2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bunlar ne güzel sözler böyle çok teşekkür ederim :) Gamzeli oğlunun gamzlerinden öpüyorum :)
Arasta seni eski bir arkadasima coook benzettim demistimya, adasmissiniz :) ne is yapiyordun sen cnm?

Ivy ben senin resmi gördüm canım maalesef tanışmıyoruz. Ben grafikerim ama çalışmıyorum şuan:)

Of parmiş gitsen ayrı dert gitmesen ayrı. Senin bu konu hakkında en mantıklı kararı vereceğinden emimim :)

Eki Görüntüle 853249 Eki Görüntüle 853261 Eki Görüntüle 853260 işte uzun bı aradan sonra biz geldikk... Idil ada ve annesiiii :))

İdil ve annesi de çok güzelmiş. Allah bağışlasın güzel bir bebeğin var :)

Canım çok geçmiş olsun üzüntünü derinden hissettim. Evlada hiç kıyılmıyor gerçekten. Naıl olsa sünnet ettircektiniz ve her halukarda acı çekecekti. Aradan çıkmış oldu umarım biran önce eski neşesine kavuşur.

SeNarist Muhtar Ol , obuada cal bence :) bence sana hersey yakışır

Hahaha olur benim dünüşüm. Herşeyler yakışır ona

Ah kıyamam canım yaa. İnsan hiç kıyamıyor Geçen gün ida kucağımda çestırla oynuyoduk. Çestır sevinince üstüme atlar beni bi güzel çizerdi koca tırnaklarıyla ve aynı şeyi İda kucağımdayken yaptı. 3tırnağı geçmiş ida'nın bacağa ve kanamıştı. İda da baya ağladı tabi. Olcak bunlar yapacak bişey yok.

cok canım sıkkın ne olur dua edin kafayı yemek uzereyim ben

Canım dualardan başka bişey gelmiyor elden. Allah sabır versin.

Herşeyde bir hayır vardır canım. Bazen akışına bırakmak lazım hayatı.

Süt gerçekten bebeğe gaz yapıyor mu acaba? Ben her gün orta boy su bardağı ile içiyorum ve kızımda herhangi bir sorun görünmüyor.

Sütün yaptığı söyleniyo ama herkesde yapmıyo. Geçen gün de yazdım kişiden kişiye değişiyo bence canım. Ve çoğu zaman yediklerimizle alakalı olmadığını düşünüyorum.

herkese bgn misafir gelioo sanırımm..Allah yardımcımız olsunn..,

güya eşim öğlen gelip bebeği oyalayacaktı bende iş yapcaktmm gelmesiyle gitnesi bir oldu off ki ne off yaa

warmı asker eşi..halimi anlar...ne yoğunluk ne yoğunluk (

İlk çocuğumu da normal doğurdum fakat çok gazlı bir bebekdi. Hatta doğurduktan sonraki 3. gün daha dikişlerim erimemiş sabah saat dörtte hastaneye götürmek zorunda kalmıştık. Aralıksız 4-5 saat ağlamıştı ve annem bile korkmuştu. Sonra da hep gazlıydı hatta kakasını yaparken kan filan aktığı da oldu. Açıkcası bilemiyorum...

Canım Barış dönmeye başladı mı ? temmuz annelerinde tam 4 ayı dolduran bebişler tam tur dönüyomuş. Benimki sağa sola yarım dönüyor. Siz bugün 4 ayı doldurdunuz ne durumdasınız?

Yok kuzum daha başlamadı. Kucagimdayken biraz da eğimi kullanarak dönüyor ama kendi kendine yapmayı daha beceremedi henüz :)
Eli kulağındadır bekliyorum gözüm üstünde :)

Off ben coktan vazgectim de esini ikna edemiyirum. En basinda tek cocuk olmasindansa hic cocuk demisti. O degil de brn bugun hayattan sogudum aglamak istiyorum hüngür hüngür :'(

Bugun noluyor bu cocuklara yahu inci de cok huysuz ilk kez mememi zorla aldı tepinip duruyor gaza da benzemiyor karnı cok garip sekilde kalp gibi attı sonra kustu anlamadım valla

Son düzenleme:
tünaydınlar kızlar ortalığı topladım, böcüğümü uyuttum, kendime bir de sütlü türk kahvesi yaptım ohh missss değmeyin keyfime

öpüyorum seni iyi yürekli dünüşümm

Off ben coktan vazgectim de esini ikna edemiyirum. En basinda tek cocuk olmasindansa hic cocuk demisti. O degil de brn bugun hayattan sogudum aglamak istiyorum hüngür hüngür :'(

sakin ol canımm noldu kii :/

Belki çok yüksek yastık nedeniyledir. Bir arkadaşım bahsetmişti. Eşinde işe yaramış.

Benim de ablam ölmüş bebekken. Sanırım eskiden bebek kaybı yaşamayan yok gibi. Annanem tam 3 tane kaybetmiş. Onlara fazla takılma bence. Çünkü insan kafayı yer, paranoyak olur, obsesifliğe kadar gider.

Kör olma muhabbetine anlam veremedim canım, doktorun yanındaki sekreter demedi di mi doktorun dediğinden eminsin ? Çünkü hiç bi şekilde tıbbi bir konuşmaya benzemiyor ve az çok bu güruhun içinde olan biri olaraktan ki aralarında cemaatçiler de var haliyle, bu tarz konuşan doktor ne duydum ne gördüm. İlginçmiş! Yani inancı tıbbi bilgisinin önüne geçtiyse bişey diyemiycem.

Bi de kardeşin de mi geç öğrendi gebeliği neden pedagoga gitme isteği duydu ki, söyledin de ben mi gözden kaçırdım :26: Tamam küçükken acı bi kaybınız var da bunun zihinsel durumla alakası yok. Zaten zihinsel sorunlar 2li, üçlü testlerde çıkıyor genelde. Ve sen yoktun burdaki arkadaşlar bilir benim hamilelikte 2li test sonucum yüksek çıktı. Ona rağmen hiç kafaya takmadım. Bi de gebeliğimi öğrenene kadar baya alkol almıştım, sigara da öyle. Doktorun da demiş zaten sıkı sıkı tutunduğuna göre bi anomali yok. Kaldı ki bebeğin gayet sağlıklı doğmuş ve okuduğun bir kütaphane kitaba göre de normal görünüyor anladığım kadarıyla ve şimdi onları rafa koy rahatla. Her şey güzel olacak )

Neden kızlar? Suloz sen neden vazgeçtin ikinci çocuktan?
Mylovel ne oldu seni hayattan soğutacak?
Mız mız mız mız... Devamlı mızmız devamlı kucak.. 5 dk. oturamayan perişan ben.. Yine de memnun olmayan bebek.. Eridim bildiğin ikinci çocuğa nasıl bakıcam..
Birde oyun halısı alayım diyodum. Sırtı yere gelmiyor ki paşanın. Yatacakta onunla oynayacak. Nerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…