- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.941
merhabalar az önce ikili testimimi aldım yazıyorum sonuçları size
kombine risk 1.99 değerin üzerinde
ikili test 1.4959 değerin altında
yaş riski 1.955
trisomy 18+NT 1.711
DOKTOR %1 RİSKLİ DEDİ ÜÇLÜ TESTİ BEKLİCEM 3 HAFTA ZAMAMN GECERMİİİ NE OLUR VARMI BÖYLEEE ÇOK KÖTÜYÜMMM
merhabalar az önce ikili testimimi aldım yazıyorum sonuçları size
kombine risk 1.99 değerin üzerinde
ikili test 1.4959 değerin altında
yaş riski 1.955
trisomy 18+NT 1.711
DOKTOR %1 RİSKLİ DEDİ ÜÇLÜ TESTİ BEKLİCEM 3 HAFTA ZAMAMN GECERMİİİ NE OLUR VARMI BÖYLEEE ÇOK KÖTÜYÜMMM
Benim eşimde çok olur.Baharatlı yemek asla yiyemez hemen midesi yanar.Ben de çiğ köfteler,turşu,bol acılı ekşili salata derken ooof ağzım sulandı valla:) Adam azıcık acı yese gece fellik fellik köftelik bulgur arar.Ondan biliyorum.Çok işe yarıyormuş
off benimde canım çiğ köfte çektibenim ablam baya yakından ilgilenir alternatif tıp la onada sorayım ben bi ama ben çok mızmızım yiyememki onu
Benim bildiğim kadarıyla kalça ağrısı vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor.Magnezyum ve kalsiyum eksikliği olması lazım.Hatta ilerleyen zamanlarda bebek büyüdüğü için ağrılar daha da artabilir.O zaman doktor suda eriyen kalsiyum ve magnezyum tabletlerinden veriyor.Tecrübe konuşuyor kızııım
Dokotor riskli gruptasın dedi üçlü teste kötü çıkarsa aminyosentez yapılıcak dedi ikili test iyii ama diğeri neden böyle çıkmış anlamadım dedii bekliceksin dedi 3 hafta sonra üçlü test yapılacak dedi
Dokotor riskli gruptasın dedi üçlü teste kötü çıkarsa aminyosentez yapılıcak dedi ikili test iyii ama diğeri neden böyle çıkmış anlamadım dedii bekliceksin dedi 3 hafta sonra üçlü test yapılacak dedi
ahh aşk olsun vallaben bu ağrıları sanırım en çok yaşayan kişi olarak ve sürekli burayı takip eden biri olarak öğle arasına çıktığımda yazdığın için biraz geç gördüm ve hemen cvp yazdım, yardımcı olmak için yazdım, isyan ettiğin için değil ((((((((
yok sinirlenmedim canım niye sünirleniyimde sürekli bi sitem halindesiniz....:44:
laf olsun diye geyik yapılır ama bilmediğin bi konuda yorum yapılmaz sağlıkla ilgili yanılıyomuyum...
cnm ben dusundumu soledım..muhabbetler bole bkac kısı arasnda donebılıo ve bska bırınn soledıgı gorulmuo o zaman bozuluo ınsan bu normal.bnm burda olmamın bı anlmı yok dıyebılıosun.bnm demeye clıstıgım bu.zaten bullantı bas grısı bılmem ne derken cok zorlanıorz kafa dagıtmk ıcn gırıoz bde bole olunca zten snırler gergın alınabılıo ınsan.
kızlar kalça ağrısı çatının genişlemesinden oluyor. ilk hamileliğimde çok ağrırdı. bıçak saplanmış gibi olurdu. bunlar normal. ben daha ilginç birşey söyliyeyim daha hiç kilo almadan kalçalaarımda kırmızı çatlaklar olmuştu. vucudun genişlemesiyle ilgili herhalde.
Benim bildiğim kadarıyla kalça ağrısı vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor.Magnezyum ve kalsiyum eksikliği olması lazım.Hatta ilerleyen zamanlarda bebek büyüdüğü için ağrılar daha da artabilir.O zaman doktor suda eriyen kalsiyum ve magnezyum tabletlerinden veriyor.Tecrübe konuşuyor kızııım
Canım moralini bozma.Testin altındaki notları okursan bu testteki değerlerin düşük çıkması illa bebeğin risksiz doğacağı anlamına gelmiyor.Tabi riskin yüksek çıkması da illa bebek hasta doğacak demek değil.Kaldı ki riskin de çok çok düşük yani evham yapmana gerek yok.Ben şahsen o testlere pek güvenmiyorum.2 çocuğumda da hiçbirini yaptırmadım.Bunda da sırf yapayım diye yaptıracağım.Canın sıkma canım
kızlar ya malum hepimiz hamileyiz ve canımız abuk subuk şeyler çekebilio... acaba buradan hiçbir yiyecek ismi yazmasak nasıl olur? ben az önce birşey okudum ve acayip canım çekti, hayali gözümün önünden gitmiyor ve asla şuanda yiyebilecek bir durumda değilim(
süper:) doktora yorgunluğum için vitamin gerekir mi demiştim gerek yok normal demişti, bir de bunu sorayım ozaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?