- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #59.941
eminim birşey yoktur çok yakından bakıp incelediğimde benim kızımda da oluyor o gözyaşından bence ben öyle düşündüm yani
günaydınnn..
Kızlar grip oldum benHalsizim, gözlerim kapanıyor, burnum akıyor, başım zaten kazan gibi taşıyamıyorum
Bebeğime geçer mi dersiniz? Yalnız baktığım için temas kurmamam mümkün değil. birde ilaç kullanamam, nane limon dışşında iyi gelecek birseyyler biliyor musunuz.
Kızlar annem geldi sanırım çarşambaya kadar bizde yuppi :)
Evde buyuk temizlik var cok sık giremeyebilirim opuldunuz :)
günaydınnn..
Kızlar grip oldum benHalsizim, gözlerim kapanıyor, burnum akıyor, başım zaten kazan gibi taşıyamıyorum
Bebeğime geçer mi dersiniz? Yalnız baktığım için temas kurmamam mümkün değil. birde ilaç kullanamam, nane limon dışşında iyi gelecek birseyyler biliyor musunuz.
Ya kızlar 3-4 gündür incinin kakası bok kötü kokuyor öyle böyle değil burnumu kapıyorum :)
Sizde de böyle mı ? Acaba bagirsaklari falan mı kötü oldu kuzumun ?
geçmiş olsunn cnm bol c vitamini cnm, greyfurt, mandalina..ılık şeyler..bi de hiç duymamış olabilirsin soğan suyu su ve bal karışımı ii geliyomuş ama soğan suyu pek kulağa hoş gelmiyo:26: en çok da dinlenmek gerek, bebişle zor ama..günaydınnn..
Kızlar annem geldi sanırım çarşambaya kadar bizde yuppi :)
Evde buyuk temizlik var cok sık giremeyebilirim opuldunuz :)
Kızlar yaa en son 1 yıl önce yaşamaya başlayıp uzun süre çektiğim mide bulantısı ve halsizlik hisleri var 2 gündür. Regl de olmadım ki daha. Normal olmamak, ilk doğumumdan sonra da 1 yıl olmamıştı ama şimdi bu belirsizlik ne olucak? Allah korusun yaa inşallah hamile falan değilimdir. N'olur hamile olmayayım, söz beton döktürücem valla:)
günaydınnn..
avm pazar gunu kapalı olurmu hic yahu . Bir de üstüne ida gorevini yerine getirseydi tam olurdu valla . Siz bir daha yola çıkmadan sorup araştırın bari belli olmaz tas düşebilir ayı çıkabilir :)
Nasıl bi şans kuzum ya pazar günü avm kapalı olduğunu ilk kez duydum insanda gezmeye odaklanınca siniri bozulur böle durumlarda
günaydınnn..
nasıl bişe lens yada mercek gibi mi kızlar anlatmaya çalıştığınız gözünün içinde saydam bişe varmış gibi mi?
Allah kabul etsin canim. Evlilim yil donumunuzde kutlu olsun.Dün mevlüdümüzü yaptık çok güzel oldu çok şükür bunu da atlattık :)
geçmişi okuyorum yaklaşık 40 sayfa var.
Hos geldin canim. Esinle aranizin duzelmesine sevindim. Ne guzel gezmissin canim. Bende cok istiyorum canakkaleye gidip oranin havasini solumayi insallah kismet olur.merhaba güzel annecikler.. 1 haftadır yoktum.. çanakkaleye ananeye gezmeye gitmiştim.. kocamla aramızda düzeldi. beraber gittik. fırsat bulmuşken kocamı şehitliğede götürdüm.. bugünün anısına sizinle onun fotoğraflarını paylaşmak istiyorum.. bigalı köyünde Atatürk ümüzün kaldığı evede girdik.. yatağını ve giysilerinide paylaşıcam.. bu aralar hepinizin bebişleri uslu sanırım... sayfalar çoook birikmiş.. Eki Görüntüle 856532 Eki Görüntüle 856534 Eki Görüntüle 856536 Eki Görüntüle 856540 Eki Görüntüle 856523 Eki Görüntüle 856528
Gecmis olsun canim. Bu bebislerin bir gunu bir gununu tutmuyor. Insallah seni telaşlandirdigiyla kalir.İYİ AKŞAMLA KIZLAR.
BENİM MORALİM ÇOK BOZUK
Zeynebim çok hastalandıcuma günü ishal başladı ilk normaldir dedim sonra rensi çoook açık su gibi sarıya döndü ve sanki popodan çiş yapıyor. 24 saatte 15 kez bu şekilde kaka yaotı.
ben 10. yapısında götürdüm hafta sonu olduğu için devletin çocuk hastanesine götürdüm şurup yazıp yolladı.
5 saatte 5 kez daha yapıca gece 11 de acile gittik gene aynı doktor tabi bebeğin çok sıvı kaybı var böyle olmazki dedim serum taktılar. saat 4.5 gibi bitti serum. bebeğim iki gündür perişan. bide emmiyorasıl tehlikeye sokan o.
ishal salgını varmış. salı günü aşı olmuştuk tahmini sağlık ocağında bulaşmış olabilir. çünkü başkabiyere gitmedik.
Doktor bağırsak enfeksiyonu dedi. kaka tahlili temiz çokto çok şükür ama neden böyle oldu anlamadım
bugün kakası yeşile döndü gene 10 oldu yaptığı suruplarını veriyorum çabuk sabah olsun yaa doktora gitmek istiyorum
eşimde gece çalılıyo bugün kızımla yalnızım
dua edin kızım toparlansın. 2 günde eridi sanki yavrum
Hosgeldin canim. Isten cikarilmissin gecmis olsun. Bundada vardir bir hayir. Bebisin biraz buyuyunce daha guzel bol kazancli is bulursun insallah.herkese merhabalarrr
hepinizi ayrı ayrı kutluyorum:))) bir türlü hızınıza yetişemedim yahu. geçmişi okuyayım öyle cevap yazayım diyorum ama o geçmiş hiçççç bitmiyorr bir şekilde bir şey oluyor yarıda kalıyor......
HAYATIMSIN geçen gün yazdığını okudum işten çıkarılmana çok üzüldüm. yalnız değilsin ama bunu bil beni de işten çıkardılar
ayın 22 sinde gidip evrakları imzaladım. allahtan tzminatı filanda sorunsuz verdiler. işsizim artık.......hatrlarsanız ben heyet rapouyla gebelik boyunca yatmıştım. şimdide doğum iznimi kullanmak istedim hadi canım sana güle güle dediler
hepsin yasal hakkım ama özel sektörün gözü kör olsun....
hepinizin bebekleri şahane allah nazarlardan korusun inşallah.
MELTOWSKİ senin kuzulara ayrı bayıldım bir iki kez baktım sonra yaa nazar değmesin diye döndüm nas felak okudum
benim kuzum sağlıkla büyüyor allahıma binlerce şükür olsun bu salı 4. ayımız bitecek bakalım boyu kilosu ne olmuş. sağ kolunda hemanjiyomu var. kırmızı bir leke. onun için dermatolojıye goturduk gecen gun. 7 yasına kadar takıp edılecek dedı. ozamana kadar kaybolabılırmıs. yoksa sadece goruntu amaclı amelıyatla alınabılırmıs. onun hareketlerını kısıtlamasında........
beni emmiyor artık. gerçi ne zaman tam emdi ki.süt sağmaktan bıktım usandım. bitmiyordaaa. gerçi burdan okuyup çörekotu içiyorum belki ondan bitmiyor. yarız mama yarı sütümle besleniyor kuzum.
sevgisi inanılmaz birşey durup durup şükrediyorum allahıma. iyi ki doğmuşlarr!!!
günaydınnn..
Kızlar siz gittiğimiz yeri bi Akmerkez, bi Galleria, bi Ankamal, bi Armada mı sandınızDükkanların olduğu bi bina işte , yokluktan nerelere avm dediğimizi varın siz düşünün Yazın gitmiştik pazardı ama yazın turist çok diye açıktı sanırım. Demek ki yılın bu mevsimi biçok dükkan kapalı oluyomuş pazar günleri, öğrenmiş olduk. Bi de nette yeni bi yer görmüştüm İdapark Avm diye onun da durumu içler acısıydı. Belediye mi kapattırdı bilmiyorum ama o bina komple kapalıydı Alt camlar filan kırık.
Geçmiş olsun canım yaa kötü olmuş. Yüz maskesi filan tak. Off şu kış bi geleydi havalar tam hastalık
İdapark avm yi bizim IDA icin mı yapmışlar , ama ayıp etmişler niye açmıyorlar canım , koskoca IDA cim gelmis
Kızlar siz gittiğimiz yeri bi Akmerkez, bi Galleria, bi Ankamal, bi Armada mı sandınızDükkanların olduğu bi bina işte , yokluktan nerelere avm dediğimizi varın siz düşünün Yazın gitmiştik pazardı ama yazın turist çok diye açıktı sanırım. Demek ki yılın bu mevsimi biçok dükkan kapalı oluyomuş pazar günleri, öğrenmiş olduk. Bi de nette yeni bi yer görmüştüm İdapark Avm diye onun da durumu içler acısıydı. Belediye mi kapattırdı bilmiyorum ama o bina komple kapalıydı Alt camlar filan kırık.
Geçmiş olsun canım yaa kötü olmuş. Yüz maskesi filan tak. Off şu kış bi geleydi havalar tam hastalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?