- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.481
kizlar selam topige takilamiyirum yine..
Yemeden icmeden kesildim canim cok sikkin. Kardesimden farksiz kuzenim daha 30yasinda ve yumurtalik kanseri teshisi kondu. Ameliyatla temizlendi bolge pazartesi iyi ya da kotu huylu oldugu belli olacak. Lutfen dualarinizi esirgemeyin.
Opuyorum sizi ve meleklerinizi,Allaha emanet olun.
heheh canım senin yazını alıp kızım yerine oğlum yazayım sanki ben yazmışım gibi oldu:))))bizimde derdimiz faranjit geçen sene hep antibiotik yazılşdı en son pes ettim bir ay oklua göndermedim ve doğal yoları aradım.Ballı zencifilii macun diye bir bitkisek ürün ile oğlum iyileti ve güçlendi.bu sene iyyisiz şimdilik umarım geçen seekigibi hasta olmaz.Bitkisel kuruyucu demişsin nasıl bi,r şey biz de deneyelim.
Yemeden icmeden kesildim canim cok sikkin. Kardesimden farksiz kuzenim daha 30yasinda ve yumurtalik kanseri teshisi kondu. Ameliyatla temizlendi bolge pazartesi iyi ya da kotu huylu oldugu belli olacak. Lutfen dualarinizi esirgemeyin.
Kader arkadaşım benim yaa. açın halinden aç anlar zaten bi tek.
O değil herşeye rağmen buraya yazmaktan kendimi alamıyorum. Salon oturma odası arası bi tur atıp geliyorum ayakta notebookun başına.
geçmiş olsun canım iyi düşünün iyi olsun inşallahkizlar selam topige takilamiyirum yine..
Hadi sen açılışı yap biz geliyoruz peşinden
Ne zaman geçicek tatlımm. Onu da bi söyleyiversen bana bu kadar kaldı sabır diye teselli edeyim kendimi
An itibariyle eklediğim diğer resimde örneği var canımcım. Sonuç aynı
Makarneks deneyelim dedim ama görmedin sanırımAynen canm gezdiriyrm dolastiriyrm geliyrm bakiyor. Uyuyo ayagmda sallarkn telden giriyrm yaziyrmm...ama hep acimm :-D
Canım alışacaksın:) dün sana özelden mesaj attım sanırım onu da görmedin :)
majezik kullanabilisin. Ben hep onu kullanıyordum. Doğumdan sonrada doktor ağrı kesici olarak majezk yazmıştı. Demekki sütten bebişe bir zararı yok.Sanki herşey dört dörtlük, ipek güzel guzel uyuyo, kendi kendine biraz vakit geçiriomus
gibi simdi bide regl oldum.neyseee. . size sorum sanci olursa hangi ilaci kullanıyoruz?
Sağol canım, bu aralar yaratıcılıkta sınır tanımıyorum çaresizlikten :)Deneme oyun halina bayildim, test surusu yapmadan almamak lazim cocuk esyalarini cok dogru dusunmussun :)
Severim asu kızın gamzelerini buyurmuştum artık o resim isteriz annesi
Toto muydu adı sahi hastalanmıştı nasil oldu iyi mı tatlım ?
Yemeği hazırlamak için biraz mutfağa gittim az önce elayıda yatağına koydum kendi kendine oynuyodu derken acı bir çığlık attı hemen koştum kıpkırmızı kesilmiş nefessiz öle kalmış hemen aldım nefes almadı bi süre sonra kuvvetlice sarstım nefes almaya başladı tırnağıyla gözünün altını çizmiş biraz kanamış yaşadığım korkuyu nasıl anlatsamo kadar çok ağladım ki allah bizi evlatlarımızla sınamasın
Kizlar bu yasadiklarim nedir boyle l... dun aksam telefonum caldi arayan mudurum... bir iki muhabbet ve arkasindan soyledigi laflar.... yonetim toplantisinda alinan kararla benim artik calismamam gerkerigini masamin bos kalacagina yerime ne beni nede baskalarini almayacaklarini soyledi o an bugun gelen misafirlerim icin evi temizliyordum supurge elimde kala kaldi neye ugradigimi sasirdim.. ve ben dogum iznimdetken bu adamlarin isini yaptim son 2gecedir saat 2 lerde yattim isi bitirmek icin... sefim bile benden duydu bu haberi adam soklarda.. ve mudur hala ainan karari sefime aciklamamis is yerine benm yerime ingilizce hocasi bi kizi almak istegen adi ler vardi benim yzumden buyuk patron ona tas koydu die kucuk patron cocuklarida bana tas koymaya calisiolardi ve sonunda basarmislar sanirim.. o an cok uzuldum agladim teli kapadim ve butun hirsimi temizlikten cikardim. Ve sonra dedim ki her serde bir hayir vardir kocan hic yarinini dusunmedi tek kurus kenarda birakmadi.. h3m kizina kendin bakma istiodun kv baksin istemiodun rabbimin gordugu bisey vardir dedim ve uzuntumu orda biraktim.. genede basima gelen bu durumu sizlerle paylasmak istedim... hakkimda ne hayirlisiysa o olsun..
Bugün öğrendiğim yeni bir bilgiyi siz değerli dostlarımla paylaşmak isterim.
Sezeryan ile doğum yapan annelerin bebekleri gaz sancısı cekermis.
Anne doğumda sancı cekmediginden,bebek annenin cekmesi gereken sancıyi cekermis efendim
Ayağa kalkıp teyzeyi alkışlayasim geldi barış kucagimdaydi yapamadım
Aynen canım :) Bütün gün aç durunca akşam bir ekmek bitiriyorum. Eşim dehşet dolu gözlerle bakıyor bana yemek sonunda
saol canım benim güzel sözlerin için :) bende ihtimal dese okadar kızmıycam, densiz kesin diyor...doğumda olmazsa ilk 6 ay içinde mutlaka diyor. bide neymiş takdiri ilahi...adamı dinden soğutacaklar, daha diyecek çok laf varda burda frene basayım
devlet hastaneleri zaten felaket. tam kan sayımı için doktorum burda ücretli yaptırmana gerek yok, devlet hastanesinde yaptır getir sonuca bakayım demişti. urla ada devlet hastanesine gittik, adam kafasını kaldırıp yüzümüze bakmıyor, hastane pislik içinde...dedim durumu müsait olmayıp özele gidenlerin Allah yardımcısı olsun...bu arada urla devlet hastanesi bir adada. bizim amca komple adayı satın almış, şimdi başka yere taşınıyor hastane...adayı eşi için sağlık kompleksi yapacakmış. kendi plajı falan olacak...insan sormadan edemiyor kasımpaşadan yırtık ayakkabı ile çıktım diyordun, bugün ada satın alacak parayı nerden buldun. maaşınla yaptıysan bizede şu tasarruf sırrını versende ada da falan gözüm yok 2 gözlü bir ev alabilsem
evet kızımla günlerdir sürdürdüğümüz parmak emme mücadelesinde geldiğimiz son nokta...
"sen eldivende giydirsen ben baş parmağımı bulur emerim, parmak benim ağız benim..."
Eki Görüntüle 853962
Pek anlamam ama o kalbin hemen sol tarafında birbirine sarilmis bi çift var sanki :)
He yaa terbiyesizler.
Bi de doğum izni diye diye nasıl da oyaladilar bizi. 2 ay dendi 2 hafta oldu, o bile hala cikamadi.
Hala beni her gören doğum iznin nası bitti ki senin, 6 ay oldu ya doğum izni diye bana akıl veriyor. Dilimde tüy bitti artık söylemekten. Of tükendim
Dünde bunu denemiştim. İlgisini çekebileceğini düşündüğüm ne varsa asıyorum önüne. Onun yaptığı astıklarıma bir bakış sonrasında bana doğru "bu ne be bunla mı kandırcaksın beni" bakışı, arkasından ağlama hatta ağlama değil yırtınma. Onun arkasından kucakta bebekle yeniden yürüyüşte ben
Eki Görüntüle 854204
Dünde bunu denemiştim. İlgisini çekebileceğini düşündüğüm ne varsa asıyorum önüne. Onun yaptığı astıklarıma bir bakış sonrasında bana doğru "bu ne be bunla mı kandırcaksın beni" bakışı, arkasından ağlama hatta ağlama değil yırtınma. Onun arkasından kucakta bebekle yeniden yürüyüşte ben
Eki Görüntüle 854204
Aman Huyu benzemesin canımBu fotoğrafta da nasıl melek durmuş, bakmış. Oysa annesi tükendi haberi yok:))
Ama çok yıpratıcı oluyor değil mi ?? Geçen sene her gün boğazım ağrıyor diye gelirdi okuldan. ( önceki seneler dahil:))) Öksürükle birlikte kusmalar, karın ağrısı kusma vesaire, vesaire... Bazen sinirlerime hakim olamıyor bağırıyordum. Şaka gibisin diye. Sonra çok pişman oluyordum, vicdan azabı çekiyordum. Bu sene de oluyor ama ben artık biraz daha şerbetliyim. Mesela öksürmeye başlıyor belki zaten biliyorsundur umca diye bir bitkisel yardımcı var ben ondan vermeye başlıyorum bazı bronkadilatör dedikleri ilaçlarla birlikte. Çünkü çok doktora gittim hiç çare bulamadım. Hep aynı ilaçlar ve antibiyotikler. Biri kortizonlu ilaçlar verir diğeri bunları ben çocuklarıma kullandırmazdım der. İnsan kime inanacağını şaşırıyor. Sakın yanlış anlaşılmasın. Kimseye ilaç vesaire önermek için yazmadım bunları. Sen sordun diye söyledim. Herkesin tecrübesi farklıdır.
majezik kullanabilisin. Ben hep onu kullanıyordum. Doğumdan sonrada doktor ağrı kesici olarak majezk yazmıştı. Demekki sütten bebişe bir zararı yok.
Sağol canım, bu aralar yaratıcılıkta sınır tanımıyorum çaresizlikten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?