2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar selam topige takilamiyirum yine..

Yemeden icmeden kesildim canim cok sikkin. Kardesimden farksiz kuzenim daha 30yasinda ve yumurtalik kanseri teshisi kondu. Ameliyatla temizlendi bolge pazartesi iyi ya da kotu huylu oldugu belli olacak. Lutfen dualarinizi esirgemeyin.

Opuyorum sizi ve meleklerinizi,Allaha emanet olun.

allah acil şifa versin canım inş iyi huyludur

Ama çok yıpratıcı oluyor değil mi ?? Geçen sene her gün boğazım ağrıyor diye gelirdi okuldan. ( önceki seneler dahil:))) Öksürükle birlikte kusmalar, karın ağrısı kusma vesaire, vesaire... Bazen sinirlerime hakim olamıyor bağırıyordum. Şaka gibisin diye. Sonra çok pişman oluyordum, vicdan azabı çekiyordum. Bu sene de oluyor ama ben artık biraz daha şerbetliyim. Mesela öksürmeye başlıyor belki zaten biliyorsundur umca diye bir bitkisel yardımcı var ben ondan vermeye başlıyorum bazı bronkadilatör dedikleri ilaçlarla birlikte. Çünkü çok doktora gittim hiç çare bulamadım. Hep aynı ilaçlar ve antibiyotikler. Biri kortizonlu ilaçlar verir diğeri bunları ben çocuklarıma kullandırmazdım der. İnsan kime inanacağını şaşırıyor. Sakın yanlış anlaşılmasın. Kimseye ilaç vesaire önermek için yazmadım bunları. Sen sordun diye söyledim. Herkesin tecrübesi farklıdır.

Çok geçmiş olsun canım inşallah iyi huyludur üzmez sizi...

Kader arkadaşım benim yaa. açın halinden aç anlar zaten bi tek.
O değil herşeye rağmen buraya yazmaktan kendimi alamıyorum. Salon oturma odası arası bi tur atıp geliyorum ayakta notebookun başına.

Aynen canm gezdiriyrm dolastiriyrm geliyrm bakiyor. Uyuyo ayagmda sallarkn telden giriyrm yaziyrmm...ama hep acimm :-D

Dilerim sağlığına kavuşur, dualarım sizinle...

geçmiş olsun canım iyi düşünün iyi olsun inşallah

Cnm allah sifa versn.ins iyi huyludr..allah kmseye kaldiramayacagi dert vermesn dualrm szinle

Sanki herşey dört dörtlük, ipek güzel guzel uyuyo, kendi kendine biraz vakit geçiriomus
gibi simdi bide regl oldum.neyseee. . size sorum sanci olursa hangi ilaci kullanıyoruz?

Sanki herşey dört dörtlük, ipek güzel guzel uyuyo, kendi kendine biraz vakit geçiriomus
gibi simdi bide regl oldum.neyseee. . size sorum sanci olursa hangi ilaci kullanıyoruz?
majezik kullanabilisin. Ben hep onu kullanıyordum. Doğumdan sonrada doktor ağrı kesici olarak majezk yazmıştı. Demekki sütten bebişe bir zararı yok.
Deneme oyun halina bayildim, test surusu yapmadan almamak lazim cocuk esyalarini cok dogru dusunmussun :)
Sağol canım, bu aralar yaratıcılıkta sınır tanımıyorum çaresizlikten :)

Geçmişlerden geliyorum kızlar açılın :))

Severim asu kızın gamzelerini buyurmuştum artık o resim isteriz annesi

Toto muydu adı sahi hastalanmıştı nasil oldu iyi mı tatlım ?

Dodo canım çok iyi şuan maşallah sadece enfeksiyonmuş ve geçip gitti :)

Canım geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın.

Hayırlısı buymuş canım ya hiç üzülme. Keşke bişey olsa ben de çalışmasam en az 1 yaşına kadar

Şuan hüngür hüngür ağlıyorum kızıma sancı çektirdiğim için

Aynen canım :) Bütün gün aç durunca akşam bir ekmek bitiriyorum. Eşim dehşet dolu gözlerle bakıyor bana yemek sonunda

1 ekmek bitirmek ve 45 kilo olmak... İşte bütün mesele bu

Canım ciddi misin sen? Şok geçirdim yılların ada hastanesine yazık olacak.

Ben bunu yerim ya nereye saklasan bulur annesi :))

Aynen kedicikim ya bana da herkes doğum izni 6 aya çıktı haberin yok mu diyorlar Siz çok biliyosunuz hıhhh

Fotoğrafta çok ilgisini çekmiş numarası yapmış kerata Yemeyiz biz bu numaraları paşaaa kuruttun anneyi :))

Canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Bu fotoğrafta da nasıl melek durmuş, bakmış. Oysa annesi tükendi haberi yok:))

sağol canım evet ilaçsız olmaz ama yineden ninelerimiz ilaçları hatırlamak iyiy olur.Yani ilaç la birlikte çaylar şifa bitiler kullanmak çocuklarımıza toplamaya ve daha az hastalnamara yardımcı olur.PEki grip aşısı yaptırdın mı biz dr tavsye tti.Hastalanır yine dedi amöa hafif atlatır.Bizim de bu kusma olayı en çok yıpratanalrdandir.Ne yemek yerler ne içerler.Tek bildiği su.Bazen su kelimesi duyunca sinirlerim tgepemde oluyordu.Kaçkez bağrdığım var yeterya şu öksürmeyi kes artık.Aslında çocuğa değil bu çağresiz duruma sinirleniyordum.Hani arkdaşlar yazıyor bebekleri uyumuyor kucak oyanamk istiyorlar:))))söylmekistemdim ama mumla ararsınz bu günleri:))))diyorum sağlıklı olsunlar yarmaz olsunlar.Hep hareketli oyunu seven yarmaz bir çocuğunuz birden uyukalması halsiz olmasını görünce içininiz parçalnıyor o anda diyorsunuzki ah iyileşsin istediği kadar ortalığı dağtsın şımarsın zıplasın:)))anne olmak kolaymı zor tabiki.

Canim bende hamilelik ten önce majezik kullaniodum ama isimdi baktim prospektus e onerilmiomus.hamileyken Dr Tamol vermişti acaba onu mu kullansam ihtiyaç olursa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…