2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar sizin bebişler de çok terliyomu. evin içi notmal ama her gece terleyip kıyafet değiştiriyoruz.
bi de üşüttü sanırım kızım bugün bezini 3 kere kaka ile dolduru su gibi ve beline kadar
çok da iştahsız emmiyor 1 haftadır hiç kilo almamış. sütüm yaramıyo heralde üzülüyorum yaaa
2.5 aylık 5kilo 800 gr doktor iyi diyo ama kilo almaması normal mi sizce

Teşekkürler canım noldu acaba senin fındığa merak ettim :26: Doktora bi götürün bakalım

Bebekle annelerin iliskisine cok imrenirdim o duskunluk baglilik gercekten beni cok etklilerdi ama yasamak zaten muhtesem bi duyguymus. Bebegimle bakistimiz o anlari dunyalara degismem.. karnimdaki minicik noktam simdi kucsgimda koca gozlu kizim. Hergun buyudugunu yeni seyler yaptigini gormek tum gun onunla gecirip yorulmak oyle muhtesem bi duygu oyle bi lutufki bana peki ben nasil birakip kizimi ise baslicam allahim dusununce bile agliyorum hergun gelisimini goremicem belki ilk kelimelerini, ilk adimini ilk kez ben goremicem basa cikamiyorum dusuncesiyle bile. Benimde annem hep calisti hicc yanimda olamadi hep mahrum oldum ondan kizimdami oyle olcak hep yol mu gozlicek ustelik kim bakcak belli bile degil.cocuklarini buyutebilme sansina sahip anneler size cok imreniyorum bebislerinizde cok sansli. Bense minik kusumu birakip neredeyse erken dogurmama sebep olacak o stresli kotu kalpli insanlarin oldugu yere donmek zorundayim evet yine onun icin ama keske bi mucize olsa....

Son düzenleme:
Kızlar bebişlerin altını temizlerken kaka yaptıgında kususunun arasına da doluyor burayı neyle nasıl temizliyorsunuz...

Kizlar hiziniza yetisilmiyor. Birgun geriden takip ediyorum sizi. Dun esim diyor kadinlarin tiryakisi olmus annen ne sana ne bana bakiyor. Kiskandi:)))

Bebisler ve anneleri harikalar masallah kizlar.

Nick nameleri konusmussunuz. Benimkinin hikayeside soyle: ben genelde matematikte yaklasik işareti olan tilda yi kullanirdim. Fakat kadınlar sitesi kabul etmedi. Bir gun once esim fatihten bir siir okumustu ve burda furuzan geciyordu . Bizde isim arayisindaydik ne isim olur diye herseye bakiyorduk . Esim furuzanin anlami ne diye merak etti ve baktik parlak parlayan anlamina geliyormus. Ben bebege pek yakistiramadim ama dusundum yinede iki ismede esim karsiydi. Ben hamile kaldigimdan beri kucuk melegim diye sevdim kuzumu. Ve neden melek olmasin dedim. Tildayida site kabul etmeyince kizim icin girdigim site diye furuzan melek oldu. Suan sadece melek kizimin adi. Ama artik kucuk melegim diye sevmiyorum . Datlı mellosum diye seviyorum.

Ang ve suloz kilo almiyorlarmis ne guzel. Bende o gunlerimi özledim. 25 yasina kadar hep47 kiloydum sonrasinda kilo almaya basladim. 56ile hamile kaldim. 70 ile doguma girdim. Suan 59 kiloyum. Kiyafetlefim oluyor ama gobek ve popo var onlarda gitseydi((

Yeni aramiza katilan arkadaslar hosgeldiniz..( aslinda aramizda olan arkadaslar)

kıs geldı ya kızlarr.yapacak yemek bulamıyorumm...bugun marketten karnıbahar aldımm..haslayıp kızartmasını yaptım bakalım gaz yapacakmıı..yoksa yapmadan kımyonlu suyu ıcsemmı kıı... daha oncede hıc ıcmedım ama..tadı nasılkııı :))

Benim kizimda 2 haftadir insan ayiriyor cnm, bu sevindirici birsey :)

Hangi marka ivycim?

Benim aldigim fisher price cnm, yagmur ormani yaziyor ustunde.

Okurken üzüldüm yazdıklarına canım. Benim annem çalışmıyordu. Ama evde dört çocukla o kadar çok çalışıyordu ki. Bulaşık, çamaşır makinesi yok, bezler elde yıkanıyor, kaynatılıyor, finansal sıkıntılar bir yandan, babamın ailesinin korkunç baskısı ve eziyetleri... Bizimleydi ama psikolojik olarak bizimle miydi bilemiyorum. Bizimle oynayamadı, aktiviteler yapamadı. Tabi evde olması, ne zaman başımız sıkışsa yanıbaşımızda olması, sıcak yemekler yapması, sabahın köründe kalkması sobayı yakarak ekmek kızartması sıcacık yapardı bizi. Fakat biz okuduk, çalışmak için okuduk. Ben çalışmadığım zamanlar mutsuz oluyorum mesela. Ama seni çok iyi anlıyorum. İşyerleri çoğunlukla acımasız, soğuk ve türlü oyunların döndüğü yerler. Daha önce bankada çalışırken çok mutsuzdum ben de. Aklımda hep ya içindesin çemberin... diye başlayan bir şarkı vardı, çok mutsuzdum. Hep ne yapıyorum ben burda diye sorgulardım. Çok zor olduğunu biliyorum ve söylemesi kolay biliyorum ama acaba başka bir iş bulmaya çalışsan. Belki bebeğinden ayrılmak bu kadar zor gelmeyecek eğer çalışma koşulların değişirse. Gerçi kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş. Sana kolaylıklar ve bol şans diliyorum...

Arazileri imar mı geçiriyorlarmış ne yapıyorlarmışsa 3 kurusa aldıkları araziler ertesi gün 10 katı filan oluyormuş bedeli, Köseyi donuyorlar tabi
Cok canım sıkkın, 2006 da 17bin liraya esim kucuk bi arsa almıştı, kooperatif oluyormuş tam nasıl bilmiyorum , simdi adamlar bize sormadan , cogunluk sağlanamasa da kurul kararı ile satmışlar ve ederinin cok altına , bir hak iddia edemiyormusuz , kooperatif in satma yetkisi varmis ama aldığımızın yakın miktara satılmış , bu kadar sene hic mı kar etmedi , günahları boyunlarına para yedirmişler adamlara , ederinin altına sattirmislar ve o araziden imar geçer iyi bi yatırım oldu diye seviniyordu esim , ki ozaman da zorlanarak almıştık kızımın dogum iznindeydim
Yani bu hak mı simdi , parasında da degilim ama bu nasıl bir haksızlık
İste ak partili belediyelerin nasıl zengin oldugu belli
Allah sorsun ne diyim , dindar olan bunu yapmaz kul hakkı gözetir
Maşallah canım bu be tatliliktir
cok tatlı yanaklar yerim ben onu

Seninki gene iyiymis canım 2 yas 3 aylık ve 3 aylık 2 agustos bebeem var
1 de 1. Sınıfa giden kızçem

Cok cok gecmis olsun , insallah kötü bisey cikmaz
Dualarım sizinle
Eki Görüntüle 854312
Yaramaz böcük Asu' nun son hali :)
Oyy nasıl bir tatlı bebis annesi
Cok da guzel gülmüş yerim yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…