2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

birde ense kalınlıkları 1.8 1.9 çıkmış genelii 2.8 bemim sonuç bununla ilgili bildiğiniz bişey varmı

Büyük ihtimalle senin testin risk seviyesini ense kalınlığı artırmış o zaman ; ne kadar düşük çıksa o kadar iyi . 3 mm in üzeri riskli kabul ediliyor yalnız ense kalınlığı çok hassas bir olcummus ve doktor hassasiyeti çok önemliymiş doktordan doktora değişiyormuş sonuclar . Ben olsam ikili testi Olmasada ense kalınlığını iyi bir doktora bir daha olcturur birde onun fikrini alırdım.

benim de bugün taş çatlasa 0,8 dedi dr. kesin bişey söyleyemiyolar demek ki... belki başka dr arkadaşın da dediği gibi daha farklı ölçebilir

Allah yardımcımız olsun... hamilelik zor bişeymiş valla. insan bi tek aşerme ve bulantı gibi zorlukları var sanıyo ama kalça ağrım başladıktan sonra daha kimbilir neler yaşıcaz demeye başladım...

Haklısın cnm sanıırm birde çalışıyorsun dahada zor elbette Rabbim kolaylığınıda verir inş..

evet yüzüğe ip bağlayıp avucun ortasında bekletiyorsun sonra kendiliğinden sallanmaya başlıyor yuvarlak dönerse kız ileri geri sallanırsada erkek biz bunu Annemde yapmıştık 13 kardeşiz bu arada :) tek tek hepside doğru çıkmıştı :)

kızlar şu yüzük işini bi anlatıverin bakalım ben de deneyim merak ettim ama 2 dk içinde cvp yazın lütfennn yoksaa dağıtırımm uleenn burayııııı

Son düzenleme:
Allah yardımcımız olsun... hamilelik zor bişeymiş valla. insan bi tek aşerme ve bulantı gibi zorlukları var sanıyo ama kalça ağrım başladıktan sonra daha kimbilir neler yaşıcaz demeye başladım...

Canım annelik mesakatli is esas zorluklar bebek doğduktan sonra başlayacak , gazı var , disi var , hastalığı ateşi , istahsizligi, uykusuzluğu sıkıntısı hiç bitmeyecek ve biz annelerin sabırlı , dayanıklı , soğukkanlı olması gerekecek . Ben bu hamileliğin annelik icin sıkı bir egitim olduğunu düşünüyorum. 9 aylık sancılı bir egitim böylelikle iyi bir anne olmak icin ihtiyacımız olan sabır ve dayanma gücüne sahip oluyoruz. Daha yolumuz uzun....

yüzük yöntemini bende duymuştum,
onun dışında çin takvimi var arakadaşlar,
benim 3-4 arkadaşımda da tuttu,
ama doğru bir kaynaktan bakmak lazım.
en son bende 1 ay önce hamile kalan bi arakadaşım vardı, ona bakmıştım erkek çıkmıştı,
ultrasonda da gerçekten erkek çıktı,
sonra annemin bilgilerine göre benim ve kardeşlerimin cinsiyetine baktım hepimiz doğru çıkıyoruz hehe,
benim ki de erkek çıkıyor bu teste göre,
bakalım bekliycez görcez,
ama en önemlisi ve tek önemli şey bence sağlıklı olması,
yakında bende giricem 2li teste, o ölçümler var risk olayı onlar çok can sıkıcı,
inşalah hepimizin çok sağlıklı, sıhhatli, güzel ahlaklı, huzurlu, sakin, akıllı, annesine babasına hayırlı evlatları olur...

valla canım bende yaptım da erkek çıkıyo doktor kıza benziyor dedi bakalım

yok kız unutmadım bak 2 dk süre vermiştim kimse tınlamadı zaten bu topik böle anacığımm

cnm ıı guzelde neden uzatıosunkı..yanı fıkrımızı soledık.konu kapatılıo bana gore bı sekılde gene oraya getırıosun.hıc gerek yok yanı bana gore.ayrıca kımsenn yada en azından ben kendı adıma soyleyım hemen cvp gelmedı dıye degıl hıc cvp gelmıyo dıye bı derdım var.ben canı sıkkın moralı bozuk arkadslara ozellıkle cvp vermeye calısıyorum sende fıkrın yoksa cvp vermedını soyluosun tamam bıttı gıttı yanı nıe hala uzatıosun kı cnm anlamıorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…