaracakmis :)

Bırak emsin Doktora sordumda elleri ile dunyayı tanıdıklarını zarardan cok yararı olduğunu söyledi tabi tırnaklarını kes diye de ekledi

ohh bunu duyduğum iyi oldu rahatladım biraz emsin madem ama zarar vermesin inşallah

teşekkürler canım. geçti inşallah o günler:) bu arada aybikecim senin kv sizde mi hala yoksa gitti de ben mi kaçırdım:)

bnm oğlum 2,5 aylık, haftada 2-3 mandalina elma vb. sıkıp 3-4 çay kaşığı veriyorum. bayılıyo şap şup..reçel pekmezde tattırıyoruz ama çk az damla kdr bile yok.

3 aile hemde yemekli miiiiinaptın cnm senn yaa. bn tırstım:18::18:kolay gelsiiiiiiinn..

limonlu kremalı (kremşantili) kek yaptım da yanına tuzlu naappsam pratik börek de poaçada yapasım yok. Bimden tembel işi gevrek alsam yağlı gevreğini çok seviyorum.Kuruyemiş felanda var..idare eder galiba karı koca iki komşum gelecek zaten..biraz baştan savma olucak galiba, sarma var buzlukta pişirsem mii:26:

Canım Barış dönmeye başladı mı ? temmuz annelerinde tam 4 ayı dolduran bebişler tam tur dönüyomuş. Benimki sağa sola yarım dönüyor. Siz bugün 4 ayı doldurdunuz ne durumdasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…