- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.621
Bizde fischer price in baska bebek oyuncakları da var kızımda almıştım 5-6 yıl önce , hem cok sağlam hemde cok başarılı , sevdik bizFischer price mutlu dusler donence canim, cok basarili.
Maşallah Furkan'a ne tatlı olmusterleme bzmde en başımıza bela, ama kime sorsam sağlıkçı normal diyolar, önemli olan teri soğutmadan korumak hemen değiştirmekmiş.bzm evde 23 derece ama kafa şıp şıp ter, sırt ta geceleri, her emzirmede kundak battaniyesi şapkasını değiştiriyorum, sırtına göğsüne havlu yada havlu kağıt koyuyorum.
2,5 aylık 5.800 gayet normal cnm niye üzülüyorsun anlamadım. ayın sonunda kilo almışsa sorun yoktur. bi hafta almamış diye telaş etme sen..
sırt ağrısı bende de varr..offf..sol tarafım feci hemde..hamama gidip sıcak banyo masaj keyfi yapmak istiyorum ben..Ama hava soğuk hamamdan çıkınca üşürsem sonun hastane olur galibaa..
bnde çk kararsızım cnm bnde Fischer price mutlu düsler dönence düşünüyorum ama eşim gereksiz buluyor Furkiş gece uykusu düzenine alıştı diye, ama ben ödüllendirelim diyorum.
Dün karşı komşularımız gelmişti, bebek hediyesi olarak mama seti almışlar bayıldım. tabak kupa kase yumurtalık..aslan figürlü porselenden..herkes genelde kıyafet getiriyodu bu çok hoş olmuş. Börek de yapmıştım son dk. kararsız kalıp kekle çok ii oldu. Bayramda hediye gelen küçük ve mevsimi uygun olmayan kıyafetleri ayırmıştım dün eşimle lcw ye değişime gittik 60 lira tuttu, Furkiş in çok kıyafeti var diye kendime kazak ve süveter aldımne kötü anneyimm demi ama 2 yaşına kadar giyeceği herşey var paşamın. ihtiyacı olunca yine alırız :)
Bu arada alt komşum doğumdan sonra 4 kere geldi bana bebek sevmeye akşam aramış bgnden için gene gelecekmişama yeter cnm daa ben bi sana geleyim de sen bi da gel offffffff..hayır da diyemedim. neyse dünden keke börek var Allahtan ama ev süpürmem lazım kuruyemiş döküntüleri var halıda..
Sbh kakasını sırtına kadar çıkaran oğluma babası bakın ne giydirmişanne fanatik Fenerbahçeli olsa da baba daha Fanatik
Ovvvv olaylara gel
Maceralı olmuş :)))
Yanliz ben nakit olayina takildim orda bi çakallık durumu var kanımca...
bu arada doğum hikayemi yazmadığım için anlatma fırsatım olmamıştı, başını sonu anlatayım da görün bahtsız bedeviliğimi :)
ben ısrarla doğal doğumu beklerken Hakan Bey bebeğin gelişimi durdu cumartesi doğur artık sen dedi...haftasonu kimseler yokken taburcu olmak istemedim, pazarlıklar sonucu sevgili doktorum pazar sabahını bana feda etti :) sabah 8.00-8.15 gibi gel 9.00 da doğuma alıcam seni dedi
uykusuz bir cumartesi gecesinden sonra pazar sabahı erkenden hastaneye gittik. tabi sap gibi sadece eşim ve ben, eşim kimseyi istemedi yanımızda. o yüzden annemlere falan haber vermedim. bindim arabama gittim hastaneye...neyse bize şu numaralı odaya gidin hemşireler gelecek dedi. 8.00 de çıktık odamıza...8.30-9.00-9.20 kimseler yok ortada. tabi ben artık iyice gerildim korku başladı..eşim böyle olmayacak ben gidip birine sorayım nezaman gelecek doktor dedi...tam o arada Hakan Bey aradı neredesin sen diye kızıyor. nerede olucam odamda sizi bekliyorum...hasta kabul beni odaya gönderiyor ama koca hastanenin benden haberi yok. doktorumda kızmış nasıl gelmez doğuma diye. apar topar ameliyathaneye girdim, meğer herkes beni bekliyormuş bende odamda onları...doktor ateş püskürüyor etrafa. yok dedim ben şimdi doğurmam bu çocuğu, niye diyor. dedim bütün kadroya sinirini benim paşadan çıkartacaksınız. yok ben sakinim diyor, hayır değilsiniz gülmüyorsunuz diyorum. adamcağız ben doğurayım diye zorla gülmeye başladı :)
veee pazartesi sabahı taburcu olmaya geldi sıra..bu arada doktorum doğumdan sonra Almanya ya gitti, başhemşire herşeyle ilgilenecek dedi. sabah 10.00 da giyindim oğlumu hazırladım (bu arada hala sap gibi yalnızız hastanede). arkadaş o evrak bu evrak bir türlü bitiremiyorlar işlemleri. öğleden sonra 15.00 oldu anca bitti ödeme yapabilirsiniz dediler. eşime verdim banka kartını, para benim hesabımdaydı...bi geldi ödeme yapamadım, neden yapamadın, nakit istiyorlar. sabahın 10.00 nundan beri bekliyorum nevrim dönmüş..ver kartı bana dedim indim vezneye. neymiş efendim atm kartıyla ödeyemezmişim nakit olacakmış. iyi dedim en sonunda karşıdaki bankamatikten çekeyim. güvenlik kapıda dışarı çıkamazsınız diyor. sıkıysa tut kolumdan çıkıyorum dedim, adam şaşkın şaşkın yüzüme bakıyor. bu seferde günlük çekim limitim tamamına yetmedi. vezne nuh diyor peygamber demiyor. iyi dedim kocamla oğlum kalsın hastanede ben en yakın şubeden çekeyim. yok sizi bırakamayız. ee ne yapıcaz dedim, ödeme yapılmazsa sizi taburcu edemeyiz...vezne acil girişinin orda; gelenler geldi üstüme ağzıma ne geldiyse söylüyorum, dikişlerim sızlıyor, hastaneye gelen giden herkes bize bakıyor dün sezeryan oldum şimdi bide bu sinirle arabama binip 40km direksiyon sallayacağım dedim.aaa arabayı sizin kullanmanıza izin veremeyiz diyor.ne yapacaksınız dedim, ehliyetimi mi alacaksınız...ben okadar bağırınca geldi bir yetkili "pardon hata yapmışız" dedi..siz özelden değil analık hakkından yararlandığınız için 4.000 değil 1.200 ödeyecekmişsiniz zaten. bide ona bağırdım, tüm bunlar olmasa 4.000 mi alacaktınız benden
ve mutlu son :) bukadar mücadeleden sonra paşamı alıp evime ulaştım :)
Canim cok utandim vallaBenim bebegimin adi selim canim. Kucagimda onunla birlikte yaziyorum. Benimki seninki gbi sarkilar dinlemiyor malesef :)
Git canim sende aksatma yoksa yakinda hic kucaklayamayacagiz bunlari
Soyle sekerim. Ben onu ozlemistim halbuki :) senin dikis nasil canim ayni terzi dikti ya belki aynidir
Hahaha o cümleyi eşinin kurduğunu bi düşünsene
-Neyse ne bilmiyorum
*Şlanks* surata terlik yapışır
terleme bzmde en başımıza bela, ama kime sorsam sağlıkçı normal diyolar, önemli olan teri soğutmadan korumak hemen değiştirmekmiş.bzm evde 23 derece ama kafa şıp şıp ter, sırt ta geceleri, her emzirmede kundak battaniyesi şapkasını değiştiriyorum, sırtına göğsüne havlu yada havlu kağıt koyuyorum.
2,5 aylık 5.800 gayet normal cnm niye üzülüyorsun anlamadım. ayın sonunda kilo almışsa sorun yoktur. bi hafta almamış diye telaş etme sen..
sırt ağrısı bende de varr..offf..sol tarafım feci hemde..hamama gidip sıcak banyo masaj keyfi yapmak istiyorum ben..Ama hava soğuk hamamdan çıkınca üşürsem sonun hastane olur galibaa..
bnde çk kararsızım cnm bnde Fischer price mutlu düsler dönence düşünüyorum ama eşim gereksiz buluyor Furkiş gece uykusu düzenine alıştı diye, ama ben ödüllendirelim diyorum.
Dün karşı komşularımız gelmişti, bebek hediyesi olarak mama seti almışlar bayıldım. tabak kupa kase yumurtalık..aslan figürlü porselenden..herkes genelde kıyafet getiriyodu bu çok hoş olmuş. Börek de yapmıştım son dk. kararsız kalıp kekle çok ii oldu. Bayramda hediye gelen küçük ve mevsimi uygun olmayan kıyafetleri ayırmıştım dün eşimle lcw ye değişime gittik 60 lira tuttu, Furkiş in çok kıyafeti var diye kendime kazak ve süveter aldımne kötü anneyimm demi ama 2 yaşına kadar giyeceği herşey var paşamın. ihtiyacı olunca yine alırız :)
Bu arada alt komşum doğumdan sonra 4 kere geldi bana bebek sevmeye akşam aramış bgnden için gene gelecekmişama yeter cnm daa ben bi sana geleyim de sen bi da gel offffffff..hayır da diyemedim. neyse dünden keke börek var Allahtan ama ev süpürmem lazım kuruyemiş döküntüleri var halıda..
Sbh kakasını sırtına kadar çıkaran oğluma babası bakın ne giydirmişanne fanatik Fenerbahçeli olsa da baba daha Fanatik
bu arada doğum hikayemi yazmadığım için anlatma fırsatım olmamıştı, başını sonu anlatayım da görün bahtsız bedeviliğimi :)
ben ısrarla doğal doğumu beklerken Hakan Bey bebeğin gelişimi durdu cumartesi doğur artık sen dedi...haftasonu kimseler yokken taburcu olmak istemedim, pazarlıklar sonucu sevgili doktorum pazar sabahını bana feda etti :) sabah 8.00-8.15 gibi gel 9.00 da doğuma alıcam seni dedi
uykusuz bir cumartesi gecesinden sonra pazar sabahı erkenden hastaneye gittik. tabi sap gibi sadece eşim ve ben, eşim kimseyi istemedi yanımızda. o yüzden annemlere falan haber vermedim. bindim arabama gittim hastaneye...neyse bize şu numaralı odaya gidin hemşireler gelecek dedi. 8.00 de çıktık odamıza...8.30-9.00-9.20 kimseler yok ortada. tabi ben artık iyice gerildim korku başladı..eşim böyle olmayacak ben gidip birine sorayım nezaman gelecek doktor dedi...tam o arada Hakan Bey aradı neredesin sen diye kızıyor. nerede olucam odamda sizi bekliyorum...hasta kabul beni odaya gönderiyor ama koca hastanenin benden haberi yok. doktorumda kızmış nasıl gelmez doğuma diye. apar topar ameliyathaneye girdim, meğer herkes beni bekliyormuş bende odamda onları...doktor ateş püskürüyor etrafa. yok dedim ben şimdi doğurmam bu çocuğu, niye diyor. dedim bütün kadroya sinirini benim paşadan çıkartacaksınız. yok ben sakinim diyor, hayır değilsiniz gülmüyorsunuz diyorum. adamcağız ben doğurayım diye zorla gülmeye başladı :)
veee pazartesi sabahı taburcu olmaya geldi sıra..bu arada doktorum doğumdan sonra Almanya ya gitti, başhemşire herşeyle ilgilenecek dedi. sabah 10.00 da giyindim oğlumu hazırladım (bu arada hala sap gibi yalnızız hastanede). arkadaş o evrak bu evrak bir türlü bitiremiyorlar işlemleri. öğleden sonra 15.00 oldu anca bitti ödeme yapabilirsiniz dediler. eşime verdim banka kartını, para benim hesabımdaydı...bi geldi ödeme yapamadım, neden yapamadın, nakit istiyorlar. sabahın 10.00 nundan beri bekliyorum nevrim dönmüş..ver kartı bana dedim indim vezneye. neymiş efendim atm kartıyla ödeyemezmişim nakit olacakmış. iyi dedim en sonunda karşıdaki bankamatikten çekeyim. güvenlik kapıda dışarı çıkamazsınız diyor. sıkıysa tut kolumdan çıkıyorum dedim, adam şaşkın şaşkın yüzüme bakıyor. bu seferde günlük çekim limitim tamamına yetmedi. vezne nuh diyor peygamber demiyor. iyi dedim kocamla oğlum kalsın hastanede ben en yakın şubeden çekeyim. yok sizi bırakamayız. ee ne yapıcaz dedim, ödeme yapılmazsa sizi taburcu edemeyiz...vezne acil girişinin orda; gelenler geldi üstüme ağzıma ne geldiyse söylüyorum, dikişlerim sızlıyor, hastaneye gelen giden herkes bize bakıyor dün sezeryan oldum şimdi bide bu sinirle arabama binip 40km direksiyon sallayacağım dedim.aaa arabayı sizin kullanmanıza izin veremeyiz diyor.ne yapacaksınız dedim, ehliyetimi mi alacaksınız...ben okadar bağırınca geldi bir yetkili "pardon hata yapmışız" dedi..siz özelden değil analık hakkından yararlandığınız için 4.000 değil 1.200 ödeyecekmişsiniz zaten. bide ona bağırdım, tüm bunlar olmasa 4.000 mi alacaktınız benden
ve mutlu son :) bukadar mücadeleden sonra paşamı alıp evime ulaştım :)
Parmişim incinin huzursuzluğuna çok üzüldüm ama arada oluyo dünde duru öleydi bugün doktora gittik birazda hırıltısı vardı çok şükür bişiy yok ciğerlerinde falan bütün tıkanıklığından olabilir dedi Dr oysaki çok sık temizliyorum gaz sancısından çok ağladı birkaç gece boğazımı tahriş oldu bilemedim Neyse bi doyun yokmuş çok şükür idrar kültürü aldılar bide iltihap falan varmı diye bakılacak 1,5 saat Çiş yapsın diye bekledikİnş gece mis gibi uyur İncik boncuğum yarın pür neşe uyanır kuzum bütün kuzucuklar hep iyi olsunlar:) kocitomun doğum Günüde çok sıradan evde pasta keserek gecti bide Dr çıkışı bi yemek yedik çocuklu olmak böle bişiy iyilik var bu bıcırıklar :)bugün kadın doğum Dr um duruyu gördü iyi iş çıkarmışsınız başarılı dedi eşimle bana ne güldük çok matrak adam
Gecmis olsun canim. Insallah iyi huyludur. Allahim tez zamanda iyilestirsin.
Kiz barisla eylul durmuyor diyorsunuz. Hep burdasiniz nasil oluyor:))) bebislere iftira etmeyin:)) benim zillim cok akilli diyorum ama surekli konusmaktan sarki soylemekten sayfanin hizina yetisemiyorum. Suan yetistim sanki. Birde ben biraz tembelim iki işi bir arada yapamam. Konsantre olamiyorum.:) birde kocis 12 24 calisiyor melek dursa o durmaz onla ilgilenecekmisim. :)
Masallah ne guzelde gulmus. Gamzeli gamzeli. Omru boyunca guler yuzu insallah.
Bende once kukusunu siliyorum. Bazen kaka oluyor siliyorum iyice yukardan aşağı yanlış mi silmemek mi lazim
Parme inci bugun telaşlandirmis seni. Arada yapiyorlar ne oldu diye insan kendini yiyor. Dillensede derdini soylese diyor insan. Onlar rahatliyor biz mutlu oluyoruz. Annelik boyle birsey cokta guzel..
kızlar yarın babamız ilk kez bizimle alışverişe geliyor :) paşama dönence almam lazım ama karar veremiyorum, ana kucağındaki gbi hata yapmak istemiyorum..sizin önerileriniz nedir yardım eder misiniz
Hahaha bi de mikrofonu dene
annesi bencede Furkiş hediyeyi hak etmiş
Eki Görüntüle 854312
Yaramaz böcük Asu' nun son hali :)
Bizde fischer price in baska bebek oyuncakları da var kızımda almıştım 5-6 yıl önce , hem cok sağlam hemde cok başarılı , sevdik biz
(Avent çi kadın gibi olmayalım da he he)
Maşallah Furkan'a ne tatlı olmus
Bizde evde fanatik yok ama anneanne Ler Beşiktaş babaanneler Galatasaray giysisi almışlardı , hangisini giydirsem öteki taraf gıcık oluyor
canım biz bugün jokere gidiyoruz birşeyler alalım diye...senin içinde inceler dönüşte rapor veririm
Ben tam bir oyuncak delisi olarak her çeşit oyuncağı almıştım
Ama dönence ve oyun halısı disinda bu evrede bebise fazla da bisey gerekmiyor gibi
Eki Görüntüle 854770
Söyle iki uyku arkadaşı var ama onları yemeye çalışıyor genelde , bir de kurmalı müziğimiz var onun sesi sakinlestiriyor
Kucuk kuzumda size günaydın diyor teyzosları
Eki Görüntüle 854772
Ben tam bir oyuncak delisi olarak her çeşit oyuncağı almıştım
Ama dönence ve oyun halısı disinda bu evrede bebise fazla da bisey gerekmiyor gibi
Eki Görüntüle 854770
Söyle iki uyku arkadaşı var ama onları yemeye çalışıyor genelde , bir de kurmalı müziğimiz var onun sesi sakinlestiriyor
Kucuk kuzumda size günaydın diyor teyzosları
Eki Görüntüle 854772
dün BİM de sallanan at vardı. eşim onu alacaktı ama ben beğenmedim. Dönence istiyorum
çok şık diktim diyor odaya geldiğinde. aman ne şıkı, bildiğin sağa gittikçe kaymış yukarı..kesin akşam şarabı fazla kaçırdı, pazar sabahı kesip biçti beni
benim olduğum yerde vukuatsız olay olmaz ki :)
bencede sence canım. kredi kartına taksit yapmıyor anlarımda banka kartı peşin demek zaten. bu arada 7 ay boyunca herşeyi kartla ödedim, sadece doğum ücretini karttan almıyormuş
benimki de yamuk
Şekil olsun die eğim vermişler dikiş yerime
Bi de şu kahve çizgi var ya o da kayık uçları birleşmio
Allah'tan yok olacakmış o çizgi die bekliyoruz
Ayrıca dikiş izin hala aynı pembe
Bizim hastane de önceden uyarmıştı bi kısmı peşin alınıo die hazırlıklı gitmiştik
HAYAtIMSIN nice senelere bebişinle beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?