2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım yüzde bir risk her testte oluyor diye biliyorum ben hiçbir tet yüzde yüz risksiz demez zaten hemen neden kötü düşündün doktorun ne dedi tam olarak

Son düzenleme:

neden kötüsün? yüzde 1 çok çok düşük bir rakam, kaldıki ikili test kesin tanı koyacak bir test değil. sıkma canını.

off benimde canım çiğ köfte çekti benim ablam baya yakından ilgilenir alternatif tıp la onada sorayım ben bi ama ben çok mızmızım yiyememki onu

Dokotor riskli gruptasın dedi üçlü teste kötü çıkarsa aminyosentez yapılıcak dedi ikili test iyii ama diğeri neden böyle çıkmış anlamadım dedii bekliceksin dedi 3 hafta sonra üçlü test yapılacak dedi

slm hatunlar
sag taraf sirtim oldugu gibi tutuldu.kipirdayamiyorum bile an geliyor sanki bicak sapliyorlar
dr sadwce 3gun rapor verebildi.mudurum biraz bozuldi
u ama bende cok kotuyum

off benimde canım çiğ köfte çekti benim ablam baya yakından ilgilenir alternatif tıp la onada sorayım ben bi ama ben çok mızmızım yiyememki onu

Ama hamilelere pek tavsiye etmiyorlar çiğ etle yapılan yemekleri.Doğumdan sonra yeriz inşallah.Köftelik bulguru da at ağzına çevir çevir yut.Tadı kötü değil ki canım.Denemekte fayda var.

olabilir valla, hamile kaldım, yoğurt sütü kestim resmen bulantıdan

bugün mübarek gün dua et yer gök dua üzerine doktorların ne sorunlu dedikleri sapsağlam doğuyor içini ferah tut istersen sonuçları başka bir doktora göster belki seni rahatlarır boşuna evham yapıyorsundur..

sen içini rahat tut, benim çok tanıdığım var riskli gruptasın denilen ama hiçbirinde böyle bir şey yaşanmadı. netten de araştırırsan olasılığın gerçekten çok çok düşük olduğunu okuyabilirsin.. ne olur olumsuz düşünme....

teşekkür ederim canım, çok sağol..

yok sinirlenmedim canım niye sünirleniyimde sürekli bi sitem halindesiniz....:44:
laf olsun diye geyik yapılır ama bilmediğin bi konuda yorum yapılmaz sağlıkla ilgili yanılıyomuyum...

bilmediğin konuda yorum yapılmaz ama fikir verilir, paylaşılır! biz buna paylaşım diyoruz. bu forumun amacının da bu olduğunu sanıyordum ben.

kızlar ya malum hepimiz hamileyiz ve canımız abuk subuk şeyler çekebilio... acaba buradan hiçbir yiyecek ismi yazmasak nasıl olur? ben az önce birşey okudum ve acayip canım çekti, hayali gözümün önünden gitmiyor ve asla şuanda yiyebilecek bir durumda değilim (

hay ağzına sağlık... kaç kez böyle oldu. sadece bu konuda değil. İstanbul'da Anadolu yakasında doktor sormuştum kimse cvp vermedi, kimsenin mi fikri yoktu misal? :)

Canım moralini bozma.Testin altındaki notları okursan bu testteki değerlerin düşük çıkması illa bebeğin risksiz doğacağı anlamına gelmiyor.Tabi riskin yüksek çıkması da illa bebek hasta doğacak demek değil.Kaldı ki riskin de çok çok düşük yani evham yapmana gerek yok.Ben şahsen o testlere pek güvenmiyorum.2 çocuğumda da hiçbirini yaptırmadım.Bunda da sırf yapayım diye yaptıracağım.Canın sıkma canım

Sağol şekerim, içimi rahatlattın.

süper:) doktora yorgunluğum için vitamin gerekir mi demiştim gerek yok normal demişti, bir de bunu sorayım ozaman.

içini ferah tut, hiçbirşey olmaz. ben toxoplazma atlattım, sadece iyi düşünmek gerekiyor hiç kötü ihtimalleri düşünmeyesin.

Pardon canım.Ben bile yazdığımda canım çekti.ÖPÜCÜKLER

süper:) doktora yorgunluğum için vitamin gerekir mi demiştim gerek yok normal demişti, bir de bunu sorayım ozaman.

Şimdi kullanmaya gerek yok çünkü zaten bebeğe de bize de yeter.Ama sonraki haftalarda bebek kemiklerimizdeki bütün vitaminlerimizi emiyor.Bize birşey kalmayınca vücut bu şekilde alarm veriyor.:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…