- 18 Haziran 2013
- 374
- 44
- 48
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.581
Parmişim incinin huzursuzluğuna çok üzüldüm ama arada oluyo dünde duru öleydi bugün doktora gittik birazda hırıltısı vardı çok şükür bişiy yok ciğerlerinde falan bütün tıkanıklığından olabilir dedi Dr oysaki çok sık temizliyorum gaz sancısından çok ağladı birkaç gece boğazımı tahriş oldu bilemedim Neyse bi doyun yokmuş çok şükür idrar kültürü aldılar bide iltihap falan varmı diye bakılacak 1,5 saat Çiş yapsın diye bekledikİnş gece mis gibi uyur İncik boncuğum yarın pür neşe uyanır kuzum bütün kuzucuklar hep iyi olsunlar:) kocitomun doğum Günüde çok sıradan evde pasta keserek gecti bide Dr çıkışı bi yemek yedik çocuklu olmak böle bişiy iyilik var bu bıcırıklar :)bugün kadın doğum Dr um duruyu gördü iyi iş çıkarmışsınız başarılı dedi eşimle bana ne güldük çok matrak adam
Açlık neyse de ağırlaştı artık benim sırtım çok ağrıyor. Salı günü doktora gideceğim. İyice kötüleşmeden bi göstereyim. Daha beter olursa hiç kucaklayamayacağım
Bir sorun oldugunu sanmiyorum, basini dik tutup tutamadigini yuzustu yatirinca veya kucagimizda dik pozisyondayken anlariz. Sirtustu yatirip ellerinden tutunca kafasini kaldirmasi icin tum agirligini omurgasina vermesi gerek, bu sekilde tutunca basini kaldiramiyor olmasi kol kaslarinin gelisimi ve omurgasiyla alakalidir bence cnm. Bizim bebeklerimiz henuz kucuk o hareket icin bnce, bende o yuzden denemedim hic.
Canim sana ne soylesek... Agla, bagir cagir kufur falan et, icinden cikmasi coook uzun zaman alir bilirimama emin ol bu donem gececek, gecene kadar cok aci cekeceksin ama mutlaka gececek canim. Yavrun senin en buyuk sansin bu donemde, yasama kaynagin. Allah yardimcin olsun...
Cok uzuldum canim, sok olmussundur, ama bak hemen mantikli dusunup kendi icinde kendini teselli bile etmissin. Hayatta hep boyle guclu ol, onune acilan kapilar cok olur merak etme. Yavrunun kismeti cokmus demekki, annecigi onunla olacak bu surecte.
Canm sozde fabrika kurumsallasmaya calisiyor ama asla bi b.k olnazz kucuk patron ve cocuklari oldugu surece...Hayatımsın üzüntünü anlıyorum. Her zaman iş hayatında böyle haksızlıklar oluyor ne yazık ki. Özellikle çalışılan firma kurumsal bir firma değilse. Gerçi çok kurumsal yerlerde bile türlü dolaplar dönüyor ve eğer amiyane tabirle yalaka değilsen harcanan sen oluyorsun. Ama sen güçlü bir kadınsın, yazdıklarından anlıyorum. Ne güzel düşünmüş ve iyi tarafından bakmışsın.
Canim benim cok saol guldurdun valla beni guzel dusunce kundaklamak buyuk patronum iyiligi olmasa belki bende kotuluk dusunebilirdim :)))hayatimsin metanetine hayran kaldım.. haberi aldıktan bir gun sonra bile ''h3m kizina kendin bakma istiodun kv baksin istemiodun rabbimin gordugu bisey vardir dedim ve uzuntumu orda biraktim diyobiliyorsun ya gerçekten çok güçlüsün. Müdüre karşı düşüncelerim senin ki kadar nazik değil, o iş yerini bi gece kundaklama planı bile yapardım.. madem ben yokum sizde yok olun :) kendimi rahatlatmak için türlü türlü hayaller kurardım. tabi yarınını düşünmeyen eşim içinde ayrı bir ohh olsun çekerdim..
Neyse Allah dağına göre kar veriyor.. kızın en buyuk şansın bereketin, senin için en hayırlısı ne ise o olur inşallah. amin.
Hayırlı olsun Canim her serde vardır bir hayır gercekten . Bak kendin buyutursun feni masalı sonra biraz büyüsün tekrar is bulur çalışırsın gerekirse . Bak hamile kalİnca bende isten ayrıldım biraz büyüsün kızım yine çalısmayı düşünüyorum .
Üzülme boş yere
Evet canım doğru hatırlıyorsun sende kocitomda iyilik doğdunuz
Canım üzüntünü anlıyorum ama hakkında hayırlısı böyleymiş sende demişsin ne güzel güzel masalına kendin bakıcaksınsonra eminim güzel kapılar açılacak
NASYA CNm geçmiş olsun annelik başka bişeymiş Onların saçının teline zarar gelse içimiz gidiyo Allahım onları hep güldürsün mutlu sağlıklı olsunlar her daim
Canım ya kıyamam sana ben hiçgeldimi de hep böyle üst üste gelir dediğin gibi hep imtihan bunlar. Açıkçası ben senin çok nazara geldiğini düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısını dilemekten ve dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor ama şunu bilmeni isterim seni tanımasam da çok seviyorum
Canim dogum iznim 22 ekimde bitmisti ogun gittim ve sut iznimi toplatip onu aldim suan onu kullaniodum.. sanirim onlarda o iznimn bitmesini bekledikleri icin biz sana cikis tarihini soylucez die suan beni oyaliyorlar.Hayırlısı olsun canım demek ki o işyerinden yiyecek ekmeğin bu kadarmış.
Yanliz bildiğim kadarıyla doğum izninde olan bir bayanı işten cikaramazsin.
Yasal olarak arastir istersen.
Sanırım tazminatta vermeyecekler,doğum izninde anlaşarak aldın diye hatırlıyorum yaniliyor olabilirim.
Birde hamileyken o kadar üzülüp,ağladın oradaki insanlar yüzünden.
Ne diyeyim özel sektör böyle ne yazık ki.
Bende benzer şeyler yaşamıştım.
Her iş yerinde , özellikle özel şirketlerde buna benzer şeyler oluyor. Benimde bugün doğum iznim bitiyor. İş yerine 6 ay uzatmak istediğimi bildirdim ve hemen yerime birini kaydırdılar. Yerime kaydırdıkları bayanda yıl olarak benden daha eski. Onu çıkarmayacaklarını düşünüyorum bu durumda sanırım beni çıkaracak ya da beni de çok alakası bir yere kaydıracaklar
Hakkımızda hayırlısı olsun. Dediğin gibi en kötüsü bebeklerimizi kendimiz büyütürüz :)
Sanada bebisine de coook gecmis olsun Canım
Hosgelmissiniz guzel melek ve annesicok tatlı bi prenses buu
Gecmis olsun canım , uzme kendini , hersey onların saglıgı icin
Benimde aklıma o geldii, sonraki sayfalarda gördüm ki beklebekle imiş
Cok cok gecmis olsun canım , Allah bi daha yaşatmasın
Öbür oğlumda olmuştu , 5 günlüktu , 5-6 sn hic nefes almamıştı kucağımda , süt boğazına kaçtı , mosmor olmuştu , hala aklıma geldikçe üzülüyorum , evde yalnız emzirmeye korkar olmuştum( Allah korusun yavrularımızı
Aybikecim sende cok iyi bilirsin ki olacağın önüne geçilmiyor , bazı seyler kader , Allah cocuklarımıza iyi yazılar yazsın , tabiki biz onlar icin elimizden geleni yapacağız ama herseyi belirleyemeyiz, kader kısmet artık gerisi . Ben eminim ki senin gibi Zeki bir annenin cok akıllı Zeki bir tosuncugu olacak , İnan bunu gercekten inanarak söylüyorum , hic kendini kuruntularla huzursuz etme bos yere
sen içkiyi hamileligini bilmeden içmişsin , Allah yavrunu korur insallah , o Dr da ne kadar densizmis , öyle pat diye hamile kadına söylenecek şey mı bu, üstelik ne biliyorsun neyin yüzde yüz garantisi var , kesin kör olacak diye nasıl bilebilirsin.
Annen icinde 34 yas geç bi yas degilki , bende rapor icin devlet Hast gittiğimde artık Yaşın riskli cocuk yapma dedi bana Dr, 32 yaşındayım , yani cahil biri olsam veya durumum sadece devlet hastanesi takibine gitmemi gerektirse vay Halime , iste her Dr iyi bir insan olamıyor malesef . Kardeşin melek olmus canım , Allah annene sabır versin
Devlet hastanesinde memursan ayrı bir dogum parası yok diye biliyorum canım , Ssk ya başvurup 95 tl süt parası alıyorsun ,zaten memurların maaşı dogum izni süresince yatıyor (ama kızlar daha iyi bilir)
Ben memur degilim özelde çalışıyorum , maaş almadığımız icin dogum parası verecekler , izin bittikten sonra ziraat bankasından alacağız
Canım duadan baska birsey gelmiyor elden
Geçecek , biraz daha sabır , Allah yardımcın olsun
Ayrıca hiçbir erkek , hicbirsey senin saglıgından ve yavrundan önemli degil unutma , yavrun icin güçlü dur neolur
Canım sen zaten en dogruyu görmüşsün , seni cok takdir ediyorum
Malesef sıkıntıların hepsi ustuste gelmis , ama dedigin gibi vardır bunda da bir hayır
Allah yardımcın olsun , kızını ne guzel kendin buyutursun , insallah esinde biraz akillanir , umarım Rabbim sana daha sonra cok daha hayırlı bi is kapısı acar
3 cocuğumda sezeryan , Allah'a sukur gaz sorunumuz olmadı
Teyzeler hurafe konusunda sınırları zorluyor artık
Ama uyku sorunumuz var o da sezeryandan mı acaba
cnm hakkında hayırlısı olsun çk üzüldüm. insanlar nasıl bu kadar acımasız olabiliyor anlayamıyorum benAllah bi kapıyı kaparsa bin kapıyı açar inş. kimse kimsenin rızkını alamaz cnm..çok güzel düşünmüşsün inş. güzel şeyler bekler bundan sonra seni..
günaydınnnnnnnn herkese..
paşam iki gündür hırlıyor, önce burun tıkanıklığı sanmıştım.sanırım içten gelio ses:18::18: başka bi sıkıntısı yok çk şükür. Aceba ne yapmalıyım yrn hafta sonu sıkıntısı artar mı? gerçi özel çocuk hast. var orda nöbetçi dr bulunur. yoksa bgn erken tedbir götürsek mi dr. a..Ateş öksürük yok..bi de agşırı terleme var. Sizde ver mı bu durum, emerken terliyo bu normalde, gün içinde kafası sırt gögüs kısmı terliyo gece emmeye kaldırınca şapkasını kundak battaniyesi (incecik bişey) değiştiriyorum her defasında.ha bi de kusuyo ama bu hırıltıdan mı bilmiyorum kusması pek yoktu bgne kadar. oda ısısı 22-23 derece. Kısa kollu çıtçıtlı atlet üzerine uzun kollu tulum tek parça giydiriyorum evde.
Canim bildiğim kadarıyla sen doğum iznindeydin di mi? İzinde bir insan isten atilamaz diye biliyorum. 170 i arayip bi sor lütfen.
bu tür olumsuz gelişmeler hep zamansız olur zaten. ama ben de kızın için böylesinin daha iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü onların rızkının bir şekilde geldiğine inanıyorum. hem belki böylece eşin de artık senin kazancına güvenemeyeceği için daha sorumlu davranırsa sizin düzeniniz açısından daha bile iyi olabilir.
cnm hakkında hayırlısı ama bunu yapmaya hakları yok hemen girrr bimere şikayet ettt özellikle belirt doğum izninde olduğunu bi arkdsıma aynısı oldu bimere yazdı ve tazminatını aldı.bi tek bu konuda hassaslar sayın hükümet çoğalma yanlısı olduğundan
Canım bunlar ne güzel sözler böyle çok teşekkür ederim :) Gamzeli oğlunun gamzlerinden öpüyorum :)
Ivy ben senin resmi gördüm canım maalesef tanışmıyoruz. Ben grafikerim ama çalışmıyorum şuan:)
Of parmiş gitsen ayrı dert gitmesen ayrı. Senin bu konu hakkında en mantıklı kararı vereceğinden emimim :)
İdil ve annesi de çok güzelmiş. Allah bağışlasın güzel bir bebeğin var :)
Canım çok geçmiş olsun üzüntünü derinden hissettim. Evlada hiç kıyılmıyor gerçekten. Naıl olsa sünnet ettircektiniz ve her halukarda acı çekecekti. Aradan çıkmış oldu umarım biran önce eski neşesine kavuşur.
Hahaha olur benim dünüşüm. Herşeyler yakışır ona
Ah kıyamam canım yaa. İnsan hiç kıyamıyorGeçen gün ida kucağımda çestırla oynuyoduk. Çestır sevinince üstüme atlar beni bi güzel çizerdi koca tırnaklarıyla ve aynı şeyi İda kucağımdayken yaptı. 3tırnağı geçmiş ida'nın bacağa ve kanamıştı. İda da baya ağladı tabi. Olcak bunlar yapacak bişey yok.
Canım dualardan başka bişey gelmiyor elden. Allah sabır versin.
Herşeyde bir hayır vardır canım. Bazen akışına bırakmak lazım hayatı.
Sütün yaptığı söyleniyo ama herkesde yapmıyo. Geçen gün de yazdım kişiden kişiye değişiyo bence canım. Ve çoğu zaman yediklerimizle alakalı olmadığını düşünüyorum.
Koca bebeğimle küçük bebeğim mışıl mışıl uyuyor. Haftasonu diye Oğluşumuza babası bakacaktı ben uyucaktım gôya adamcağız tv karşısında horlamaya başlayınca kıyamadım ona da yine bana kaldı oğluşum
Ben de uyayım bari gûn biter tabi lepistesınde her anne gibi pili biter...
Kızlar bebişlerin altını temizlerken kaka yaptıgında kususunun arasına da doluyor burayı neyle nasıl temizliyorsunuz...
evet canım ya...1 yıl içinde Özbek e taşıyorlar hastaneyi, askeriyeyi nasıl ayarladı onu anlamadım
Hakan bey canim benimkide ama bana hic gel falan demedi. Allah allah aklima takildi simdi beni niye cagirmadi cok darildim kendisine :)
Canım adamlar Atatürk orman çiftliğinin orta yerine başkanlık sarayı yapıyor , yakınında da gazi Orduevi var , onu da alır baskanın davetleri ici yer yaparlar , askeriyeyi kim dinler
Canım atamın mirasına , of ki ne of
Canim ben o durumlarda ilik suyla yikiyorum. Banyoya tek kullanimlik havlular aldim, hemen yikayip onlara sariyorum artik pratiklestimde o yuzden az bile yapsa hemenbanyodayiz.
Cnm o hastahane yapildi bile, torasandan iskeleye donen kosede koca bina, yakinda tasinacakmis. Arsanin rte nin esine satildigi konusunda cesitli spekulasyonlar var ama adadki hastahanenin yenilenip hizmete acilacagi kesin. Gercektende gordugu. En pis hastahaneydi orasi bence iyi oluyor tasinmasi. Ben hep, grip olup biraz su hastahanede yasam diye espri yapardim manzaradan dolayi ama icerisi rezalet.
nezamandır torasan tarafına gitmiyorum, görmemişim o binayı...bana da özbek te oturan bir arkadaşım buraya yapılıyor demişti, yanlış biliyor demekki..
ben sadece bir kere tam kan sayımı ve idrar için gittim. aynen dediğin gibi, pislik yuvası olmuş bakımsızlıktan. o idrar tahlilini nasıl yaptırdım bugün hatırladığımda bile midem kalkıyor.
bu arada sen Urla lı mısın canım
Biz anneler hic kiyamayalim ama onlar bize kiysinlar.. bende yarin tatil naslsa diye esime yol yaptim ama suan horul horul horladikca durtmekten fenalik geldi... bu arada bugun benm dogum gunum kizlar her sene dogum gunume yakin illa aglancak bi durumum olur bu senede is mevzusu aglatti.. amaa melegim var cok ayri bi duyguuu ... aksam annemdeydim misafirligegtmistik esim beni almaya geldi anneme aradi ben geldm gelin die. Zile bastim asagiya insin masalla cikmak zor olcakti.. balkonda bagrio cik cik yukari otururuz die saat te 23.30 neyse cktk. Odaya girdim lambalari kapatmis pasta almis uzerinde mum dha yarim saat var 9 kasima die takildim ama guzeldi.. gecen aksamda floya girmistik gezinioruz bi bot denettirdi bana cok guzeldi sonra bakariz dedim ben geziniorum oda erkek reyonunda gezinio bi cocuk geldi yanima hanfendi bi sizin die poseti uzatti benimmi hayir degil dedim arkasndan kocam dogum gunun icin senn hayatim dedi kasla goz arasinda ayakkabilari cocuga para verip paket yapmasini soylemis. Ilk kez gozumden kacmis bisey... esim mutlu etti beni ama benim en guzel hediyem kizim valla baska hediye tanimamm cok sukur rabbime olmayan herkese tattirsin bu duyguyu..
kızlar yarın babamız ilk kez bizimle alışverişe geliyor :) paşama dönence almam lazım ama karar veremiyorum, ana kucağındaki gbi hata yapmak istemiyorum..sizin önerileriniz nedir yardım eder misiniz
kızlar yarın babamız ilk kez bizimle alışverişe geliyor :) paşama dönence almam lazım ama karar veremiyorum, ana kucağındaki gbi hata yapmak istemiyorum..sizin önerileriniz nedir yardım eder misiniz
Biz anneler hic kiyamayalim ama onlar bize kiysinlar.. bende yarin tatil naslsa diye esime yol yaptim ama suan horul horul horladikca durtmekten fenalik geldi... bu arada bugun benm dogum gunum kizlar her sene dogum gunume yakin illa aglancak bi durumum olur bu senede is mevzusu aglatti.. amaa melegim var cok ayri bi duyguuu ... aksam annemdeydim misafirligegtmistik esim beni almaya geldi anneme aradi ben geldm gelin die. Zile bastim asagiya insin masalla cikmak zor olcakti.. balkonda bagrio cik cik yukari otururuz die saat te 23.30 neyse cktk. Odaya girdim lambalari kapatmis pasta almis uzerinde mum dha yarim saat var 9 kasima die takildim ama guzeldi.. gecen aksamda floya girmistik gezinioruz bi bot denettirdi bana cok guzeldi sonra bakariz dedim ben geziniorum oda erkek reyonunda gezinio bi cocuk geldi yanima hanfendi bi sizin die poseti uzatti benimmi hayir degil dedim arkasndan kocam dogum gunun icin senn hayatim dedi kasla goz arasinda ayakkabilari cocuga para verip paket yapmasini soylemis. Ilk kez gozumden kacmis bisey... esim mutlu etti beni ama benim en guzel hediyem kizim valla baska hediye tanimamm cok sukur rabbime olmayan herkese tattirsin bu duyguyu..
Saol CNm valla beklemek zor neyseki 1 saati geçiyordu yaptı hemşire gecen gün bi bebeği 3 saatten fazla beklediler dedi:)haklisin bebekle siradanlik bile cok guzel :) bebisler biraz kendine geldin hatirlstirsin kendini CNmGecmis olsun canim. Bizde gecen gecirdik o cis beklemeyi:)) iyi olsunlarda bekleriz..
Bebekle aynen hersey siradan oluyor ama olsun ev onlarla cok guzel. Ben ilk kez evlilik yil donumumuzu unuttum. Hic unutmazdim ozel gunleri esim unutursa basinin etini yerdim. Esim bugun ne biliyormusun diyor ben melegin altini degistiriyorum neyse ne bilmiyorum dedim. 18 ekim dedi ee ne olmus ki diyorum. Esimde evlilik yil donumumuz ya dedi. Aman benim donumum burda iste dedim. Esim ben bu işi cok sevindi tabi. Ama kısa sürer aklım basina gelsin yerim basinin etini yine o unutamaz onemli gunleri:))))
Dogum gunun kutlu olsun cnmcimBiz anneler hic kiyamayalim ama onlar bize kiysinlar.. bende yarin tatil naslsa diye esime yol yaptim ama suan horul horul horladikca durtmekten fenalik geldi... bu arada bugun benm dogum gunum kizlar her sene dogum gunume yakin illa aglancak bi durumum olur bu senede is mevzusu aglatti.. amaa melegim var cok ayri bi duyguuu ... aksam annemdeydim misafirligegtmistik esim beni almaya geldi anneme aradi ben geldm gelin die. Zile bastim asagiya insin masalla cikmak zor olcakti.. balkonda bagrio cik cik yukari otururuz die saat te 23.30 neyse cktk. Odaya girdim lambalari kapatmis pasta almis uzerinde mum dha yarim saat var 9 kasima die takildim ama guzeldi.. gecen aksamda floya girmistik gezinioruz bi bot denettirdi bana cok guzeldi sonra bakariz dedim ben geziniorum oda erkek reyonunda gezinio bi cocuk geldi yanima hanfendi bi sizin die poseti uzatti benimmi hayir degil dedim arkasndan kocam dogum gunun icin senn hayatim dedi kasla goz arasinda ayakkabilari cocuga para verip paket yapmasini soylemis. Ilk kez gozumden kacmis bisey... esim mutlu etti beni ama benim en guzel hediyem kizim valla baska hediye tanimamm cok sukur rabbime olmayan herkese tattirsin bu duyguyu..
Al iste gizlerini değil gözlerini sindi değil şimdi :)
Bel ve sırt ağrısı bir tek bende var sanıyordum. Sabahları resmen kilitleniyorum yataktan zor kalkıyorum. Çok şiddetlenmeye başladı böyle devam ederse bende kısmetse önümüzdeki haftalarda doktora gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?