- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.561
hemen kimyonlu su iç canım bizi perişan etmişti.
Amnesia Inci'miz bugun sana naz yapmak istemis
Su telefonlardaki kelime düzeltici bazen cok ise yarıyor ama bazende saçma sapan seylere neden oluyor. Amnesia derken annesi demek istemiştim :)
Hemde ne naz :) bir ara baya korktum gizlerini deli gibi acıyordu valla neyse sindi uyudu galiba :)
O benim bas belam ya surekli kavgaliyiz kendisi ile
majezik kullanabilisin. Ben hep onu kullanıyordum. Doğumdan sonrada doktor ağrı kesici olarak majezk yazmıştı. Demekki sütten bebişe bir zararı yok.
Sağol canım, bu aralar yaratıcılıkta sınır tanımıyorum çaresizlikten :)
Geçmişlerden geliyorum kızlar açılın :))
Dodo canım çok iyi şuan maşallah sadece enfeksiyonmuş ve geçip gitti :)
Canım geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın.
Hayırlısı buymuş canım ya hiç üzülme. Keşke bişey olsa ben de çalışmasam en az 1 yaşına kadar
Şuan hüngür hüngür ağlıyorum kızıma sancı çektirdiğim için
1 ekmek bitirmek ve 45 kilo olmak... İşte bütün mesele bu
Canım ciddi misin sen? Şok geçirdim yılların ada hastanesine yazık olacak.
Ben bunu yerim ya nereye saklasan bulur annesi :))
Aynen kedicikim ya bana da herkes doğum izni 6 aya çıktı haberin yok mu diyorlarSiz çok biliyosunuz hıhhh
Fotoğrafta çok ilgisini çekmiş numarası yapmış kerataYemeyiz biz bu numaraları paşaaa kuruttun anneyi :))
Canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah
bide minoseti demişti bana...canım sen 3. ayda kontrole gittin mi? gel dedi ama randevu almayı unuttum, muhtemelen bu aya randevu bulamam bu saatten sonra
bu arada yanlış hatırlamıyorum dimi, Gökalp bey değil seninde Hakan bey?
evet canım ya...1 yıl içinde Özbek e taşıyorlar hastaneyi, askeriyeyi nasıl ayarladı onu anlamadım
Arazileri imar mı geçiriyorlarmış ne yapıyorlarmışsa 3 kurusa aldıkları araziler ertesi gün 10 katı filan oluyormuş bedeli, Köseyi donuyorlar tabi
Cok canım sıkkın, 2006 da 17bin liraya esim kucuk bi arsa almıştı, kooperatif oluyormuş tam nasıl bilmiyorum , simdi adamlar bize sormadan , cogunluk sağlanamasa da kurul kararı ile satmışlar ve ederinin cok altına , bir hak iddia edemiyormusuz , kooperatif in satma yetkisi varmis ama aldığımızın yakın miktara satılmış , bu kadar sene hic mı kar etmedi , günahları boyunlarına para yedirmişler adamlara , ederinin altına sattirmislar ve o araziden imar geçer iyi bi yatırım oldu diye seviniyordu esim , ki ozaman da zorlanarak almıştık kızımın dogum iznindeydim
Yani bu hak mı simdi , parasında da degilim ama bu nasıl bir haksızlık
İste ak partili belediyelerin nasıl zengin oldugu belli
Allah sorsun ne diyim , dindar olan bunu yapmaz kul hakkı gözetir
Maşallah canım bu be tatliliktir
cok tatlı yanaklar yerim ben onu
Seninki gene iyiymis canım 2 yas 3 aylık ve 3 aylık 2 agustos bebeem var
1 de 1. Sınıfa giden kızçem
Cok cok gecmis olsun , insallah kötü bisey cikmaz
Dualarım sizinle
Oyy nasıl bir tatlı bebis annesi
Cok da guzel gülmüş yerim yerim
Merhaba canım, anlattıklarına çok üzüldüm. 7 senede arsa kar yapmaz mı, tabi yapar hem de çok. Evlerin fiyatlarının artışına baksana. Daha önce de yazdığım gibi adalet kalmamış. Hakkımızı da arayamıyoruz. Aramaya kalktığımızda haksız çıkan biz oluyoruz. Para son on yılda öyle bir el değiştirdi ki. Bu insanların karıları çoğunlukla çalışmıyor ama altlarında son model arabalar. Zenginliklerinin boyutu öyle maaşla falan olacak gibi değil. İşte devletin açtığı ihalelerin gittiği adresler belli. Sınavlarda verilen kalemler için bile ihale açılıyor tabi ve giden adresler aynı adresler. Biz de alt ve üst orta sınıf olarak çalışıp duruyoruz birikim yapalım da ev, araba alalım, çocuklarımızı okutalım diye.
Oyyy hakikaten yaaa.. Ooooof Barış of 1 günde nasıl değiştin sen oğlum benim ya :)
Büyüdün mü sen :))))
Buda benim datlı melloşum.Eki Görüntüle 854616
Maşallah canım meleğe , bu saatte yatmadı mı daha
İyi geceler tatlı melek
Daha önce Suloz'a yazdığım gibi seni çok iyi anlıyorum. Çok yıpratıcı olduğunu biliyorum. Ama elden ne gelir. Bazı bebekler böyle işte. Ben de hem ağlıyor hem soruyordum niye niye?? Şimdi şükrediyorum sağlıklı çocuklarım var, çok şanslıyım diyorum. Talihsiz bir çok yavruyu görünce...
Haklısın canim en ufak bir sikayete hakkim yok aslinda. Cok şükür sağlıklı bebegim. Gaz sancilari da ugramiyor bir haftadir inşallah bitmistir. Sadece bebek olsa tüm gün onunla ilgilensem keske. Ama sorumlulugumuz sadece bebek değil malesef. Hepsi birden insanin üstüne gelince bazen herseyden uzaklaşmak istiyorsun ama yapamiyorsun..
Gecmis olsun canim. Insallah iyi huyludur. Allahim tez zamanda iyilestirsin.kizlar selam topige takilamiyirum yine..
Yemeden icmeden kesildim canim cok sikkin. Kardesimden farksiz kuzenim daha 30yasinda ve yumurtalik kanseri teshisi kondu. Ameliyatla temizlendi bolge pazartesi iyi ya da kotu huylu oldugu belli olacak. Lutfen dualarinizi esirgemeyin.
Opuyorum sizi ve meleklerinizi,Allaha emanet olun.
Kiz barisla eylul durmuyor diyorsunuz. Hep burdasiniz nasil oluyor:))) bebislere iftira etmeyin:)) benim zillim cok akilli diyorum ama surekli konusmaktan sarki soylemekten sayfanin hizina yetisemiyorum. Suan yetistim sanki. Birde ben biraz tembelim iki işi bir arada yapamam. Konsantre olamiyorum.:) birde kocis 12 24 calisiyor melek dursa o durmaz onla ilgilenecekmisim. :)Makarneks deneyelim dedim ama görmedin sanırımben bulursam denicem sanada söylerim tadını. 3 dk. da izin verirler herhalde artık..
Masallah ne guzelde gulmus. Gamzeli gamzeli. Omru boyunca guler yuzu insallah.Eki Görüntüle 854312
Yaramaz böcük Asu' nun son hali :)
Bende once kukusunu siliyorum. Bazen kaka oluyor siliyorum iyice yukardan aşağı yanlış mi silmemek mi lazimKızlar bebişlerin altını temizlerken kaka yaptıgında kususunun arasına da doluyor burayı neyle nasıl temizliyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?