- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.961
Dokotor riskli gruptasın dedi üçlü teste kötü çıkarsa aminyosentez yapılıcak dedi ikili test iyii ama diğeri neden böyle çıkmış anlamadım dedii bekliceksin dedi 3 hafta sonra üçlü test yapılacak dedi
bilmediğin konuda yorum yapılmaz ama fikir verilir, paylaşılır! biz buna paylaşım diyoruz. bu forumun amacının da bu olduğunu sanıyordum ben.
hay ağzına sağlık... kaç kez böyle oldu. sadece bu konuda değil. İstanbul'da Anadolu yakasında doktor sormuştum kimse cvp vermedi, kimsenin mi fikri yoktu misal? :)
Ama hamilelere pek tavsiye etmiyorlar çiğ etle yapılan yemekleri.Doğumdan sonra yeriz inşallah.Köftelik bulguru da at ağzına çevir çevir yut.Tadı kötü değil ki canım.Denemekte fayda var.
kızlar ya malum hepimiz hamileyiz ve canımız abuk subuk şeyler çekebilio... acaba buradan hiçbir yiyecek ismi yazmasak nasıl olur? ben az önce birşey okudum ve acayip canım çekti, hayali gözümün önünden gitmiyor ve asla şuanda yiyebilecek bir durumda değilim(
SELAM KIZLAR hayırlı kandiller... kac gundur gıremıyorum nete baglantı sorunu yasıyorum da...
bebegımın kalp atıslarını duyduk cok sukuroyle hızlı atıyo kı doktor baya heyecanlı dedı ve de cok hareketlıydı elını oynatıyordu gordum resmen hafıf dusuk tehlıken var dedı ama uzuldum bıraz progesteron ıgne verdı, agrı sancı kesıcı ıgne ve bır de dusuk onleyıcı hap verdı progesteron bıtınce kullanıcakmısım. aranızda progesterondan sonra hapa devam eden varmı acaba. Türkıye dekı doktoruma maıl atıcam kullanmadan sıze de danısayım dedımççç
merhabalar az önce ikili testimimi aldım yazıyorum sonuçları size
kombine risk 1.99 değerin üzerinde
ikili test 1.4959 değerin altında
yaş riski 1.955
trisomy 18+NT 1.711
DOKTOR %1 RİSKLİ DEDİ ÜÇLÜ TESTİ BEKLİCEM 3 HAFTA ZAMAMN GECERMİİİ NE OLUR VARMI BÖYLEEE ÇOK KÖTÜYÜMMM
Ben dün doktora sordum etsiz olanını tüketebilirsin demişti. evet bi denerim cnm
canım kusura bakma farketmeden konuya dalmışız ama neden yiyemiyorsun miden mi almıyor ? etsiz olanının bir zararı yokmuş onun için sordum
Herkese merhaba, gecmisi okumayı ancak bitirebildim, öğrenilen cinsiyet sayısı artmiş kiz bebeklerin üstünlüğü hakim, poli bizim erkek bebek kontenjanı boşta hala:)
Çok sevindim canım senin çekincelerin vardı rahatlamissindir gözün aydin:)
Seni anlıyorum canım şimdi icin icini nasil yiyor. Olumlu düşünmeye çalış sonuçta %99 ihtimalle bebeğin sağlıklı bol bol dua et . İnşallah sağlıklı bir bebeğin olacak , inşallah hepimizin...
salı gunu dr gıdıcem soyleyımde yazsın barıı tam mıdem ozellıkle yemek borum bogazıma dogru fena yanıyorrrbenim ilk hamileliğimde gavisgon işime yaramıştı gebelikte kullanılabiliyo
kana karışmıyo tadı biraz kötü ama yanmanın acısından daha iyi
aa ılkkez duydum deneyım saol cnmBen midem yandığı zaman bol su içerim bir de köftelik bulgur vardır ya ondan bir avuç ağzıma atarım.Midenin asidini falan alıyor.Bir dene istersen.Altarnatif tıp
zeytin ekmek yesen, bastırır biraz.
gerçi ye demeyle olmuyor. dun de ben öyleydim akşama kadar kuru ekmek kemirebildim sadece..
hayır işyerindeyim ve aksi gibi geç çıkacağım
su jelden ne zmn kurtulucam acabaa 4cu kutu yani 55 ciyi kullandim bugun ..
aaa çok sağol yaaa beni aydınlattığın için...
evt bu forumun amacı bu canım ama bence sen amacını aşıyosun ....
bi soru sordun milleti fırçaya çektin asker gibi hizaya soksaydın barii
herkes burda çevrimiçi görünsede işyerinde olanlar pc başında olmayanlar vaya başka işle uğraşanlar var sana 24 saat cvp veremeyebilirler
her sorudan sonraa eline maşayı alıp bana neden kimse cvp vermiyo diyosunn evtt ist avrupa yakasında yok demekki doktora giden allah alaaa yaaa
kızlar ya malum hepimiz hamileyiz ve canımız abuk subuk şeyler çekebilio... acaba buradan hiçbir yiyecek ismi yazmasak nasıl olur? ben az önce birşey okudum ve acayip canım çekti, hayali gözümün önünden gitmiyor ve asla şuanda yiyebilecek bir durumda değilim(
tühh düşünmemeye çalış cnm ya benimde canım geçenlerde bişey çekti adını söylemiyorum :) ki bu mevsimde mümkün değil bulunamayacak bişey neyseki unuttum gitti :) ama şimdi yine hatırladım
bir yerde okumuştum aşermenin pisikolojik olduğunu yazıyordu :44:
birde ense kalınlıkları 1.8 1.9 çıkmış genelii 2.8 bemim sonuç bununla ilgili bildiğiniz bişey varmı
hanı su yuzugune ıp yada sac telı baglayıp gobegıne mkoymayımı dıyorsun yapanların cogu tutuyor cınsıyet tahmını dıyor ben yapmadım amakızlar bu arada yüzük falını hiç duydunuz mu geçen ablam bana baktı erkek görünüyo
ay canım benim ya unutmaya çalış gerçekten çok kötü oluyor ya dün benimde canım bişey çekti akşam eşim getirene kadar dört gözle bekledim
Ama sımdı yazmayım yazmayım dıyorum dayanamadım bence de ark bıraz abarttı olayı ya burda kımse kımsenın akrabası kankası bılmem neyı degılkı hepimiz burda bır seyler paylasmak ıcın yazıyoruz burda tanıstık ettık nıye sadce 1 yad 2 kısıyı ayırıp cvp yazmayalımkı hadla daha yok anadolu yakasından dr sorudm falan demıssın cnm burda bıldıgım kadarıyla anadolu yakasından yok avrupadan avr oda ben cogunlugumuz ankara ve dıger ıller ayrıca hıc kımsenın ılla cvp verme gıbı mecburıyetıde yok kı benım kendı yazdıgım mesajlar bıle arada kaynıyor cogu zaman hıc bugune kadar banada cvp vermedınız dıye sıtem etmedım onlar versın gormemıstır tutar tekrar yazarımm yanı mubarek gun kımsenın kalbı8 kırılmasında bu kadarcık seytlerde konu edılmesın yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?