- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.521
Canım çok şükür dilimi ısırayım Allahın lütfu herhalde bana sütüm iyi. Yetiyor bebeğime sadece emziriyorum şuan. Gündüz yiyemediğimin acısını akşam yemeğinde çıkarıyorum ama :)
Eki Görüntüle 854312
Yaramaz böcük Asu' nun son hali :)
2. defa bebegi olan arkadaslar bir konuda gorusunuzu rica ediyorum. Malum yeni anneyiz emin olamadigim bir konu da sizin fikirlerinize ihtiyacim var.
Bebegimi dogum yaptigim hastanenin cocuk doktoruna goturuyorum. Benim ozel tercihim degildi.Hazir dogumu yaptim bildigim hastane diye orada devam ettim. Yoksa kimsenin tavsiyesi degildi. Hastanedeki cocuk doktorlarindan biri. Suana kadar da gittigimiz muayenelerde doktordan hemsirelerden yana bir sikintimiz olmadi.
1 hafta 10 gun kadar evvel aksam oglum rahatsizlandi once aramayayim dedim ama baktim sonra kotulesiyor doktoru cebinden aradim. acmadi bir daha aradim tekrar acmadi. Musait degildir herhalde dedim ve aramasini bekledim ama aramadi.
Yukarida Ozellikle hastane doktoruna gittigimi belirttim. Hastane doktoru sadece mesai saatleri icinde mi yardimci olur? Gittigim hastane ozel ve piyasada bilinen bir hastane . Muayene olsun, tahliller olsun, asilar olsun dunya paralar veriyorum.
Eger ki hastane doktoru mesai saatleri disinda yardimci olmuyorsa, hastanede calismayan muayenehanesi olan bir doktor arayisina girecegim.
O gamzelere ölür teyzesi onuuuuun
Topici gamzeli kızlar sarmış. Maşallah bu fıstığa :)
oyyy o da benım kızım gibi gamzeli maşallah canım ne güzel büyüyorlar artık allah bağışlasın tatlıcık
Çok çok tatlı, şeker bu annesi. Ben benimkini böyle coşkuyla gülerken yakalayamıyorum. Fotoğraf makinesini görünce ciddileşiyor. Azıcık gülümsemesi kayboluyor, düşünceli bir hale geçiyor:))
severim ben senin gülüşünüüüü gamzeli kuzum benim
2. defa bebegi olan arkadaslar bir konuda gorusunuzu rica ediyorum. Malum yeni anneyiz emin olamadigim bir konu da sizin fikirlerinize ihtiyacim var.
Bebegimi dogum yaptigim hastanenin cocuk doktoruna goturuyorum. Benim ozel tercihim degildi.Hazir dogumu yaptim bildigim hastane diye orada devam ettim. Yoksa kimsenin tavsiyesi degildi. Hastanedeki cocuk doktorlarindan biri. Suana kadar da gittigimiz muayenelerde doktordan hemsirelerden yana bir sikintimiz olmadi.
1 hafta 10 gun kadar evvel aksam oglum rahatsizlandi once aramayayim dedim ama baktim sonra kotulesiyor doktoru cebinden aradim. acmadi bir daha aradim tekrar acmadi. Musait degildir herhalde dedim ve aramasini bekledim ama aramadi.
Yukarida Ozellikle hastane doktoruna gittigimi belirttim. Hastane doktoru sadece mesai saatleri icinde mi yardimci olur? Gittigim hastane ozel ve piyasada bilinen bir hastane . Muayene olsun, tahliller olsun, asilar olsun dunya paralar veriyorum.
Eger ki hastane doktoru mesai saatleri disinda yardimci olmuyorsa, hastanede calismayan muayenehanesi olan bir doktor arayisina girecegim.
canım tam üstüne geldin :) az önce paylaşılmıştı bir yandan okuyordum :)Barış 2 gündür komşumuzun kucağına gittiği anda çığlığı basıyor acaba diyorum artık insanları yabancılamaya mı başladı birdenbire yoksa diş falan mı çıkarıyor da böyle bir anda huysuzlandı ki ne dersiniz? Eskiye göre de biraz daha çok emmek istiyor gibi sanki.
Bize hiç yetmez şekerim aylarım açlığı var üzerimizde. 3'er dk.dan 3 kez yaparız bizdeTadı nasıl benziyor mu bildiğimiz makarnaya
Canım ben pek çok doktor ve hastane denedim. Ama hiç biri de mesai saatleri dışında özel ilgi göstermedi. Telefon ettiğimde de çoğunlukla dönen olmadı. Fakat özel muayenehanesi olana gitmedim. Açıkcası hastanede de yatarak geçmişte, pek çok paralar ödedik. Hatta kızım rota virüsü hastaneden kaptı. Çünkü o sıralar çok sık hastaneye gidiyorduk. Hijyene de çok önem veririm. Evden başka bir nedenle çıkmadığımıza göre ve başka çocuklarla da o sırada görüşmediğine göre. Her neyse, ben artık çok gerekli olmadıkça götürmüyorum hastaneye büyüğünü. Tabi bebek için iyi bir doktor gerekli fakat benim doktordan yana pek şanslı olduğum söylenemez. Anadolu yakasında olsaydın birini önerebilirdim. Biz o doktor hastaneden ayrıldıktan sonra iyi bir doktor bulamadık.
Herkes çok açken denemiş. Bende çok aç olduğuma göre sonuç aynı olacak demektir. Denemek şart oldu. Hatta stok yapayım bari benben de denedim geçenlerde. peynir soslusu gayet güzeldi valla ya da ben çok açtım bilmiyorumama dolu dolu bir tabak çıkmıyor doyurmamıştı beni yani
Barış 2 gündür komşumuzun kucağına gittiği anda çığlığı basıyor acaba diyorum artık insanları yabancılamaya mı başladı birdenbire yoksa diş falan mı çıkarıyor da böyle bir anda huysuzlandı ki ne dersiniz? Eskiye göre de biraz daha çok emmek istiyor gibi sanki.
canım bildiğim kadarıyla özel hastane de olsa masi dışında dr cevap vermiyor cevap verse de bu biraz dr kalmış birşey.Biz bebek dr tel no vermemişti bile buraya ararsınız onlar bana bağalr demişti çok kızmıştım ben de.Daha sonra tavsiye üzerien başka dr gittim çok iyiy memnunum dr dan ama çalışma saatleri çok az ve bebek bilmez hastalık bilmez sabah 9 dan öğlen 3 kadar hastalan diye.Sonra yine tavsiye üzerinde özel muyanesi olan dr gittim çok memnun kaldım dediğin gibi gece yarası aradım telde ne yapacağımı anlttı eğer duurm kötüleşirse hazrıdı bize gelmeye şüküröyle bir duurm yaşmadık.Ama zor olan şey tahlil yapılmak için yine hastanelere gitmek gerekiyoru bu sefer iki yerde para vermiş oluyrdukki ben o zmana çalışmıyordum.Mecbur onu bıraktık sadece özel hastanye devam ettik.Ama gece yarası hastanede aradım orda nöbetçi dr ila bağladılar ilk müdahalelri evde yapmıştım.duurm çok kötüse sabaha kadar beklmeyiorum dersen o zaman hastanede nöbetçi dra götütürsün.ben öyle yaptım.Ve büyük oğlum için bu şekilde iyi bir dr buldum.aslıonda hepsi iyi ama şu var bazılar çok soğuk işten sıkılmış giib davanıyorlar işte böyle olunca güvenimiz sarsıyor.Şimdiki dr muz ise her seferinde anlatıyor çocuk neden hastalanmış hastalık nasıl gelişcek ne olacak tavsiyerl veriyor bana.her ilacı neden veriyor nasıl faydası olcak diye.bilgilendiriyor beni.Mesela oğlum 5 yaşına geldi dolven şurubu tek ateş düşürücü olark bilirdim.geçende verdiğinde nalttı hem ateşi düşürür hem de şişkinliği için faydası olur dedi.ki ben şimdiya kdar dr verince biriki kez verip ateşi yoksa devam etmezdim ki devam etmeme gerekiyormuş.İşte kafana göre dr bulmak zor.bana göre iyyi dr sadece ilaç vermekle olmuyor beni anlasın sorularıma cevap versdin ve beni bilgilendirsin.
Kizlar kizimi artik kucagimda gezdirmek zorunda kalmiyorum evdeyken, cok renkli isikli bir ana kucagi almistim turkiyede, ona bayiliyor. Yemek masasinin uzerine, yataga, koltuga koyuyorum yanima her isimi yapabiliyorum. Muhtemelen sizde biliyorsunuzdur ama yine paylasayim dedim.
Ben kizima yuksek, pille saga sola sallanan cok fonksiyonlu bir ana kucagi almistim, buyudukce de kullanir diye, onun koltugu gibiydi salonumda ama salona uysun diye pastel renkleri secmistim kizim yuzune bile bakmadi :) simdi 200 tl lik ana kucagi kurtaricim oldu :)
Besigide beyaz ve donencesi pastel renklerde meleklerdi pek ilgisini cekmiyordu, babannesinin evine kirmizi besik ve rengarek donence almislar kizim gece emmeye uyaninca bile oyuncaklara sevinmekten hal oluyor, onlarla konusmaktan uyumadi baya.
Resmen oyuncaksizliktan kirilmis yavrum :))) benim gibi yapanlar varsa aklinizda olsun, kacinmayin, odasini kirmizilara mavilere bogun :) dekorasyon hicbirsey bebegimizin mutlulugu onemli :)
canım tam üstüne geldin :) az önce paylaşılmıştı bir yandan okuyordum :)
Bebek Gelişimi 3. Ay 4. Hafta » Bebek
minoset plus kulnadım ben bunları doğumdan sonra vermişti dr bbeeğe bir zararı olmaz merak etme rahatlıkla kulan demişti bana.
Aslında banada Dr doğumdan sonra majezik verdi bende kullandim senin gibi.sonra bi gün basim agriyinca majezik iciyim dedim baktim prospektuse onerilmio yazinca icemedim korkudan.şimdide endişe ediyorum iste..en güzeli dediğin gibi Dr danismak sanirim.Sen bilirsin canım. Ben doğumdan sonra 1 hafta ağrım oldukça kullanmıştım majezik. Tamol prospektüsünde de doktora danışılmadan kullanılmamalıdır diyor emzirenler için. Sen en iyisi doktora danış.
Eki Görüntüle 854312
Yaramaz böcük Asu' nun son hali :)
canım son durum nasıl inci daha iyimi??
Gamzesini sevsinler onun iyice Tatli bir kiz olmuş ya bu bicir :)
Bizim doktorumuz cevap veriyor . Ama bizim hastanenin 7x24 cocuk acılı olduğu icin genelde hastanenin o an ki nobetci doktorunu arıyoruz ozel bir durum degilse eger
Of nasyacim cok kötü bir gun geçirdim su saate kadar ne yapsak agladi .en son az once battaniyesine sarıp dışarı çıkardım uyuya kaldı eve getirip yatırdım uyandığında hala devam ederse aksama hastaneye götürcem artık. Bu arada sorduğun icin cok sagol Canim
Herkes çok açken denemiş. Bende çok aç olduğuma göre sonuç aynı olacak demektir. Denemek şart oldu. Hatta stok yapayım bari ben
Ve su an uyandı ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?