- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.421
Telefonla doktorundan bilgi alsan canım, belirtileri söyleyip. İnşallah önemli bişy değiildir.Ateşi yok dur bakim Esım geliyor eve şimdi geçmez ise gidelim doktora
Bugun noluyor bu cocuklara yahu inci de cok huysuz ilk kez mememi zorla aldı tepinip duruyor gaza da benzemiyor karnı cok garip sekilde kalp gibi attı sonra kustu anlamadım valla
teşekkür ederim canım. buyur gel beklerim her zaman:) hoş gelmişsin sen de bu arada..
hoş geldin canım..
tanıştığıma çok sevindim Yağızcmm sen ne güzel bişeysin böyle
kıyamam noldu acaba kuzuma. bizde gaz olduğunda artık öyle mızırdanmalar oluyor çıkarıp rahatlıyor..5dk sonra aynı şey. 1 saat sürüyor bu şekilde.inşallah uyuyup dinlenebilmişsindir canım..
merkeze gelmişsin sanırım sen kuzum.. ben ilçedeyim malesef.. ama istanbula en yakın ilçedeyim. al Barışı gel bir gün
hihohooooo
oyy yeme de yanında yat bu veledin
şekerim ben göz kararıyla yapıyorum ıslak keki.. sos ayırıyorum sonra tekrar eklemeler yapıyorum falan derken belli bi ölçü kullanmıyorum. dün gözüm doymamış sanırım sosunu fazla kaçırdım. tadı müthiş ama fazla ıslak kek oldu
canım sanırım bizimkiler topluca büyüme atağı geçirmeye başladılar
Ben kadınlar kulübü uygulamasını çok iyi kullanamıyorum, daha fotoğraf yüklemeyi bile bilmiyorum. Geçmişe bakarken de bana yazılan cevapları kaçırıyorum onca yazının arasında. Daha öğrenemedim. Bu nedenle hoş geldin mesajlarınızı kaçırmışım. Biraz geç olsa da, Hoş bulduk kızlar!
Ben kadınlar kulübü uygulamasını çok iyi kullanamıyorum, daha fotoğraf yüklemeyi bile bilmiyorum. Geçmişe bakarken de bana yazılan cevapları kaçırıyorum onca yazının arasında. Daha öğrenemedim. Bu nedenle hoş geldin mesajlarınızı kaçırmışım. Biraz geç olsa da, Hoş bulduk kızlar!
Belki çok yüksek yastık nedeniyledir. Bir arkadaşım bahsetmişti. Eşinde işe yaramış.
Benim de ablam ölmüş bebekken. Sanırım eskiden bebek kaybı yaşamayan yok gibi. Annanem tam 3 tane kaybetmiş. Onlara fazla takılma bence. Çünkü insan kafayı yer, paranoyak olur, obsesifliğe kadar gider.
Kör olma muhabbetine anlam veremedim canım, doktorun yanındaki sekreter demedi di mi doktorun dediğinden eminsin ? Çünkü hiç bi şekilde tıbbi bir konuşmaya benzemiyor ve az çok bu güruhun içinde olan biri olaraktan ki aralarında cemaatçiler de var haliyle, bu tarz konuşan doktor ne duydum ne gördüm. İlginçmiş! Yani inancı tıbbi bilgisinin önüne geçtiyse bişey diyemiycem.
Bi de kardeşin de mi geç öğrendi gebeliği neden pedagoga gitme isteği duydu ki, söyledin de ben mi gözden kaçırdım :26: Tamam küçükken acı bi kaybınız var da bunun zihinsel durumla alakası yok. Zaten zihinsel sorunlar 2li, üçlü testlerde çıkıyor genelde. Ve sen yoktun burdaki arkadaşlar bilir benim hamilelikte 2li test sonucum yüksek çıktı. Ona rağmen hiç kafaya takmadım. Bi de gebeliğimi öğrenene kadar baya alkol almıştım, sigara da öyle. Doktorun da demiş zaten sıkı sıkı tutunduğuna göre bi anomali yok. Kaldı ki bebeğin gayet sağlıklı doğmuş ve okuduğun bir kütaphane kitaba göre de normal görünüyor anladığım kadarıyla ve şimdi onları rafa koy rahatla. Her şey güzel olacak)
Ne atakmış bu yaaaa, bende de yakında ataklar başlayacak fena olacak.
Mız mız mız mız... Devamlı mızmız devamlı kucak.. 5 dk. oturamayan perişan ben.. Yine de memnun olmayan bebek.. Eridim bildiğin ikinci çocuğa nasıl bakıcam..
Birde oyun halısı alayım diyodum. Sırtı yere gelmiyor ki paşanın. Yatacakta onunla oynayacak. Nerde..
kıyamam noldu ki kuzuma ya :/ üşütmüş olabilir canım belki :26: izlemeye devam et de sen zaten gerekli gördüğün an götürürsün doktora.
canım sanırım bizimkiler topluca büyüme atağı geçirmeye başladılar
Telefonla doktorundan bilgi alsan canım, belirtileri söyleyip. İnşallah önemli bişy değiildir.
Bugun noluyor bu cocuklara yahu inci de cok huysuz ilk kez mememi zorla aldı tepinip duruyor gaza da benzemiyor karnı cok garip sekilde kalp gibi attı sonra kustu anlamadım valla
Maalesef canım, adama sorsan teselli ediyor çekmedi kurtuldu hesabı..bana kadın körlük konusunu söylediğinde eve gittim ve sinirden ağladım, çocuğum benim yüzümden kör olacak diye inanmadım tabiki, beni sinir eden bunların artık bukadar pervasız olmaları. hele dediğin gibi günahı sevabı konuşmak ona mı düşmüş. zihniyetlerini bildiğim için sözlerine kanıpta çocuğum kör doğacak diye üzülmedim, ama ne oldu beynimin bir yerine işletti acaba içki ve sigarayla bebeğime bir zarar vermiş miyimdir diye
gerçekten bende oğlum nasıl bir gelecekte yaşayacak diye endişe ediyorum. artık bu zihniyet her makamda her koltukta..
bu arada ben de onca sıkıntılı yazının ortasında yaptığım kahve keyfinden dem vurmuşum ya puu bana
çok saol canım rahatlatan sözlerin için :) ilk bir ay gerçekten çok paniktim ama kendimi frenlemeye çalışıyorum ve işe yarıyor sanırım..bide açıkcası sizler çok yardımcı oldunuz bana korkularımda. hatırlarsan ilk doğduğunda kalbinde sorun varsa diye benim kalbim çıkacaktı yerinden
gittiğim hasatane İzmir Şifa Gaziemir Hastanesi, bu cümleleri kuran kadın bildiğin doktor canım, öyle sekreteri falan değil...benim beynimi zıplatan "takdiri ilahi" lafı oldu. olaya nekadar bilimsel yaklaştığını var sen anla
kardeşim konusuna gelince onun benim korkularımla falan alakası yok, senin dün tarif ettiğin anne tipinden, benim çocuğum en iyi olmalı..kardeşim çok hırslıdır, makina bölümünü bitirmek yetmedi bide dereceyle bitirdi..şimdiden oğlunun hangi üniversiteyi kazanacağının hesabını yapıyor
Allah hiçbirimize bebeklerimizin sıkıntısını göstermesin, hep böyle gülücüklerini paylaşıp en fazla gaz, diş problemleri konuşuyor olalım...
bu arada yeri gelmişken aranıza geç katıldım ama hepiniz okadar sıcak davranız ve o sıkıntılarımda bana destek oldunuz (gerçi kv sıkıntısı aynen devam ve sanırım benim bir parçam oldu artık) hepinize teşekkür ederim :)
Senin de dediğin gibi çok pervasızlar çünkü hesap soran yok, her makam onların kontrolünde. KPPS soruları çalınır sorumlular bulunmaz daha neler neler! En kötüsü adalet artık herkese eşit uzaklıkta ve tarafsız değil!
ne oldu canım, hayırdır
Noldu canım neye sıkıldın?
Neden kızlar? Suloz sen neden vazgeçtin ikinci çocuktan?
Mylovel ne oldu seni hayattan soğutacak?
tünaydınlar kızlarortalığı topladım, böcüğümü uyuttum, kendime bir de sütlü türk kahvesi yaptım ohh missss değmeyin keyfime
öpüyorum seni iyi yürekli dünüşümm
sakin ol canımm noldu kii :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?