2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Siz napmışsınız kızlar böyle yaaaa,dün akşamdan başladım okumaya,sabah 7:30'dan beri oku oku ancak bitirdim.alıntı yapamıyorum ama olan herşeyden haberim var.tek tek yazmaya kalkıp biriniz için cevap yazmayı unutursam üzülürüm diye öncelikle tüm hasta yavrularıma şifa,işten ayrılmak zorunda olanlara hayırlı işler,barışanlara mutluluklar,bebek ve koca kız resimlerine maşallah,doğumgünü ve evlilik yıldönümü olanlara mutlu bir ömür dilerim.tek tek alıntı yapamadığım için affedin kızlar,birinizi bırakırsam çok üzülürüm.ben niye ortalarda yoktum????vardım aslında ama ara ara ancak okuyabildim,yazmaya fırsat bulamadım.perşembe günü 2 aylık aşılarımız ve rota vardı,yavrum elek gibi oldu ve çok ağladı.akşamına ateşi yükseldi biraz,ısrarla calpol vermedik kendi savaşsın diye ama gece ıh ıh'lamaya başlayıp ateş 38.1'i görünce doktoru aradık ve 1 çay kaşığı calpol verdik.huysuzluk biraz daha devam etti ve yatılı misafirler vardı.annem ve kardeşlerim yani.aranızdayım şimdi,öpüyorum ve güzel haftalar diliyorum cancağızlarım benim

CNm çok gecmiş olsun tam hastalık havası ben bol limonlu ballı su içerim ,ıhlamur ,greyfurt portakal sıkıp iç CNm bol limonlu tavuk yada sebze çorbası bide tane karabiber kabuk tarçın elma ıhlamur kaynatıp içerim içerkende bal eklerim inş iyi gelir ve kuzun etkilenmez .ben şimdi bile bolca c vitamini alıyorum portakal mandalina greyfurt sürekli yiyorum bide ıhlamur içiyorum hem süt için hem grip

Kızlar yaa en son 1 yıl önce yaşamaya başlayıp uzun süre çektiğim mide bulantısı ve halsizlik hisleri var 2 gündür. Regl de olmadım ki daha. Normal olmamak, ilk doğumumdan sonra da 1 yıl olmamıştı ama şimdi bu belirsizlik ne olucak? Allah korusun yaa inşallah hamile falan değilimdir. N'olur hamile olmayayım, söz beton döktürücem valla:)

Cucu yazmış iyi gelebilecek doğal yolları zaten. ben de bol c vitamini ve ıhlamur diyorum. bir de sanırım senin bağışıklığının düşmesi yeterli-dengeli beslenememekten olabilir mi? Ayların açlığı var üzerimde diyordun, et suyuna bi çorba yap bakalım, güçlendirir seni inşallah.

Ya kızlar 3-4 gündür incinin kakası bok kötü kokuyor öyle böyle değil burnumu kapıyorum :)

Sizde de böyle mı ? Acaba bagirsaklari falan mı kötü oldu kuzumun ?

Furkan ında kokuyor cnm sanırım çoğumuzda var. bnde üşütmeden şüpheleniyorum. dün bi kez önceki gün iki kez yeşil kaka da yaptı

geçmiş olsunn cnm bol c vitamini cnm, greyfurt, mandalina..ılık şeyler..bi de hiç duymamış olabilirsin soğan suyu su ve bal karışımı ii geliyomuş ama soğan suyu pek kulağa hoş gelmiyo:26: en çok da dinlenmek gerek, bebişle zor ama..

Kızlar annem geldi sanırım çarşambaya kadar bizde yuppi :)

Evde buyuk temizlik var cok sık giremeyebilirim opuldunuz :)

oohh ne güzeeell, bnmde annem gelseee ahhh, kız kardeşimn düğün telaşından telde bile uzun konuşamıyoruz son 18gün..temizlikkk bana da lazım dün çöp ev oldu oturma odam kuruyemiş döküntülerii yerlerde en kısa zmnda kadın almam gerek.

yazdığımı bir kez daha okudum da, beton döktürme vaadinde bulunmuş gibi olmuşum:) yani korunma yöntemi olarak mümkünse beton döktürücem demek istemiştim

caım geçmiş olsun iki hafta önce bende grip oldum kızımada geçti ama o benden iyi durumdaydı.. en sonunda doktora gittik ve bana minoset verdi boğazlarım kızarık oldgu için antibiyotik verdi ama antibiyotiği kullanmadım..
ballı zencefilli ıhlamur, kış çayı, otacının pastilini aldım bitkiselmiş..
çocuk doktorunun ilk sorusu maske kullanmadınmı kullandım ama düzenli yapamadım sanırm.. mutlaka maske kullan inşallah geçmez bebişine

avm pazar gunu kapalı olurmu hic yahu . Bir de üstüne ida gorevini yerine getirseydi tam olurdu valla . Siz bir daha yola çıkmadan sorup araştırın bari belli olmaz tas düşebilir ayı çıkabilir :)

Nasıl bi şans kuzum ya pazar günü avm kapalı olduğunu ilk kez duydum insanda gezmeye odaklanınca siniri bozulur böle durumlarda

Kızlar siz gittiğimiz yeri bi Akmerkez, bi Galleria, bi Ankamal, bi Armada mı sandınız Dükkanların olduğu bi bina işte , yokluktan nerelere avm dediğimizi varın siz düşünün Yazın gitmiştik pazardı ama yazın turist çok diye açıktı sanırım. Demek ki yılın bu mevsimi biçok dükkan kapalı oluyomuş pazar günleri, öğrenmiş olduk. Bi de nette yeni bi yer görmüştüm İdapark Avm diye onun da durumu içler acısıydı. Belediye mi kapattırdı bilmiyorum ama o bina komple kapalıydı Alt camlar filan kırık.

Geçmiş olsun canım yaa kötü olmuş. Yüz maskesi filan tak. Off şu kış bi geleydi havalar tam hastalık

Teşekkür ederim arkidişler.. Hepinizin söylediklerini birer gün denesem bitirene kadar iyileşirim inşallah. Oğluma geçirmeden atlatayım da başka birşey istemiyorum

Dün mevlüdümüzü yaptık çok güzel oldu çok şükür bunu da atlattık :)

geçmişi okuyorum yaklaşık 40 sayfa var.
Allah kabul etsin canim. Evlilim yil donumunuzde kutlu olsun.
Hos geldin canim. Esinle aranizin duzelmesine sevindim. Ne guzel gezmissin canim. Bende cok istiyorum canakkaleye gidip oranin havasini solumayi insallah kismet olur.
Gecmis olsun canim. Bu bebislerin bir gunu bir gununu tutmuyor. Insallah seni telaşlandirdigiyla kalir.
Hosgeldin canim. Isten cikarilmissin gecmis olsun. Bundada vardir bir hayir. Bebisin biraz buyuyunce daha guzel bol kazancli is bulursun insallah.

Gecmis olsun canim. Ben bir aylikken grip oldum ve bebisime gecmedi. Ihlamur ictim ve bol bol emzirdim. Emdikce bagisiklik kazaniyor senin vucudunda gribe karsi savasan antikorlar ona geciyor ve daha guclu oluyor hastalik karsisinda. Ellerini bol bol yika emzirmeden once ve ona dokunurken. Nefesini ona verme opme bebisini insallah birsey olmaz. Emzitirken kafami hep yukari kaldirdim nefesim gelmesin diye. Sorunsuz atlatirsin insallah.

İdapark avm yi bizim IDA icin mı yapmışlar , ama ayıp etmişler niye açmıyorlar canım , koskoca IDA cim gelmis

günaydın kızla yeni bi haftaya başladık kızım pazartesinin açılışını 2 kere sırt kadar çıkmış pokla yaptıııbu hafta bebeklerimiz hiiç ağlamasın bol bol uyusun güzel güzel emsin inşallah aminnnnnn

suloz mutlaka maske kullan en az 3 gün bulaşıcılığı geçene kadar bol c vitamini limonlu ıhlamur tez zamanda atlatırsın inşallah canım

yeni gördüm canım. maşallah diyelim senin kuzucuklara. Benzer bi Abla-kardeş modelinden bende de var:) 1 tatlılık daha varmış ama sanırım sende. fotodaki kızın en büyük olan mı, ortancanın yaşı kaç? Hepsinin de sağlıklı, başarılı aileleriyle birliktelik içinde geçicek güzel bir ömürleri olsu inş.

Ne bilim kuZucum avm deyince ben armada gibi bi yer sandım sorryidapark ne güzell bide açık olaymış idoşumun adaş avm si

Gunaydin kizlar

Kucuk yerlerde alis veris cok zormus bizde ogrendik. Arastanin dedigi gibi cogu yer ya kapali yada urun yok. Forum yapmislar tum magzalar var. Amamusteriyle ilgilenen yok. Neye baksak bedeni yok gelirmi depoda var mi yok gelmez diyorlar. Sosyete pazari kuruluyormus gittik orasida hayal kirikligi. Hadi biz neyse ablam ve gorumcemin kizima verdigi kislik kiyafetler olmasa kizim ciplak kalirdi. Cit citli bady bile zor bulduk. Ya sehri bilmedigimizden yada hic birsey yok. Internetten alis verise karsi olan kocacigim alis veris icin kart cikartiriyor.:)
Yarin yine gezecegiz buluruz insallah melloşuma bir kac kiyafet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…