2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canim. Bizde gecen gecirdik o cis beklemeyi:)) iyi olsunlarda bekleriz..
Bebekle aynen hersey siradan oluyor ama olsun ev onlarla cok guzel. Ben ilk kez evlilik yil donumumuzu unuttum. Hic unutmazdim ozel gunleri esim unutursa basinin etini yerdim. Esim bugun ne biliyormusun diyor ben melegin altini degistiriyorum neyse ne bilmiyorum dedim. 18 ekim dedi ee ne olmus ki diyorum. Esimde evlilik yil donumumuz ya dedi. Aman benim donumum burda iste dedim. Esim ben bu işi cok sevindi tabi. Ama kısa sürer aklım basina gelsin yerim basinin etini yine o unutamaz onemli gunleri:))))

Kzlar bende telden yazinca her turden sacma cumleler kuruyorum. Okuyunca bazen kendim bile diyorum ne kadar duzensiz cumle kurmusum. Kusuruma bakmayin.:)

Koca bebeğimle küçük bebeğim mışıl mışıl uyuyor. Haftasonu diye Oğluşumuza babası bakacaktı ben uyucaktım gôya adamcağız tv karşısında horlamaya başlayınca kıyamadım ona da yine bana kaldı oğluşum
Ben de uyayım bari gûn biter tabi lepistesınde her anne gibi pili biter...

Açlık neyse de ağırlaştı artık benim sırtım çok ağrıyor. Salı günü doktora gideceğim. İyice kötüleşmeden bi göstereyim. Daha beter olursa hiç kucaklayamayacağım

Bel ve sırt ağrısı bir tek bende var sanıyordum. Sabahları resmen kilitleniyorum yataktan zor kalkıyorum. Çok şiddetlenmeye başladı böyle devam ederse bende kısmetse önümüzdeki haftalarda doktora gitmeyi düşünüyorum

Kizlar desteginiz ve guzel sozleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim. Inanin su bir gercek hayatinda tanidim bir cok insani sevmiyorum sizleri sevdigim kadar iyiki varsiniz....
Alintisini atladigim canlarim varsada kusura bakmasinlar ne olur..

Canm sozde fabrika kurumsallasmaya calisiyor ama asla bi b.k olnazz kucuk patron ve cocuklari oldugu surece...

Canim benim cok saol guldurdun valla beni guzel dusunce kundaklamak buyuk patronum iyiligi olmasa belki bende kotuluk dusunebilirdim :)))

Canim dogum iznim 22 ekimde bitmisti ogun gittim ve sut iznimi toplatip onu aldim suan onu kullaniodum.. sanirim onlarda o iznimn bitmesini bekledikleri icin biz sana cikis tarihini soylucez die suan beni oyaliyorlar.
Tazminati vericeklermis onlarn tazmnattan haberleri yok buyuk patronum tazminatimi hesaplatmsti ama kendi cebinden vermisti o parayi ben is basi yaptigimda girdi cikti yapip tazminatimi alip patronuma borcumu vericektim.. mudur pisligi falan kmse bunu bilmio adam bide bana kalkms sevinmelisin tazminatin verilcek dio sinir sistemimi bozdular valla hamileliktede dedigin gibi cok uzmuslerdi beni allahlarindan bulsunlar..

Canim bildiğim kadarıyla sen doğum iznindeydin di mi? İzinde bir insan isten atilamaz diye biliyorum. 170 i arayip bi sor lütfen.

Yok cnm iznim bitti sut iznini kullaniorum suan oyle gozukuo yani.. onlarda onun bitmesini bekliolar anladigim kadariyla..

Biz anneler hic kiyamayalim ama onlar bize kiysinlar.. bende yarin tatil naslsa diye esime yol yaptim ama suan horul horul horladikca durtmekten fenalik geldi... bu arada bugun benm dogum gunum kizlar her sene dogum gunume yakin illa aglancak bi durumum olur bu senede is mevzusu aglatti.. amaa melegim var cok ayri bi duyguuu ... aksam annemdeydim misafirligegtmistik esim beni almaya geldi anneme aradi ben geldm gelin die. Zile bastim asagiya insin masalla cikmak zor olcakti.. balkonda bagrio cik cik yukari otururuz die saat te 23.30 neyse cktk. Odaya girdim lambalari kapatmis pasta almis uzerinde mum dha yarim saat var 9 kasima die takildim ama guzeldi.. gecen aksamda floya girmistik gezinioruz bi bot denettirdi bana cok guzeldi sonra bakariz dedim ben geziniorum oda erkek reyonunda gezinio bi cocuk geldi yanima hanfendi bi sizin die poseti uzatti benimmi hayir degil dedim arkasndan kocam dogum gunun icin senn hayatim dedi kasla goz arasinda ayakkabilari cocuga para verip paket yapmasini soylemis. Ilk kez gozumden kacmis bisey... esim mutlu etti beni ama benim en guzel hediyem kizim valla baska hediye tanimamm cok sukur rabbime olmayan herkese tattirsin bu duyguyu..

Kızlar bebişlerin altını temizlerken kaka yaptıgında kususunun arasına da doluyor burayı neyle nasıl temizliyorsunuz...

Canim ben o durumlarda ilik suyla yikiyorum. Banyoya tek kullanimlik havlular aldim, hemen yikayip onlara sariyorum artik pratiklestimde o yuzden az bile yapsa hemenbanyodayiz.

evet canım ya...1 yıl içinde Özbek e taşıyorlar hastaneyi, askeriyeyi nasıl ayarladı onu anlamadım

Cnm o hastahane yapildi bile, torasandan iskeleye donen kosede koca bina, yakinda tasinacakmis. Arsanin rte nin esine satildigi konusunda cesitli spekulasyonlar var ama adadki hastahanenin yenilenip hizmete acilacagi kesin. Gercektende gordugu. En pis hastahaneydi orasi bence iyi oluyor tasinmasi. Ben hep, grip olup biraz su hastahanede yasam diye espri yapardim manzaradan dolayi ama icerisi rezalet.

Hakan bey canim benimkide ama bana hic gel falan demedi. Allah allah aklima takildi simdi beni niye cagirmadi cok darildim kendisine :)

ben 5. gün evi temizledim diye fırça yemiştim, bence bana güven sıfır dikişleri ne hale getireceğimi merak ediyordu o yüzden gel dedi l
gidince söylerim Suloz un kalbini kırdınız diye
ya bu arada sizlerin dikiş izi düzeldi mi? benim ilk gün nasıl görünüyorsa hala öyle

doğru söylüyorsun canım zaten asker ellerinde oyuncak oldu, ömrünü memleketine adamış harcamış insanlar şimdi içerde... genelkurmay başkanı içerde var mı ötesi. diğer tarafta ciğersiz katil sözde hapis krallar gibi yaşıyor. ve anlamadığım milletimiz bunlara hala oy veriyor. eee Türk halkının yumuşak karnı dini, bunlarda çok güzel kullanıyor. Allah aşkına senin yavrunun rızkına el koyanın imanından ne hayır gelir

nezamandır torasan tarafına gitmiyorum, görmemişim o binayı...bana da özbek te oturan bir arkadaşım buraya yapılıyor demişti, yanlış biliyor demekki..
ben sadece bir kere tam kan sayımı ve idrar için gittim. aynen dediğin gibi, pislik yuvası olmuş bakımsızlıktan. o idrar tahlilini nasıl yaptırdım bugün hatırladığımda bile midem kalkıyor.
bu arada sen Urla lı mısın canım

kızlar yarın babamız ilk kez bizimle alışverişe geliyor :) paşama dönence almam lazım ama karar veremiyorum, ana kucağındaki gbi hata yapmak istemiyorum..sizin önerileriniz nedir yardım eder misiniz

Urlali degilim ama yazligimiz orada, yeni yapilan binayi gecen hafta gordum cnm bende.

Daha guzel yaslarin olsun canim mutlu yillar:)

Dogumgunun kutlu olsun canim. Ailenle guzel mutlu sağlıkli dogum gunlerin olsun

Isten cikarilmissin yazmayi unutmussum canim. Bundada vardir bir hayir. Insallah daha guzel huzurlu bol kazancli bir is bulursun canim. Kizinda birazcik daha buyur ...

Saol CNm valla beklemek zor neyseki 1 saati geçiyordu yaptı hemşire gecen gün bi bebeği 3 saatten fazla beklediler dedi:)haklisin bebekle siradanlik bile cok guzel :) bebisler biraz kendine geldin hatirlstirsin kendini CNm
Dogum gunun kutlu olsun cnmcimheryil bi digerinden daha guzel gecsin :)
8 kasimda Benim Esimin d. Gunuydu :)saglikla ,mutlulukla , huzurla bebislerimizle guzel bi omur diliyorum herkeslere. Biz bu saatte kaka operasyonuna kalktik simdi y
Uykuya dalmasini bekliyoRum kuzumun :)

Dogum gnun kutlu olsn cnm yeni yasin sana saglik huzr getrsinnn..is konusundada bebegnden ayrilin icn hep uzuluyodn cnm daha hamileyken...her iste bi hayr vardr...masalcik sennle buyucekk hersey yoluna grer ins

HERKESE GÜNAYDIN FISTIKLAR,

ÜFFFFF O BEL VE SIRT AĞRISINI SORMAYIN ARKADAŞLAR artık bedenim iflas ediyor yani,yatmak dinlenmek de bana çözüm olmuyor sabhaları bile ağrı ile uyanıyorum sanırım bena da dr görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…