2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun noluyor bu cocuklara yahu inci de cok huysuz ilk kez mememi zorla aldı tepinip duruyor gaza da benzemiyor karnı cok garip sekilde kalp gibi attı sonra kustu anlamadım valla

kıyamam noldu ki kuzuma ya :/ üşütmüş olabilir canım belki :26: izlemeye devam et de sen zaten gerekli gördüğün an götürürsün doktora.

Ben kadınlar kulübü uygulamasını çok iyi kullanamıyorum, daha fotoğraf yüklemeyi bile bilmiyorum. Geçmişe bakarken de bana yazılan cevapları kaçırıyorum onca yazının arasında. Daha öğrenemedim. Bu nedenle hoş geldin mesajlarınızı kaçırmışım. Biraz geç olsa da, Hoş bulduk kızlar!

Canım alışacaksın:) dün sana özelden mesaj attım sanırım onu da görmedin :)

sorun değil canım ya olur öyle gözden kaçmalar eminim foto yüklemeyi de çözersin yakında ve bizi meleğinle tanıştırırsın

çok saol canım rahatlatan sözlerin için :) ilk bir ay gerçekten çok paniktim ama kendimi frenlemeye çalışıyorum ve işe yarıyor sanırım..bide açıkcası sizler çok yardımcı oldunuz bana korkularımda. hatırlarsan ilk doğduğunda kalbinde sorun varsa diye benim kalbim çıkacaktı yerinden
gittiğim hasatane İzmir Şifa Gaziemir Hastanesi, bu cümleleri kuran kadın bildiğin doktor canım, öyle sekreteri falan değil...benim beynimi zıplatan "takdiri ilahi" lafı oldu. olaya nekadar bilimsel yaklaştığını var sen anla
kardeşim konusuna gelince onun benim korkularımla falan alakası yok, senin dün tarif ettiğin anne tipinden, benim çocuğum en iyi olmalı..kardeşim çok hırslıdır, makina bölümünü bitirmek yetmedi bide dereceyle bitirdi..şimdiden oğlunun hangi üniversiteyi kazanacağının hesabını yapıyor
Allah hiçbirimize bebeklerimizin sıkıntısını göstermesin, hep böyle gülücüklerini paylaşıp en fazla gaz, diş problemleri konuşuyor olalım...
bu arada yeri gelmişken aranıza geç katıldım ama hepiniz okadar sıcak davranız ve o sıkıntılarımda bana destek oldunuz (gerçi kv sıkıntısı aynen devam ve sanırım benim bir parçam oldu artık) hepinize teşekkür ederim :)

Seni çok iyi anlıyorum, gerçekten. Kızım çok çok yorucu bir bebekti. Çok gazlıydı, sütüm varken 4. aydan sonra zorla emdi. Hep uyku halini bekliyordum biraz olsun emzirebilmek için, ki uykusuz bir bebek olduğundan bu çok zor oluyordu. Uyku hali bile yoktu. Yatakta şekerleme yapan bebekler vardır ya hani, hayır benim ki gözlerini hemen açardı, sanki hiç uyumamış gibi. Zaten de uyumazdı. Ben elimde not defteri, ne kadar uyuduğunu ve hangi mememden ne kasar süt emdiğini yazıyordum.Şaka değil iyice tırlatmıştım. Doktora yenidoğanlar günde 16-17 saat uyurmuş ama ben toluyorum uyuduğu saatleri 9 en fazla 10 saat! Yattığı yerden hep kalkmaya çalışırdı, hep kafasını vücudunu kaldırmaya çalışırdı. Emzirirken uykuya dalardı, koyardım uyanırdı, yine emzir, yine aynı. Diğer zamanlarımda onu kucakta eğlendirmek ve süt pompalamakla geçiyordu. Doktora tez aşamasındaydım. Tezim dondu kaldı, ben o sıra hiç toparlayamadım kendimi. Eğer annem olmasaydı mahvolmuştum. Ek gıdaya geçtikten sonra da hep kustu, herşeyi, her yere, evde, alışveriş merkezlerinde, her yerde, her şeyi, çok hasta olan bir çocuk. Rota virüs oldu, bize de bulaştı, o dahil hepimiz hastanelik olduk. Annem bıktı, artık bakmayacağım dedi ki haklı. İkinciye oturur bakarsın dedi. Şimdi tez, iş ne yapacağım bilmiyorum. Velhasılı kelam zor zamanlardı. Hep başka bebelerle karşılaştırır ve netten okuduklarımla kafayı yerdim. Çok hatalı davranmışım o zamanlar. Doktor her çocuk farklıdır başkalarıyla karşılaştırmayın derdi, annem de. Çok haklıydılar. Bebeğimin en güzel zamanlarını biraz kaçırdığımı düşünmüyorum bu yüzden. Ama o sırada insan düşünemiyor. Velhasılı kelam, ikinciyi neden yaptın diyeceksin belki de:)) Unutuluyor çünkü, o sıkıntılar bile unutuluyor. Kardeşlerimi ne kadar sevdiğimi düşündüm. Onun da bir kardeşi olsun istedim ama sanırım en çok kendim için istedim. Bebek kokusu özleniyor sanırım, ben özledim çünkü. Sen de unutucaksın bu günleri ve her şey çok güzel olacak...

kıyamam noldu ki kuzuma ya :/ üşütmüş olabilir canım belki :26: izlemeye devam et de sen zaten gerekli gördüğün an götürürsün doktora.

canım sanırım bizimkiler topluca büyüme atağı geçirmeye başladılar

Telefonla doktorundan bilgi alsan canım, belirtileri söyleyip. İnşallah önemli bişy değiildir.

Sagolun kızlar funda haklisin Üşürmüş olabilir cidden

Bugun noluyor bu cocuklara yahu inci de cok huysuz ilk kez mememi zorla aldı tepinip duruyor gaza da benzemiyor karnı cok garip sekilde kalp gibi attı sonra kustu anlamadım valla

Gazdır canım bağırsaklar çok dolu olunca memeyi de emmek istemiyolar, bi de yer kalmadığı için geri tepiyo mide sütü. Reflü yapıyo, öksürtüyo. Geçmiş olsun kuzum.

Senin de dediğin gibi çok pervasızlar çünkü hesap soran yok, her makam onların kontrolünde. KPPS soruları çalınır sorumlular bulunmaz daha neler neler! En kötüsü adalet artık herkese eşit uzaklıkta ve tarafsız değil!

Ayrıca Suloza da tükür canım ondan çekti o da suçlu. Hem suçlu hem de zayıf 2 kere tükür

Çok stresliyim kızlar yaaaaa pazar günü Mevlüt yapıcam ama hiçbir hazırlığım yok ya offf.. Ne giycez kızımla belli değil, ev almış başını gidiyo kahvaltı sofrasını kaldıramadım daha.. Aksi gbi kızım dünden beri kafkasını yapamıyo, ilk defa böyle oldu kızım ya çok ıkınıyo gaz çıkarıyor ama gerisi yok. Sallamazdım alışmasın diye şimdi mecbur beşiğinde sallıyorum. Of ya yardımcı alcaktım o da gelemiyormuş , kardeşimin sınavları var yarın sabah gelcek.. Ama iyi bi temizlik lazım napçam bilmiyorum , ben misafir ağırlayınca çok strese girenlerdenim , elimde değil.. Heyecandan bişey yapamam elim de kalkmıyo vakit de bulamıyorum.. Allah'tan annemle kayınvalide sunumları hazırlıyor. Benm bi evim ve ben hazırlanmam lazım onu da yapamıyorum yaaaaaaa püf

İyiki gelmişsin canım :)))

elbet bu devran dönecek canım, ben umudumu kaybetmedim...bu millet %96 ile gelenin gidişini de görmüş bir millet

ne oldu canım, hayırdır

Noldu canım neye sıkıldın?

Neden kızlar? Suloz sen neden vazgeçtin ikinci çocuktan?
Mylovel ne oldu seni hayattan soğutacak?

Bir gun tamam iyi desem ertesi gun bozuluyor. Gunduz uykulari kesintisiz yarım saati gecmiyor. Hep kucakta olacak yerine koyduğum an agliyor.kucakta bile mutlu degil hep miz miz. Saat birde kahvaltimi ancak yapabildim. Evim gocmus gidiyor is yapamiyorum. Kendime zaten hic bakamiyorum. Saat 10 da uyurdu o saatten sonra yapardim birseyler. Bir kac gecedir saat 12 den once uyumuyor. Dun gece birde uyudu. En son dayanamadim o agliyor ben agliyorum.simdi yikadim kucagimda sızdı uyuyor. Kendime de kızıyorum neden daha sabırlı değilim diye. Gun icinde şöyle bir cay demliyim oturayim ya da bir kahve
iceyim diyebilecegim kendime ayirdigim vaktim yok. Bunlar zamanla birikmislik yaratiyor.Öyle iste canlar. Azıcık bunalmis durumdayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…