2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anne olarak geçirdiğin ilk doğumgünün kutlu olsun CANIM. Ailenle birlikte çok güzel günleriniz oldun inşallah.

Oyyyy melek bu hakikatennn

Of hiç sorma
Barışı o kadar seviyorlar ki doğduğundan beri bizim için yapmadıkları şey kalmadı. Her gün kucaklarındaydı ikisinin de. Ne olduysa bi günde huyu değişti sıpanın
Alışır umarım çünkü eşimin ailesi çok kalabalık herkese böyle ağlarsa felaketim olur

Hayatımsın mutlu yıllar iyi ki doğmuşsun Masalınla nice güzel yaşlara canım

Annesi çook tatlı maşallah ona canım benım

Herkese günaydın ben yine sevinç çığlıklıklarıyla güne başladım kızlar şimdi bi kahvaltı hazırlayalım bakalım cadı izin verirse

Benim bebegimin adi selim canim. Kucagimda onunla birlikte yaziyorum. Benimki seninki gbi sarkilar dinlemiyor malesef :)
Git canim sende aksatma yoksa yakinda hic kucaklayamayacagiz bunlari

Soyle sekerim. Ben onu ozlemistim halbuki :) senin dikis nasil canim ayni terzi dikti ya belki aynidir

Hahaha o cümleyi eşinin kurduğunu bi düşünsene

-Neyse ne bilmiyorum
*Şlanks* surata terlik yapışır

Kzlar bende telden yazinca her turden sacma cumleler kuruyorum. Okuyunca bazen kendim bile diyorum ne kadar duzensiz cumle kurmusum. Kusuruma bakmayin.:)

Biz de aynı dertten muzdaribiz canım üzme kendini boşuna: 1:

Ben 2veya 3kere çok ağrılı şekilde tutuldum. Şimdi Barış da kilo alıyor yandım yandım :)))

Kuzum nevalee arkadaşımız avukattı acaba bi önerisi olur mu ona bi öm atsan mı acaba?

Son düzenleme:

Nice güzel çok çok tatlı yıllara canım :))
Eşinin sürprizi çok hoşmuş :))

çok şık diktim diyor odaya geldiğinde. aman ne şıkı, bildiğin sağa gittikçe kaymış yukarı..kesin akşam şarabı fazla kaçırdı, pazar sabahı kesip biçti beni

terleme bzmde en başımıza bela, ama kime sorsam sağlıkçı normal diyolar, önemli olan teri soğutmadan korumak hemen değiştirmekmiş.bzm evde 23 derece ama kafa şıp şıp ter, sırt ta geceleri, her emzirmede kundak battaniyesi şapkasını değiştiriyorum, sırtına göğsüne havlu yada havlu kağıt koyuyorum.
2,5 aylık 5.800 gayet normal cnm niye üzülüyorsun anlamadım. ayın sonunda kilo almışsa sorun yoktur. bi hafta almamış diye telaş etme sen..

sırt ağrısı bende de varr..offf..sol tarafım feci hemde..hamama gidip sıcak banyo masaj keyfi yapmak istiyorum ben..Ama hava soğuk hamamdan çıkınca üşürsem sonun hastane olur galibaa..

kızlar yarın babamız ilk kez bizimle alışverişe geliyor :) paşama dönence almam lazım ama karar veremiyorum, ana kucağındaki gbi hata yapmak istemiyorum..sizin önerileriniz nedir yardım eder misiniz

bnde çk kararsızım cnm bnde Fischer price mutlu düsler dönence düşünüyorum ama eşim gereksiz buluyor Furkiş gece uykusu düzenine alıştı diye, ama ben ödüllendirelim diyorum.

Dün karşı komşularımız gelmişti, bebek hediyesi olarak mama seti almışlar bayıldım. tabak kupa kase yumurtalık..aslan figürlü porselenden..herkes genelde kıyafet getiriyodu bu çok hoş olmuş. Börek de yapmıştım son dk. kararsız kalıp kekle çok ii oldu. Bayramda hediye gelen küçük ve mevsimi uygun olmayan kıyafetleri ayırmıştım dün eşimle lcw ye değişime gittik 60 lira tuttu, Furkiş in çok kıyafeti var diye kendime kazak ve süveter aldım ne kötü anneyimm demi ama 2 yaşına kadar giyeceği herşey var paşamın. ihtiyacı olunca yine alırız :)

Bu arada alt komşum doğumdan sonra 4 kere geldi bana bebek sevmeye akşam aramış bgnden için gene gelecekmiş ama yeter cnm daa ben bi sana geleyim de sen bi da gel offffffff..hayır da diyemedim. neyse dünden keke börek var Allahtan ama ev süpürmem lazım kuruyemiş döküntüleri var halıda..

Sbh kakasını sırtına kadar çıkaran oğluma babası bakın ne giydirmiş anne fanatik Fenerbahçeli olsa da baba daha Fanatik

Eklentiler

• $20131109_065723.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 39
  • $20131109_070126.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 30
Günaydın güzel bayanlar ve datlı bebekler :)

Bebeğim 3. ayını çarşamba günü dolduruyor, burada okuduklarımdan farkettimki ben tam bir oyuncak özürlüyüm. Bebeğim kolik sürekli ağlıyor, hiçbirşeyle ilgilenmiyor diye hiç oyuncak edinmemişim... Sizden yardım isteyebilirim diye düşündüm, onun oyalanabilmesi, dikkatini çekecek, yatak için, anakucağı için, puset için, oyun halısı için vs neler alabilirim?

Arkadaşım oyun halısı verdi, ona yatırdığımda pek durduğu söylenemez ama taktığım şıngırdaklar hiç ilgisini çekmiyor belki o yüzden, müzikli oyuncaklar mı takmalıyım? Sizinkiler nasıl?
Kızımı az da olsa sakinleştiren tek şey müzik... Uyku için yatağına alıştırmaya başlamam lazım, sanırım müzikli dönence iyi seçim olacak, marka önerilerinizi beklerim, dönence için geç değil değil mi?
Uyku arkadaşı için erken mi?

Yine çok soru sordum :)

Bu arada çörekotu içmediğim 2 gün oldu forumdan çörekotu tarifi duyduğumdan beri... O iki günde de bebeğimden uyku performansı alamadım... Uyku konusunda ne kadar etkili olduğunu anladım ÇÖREKOTUNUN... Hey gidi... Şu forum sayesinde neler öğrendik bea :)

Hepinize güzel bir çomartesi dilerim :)

günaydın hamişler yazardımm şimdi günaydın annişler :) arkadaşlar benim bi sorunum var daha doğrusu oğluşumunn. şuaralar ücretsiz iizn aldığım için evdeyim bana komşu olan çok yakın 15 yıllık arkadaşım günaşırı bana geliyor sabah kahvelerine sorun şu ki benim oğlum onu görünce alt dudağını büze büze (çokda tatlı oluyo) ağlıyor anlamadım neden böyle biişi yapıyor kıza karşı da bi mahçup oluyorum.bunu neden yapıyor olabilir sizce....

Bu aralar bir yabancılama durumu var bebeklerde sanırım :) Bu linki kızlardan biri vermişti hakkaten çok güzel anlatmış gelişimlerini, belki haftasına göre geliştirdiği bir tepkidir bak istersen....

Hafta Hafta Bebek Gelişimi » Bebek

Aynı sıkıntı Barista da var insanları yabancilamaya başladılar sanirim.Barış 2gun sonra tam 4aylik oluyor. Seninki de yaklaşık ayniysa bu yüzden olabilir. Ben şimdi yapilmasi gerekenleri arastiricam. Umarim ataya birşeyler girmez de bulurum ne yapilmasi gerektiğini...

bu arada doğum hikayemi yazmadığım için anlatma fırsatım olmamıştı, başını sonu anlatayım da görün bahtsız bedeviliğimi :)

ben ısrarla doğal doğumu beklerken Hakan Bey bebeğin gelişimi durdu cumartesi doğur artık sen dedi...haftasonu kimseler yokken taburcu olmak istemedim, pazarlıklar sonucu sevgili doktorum pazar sabahını bana feda etti :) sabah 8.00-8.15 gibi gel 9.00 da doğuma alıcam seni dedi

uykusuz bir cumartesi gecesinden sonra pazar sabahı erkenden hastaneye gittik. tabi sap gibi sadece eşim ve ben, eşim kimseyi istemedi yanımızda. o yüzden annemlere falan haber vermedim. bindim arabama gittim hastaneye...neyse bize şu numaralı odaya gidin hemşireler gelecek dedi. 8.00 de çıktık odamıza...8.30-9.00-9.20 kimseler yok ortada. tabi ben artık iyice gerildim korku başladı..eşim böyle olmayacak ben gidip birine sorayım nezaman gelecek doktor dedi...tam o arada Hakan Bey aradı neredesin sen diye kızıyor. nerede olucam odamda sizi bekliyorum...hasta kabul beni odaya gönderiyor ama koca hastanenin benden haberi yok. doktorumda kızmış nasıl gelmez doğuma diye. apar topar ameliyathaneye girdim, meğer herkes beni bekliyormuş bende odamda onları...doktor ateş püskürüyor etrafa. yok dedim ben şimdi doğurmam bu çocuğu, niye diyor. dedim bütün kadroya sinirini benim paşadan çıkartacaksınız. yok ben sakinim diyor, hayır değilsiniz gülmüyorsunuz diyorum. adamcağız ben doğurayım diye zorla gülmeye başladı :)

veee pazartesi sabahı taburcu olmaya geldi sıra..bu arada doktorum doğumdan sonra Almanya ya gitti, başhemşire herşeyle ilgilenecek dedi. sabah 10.00 da giyindim oğlumu hazırladım (bu arada hala sap gibi yalnızız hastanede). arkadaş o evrak bu evrak bir türlü bitiremiyorlar işlemleri. öğleden sonra 15.00 oldu anca bitti ödeme yapabilirsiniz dediler. eşime verdim banka kartını, para benim hesabımdaydı...bi geldi ödeme yapamadım, neden yapamadın, nakit istiyorlar. sabahın 10.00 nundan beri bekliyorum nevrim dönmüş..ver kartı bana dedim indim vezneye. neymiş efendim atm kartıyla ödeyemezmişim nakit olacakmış. iyi dedim en sonunda karşıdaki bankamatikten çekeyim. güvenlik kapıda dışarı çıkamazsınız diyor. sıkıysa tut kolumdan çıkıyorum dedim, adam şaşkın şaşkın yüzüme bakıyor. bu seferde günlük çekim limitim tamamına yetmedi. vezne nuh diyor peygamber demiyor. iyi dedim kocamla oğlum kalsın hastanede ben en yakın şubeden çekeyim. yok sizi bırakamayız. ee ne yapıcaz dedim, ödeme yapılmazsa sizi taburcu edemeyiz...vezne acil girişinin orda; gelenler geldi üstüme ağzıma ne geldiyse söylüyorum, dikişlerim sızlıyor, hastaneye gelen giden herkes bize bakıyor dün sezeryan oldum şimdi bide bu sinirle arabama binip 40km direksiyon sallayacağım dedim.aaa arabayı sizin kullanmanıza izin veremeyiz diyor.ne yapacaksınız dedim, ehliyetimi mi alacaksınız...ben okadar bağırınca geldi bir yetkili "pardon hata yapmışız" dedi..siz özelden değil analık hakkından yararlandığınız için 4.000 değil 1.200 ödeyecekmişsiniz zaten. bide ona bağırdım, tüm bunlar olmasa 4.000 mi alacaktınız benden

ve mutlu son :) bukadar mücadeleden sonra paşamı alıp evime ulaştım :)

Ovvvv olaylara gel
Maceralı olmuş :)))
Yanliz ben nakit olayina takildim orda bi çakallık durumu var kanımca...

canım biz bugün jokere gidiyoruz birşeyler alalım diye...senin içinde inceler dönüşte rapor veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…