2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Testi güvenilir bir yerde yaptırdığına emin misin canım.Ben olsam başka bir hastanede daha yaptırırım.Sonuçta cihazlarla da alakalı olabilir.Özelde yaptırdıysan git devlet hastanesine ilk defa yaptırmış gibi yaptır.3-4 hafta bu stresle uğraşma diye söylüyorum.

bilmediğin konuda yorum yapılmaz ama fikir verilir, paylaşılır! biz buna paylaşım diyoruz. bu forumun amacının da bu olduğunu sanıyordum ben.

hay ağzına sağlık... kaç kez böyle oldu. sadece bu konuda değil. İstanbul'da Anadolu yakasında doktor sormuştum kimse cvp vermedi, kimsenin mi fikri yoktu misal? :)

aaa çok sağol yaaa beni aydınlattığın için...
evt bu forumun amacı bu canım ama bence sen amacını aşıyosun ....
bi soru sordun milleti fırçaya çektin asker gibi hizaya soksaydın barii

herkes burda çevrimiçi görünsede işyerinde olanlar pc başında olmayanlar vaya başka işle uğraşanlar var sana 24 saat cvp veremeyebilirler
her sorudan sonraa eline maşayı alıp bana neden kimse cvp vermiyo diyosunn evtt ist avrupa yakasında yok demekki doktora giden allah alaaa yaaa

Ama hamilelere pek tavsiye etmiyorlar çiğ etle yapılan yemekleri.Doğumdan sonra yeriz inşallah.Köftelik bulguru da at ağzına çevir çevir yut.Tadı kötü değil ki canım.Denemekte fayda var.

Ben dün doktora sordum etsiz olanını tüketebilirsin demişti. evet bi denerim cnm

canım kusura bakma farketmeden konuya dalmışız ama neden yiyemiyorsun miden mi almıyor ? etsiz olanının bir zararı yokmuş onun için sordum

Herkese merhaba, gecmisi okumayı ancak bitirebildim, öğrenilen cinsiyet sayısı artmiş kiz bebeklerin üstünlüğü hakim, poli bizim erkek bebek kontenjanı boşta hala:)

Çok sevindim canım senin çekincelerin vardı rahatlamissindir gözün aydin:)

Seni anlıyorum canım şimdi icin icini nasil yiyor. Olumlu düşünmeye çalış sonuçta %99 ihtimalle bebeğin sağlıklı bol bol dua et . İnşallah sağlıklı bir bebeğin olacak , inşallah hepimizin...

evt evt boşta

benim ilk hamileliğimde gavisgon işime yaramıştı gebelikte kullanılabiliyo
kana karışmıyo tadı biraz kötü ama yanmanın acısından daha iyi
salı gunu dr gıdıcem soyleyımde yazsın barıı tam mıdem ozellıkle yemek borum bogazıma dogru fena yanıyorrr
Ben midem yandığı zaman bol su içerim bir de köftelik bulgur vardır ya ondan bir avuç ağzıma atarım.Midenin asidini falan alıyor.Bir dene istersen.Altarnatif tıp
aa ılkkez duydum deneyım saol cnm
zeytin ekmek yesen, bastırır biraz.
gerçi ye demeyle olmuyor. dun de ben öyleydim akşama kadar kuru ekmek kemirebildim sadece..

ohhh yememmı boyle tavsıyeye can kurban bulantılar gectıgınden berı masallah yemekte sorun yokkk

su jelden ne zmn kurtulucam acabaa 4cu kutu yani 55 ciyi kullandim bugun ..

hayır işyerindeyim ve aksi gibi geç çıkacağım

tühh düşünmemeye çalış cnm ya benimde canım geçenlerde bişey çekti adını söylemiyorum :) ki bu mevsimde mümkün değil bulunamayacak bişey neyseki unuttum gitti :) ama şimdi yine hatırladım
bir yerde okumuştum aşermenin pisikolojik olduğunu yazıyordu :44:

Kız poli tamam kapatın konuyu canım lütfen.AH AH TOPİĞİMİZE NAZAR MI DEĞDİ NEDİR

ay canım benim ya unutmaya çalış gerçekten çok kötü oluyor ya dün benimde canım bişey çekti akşam eşim getirene kadar dört gözle bekledim

Allah yardımcımız olsun... hamilelik zor bişeymiş valla. insan bi tek aşerme ve bulantı gibi zorlukları var sanıyo ama kalça ağrım başladıktan sonra daha kimbilir neler yaşıcaz demeye başladım...

Ama sımdı yazmayım yazmayım dıyorum dayanamadım bence de ark bıraz abarttı olayı ya burda kımse kımsenın akrabası kankası bılmem neyı degılkı hepimiz burda bır seyler paylasmak ıcın yazıyoruz burda tanıstık ettık nıye sadce 1 yad 2 kısıyı ayırıp cvp yazmayalımkı hadla daha yok anadolu yakasından dr sorudm falan demıssın cnm burda bıldıgım kadarıyla anadolu yakasından yok avrupadan avr oda ben cogunlugumuz ankara ve dıger ıller ayrıca hıc kımsenın ılla cvp verme gıbı mecburıyetıde yok kı benım kendı yazdıgım mesajlar bıle arada kaynıyor cogu zaman hıc bugune kadar banada cvp vermedınız dıye sıtem etmedım onlar versın gormemıstır tutar tekrar yazarımm yanı mubarek gun kımsenın kalbı8 kırılmasında bu kadarcık seytlerde konu edılmesın yahuu

kızlar bu arada yüzük falını hiç duydunuz mu geçen ablam bana baktı erkek görünüyo
hanı su yuzugune ıp yada sac telı baglayıp gobegıne mkoymayımı dıyorsun yapanların cogu tutuyor cınsıyet tahmını dıyor ben yapmadım ama
ay canım benim ya unutmaya çalış gerçekten çok kötü oluyor ya dün benimde canım bişey çekti akşam eşim getirene kadar dört gözle bekledim

ayy aynen cnm benımde dun face bı arkadassım duvarına bır yıyecek yapıp onun adını yazmıs aman ben bunu gordum bır cnm cektı ersım saolsun bugun bır kac yerı arayıp sorucam bulmaya calısıcam dedı sımdı agzım sulana sulana beklıyorum hayalını kuruyorum getırsede yesem dıyee

arkadaş demiş ya hay ağzına sağlık diye bende sana diyorum canım hay ağzına sağlık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…