2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amnesia Inci'miz bugun sana naz yapmak istemis

Hemde ne naz :) bir ara baya korktum gizlerini deli gibi acıyordu valla neyse sindi uyudu galiba :)

Su telefonlardaki kelime düzeltici bazen cok ise yarıyor ama bazende saçma sapan seylere neden oluyor. Amnesia derken annesi demek istemiştim :)

O benim bas belam ya surekli kavgaliyiz kendisi ile

bide minoseti demişti bana...canım sen 3. ayda kontrole gittin mi? gel dedi ama randevu almayı unuttum, muhtemelen bu aya randevu bulamam bu saatten sonra
bu arada yanlış hatırlamıyorum dimi, Gökalp bey değil seninde Hakan bey?

evet canım ya...1 yıl içinde Özbek e taşıyorlar hastaneyi, askeriyeyi nasıl ayarladı onu anlamadım

Hakan bey canim benimkide ama bana hic gel falan demedi. Allah allah aklima takildi simdi beni niye cagirmadi cok darildim kendisine :)

evet canım ya...1 yıl içinde Özbek e taşıyorlar hastaneyi, askeriyeyi nasıl ayarladı onu anlamadım

Canım adamlar Atatürk orman çiftliğinin orta yerine başkanlık sarayı yapıyor , yakınında da gazi Orduevi var , onu da alır baskanın davetleri ici yer yaparlar , askeriyeyi kim dinler
Canım atamın mirasına , of ki ne of

Merhaba canım, anlattıklarına çok üzüldüm. 7 senede arsa kar yapmaz mı, tabi yapar hem de çok. Evlerin fiyatlarının artışına baksana. Daha önce de yazdığım gibi adalet kalmamış. Hakkımızı da arayamıyoruz. Aramaya kalktığımızda haksız çıkan biz oluyoruz. Para son on yılda öyle bir el değiştirdi ki. Bu insanların karıları çoğunlukla çalışmıyor ama altlarında son model arabalar. Zenginliklerinin boyutu öyle maaşla falan olacak gibi değil. İşte devletin açtığı ihalelerin gittiği adresler belli. Sınavlarda verilen kalemler için bile ihale açılıyor tabi ve giden adresler aynı adresler. Biz de alt ve üst orta sınıf olarak çalışıp duruyoruz birikim yapalım da ev, araba alalım, çocuklarımızı okutalım diye.

Sagol canım destegin icin, üzüluyorum iste, encokta haksızlık canımı yakıyor

Kendinden olmayanla is yapmıyorlar , kendinden olanlarda aldı basını yürüdü , hak hukuk adalet nerde

Oyyy hakikaten yaaa.. Ooooof Barış of 1 günde nasıl değiştin sen oğlum benim ya :)
Büyüdün mü sen :))))

Kedicik cAnım beril de alt komşumuza gitmedi hiç o kucağına alınca yıkıyo ortalığı
Kadın ne diller döküyor çok seviyor bi kez gelse şöyle bi kucaklasam diyip duruyor ama kadın sigara içtiğinden sanırım gitmedi ona diye düşünüyorum çünkü bizde kimse sigara içmez çocuk o kokuya alışkın değil ve herkese de gitti bugüne kadar sadece ona yapıyo bunu

Haklısın canim en ufak bir sikayete hakkim yok aslinda. Cok şükür sağlıklı bebegim. Gaz sancilari da ugramiyor bir haftadir inşallah bitmistir. Sadece bebek olsa tüm gün onunla ilgilensem keske. Ama sorumlulugumuz sadece bebek değil malesef. Hepsi birden insanin üstüne gelince bazen herseyden uzaklaşmak istiyorsun ama yapamiyorsun..

Vallahi insan şikayet ediyor bazen ne kadar sevse de. İnsanız insan, robot değiliz:)) Şu herşeyden uzaklaşmak ve yapamamak meselesi var ya seni o kadar iyi anlıyorum ki. Arada aklıma en son çalışırken gezdiğim yerler geliyor, Trabzon, Samsun, Van, yine yollarda olsam diyorum bazen:)) Tabi kuzularıma geri dönmek şartıyla! Aslında ben şanslıyım sağ olsun annem geçen yıl kızıma bakmıştı ben kız kardeşlerimle 5 günlüğüne tatile gitmiştim. Eşim de sağ olsun kız kıza tatil yapıp gelmiştim:))

Parmişim incinin huzursuzluğuna çok üzüldüm ama arada oluyo dünde duru öleydi bugün doktora gittik birazda hırıltısı vardı çok şükür bişiy yok ciğerlerinde falan bütün tıkanıklığından olabilir dedi Dr oysaki çok sık temizliyorum gaz sancısından çok ağladı birkaç gece boğazımı tahriş oldu bilemedim Neyse bi doyun yokmuş çok şükür idrar kültürü aldılar bide iltihap falan varmı diye bakılacak 1,5 saat Çiş yapsın diye bekledik İnş gece mis gibi uyur İncik boncuğum yarın pür neşe uyanır kuzum bütün kuzucuklar hep iyi olsunlar:) kocitomun doğum Günüde çok sıradan evde pasta keserek gecti bide Dr çıkışı bi yemek yedik çocuklu olmak böle bişiyiyilik var bu bıcırıklar :)bugün kadın doğum Dr um duruyu gördü iyi iş çıkarmışsınız başarılı dedi eşimle bana ne güldük çok matrak adam

Gecmis olsun canim. Insallah iyi huyludur. Allahim tez zamanda iyilestirsin.
Makarneks deneyelim dedim ama görmedin sanırım ben bulursam denicem sanada söylerim tadını. 3 dk. da izin verirler herhalde artık..
Kiz barisla eylul durmuyor diyorsunuz. Hep burdasiniz nasil oluyor:))) bebislere iftira etmeyin:)) benim zillim cok akilli diyorum ama surekli konusmaktan sarki soylemekten sayfanin hizina yetisemiyorum. Suan yetistim sanki. Birde ben biraz tembelim iki işi bir arada yapamam. Konsantre olamiyorum.:) birde kocis 12 24 calisiyor melek dursa o durmaz onla ilgilenecekmisim. :)
Eki Görüntüle 854312
Yaramaz böcük Asu' nun son hali :)
Masallah ne guzelde gulmus. Gamzeli gamzeli. Omru boyunca guler yuzu insallah.
Kızlar bebişlerin altını temizlerken kaka yaptıgında kususunun arasına da doluyor burayı neyle nasıl temizliyorsunuz...
Bende once kukusunu siliyorum. Bazen kaka oluyor siliyorum iyice yukardan aşağı yanlış mi silmemek mi lazim

Parme inci bugun telaşlandirmis seni. Arada yapiyorlar ne oldu diye insan kendini yiyor. Dillensede derdini soylese diyor insan. Onlar rahatliyor biz mutlu oluyoruz. Annelik boyle birsey cokta guzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…