- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.401
ne yaptın cnm karar verdin mi gidicek misin eşinle?
ben de çok memnun oldum güzelliği dillere destan olmuş meşhur İda Helen'in annesi, güzelliğinin kaynağı:) benim de bi oğluşum var, hem de yanağı gamzeli ama bu yarıştan uzak durayım ben. senin dünüşe saygılarr:)
Arasta seni eski bir arkadasima coook benzettim demistimya, adasmissiniz :) ne is yapiyordun sen cnm?
Arkadaslar az once Esım aradı Aralık ilk hafta stockholm de ısı varmis . Çağla ile seni de götüreyim diyor .
Cok ta sıkıldım bir yıldır istanbul dısına çıkmadım ama çağla o zaman 4 aylık olcak isvec kuzey memleket cokta soğuk olur kızla gezmek mümkün olur mü ? Ne diyorsunuz siz ? duşun karar ver diyor vizem bitti hemen başvuralım diye
Eki Görüntüle 853249 Eki Görüntüle 853261 Eki Görüntüle 853260 işte uzun bı aradan sonra biz geldikk... Idil ada ve annesiiii :))
Oğlum sünnet oldu bugün öyle ağladı öyle ağladı ki içim parçalandı ağlamayı bile bilmezdi bebeğim gerçekten doğduğundan beri birkaç kere ağlamıştır kahroldum evden kaçacaktım zor tuttular beni(((
SeNarist Muhtar Ol , obuada cal bence :) bence sana hersey yakışır
Yemeği hazırlamak için biraz mutfağa gittim az önce elayıda yatağına koydum kendi kendine oynuyodu derken acı bir çığlık attı hemen koştum kıpkırmızı kesilmiş nefessiz öle kalmış hemen aldım nefes almadı bi süre sonra kuvvetlice sarstım nefes almaya başladı tırnağıyla gözünün altını çizmiş biraz kanamış yaşadığım korkuyu nasıl anlatsamo kadar çok ağladım ki allah bizi evlatlarımızla sınamasın
cok canım sıkkın ne olur dua edin kafayı yemek uzereyim ben
Kizlar bu yasadiklarim nedir boyle l... dun aksam telefonum caldi arayan mudurum... bir iki muhabbet ve arkasindan soyledigi laflar.... yonetim toplantisinda alinan kararla benim artik calismamam gerkerigini masamin bos kalacagina yerime ne beni nede baskalarini almayacaklarini soyledi o an bugun gelen misafirlerim icin evi temizliyordum supurge elimde kala kaldi neye ugradigimi sasirdim.. ve ben dogum iznimdetken bu adamlarin isini yaptim son 2gecedir saat 2 lerde yattim isi bitirmek icin... sefim bile benden duydu bu haberi adam soklarda.. ve mudur hala ainan karari sefime aciklamamis is yerine benm yerime ingilizce hocasi bi kizi almak istegen adi ler vardi benim yzumden buyuk patron ona tas koydu die kucuk patron cocuklarida bana tas koymaya calisiolardi ve sonunda basarmislar sanirim.. o an cok uzuldum agladim teli kapadim ve butun hirsimi temizlikten cikardim. Ve sonra dedim ki her serde bir hayir vardir kocan hic yarinini dusunmedi tek kurus kenarda birakmadi.. h3m kizina kendin bakma istiodun kv baksin istemiodun rabbimin gordugu bisey vardir dedim ve uzuntumu orda biraktim.. genede basima gelen bu durumu sizlerle paylasmak istedim... hakkimda ne hayirlisiysa o olsun..
Süt gerçekten bebeğe gaz yapıyor mu acaba? Ben her gün orta boy su bardağı ile içiyorum ve kızımda herhangi bir sorun görünmüyor.
teşekkürler canım. geçti inşallah o günler:) bu arada aybikecim senin kv sizde mi hala yoksa gitti de ben mi kaçırdım:)
Canim Teyze isin hurafe kismindan sacmalamis ama soylede bi gercek var
Bebekler normal yolla dunyaya geldiklerinde bagirsaklarina bi bakteri yerlesirmis ve gaz sancilari daha az olurmus bu olay sezeryanda olmadigindan dolayi o bakteri bagirsaklara yerlesemiyormus onun icin bizim bebeklerimiz normal dogumla dunyaya gelen bebeklerden daha fazla sanci cekebilirlermis
Oyuzden bizde simdi biagiai die bi ilac kullaniyoruz icinde o yararli bakterilerden varmis bagirsaklarina yerlesmesi icin
Az kaldı ikinci çocuk fikrinden vazgeçiciğimmmm
Off ben coktan vazgectim de esini ikna edemiyirum. En basinda tek cocuk olmasindansa hic cocuk demisti. O degil de brn bugun hayattan sogudum aglamak istiyorum hüngür hüngür :'(
Canım Barış dönmeye başladı mı ? temmuz annelerinde tam 4 ayı dolduran bebişler tam tur dönüyomuş. Benimki sağa sola yarım dönüyor. Siz bugün 4 ayı doldurdunuz ne durumdasınız?
Off ben coktan vazgectim de esini ikna edemiyirum. En basinda tek cocuk olmasindansa hic cocuk demisti. O degil de brn bugun hayattan sogudum aglamak istiyorum hüngür hüngür :'(
Off ben coktan vazgectim de esimi ikna edemiyorum. En basinda tek cocuk olmasindansa hic cocuk demisti. O degil de ben bugun hayattan sogudum aglamak istiyorum hüngür hüngür :'(
Bugun noluyor bu cocuklara yahu inci de cok huysuz ilk kez mememi zorla aldı tepinip duruyor gaza da benzemiyor karnı cok garip sekilde kalp gibi attı sonra kustu anlamadım valla
Hahaha olur benim dünüşüm. Herşeyler yakışır ona
Herşeyde bir hayır vardır canım. Bazen akışına bırakmak lazım hayatı.
Sütün yaptığı söyleniyo ama herkesde yapmıyo. Geçen gün de yazdım kişiden kişiye değişiyo bence canım. Ve çoğu zaman yediklerimizle alakalı olmadığını düşünüyorum.
Bugun noluyor bu cocuklara yahu inci de cok huysuz ilk kez mememi zorla aldı tepinip duruyor gaza da benzemiyor karnı cok garip sekilde kalp gibi attı sonra kustu anlamadım valla
Ayrıca su an ter icinde ay noldu ki
Ben de istiyorum o yastıktan. Nedir nasıl birseydir?
Bu arada sabah esim bana diyorki yine uyuyamadim di mı benim yuzumden istersen diğer oda da yatarım. Diğer oda diye kastettiği Kayra'nin odası orda bir tane açılır koltuk var. Dedim biraz daha bekle 3. Ayında Kayra'yı odasında yatıracağım seni de onunla beraber onun odasına göndereceğim dedim. Valla yapmayı planliyorum. Soyle gerile gerile sessiz sessiz bir yatayım yaaaaa.
[
parmecim ateşine baktınmı inşallah önemli bişeyi yoktur incinin telaş etme canım
Mız mız mız mız... Devamlı mızmız devamlı kucak.. 5 dk. oturamayan perişan ben.. Yine de memnun olmayan bebek.. Eridim bildiğin ikinci çocuğa nasıl bakıcam..Neden kızlar? Suloz sen neden vazgeçtin ikinci çocuktan?
Mylovel ne oldu seni hayattan soğutacak?
Ayrıca su an ter icinde ay noldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?