2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun , dileyelim iyi huylu olsun, aksini akliniza getirmeyin.

Sanki herşey dört dörtlük, ipek güzel guzel uyuyo, kendi kendine biraz vakit geçiriomus
gibi simdi bide regl oldum.neyseee. . size sorum sanci olursa hangi ilaci kullanıyoruz?
minoset plus kulnadım ben bunları doğumdan sonra vermişti dr bbeeğe bir zararı olmaz merak etme rahatlıkla kulan demişti bana.

Makarneks deneyelim dedim ama görmedin sanırım ben bulursam denicem sanada söylerim tadını. 3 dk. da izin verirler herhalde artık..

ben denedim bile! yasasin tembellik yasasin oglum :) benim disimin kovuguna yetmedi. gerci siz zayifsiniz ya size yarisi da yetebilir :)
cok matah degil ama kotu gun dostu.ac karinlara iyi gelir :)

Bu arada saglikli olup olmadiklari konusunda yorum bile yapmiyorum

Bize hiç yetmez şekerim aylarım açlığı var üzerimizde. 3'er dk.dan 3 kez yaparız bizde Tadı nasıl benziyor mu bildiğimiz makarnaya

herkese selaammmm
direk muhabbete dalıyorum valla :)) geçmiş pek birikmiş yine
bende ikinci çocuk konusunda baştan pek bir hevesliydim ama sonra kızım öyle bir gözümü korkuttu ki tırsıyorum valla şuan
bu arada canım yazdıklarında hep görüyorum zayıflığından şikayet ediorsun
merak ettim sütün nasıl ? açlık zayıflık sütünü etkilemiyor mu ?

Canim bende hamilelik ten önce majezik kullaniodum ama isimdi baktim prospektus e onerilmiomus.hamileyken Dr Tamol vermişti acaba onu mu kullansam ihtiyaç olursa?
Sen bilirsin canım. Ben doğumdan sonra 1 hafta ağrım oldukça kullanmıştım majezik. Tamol prospektüsünde de doktora danışılmadan kullanılmamalıdır diyor emzirenler için. Sen en iyisi doktora danış.

Eylulun altini degstiriyodm ynlislikla kukusunn ic ksmina degdi islak mendil..oralari silmeyin diyolar...cok degil biraz degdi endisrlendm

Ne güzel umutlusun canım. Doğru gelenin gittiğini gördük. Fakat ne yazık ki güçlü bir politik alternatif yok . Bu kalabalık ve birikimli ülke bir güçlü ve aklı başında alternatif çıkaramıyor. Politik, ideolojik gibi kelimelerden korkuyor, tırsıyor insanlar, gençler. Gezi olaylarında bile gençler ve bu olaylara katılan aktivistler hiç bir ideolojik oluşumun, politikanın veya siyasi partinin içinde olmadıklarını söylediler. Ya niye olmuyorsun kardeşim?? Politika yapmazsan, siyasetten korkarsan ve bu hareketi bir siyasi harekete ve politika üreten bir oluşuma çevirmezsen, istediğin değişiklikleri yapamazsın ki! Bu güzel ülkeyi daha adil, daha eşitlikçi bir hale getiremezsin ki! İşte canım benim pek umudum yok ne yazık ki. Sokağa çıkıyorum, gündemi ve sokaktakileri, hastanedekileri, kısacası halkımızı izliyorum, konuşuyorum ve umudum kırılıyor.

elbet bu devran dönecek canım, ben umudumu kaybetmedim...bu millet %96 ile gelenin gidişini de görmüş bir millet

Ne güzel umutlusun canım. Doğru gelenin gittiğini gördük. Fakat ne yazık ki güçlü bir politik alternatif yok . Bu kalabalık ve birikimli ülke bir güçlü ve aklı başında alternatif çıkaramıyor. Politik, ideolojik gibi kelimelerden korkuyor, tırsıyor insanlar, gençler. Gezi olaylarında bile gençler ve bu olaylara katılan aktivistler hiç bir ideolojik oluşumun, politikanın veya siyasi partinin içinde olmadıklarını söylediler. Ya niye olmuyorsun kardeşim?? Politika yapmazsan, siyasetten korkarsan ve bu hareketi bir siyasi harekete ve politika üreten bir oluşuma çevirmezsen, istediğin değişiklikleri yapamazsın ki! Bu güzel ülkeyi daha adil, daha eşitlikçi bir hale getiremezsin ki! İşte canım benim pek umudum yok ne yazık ki. Sokağa çıkıyorum, gündemi ve sokaktakileri, hastanedekileri, kısacası halkımızı izliyorum, konuşuyorum ve umudum kırılıyor.

elbet bu devran dönecek canım, ben umudumu kaybetmedim...bu millet %96 ile gelenin gidişini de görmüş bir millet

Canım çok şükür dilimi ısırayım Allahın lütfu herhalde bana sütüm iyi. Yetiyor bebeğime sadece emziriyorum şuan. Gündüz yiyemediğimin acısını akşam yemeğinde çıkarıyorum ama :)

2. defa bebegi olan arkadaslar bir konuda gorusunuzu rica ediyorum. Malum yeni anneyiz emin olamadigim bir konu da sizin fikirlerinize ihtiyacim var.

Bebegimi dogum yaptigim hastanenin cocuk doktoruna goturuyorum. Benim ozel tercihim degildi.Hazir dogumu yaptim bildigim hastane diye orada devam ettim. Yoksa kimsenin tavsiyesi degildi. Hastanedeki cocuk doktorlarindan biri. Suana kadar da gittigimiz muayenelerde doktordan hemsirelerden yana bir sikintimiz olmadi.

1 hafta 10 gun kadar evvel aksam oglum rahatsizlandi once aramayayim dedim ama baktim sonra kotulesiyor doktoru cebinden aradim. acmadi bir daha aradim tekrar acmadi. Musait degildir herhalde dedim ve aramasini bekledim ama aramadi.

Yukarida Ozellikle hastane doktoruna gittigimi belirttim. Hastane doktoru sadece mesai saatleri icinde mi yardimci olur? Gittigim hastane ozel ve piyasada bilinen bir hastane . Muayene olsun, tahliller olsun, asilar olsun dunya paralar veriyorum.

Eger ki hastane doktoru mesai saatleri disinda yardimci olmuyorsa, hastanede calismayan muayenehanesi olan bir doktor arayisina girecegim.

Bize hiç yetmez şekerim aylarım açlığı var üzerimizde. 3'er dk.dan 3 kez yaparız bizde Tadı nasıl benziyor mu bildiğimiz makarnaya

Dolapta bir kuru peynir, 3-5 zeytinin oldugu bir gundu o yuzden cok lezzetli gelmisti bana :) Ben begendim. Peynir soslusunu yedim. Domatesli nasil bilmiyorum.

Ben bunu bi gazetede okumustum hamile iken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…