- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.541
Gamzesini sevsinler onun iyice Tatli bir kiz olmuş ya bu bicir :)
Bizim doktorumuz cevap veriyor . Ama bizim hastanenin 7x24 cocuk acılı olduğu icin genelde hastanenin o an ki nobetci doktorunu arıyoruz ozel bir durum degilse eger
Of nasyacim cok kötü bir gun geçirdim su saate kadar ne yapsak agladi .en son az once battaniyesine sarıp dışarı çıkardım uyuya kaldı eve getirip yatırdım uyandığında hala devam ederse aksama hastaneye götürcem artık. Bu arada sorduğun icin cok sagol Canim
Teşekkürler canım noldu acaba senin fındığa merak ettim :26: Doktora bi götürün bakalım
Ay şimdi emdi beni rahatladı oyun halısında oyun oynuyor yüzü gülüyor cok şükür Aaa cooort sesi geldi şimdi bakayım ne halde :)
Kızlar bebişlerin altını temizlerken kaka yaptıgında kususunun arasına da doluyor burayı neyle nasıl temizliyorsunuz...
Valla ben islak mendille aliyorum cok bastirmadan. Sakincasi var mi ki??
Eki Görüntüle 854312
Yaramaz böcük Asu' nun son hali :)
Barış 2 gündür komşumuzun kucağına gittiği anda çığlığı basıyor acaba diyorum artık insanları yabancılamaya mı başladı birdenbire yoksa diş falan mı çıkarıyor da böyle bir anda huysuzlandı ki ne dersiniz? Eskiye göre de biraz daha çok emmek istiyor gibi sanki.
Hangi marka ivycim?
Bebekle annelerin iliskisine cok imrenirdim o duskunluk baglilik gercekten beni cok etklilerdi ama yasamak zaten muhtesem bi duyguymus. Bebegimle bakistimiz o anlari dunyalara degismem.. karnimdaki minicik noktam simdi kucsgimda koca gozlu kizim. Hergun buyudugunu yeni seyler yaptigini gormek tum gun onunla gecirip yorulmak oyle muhtesem bi duygu oyle bi lutufki bana peki ben nasil birakip kizimi ise baslicam allahim dusununce bile agliyorum hergun gelisimini goremicem belki ilk kelimelerini, ilk adimini ilk kez ben goremicem basa cikamiyorum dusuncesiyle bile. Benimde annem hep calisti hicc yanimda olamadi hep mahrum oldum ondan kizimdami oyle olcak hep yol mu gozlicek ustelik kim bakcak belli bile degil.cocuklarini buyutebilme sansina sahip anneler size cok imreniyorum bebislerinizde cok sansli. Bense minik kusumu birakip neredeyse erken dogurmama sebep olacak o stresli kotu kalpli insanlarin oldugu yere donmek zorundayim evet yine onun icin ama keske bi mucize olsa....
Ay şimdi emdi beni rahatladı oyun halısında oyun oynuyor yüzü gülüyor cok şükür Aaa cooort sesi geldi şimdi bakayım ne halde :)
kıs geldı ya kızlarr.yapacak yemek bulamıyorumm...bugun marketten karnıbahar aldımm..haslayıp kızartmasını yaptım bakalım gaz yapacakmıı..yoksa yapmadan kımyonlu suyu ıcsemmı kıı... daha oncede hıc ıcmedım ama..tadı nasılkııı :))
Ah be İnci bugün çok yordun anneyi bitanem
Sagol kedicik ya biraz once uyudu insallah gece uykusudur .bugun kaçınciya uyur gibi yapıp tekrar kalktı su saate kadar agladi o da bende bittim valla
Amnesia Inci'miz bugun sana naz yapmak istemis
saol canım benim güzel sözlerin için :) bende ihtimal dese okadar kızmıycam, densiz kesin diyor...doğumda olmazsa ilk 6 ay içinde mutlaka diyor. bide neymiş takdiri ilahi...adamı dinden soğutacaklar, daha diyecek çok laf varda burda frene basayım
devlet hastaneleri zaten felaket. tam kan sayımı için doktorum burda ücretli yaptırmana gerek yok, devlet hastanesinde yaptır getir sonuca bakayım demişti. urla ada devlet hastanesine gittik, adam kafasını kaldırıp yüzümüze bakmıyor, hastane pislik içinde...dedim durumu müsait olmayıp özele gidenlerin Allah yardımcısı olsun...bu arada urla devlet hastanesi bir adada. bizim amca komple adayı satın almış, şimdi başka yere taşınıyor hastane...adayı eşi için sağlık kompleksi yapacakmış. kendi plajı falan olacak...insan sormadan edemiyor kasımpaşadan yırtık ayakkabı ile çıktım diyordun, bugün ada satın alacak parayı nerden buldun. maaşınla yaptıysan bizede şu tasarruf sırrını versende ada da falan gözüm yok 2 gözlü bir ev alabilsem
Maşallah canım bu be tatliliktirevet kızımla günlerdir sürdürdüğümüz parmak emme mücadelesinde geldiğimiz son nokta...
"sen eldivende giydirsen ben baş parmağımı bulur emerim, parmak benim ağız benim..."
Eki Görüntüle 853962
Seninki gene iyiymis canım 2 yas 3 aylık ve 3 aylık 2 agustos bebeem varsöyleyim mi auğstos bebekler ve çocukların yapısı biraz fazla aktiv oluyor.kız erkeke fark etmiyor diyer çocuklara göre hep daha hareketli daha meraklı olurlar.bunun hazırlıkları yaşıyoruz şimdilik:)))
Bide beni düşün bir tane 5 yaşında ağustos oğlum var bide küçümne:))))yandım ben yandım:))))ama sağlıklı var olsunlar da biz buna rızayız:)
Cok cok gecmis olsun , insallah kötü bisey cikmazkizlar selam topige takilamiyirum yine..
Yemeden icmeden kesildim canim cok sikkin. Kardesimden farksiz kuzenim daha 30yasinda ve yumurtalik kanseri teshisi kondu. Ameliyatla temizlendi bolge pazartesi iyi ya da kotu huylu oldugu belli olacak. Lutfen dualarinizi esirgemeyin.
Opuyorum sizi ve meleklerinizi,Allaha emanet olun.
Oyy nasıl bir tatlı bebis annesiEki Görüntüle 854312
Yaramaz böcük Asu' nun son hali :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?