2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Fischer price mutlu dusler donence canim, cok basarili.
Bizde fischer price in baska bebek oyuncakları da var kızımda almıştım 5-6 yıl önce , hem cok sağlam hemde cok başarılı , sevdik biz
(Avent çi kadın gibi olmayalım da he he )

Maşallah Furkan'a ne tatlı olmus

Bizde evde fanatik yok ama anneanne Ler Beşiktaş babaanneler Galatasaray giysisi almışlardı , hangisini giydirsem öteki taraf gıcık oluyor

Ovvvv olaylara gel
Maceralı olmuş :)))
Yanliz ben nakit olayina takildim orda bi çakallık durumu var kanımca...

benim olduğum yerde vukuatsız olay olmaz ki :)
bencede sence canım. kredi kartına taksit yapmıyor anlarımda banka kartı peşin demek zaten. bu arada 7 ay boyunca herşeyi kartla ödedim, sadece doğum ücretini karttan almıyormuş

Amanın ne yapmissin daha ilk günden
Neyse Gecmis olsun

Ben tam bir oyuncak delisi olarak her çeşit oyuncağı almıştım

Ama dönence ve oyun halısı disinda bu evrede bebise fazla da bisey gerekmiyor gibi

Söyle iki uyku arkadaşı var ama onları yemeye çalışıyor genelde , bir de kurmalı müziğimiz var onun sesi sakinlestiriyor

Kucuk kuzumda size günaydın diyor teyzosları

Eklentiler

• $image.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Canim cok utandim valla( selim deyince hatirladim imzanda da yaziyor ama karistirdim. Ben iki işi bir arada yapamayan beceriksiz olunca onla ilgileniyirsam baska iş yapamam.. o yuzden sizlere hayranim valla.
Hahaha o cümleyi eşinin kurduğunu bi düşünsene

-Neyse ne bilmiyorum
*Şlanks* surata terlik yapışır

Aynen unutamaz tekrar yil dönümü gelene kadar burnundan getirirdim. Her istedigimide aldirirdim. Alir kocacigimda dogum gunu hediyesi profesyonel fotograf makinasi aldi . Ben naptim otelin resepsiyonunda unuttum ve çalındı. Tatilimizin ilk gunuydu kiyamam o kadar sinirde oldu tatilimiz bozulmasin diye birsey demedi kiyamam ben ona :)

Masallah bunlar daha cok yakismis :)))

Bende dogum hikayemi anlatmadim. Bizdede paranin bir kismi pesin odeniyor demis apar topar gittigimizden para cekmemistik. Doktorumuzu arayin demis esim. Aramislar doktorum da hic almasanizda olur demiş. Cikacagimiz gun odedik.

Bende anlatsyim dogum hikayemi biraz anlatma ozurlu olsam da:))

Gece 10 dan sabah 7:30 a kadar uyudu bakalım bugun nasil geçecek cok teşekkürler kızlar cucum ssına da ayrıca gecmis olsun öpüyorum duruyu :)

kızlar yarın babamız ilk kez bizimle alışverişe geliyor :) paşama dönence almam lazım ama karar veremiyorum, ana kucağındaki gbi hata yapmak istemiyorum..sizin önerileriniz nedir yardım eder misiniz

Mutlu düşlerden bende cok memnunum

Hahaha bi de mikrofonu dene

Tabi Canim iyice delireyim :)

Sabah kahvaltıda Esım ile aramızdaki muhabbeti anlatıyorum

gece 11 den beri İnternet'e girmedim bir tuhaflık hissediyorum dedim :)

Senin bu hale gelecegin hayatta aklıma gelmezdi eline laptopu hayatta almazdin sana iPhone almakla hatamı ettik acaba dedi

Dedim tam bir internet bağımlısı oldum dımı

Dedi internet değil Kk bağımlısı oldun sen ( bir de elleri ile taklidimi yaptı parmaklarını surekli telde acele ile yazı yazar gibi yaparak )

Yazık gözlerine bari sana yeni bir laptop alayım da rahat et Ekledi gerçi evde var onu kullanana ben dün actım laptopu açılıyor

Dedim sorun o zaten sadece açılıyor özelliği bu sadece açılmak

Dedi msj alınmıştır

Dedim Allah razı olsun :)

Hehehe ooo avent bir numara:))) nerde donence orda mutlu dusler reklami

Kızlar kusura bakmayın çok dank die giricem geçmişi okuyamadım

Aslında defalarca okudum bu konuyu ama benim yine kafam karıştı
Bu 94tl olan süt parası mı adı her neyse onu memurlar alamıo mu ya
Ben alıo zannedip ptesi başvuru yapacaktım burda da hep konuşuldu alıyoruz die anlamıştım ben sanki. Ama nette alamaz yazıo
Bi bana söleyiverir misiniz alıo muyuz alamıo muyuz:26:

Teşekkürler, en güzeli bir müzikli dönence ve yumuşak uyku arkadaşları...

Gülüşünün güzelliğine bakın yavrukuşuuuun maşaallah :))

yerim ben bu kuzuyu, o ne tatlılık öyle :)

çok şık diktim diyor odaya geldiğinde. aman ne şıkı, bildiğin sağa gittikçe kaymış yukarı..kesin akşam şarabı fazla kaçırdı, pazar sabahı kesip biçti beni
benimki de yamuk
Şekil olsun die eğim vermişler dikiş yerime
Bi de şu kahve çizgi var ya o da kayık uçları birleşmio
Allah'tan yok olacakmış o çizgi die bekliyoruz
Ayrıca dikiş izin hala aynı pembe

Bizim hastane de önceden uyarmıştı bi kısmı peşin alınıo die hazırlıklı gitmiştik

HAYAtIMSIN nice senelere bebişinle beraber

yok canım bunlar uyarsa kızmıycam zaten, doğuma girerken söylese ona da razıyım...taburcu olurken "banka kartından çekemeyiz, nakit lazım"...yahu çanta elimizde çıkıyoruz o an şubeyi nerden bulalımda hesaptan 4.000tl çekelim, sen karttan çek işte...bu arada kredi kartı falan değil, benim atm kartım

Kizlar ben uyku arkadasinı alex jr dan söyle bir şey aldım fikir olsun diye sizle de paylaşıyim. Oyuncakli olmasından sa duz kumas olmasini uyurken daha cok tercih ettim . Kumaşı kadifeye benziyor. Yanlarında farklı dokular var ayrıca yanlarına emzik ya da başka oyuncak asilabiliyor

Alex Jr Busy Blankie Lion Sensory Blanket ... | Cool Stuff For Sale

2013 Ağustos anneleri veya daha önce anne olmuş olanlar. ben daha anne olmadım aralıkta olucam ama bebeğime hiç giyebilecek bişey alamadım bu gidişlede alamiycak gibi duruyorum maddi durumumuz kötüye girdi çöküntüdeyiz resmen oyüzden sizden ricada bulunabilirmiyim ilk çocuğum olmasına rağmen böyle olması üzsede beni eğer kullanmadığınız ve paylasmak istediğiniz yeni doğan erkek bebek giysileri varsa bana yardımcı olabilirmisiniz. yada bi yol göstermeniz nekadar mümkün.

slm kızımın ellerinden tutunca boynunu kaldıramamasından bahsetmiştim hatırlarsanız dün doktora gittik hala kaldıramıyor sorun olabilir dedi ultrason çekelim bıngıldak kapanmadan dedi. o kadar çok korktum ki boynunda birşey çıkacak diye ultarasonumuz allahıma şükür ki temiz çıktı. doktorumuz gelecek ayki kontrolde yine bakalım dedi ve not aldı bebeği yatırırken eğimli olarak yatırın başı biraz yukarda olacak şekilde böylece boynunu tutması daha kolay olur dedi. sizlerle paylaşmayı istedim. bu arada kızım artık 3ay 1 günlük oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…