- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.501
kizlar selam topige takilamiyirum yine..
Yemeden icmeden kesildim canim cok sikkin. Kardesimden farksiz kuzenim daha 30yasinda ve yumurtalik kanseri teshisi kondu. Ameliyatla temizlendi bolge pazartesi iyi ya da kotu huylu oldugu belli olacak. Lutfen dualarinizi esirgemeyin.
Opuyorum sizi ve meleklerinizi,Allaha emanet olun.
minoset plus kulnadım ben bunları doğumdan sonra vermişti dr bbeeğe bir zararı olmaz merak etme rahatlıkla kulan demişti bana.Sanki herşey dört dörtlük, ipek güzel guzel uyuyo, kendi kendine biraz vakit geçiriomus
gibi simdi bide regl oldum.neyseee. . size sorum sanci olursa hangi ilaci kullanıyoruz?
Makarneks deneyelim dedim ama görmedin sanırımben bulursam denicem sanada söylerim tadını. 3 dk. da izin verirler herhalde artık..
Topici gamzeli kızlar sarmış. Maşallah bu fıstığa :)Eki Görüntüle 854312
Yaramaz böcük Asu' nun son hali :)
Bize hiç yetmez şekerim aylarım açlığı var üzerimizde. 3'er dk.dan 3 kez yaparız bizdeben denedim bile! yasasin tembellik yasasin oglum :) benim disimin kovuguna yetmedi. gerci siz zayifsiniz ya size yarisi da yetebilir :)
cok matah degil ama kotu gun dostu.ac karinlara iyi gelir :)
Bu arada saglikli olup olmadiklari konusunda yorum bile yapmiyorum
Söylediklerinde sonuna kadar haklısın canım. Ben tek çocuğum ve kardeş eksikliğini devamlı hissediyorum. Bu yüzden oğlumun Allah nasip ederse bir kardeşi olmasını çok istiyorum. Ama tükenmek üzereyim ve aynı şeyleri ikinci defa yaşama korkusu beni zaman zaman bu düşüncemden uzaklaştırıyor. Bazen az kaldı diyorum bir otursa atıcam önüne oyuncakları oyalanacak kendisi. bayramdan bir önceki güne kadar yine böyleydi. Gittik hamak aldık. Sallanırken oyalanır içinde diye. 1 hafta öncesine kadar çok iyiydi. Rahatladım sanıyordum ama 1 haftadır ne olduysa eskisinden beter. Büyüme atağı denilen olayı yazmıştı biri araştırdım benzer şeyler yaşıyoruz. Hah dedim sorunu buldum geçecek. De ne atakmış arkadaş bu geçmek bilmedi. Aslında sabırlı biriyim ve bebeğimi anlamaya çalışıyorum. Ama ben zayıfım oğlum tombik, ağırlaştıkça gücüm azalıyor, üzerine açlığın verdiği sinir eklenince durum zorlaşıyor bazen. Neyse desteğin için teşekkür ederim, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık. İkincide böyle mi olur seninki gibi pamuk mu olur zamanla görürüz. Olur da böyle olursa ben kesin huniyi geçiririm kafama o ayrı
Sen bilirsin canım. Ben doğumdan sonra 1 hafta ağrım oldukça kullanmıştım majezik. Tamol prospektüsünde de doktora danışılmadan kullanılmamalıdır diyor emzirenler için. Sen en iyisi doktora danış.Canim bende hamilelik ten önce majezik kullaniodum ama isimdi baktim prospektus e onerilmiomus.hamileyken Dr Tamol vermişti acaba onu mu kullansam ihtiyaç olursa?
elbet bu devran dönecek canım, ben umudumu kaybetmedim...bu millet %96 ile gelenin gidişini de görmüş bir millet
elbet bu devran dönecek canım, ben umudumu kaybetmedim...bu millet %96 ile gelenin gidişini de görmüş bir millet
Canım çok şükür dilimi ısırayım Allahın lütfu herhalde bana sütüm iyi. Yetiyor bebeğime sadece emziriyorum şuan. Gündüz yiyemediğimin acısını akşam yemeğinde çıkarıyorum ama :)herkese selaammmm
direk muhabbete dalıyorum valla:)) geçmiş pek birikmiş yine
bende ikinci çocuk konusunda baştan pek bir hevesliydim ama sonra kızım öyle bir gözümü korkuttu ki tırsıyorum valla şuan
bu arada canım yazdıklarında hep görüyorum zayıflığından şikayet ediorsun
merak ettim sütün nasıl ? açlık zayıflık sütünü etkilemiyor mu ?
Baskı uygulamadığın sürece bişey olmaz canım sadece değmiş telaşlanmaEylulun altini degstiriyodm ynlislikla kukusunn ic ksmina degdi islak mendil..oralari silmeyin diyolar...cok degil biraz degdi endisrlendm
Eki Görüntüle 854312
Eki Görüntüle 854312
Bize hiç yetmez şekerim aylarım açlığı var üzerimizde. 3'er dk.dan 3 kez yaparız bizdeTadı nasıl benziyor mu bildiğimiz makarnaya
Ben sezeryanla dogum yaptigim icin ek olarak hic bir ilac kullanmiyorum canim, bebegimde almasi gereken birseylerden mahrum kalmamis dogum sirasinda..l. Normal dogumla dunyaya gelen bebekler dogum yolunda birseyler yutabilirler belki evet ama onlarda hemen temizlenir. Sana bu bilgiyi doktorun mu verdi?
Canim bahsetigin hastahaneyi bende biliyorum ama hic boyle seyler gormemistim orda, ne gazete nede sembolik baska birsey, sanirim sadece sana bakan doktorun densizligi sanirim bu. hastahanenin kurucu ortaklarindan birisi benim yakinim, eside kadin dogumcu :) musade eder ve ozelden isimleri verirsen bu yasadigin olayi iletmek isterim ?
Akilli bidik :) neden hala eldiven giydiriyorsun cnm? Birak kesfetsin ellerini, cok faydali gelisimi icin.
Bebeklerimiz suanda tadlari ayirabilirler ama ozellikle senin yedigin birseyi tatmak istedigini sanmiyorum cnm. Doktoruna danisip bizimlede paylasirmisin neden boyle yapiyormus?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?