- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.981
fetal ense kalınlığı ölçümü ( nt) bu linkte 3 mm yi sınır olarak almış... O zaman seninki altında oluyo cnm
birde ense kalınlıkları 1.8 1.9 çıkmış genelii 2.8 bemim sonuç bununla ilgili bildiğiniz bişey varmı
Büyük ihtimalle senin testin risk seviyesini ense kalınlığı artırmış o zaman ; ne kadar düşük çıksa o kadar iyi . 3 mm in üzeri riskli kabul ediliyor yalnız ense kalınlığı çok hassas bir olcummus ve doktor hassasiyeti çok önemliymiş doktordan doktora değişiyormuş sonuclar . Ben olsam ikili testi Olmasada ense kalınlığını iyi bir doktora bir daha olcturur birde onun fikrini alırdım.
Şimdi kullanmaya gerek yok çünkü zaten bebeğe de bize de yeter.Ama sonraki haftalarda bebek kemiklerimizdeki bütün vitaminlerimizi emiyor.Bize birşey kalmayınca vücut bu şekilde alarm veriyor.:13:
Allah yardımcımız olsun... hamilelik zor bişeymiş valla. insan bi tek aşerme ve bulantı gibi zorlukları var sanıyo ama kalça ağrım başladıktan sonra daha kimbilir neler yaşıcaz demeye başladım...
hanı su yuzugune ıp yada sac telı baglayıp gobegıne mkoymayımı dıyorsun yapanların cogu tutuyor cınsıyet tahmını dıyor ben yapmadım ama
ayy aynen cnm benımde dun face bı arkadassım duvarına bır yıyecek yapıp onun adını yazmıs aman ben bunu gordum bır cnm cektı ersım saolsun bugun bır kac yerı arayıp sorucam bulmaya calısıcam dedı sımdı agzım sulana sulana beklıyorum hayalını kuruyorum getırsede yesem dıyee
offf hayırlısıyla şu 3 hafta bi geçseee üçü test yapılsaa
ne jelı9 canım buuu
eee benim vücut şimdiden alarm vermeye başladı:) tüm gün oturduğum için herhalde..
yüzüğü unuttun galibakızlar bu arada leydi 2 gündür yok nerdeki yaaa neden girmiyo topiğe bilen var mı ?
Allah yardımcımız olsun... hamilelik zor bişeymiş valla. insan bi tek aşerme ve bulantı gibi zorlukları var sanıyo ama kalça ağrım başladıktan sonra daha kimbilir neler yaşıcaz demeye başladım...
kızlar bu arada leydi 2 gündür yok nerdeki yaaa neden girmiyo topiğe bilen var mı ?
valla canım bende yaptım da erkek çıkıyo doktor kıza benziyor dedi bakalımHaklısın cnm sanıırm birde çalışıyorsun dahada zor elbette Rabbim kolaylığınıda verir inş..
evet yüzüğe ip bağlayıp avucun ortasında bekletiyorsun sonra kendiliğinden sallanmaya başlıyor yuvarlak dönerse kız ileri geri sallanırsada erkek biz bunu Annemde yapmıştık 13 kardeşiz bu arada :) tek tek hepside doğru çıkmıştı :)
yüzüğü unuttun galiba
Ya listeyle kim ilgileniyor acaba ? listeye eklenmek istiyorum bendee
yok kız unutmadım bak 2 dk süre vermiştim kimse tınlamadı zaten bu topik böle anacığımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?